5 najboljših rejcev pudljev v Ontariu! (2022)

Rejci pudljev v Ontariju

Pudlji so briljantni in izjemno lepi psi; njihova čudovito vesela narava jih naredi odličnega spremljevalca za ljudi. Češnja na vrhu, jih je enostavno trenirati in imajo visoko prilagodljivost na spreminjajoče se okolje, zaradi česar so idealni kot terapevtski hišni ljubljenčki. Če iščete najboljše rejce pudljev v Ontariu, potem je to tisto, kar morate vedeti.

Čeprav so vsi pudlji skupnega nemškega izvora, so glede na njihovo težo in višino razvrščeni kot standardni, miniaturni ali igrački pudlji. Poleg tega imajo v svojih krznenih plaščih tudi široko paleto barv in vzorcev.

Žal je namestitev pudlja lahko zahtevna. Poleg tega morajo biti lastniki psov pudli pozorni na zdravje svojega psa in zagotoviti redno testiranje, vadbo in zdrave prehranjevalne navade. zakaj? Ker so pudlji dovzetni za številne zdravstvene težave, vključno z displazijo kolkov in artritisom, ki lahko privedejo do življenjsko nevarnih situacij, če se ne zdravijo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev pudljev v Ontariu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Havapoo v Ontariu in Najboljši rejci v Ontariu.

Mladički pudlja naprodaj v Ontariju

Mladički pudlja naprodaj v Ontariju

Recimo, da ste prepričani, da lahko skrbite za ljubečega in čudovitega psa, kot je pudelj. V tem primeru vam bo morda koristen naš skrbno urejen seznam rejcev pudljev, ki prodajajo zdrave in visokokakovostne mladičke v Ontariu.

Priporočila za izdelke za pudlje: Najboljši odstranjevalci zobnih oblog za pse in Najboljši pasji pasji pasji Go Pro.

1. Pudlji Waterbender

Waterbender Pudles Ontario

Pudlji Waterbender veljajo za enega najboljših rejcev pudljev v Ontariju, saj poudarjajo kakovost mladičev namesto njihove količine. Zato proizvedejo le dva ali tri litre na leto, kar vsakemu mladičku zagotavlja odlično nego in šolanje.

Obsežne socializacijske dejavnosti, ki jih izvaja ta vzreditelj mladičev v Ontariu, omogočajo, da vsi mladiči odrastejo v zelo prijazne in samozavestne. Vsi mladički, ki so na voljo za prodajo v Waterbender Poodles, so cepljeni, mikročipirani, razglisteni, urejeni in naravno odstranjeni.

Nudijo tudi preverljiv rodovniški in zdravstveni dnevnik 5 generacije za mladičke, ki jih prodajajo. Če želite dobiti mladička od pudljev Waterbender, morate izpolniti spletno prijavo in jo poslati vzreditelju po elektronski pošti. Povezavo do tega obrazca za prijavo najdete na spletni strani, e-poštni naslov pa je naveden spodaj v kontaktnih podatkih.

Za vas bo načrtovan telefonski razgovor s članom ekipe. Za preverjanje vaših podatkov bodo potrebovali tudi vsaj tri reference. Čakalna vrsta je običajno precej dolga; zato, da si zagotovite svoj položaj na čakalni listi; boste morali na spletu nakazati znesek 500 $ na Waterbender Poodles.

Opravljeni bodo 1–3 nadaljnji razgovori, da vam najdemo mladička, ki bo dobro ustrezal vaši družini. Ko je vse preverjeno in odobreno, lahko določite čas prevzema za prevzem vašega novega mladička. Uporabite spodaj navedene kontaktne podatke, da stopite v stik z vzrediteljem in izveste več o njem.

Podrobnosti o pudlih Waterbender

2. Isle of Standard Pudles

Isle of Standard Pudles

Vsi psi na Isle of Standard Poodles so vzgojeni v domačem okolju, kjer se spodbuja socializacija. Psom pomaga razviti odličen temperament, zaradi česar so odlični spremljevalci svojim lastnikom. Isle of Standard Poodles registrira vse svoje mladičke pri United Kennel Club.

Mladički so zdravstveno preizkušeni in so na voljo v več barvnih vzorcih, vključno s Phantom, Tuxedo, Solids, Brindle, Sable in Parti Poodles. Vsi so cepljeni, mikročipirani in DNK testirani. Poleg tega so vsi pudlji deležni osnovnega usposabljanja, ki vključuje socializacijo, razbijanje hiše in usposabljanje za zaboj.

Po temperamentu skrbno izbirajo svoje matere in biče ter tako poskrbijo, da so njihovi potomci zvesti in prijazni. Vsi mladički, kupljeni prek Isle of Standard Pudles, imajo preverjen wellness izpit, pisno zdravstveno garancijo in šest tednov brezplačnega zavarovanja mladičev.

Če se želite prijaviti za mladička prek tega vzreditelja, boste morali oddati spletni obrazec za prijavo, ki ga najdete spodaj. Za držanje mladička boste morali položiti nepovratni depozit v višini 500 $. Če želite izvedeti več o psih, ki so na voljo za prodajo na Isle of Standard Poodles, jih kontaktirajte prek spodnjih informacij.

3. Varovana psarna za srečo

Varovana psarna za srečo

Guarded Luck Kennel je licenciran, pregledan in registriran vzreditelj pudljev s sedežem v Ontariju. Imajo sistem domačih pesjakov za vzgojo prijaznih, zdravih in čudovitih pudljev v družinskem okolju.

Poudarek tega rejca je predvsem na ohranjanju kakovosti zdravstvenih standardov in zagotavljanju prijaznega temperamenta pudljev, ki jih vzrejajo.

Specializirani so za standardne in toy pudlje s plašči Parti. Poleg tega svojim psom ne pristajajo in ne odstranjujejo krempljev in jih raje vzgajajo v naravnih oblikah. Za nakup pudla se lahko prijavite na spletu, tako da izpolnite spletni obrazec za prijavo.

Povezavo do tega obrazca najdete s klikom na spodnjo povezavo. Če želite stopiti v stik z ekipo, ki dela v psarni Guarded Luck Kennel, in izvedeti več o pudlih, ki so na voljo za prodajo, stopite v stik z njimi prek spodnjih kontaktnih podatkov.

Podrobnosti o psarni Guarded Luck

4. Bijou standardni pudlji

Bijou standardni pudlji

Standardni pudlji Bijou so ponosni na vzrejo pudljev s prijaznim temperamentom. Vsi hišni ljubljenčki, ki jih je vzgojil ta rejec, so registrirani v programu CHIC in testirani z vsemi zdravstvenimi pregledi, ki so na voljo pri Ortopedskih fundacijah za živali (OFA).

Za nakup mladička pri Bijou Standard Poodles se lahko prijavite na spletu, tako da izpolnite prijavni obrazec, ki je na voljo na spletni strani. Imajo tudi DNK certifikat in DNK barvni test. Za zagotovitev svojega položaja na čakalnem seznamu boste morali vnaprej položiti 200 $.

Pooblaščeni in izkušeni veterinar vse pudlje temeljito pregleda, preden jih da v prodajo. Ko hišnega ljubljenčka vzamete s seboj domov, prejmete 2-letno garancijo za prirojene ali dedne bolezni in zdravstveno spričevalo. Če želite stopiti v stik z ekipo rejcev, ki delajo pri Bijou Standard Poodles, uporabite spodaj navedene informacije.

Podrobnosti o standardnih pudlih Bijou

5. Arreau Red Standard Pudles

Arreau rdeči standardni pudlji

Arreau Red Standard Pudles velja za enega najboljših rejcev pudljev v Ontariju zaradi veselega in prijaznega značaja njihovih mladičkov. Vsi mladički, ki jih ta vzreditelj hišnih ljubljenčkov navaja za prodajo v Ontariu, so registrirani pri Kanadskem kinološkem klubu (CKC).

Vzgojeni so v domu, kjer vsi živijo skupaj in se učinkoviteje družijo. To omogoča, da psi odrastejo v odlične spremljevalce družinam, ki jih posvojijo. Ko dobite mladička od rdečih standardnih pudljev Arreau, boste prejeli mladička, katerega rep je kupiran in so mu odstranjeni kremplji.

Poleg tega jih bo tudi temeljito pregledal veterinar, cepljeni, razglisteni, mikročipirani in zdravljeni zaradi bolh ali klopov. Vsem hišnim ljubljenčkom je priložen začetni komplet za mladiče, ki vključuje odejo z vonjem po mamici in DVD posnetek prvih osmih tednov po rojstvu.

Če želite, da rdeči standardni pudlji Arreau držijo mladička namesto vas, bodo od vas zahtevali, da položite nepovratni znesek v višini 400 $. Če želite izvedeti več o tem vzreditelju in mladičkih, ki so na voljo za prodajo, jih kontaktirajte prek spodnjih podatkov.

Arreau Red Standard Pudles Podrobnosti

Kako izbrati gojitelja pudljev v Ontariu

Kako izbrati gojitelja pudljev v Ontariu

Iskanje zaupanja vrednega rejca pudljev je lahko težje, kot se zdi; naredili boste več kot le iskati »Rejci pudljev« v Googlu. zakaj? Ker vsi rejci, ki trdijo, da imajo čistokrvne, ne govorijo resnice.

Prepričajte se, da ima vzreditelj, pri katerem razmišljate o nakupu, vse svoje pse registrirane z oceno 12+ OFA ter opravljene DNK in zdravstvene teste.

Preverjanje zdravstvenih spričeval je ključnega pomena, da zagotovite, da je pudelj, ki ga prinesete domov, zdrav in dobro prilagojen. Poleg tega obstaja veliko rejcev na dvorišču, ki delujejo kot tovarne mladičev z neetičnimi in krutimi praksami.

Zato boste morali temeljito preveriti ozadje rejca, preden vanj vložite svoj denar in energijo. Prav tako lahko pokličete Nacionalni pasovski klub, da dobite napotnice za preverjene rejce, ki so specializirani za pasmo mladičev, ki vas zanima.

Poleg tega obstajajo skupine družbenih medijev, kot so tiste na Facebooku, kjer lahko najdete zaupanja vredne rejce in dobite pričevanja iz prve roke od ljudi, ki so kupili pri njih. Ne pozabite še enkrat preveriti svojih virov, ker ne želite imeti težav s prenagljeno odločitvijo.

Zaključek za “najboljšega rejca pudljev v Ontariu”

Zaključek za najboljšega rejca pudljev v Ontariu

V zvezni državi Ontario lahko zlahka najdete veliko rejcev, ki prodajajo pudlje, vendar vsi ti rejci niso zanesljivi. Večina jih nima niti čistokrvnih pudljev in so rejci na dvorišču, ki vsako leto vzrejajo veliko mladičev, da ustvarijo dobiček.

Poleg tega tudi ne skrbijo za zdravje ali nego teh psov, zaradi česar veliko psov na koncu zboli in jih nato zapustijo. Zato je nujno, da preverite zdravstvene standarde pudljev in testiranje DNK, preden jih kupite pri rejcu.

Vključili smo najbolj zaupanja vredne rejce pudljev v Ontariu, da bi lahko začeli na tem seznamu. Vsi rejci pudljev, navedeni v tem članku, so preverjeni; vendar pa morate tudi sami opraviti temeljito preverjanje preteklosti, preden kupite mladička pri katerem koli vzreditelju.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev pudljev v Ontariu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete pudlja domov od vzreditelja v Ontariju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Pudlj 101 – Vse, kar morate vedeti o lastništvu pudlja” spodaj: