5 najboljših rejcev pudljev v Vermontu! (2022)

Rejci pudljev v Vermontu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce pudljev v Vermontu. Čeprav je v Vermontu več rejcev pudljev, bo iskanje pravega zahtevalo, da opravite svoje raziskave. Za začetek si lahko ogledate spodnji seznam za nekaj zanesljivih možnosti. Obstaja več različnih načinov, kako so ljudje v svojem življenju naleteli na pudlje.

Večinoma ni lahko najti reševalca, ki bi se lahko dovolj dobro prilagodil družini. Poleg tega lahko očitne zdravstvene in higienske težave lastnikom in hišnim ljubljenčkom otežijo sporazumevanje. Zato se izognete dodatnemu mletju; ljudje imajo raje idejo, da bi šli v poklicno vzrejno ustanovo.

Prihrani vam veliko tesnobe in preverjanja preteklosti za preverjanja, vendar vam ponuja tudi številne možnosti, med katerimi lahko izbirate. Večina rejcev ima pogosto naprodaj več mladičkov in glede na njihov položaj lahko zainteresiranim kupcem celo dovolijo, da preživijo čas v objektu. To omogoča ljudem, da spoznajo pse in ljudi, s katerimi živijo.

Ker mnogi rejci raje hranijo pse v svojih domovih, da bi se seznanili z ljudmi, kupce spodbujamo, da pridejo in razumejo proces vzreje. Pudlji so odlična pasma psov; ta puhasta bitja so vse prej kot dobra v negovanju. Od higiene do temperamenta se boste morali naučiti, kako skrbeti za različne vidike življenja kužka.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev pudljev v Vermontu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Bernedoodle v Vermontu in Najboljši rejci samojedov v Vermontu.

Mladički pudlja naprodaj v Vermontu

Mladički pudlja naprodaj v Vermontu

Če zaupate dobremu vzreditelju pudljev na vašem območju, ste lahko prepričani, da bo vaš ljubljenček prijazen in zanj dobro poskrbljeno. Za začetek je tukaj nekaj najboljših rejcev pudljev v Vermontu, ki jih morate preveriti.

Priporočila za izdelke za pudlje: Najboljše škarje za pudlje in Najboljše pasje škarje za pudlje.

1. Pudlji PuppySpot za Vermont

Pudlji PuppySpot za Vermont

Ker ste na potovanju in iščete spremljevalca pudlja v Vermontu, naša ekipa zelo priporoča, da si ogledate spletno zaupanja vredno platformo PuppySpot. PuppySpot je izjemno ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate, dokler ne najdete spremljevalca pudlja, ki je združljiv z vašim življenjskim slogom.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci pudljev, ki imajo mladičke na seznamu, opraviti strogi postopek pregleda PuppySpot, tako da bo vaš spremljevalec prišel na vaš prag v Vermontu zdrav in zdrav. Preden nadaljujete z iskanjem spremljevalca pudlja za prodajo v Vermontu, lahko prebrskate PuppySpotovo tržnico s spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Wright’s Mountain Golden

Wright's Mountain Golden

Prvi vzreditelj pudljev, ki ga morate preveriti, je Wright’s Mountain Golden, vzreja v St. Johnsburyju. Ker se ponaša z najboljšimi mladiči pudljev, ki so naprodaj v Vermontu, boste ugotovili, da je vsak pes v vzrejnem obratu prijazen in ljubeč.

Vse živali tukaj so na kmetiji, kar jim daje ogromen prostor za igro in tek. Takoj, ko se skotijo, mladičkom zagotovimo nežno nego in tečaje usposabljanja za razvoj poslušnosti in druženja. Ti psi so usposobljeni za higieno in izpostavljeni človeškemu dotiku od prvega dne svojega življenja.

Poleg tega rejci pri zagotavljanju zdravja legla ničesar ne prepuščajo naključju. Pooblaščeni veterinar redno obiskuje te pse. Lahko ste prepričani, da so vsi pudlji v Wright’s Mountain Golden cepljeni in urejeni, da izgledajo in se obnašajo tako dobro kot pes.

Kontaktni podatki Wright’s Mountain Golden

3. Standardni pudlji MizzElle

Standardni pudlji MizzElle

MizzElle’s Standard Poodles ni ravno v Vermontu, vendar je vsekakor vreden potovanja v Greenwich, če iščete pudla, vzrejenega s HEART, usposobljenim za zdravje, izobraževanje, odgovornost, odgovornost in tradicijo, pudlje, ki jih boste našli pri MizzElle’s Standard Poodles so odlični spremljevalci, ki samo čakajo, da jih odpeljejo domov in ljubljeni.

Ta vzrejni objekt dokazuje svojo pristno ljubezen in sočutje do mladičkov, saj jim zagotavlja najudobnejše učno okolje. Odkar so se skotili, za mladičke dobro skrbi cela družina, v prvih nekaj tednih pa jim nudimo pogoste lekcije, kot sta seznanitev s človeškim dotikom in vadba kahlice.

Pudlji iz MizzElle’s so bili vzrejeni in negovani v zelo varnem in priročnem okolju. Zato rejci poskrbijo, da vsaka družina, ki razmišlja, da bi enega odpeljala domov, izpolnjuje pogoje za skrb za pudla. se pravi. Pokazati morate, da je vaš dom idealno okolje za psa in da ste idealen kandidat, ki mu lahko zaupate, da skrbite za pudla.

Kontaktni podatki o standardnih pudlih MizzElle

4. Crabapple Down

Crabapple Down

Crabapple Down je vzreja, ki je bila namenjena vzgoji čudovitih, inteligentnih in lepo vzgojenih pudljev. Dejstvo, da ti rejci nimajo drugih pasem psov, ki bi jih lahko razstavili, pomeni, da imajo zelo izkušene s pudli. To boste ugotovili, ko boste obiskali kmetijo, saj ti fantje ne pošiljajo ali pošiljajo psov lastnikom.

Zahteva se, da vsi bodoči kupci kmetijo obiščejo vsaj dvakrat, da spoznajo mladička, ki ga želijo, preden ga odpeljejo domov. Seveda lahko rejcem pošljete e-pošto in vnaprej določite primeren čas, vendar ne mislite, da bodo delali izjeme in pošiljali svoje pse namesto vas. Crabapple Down pudljev ne izda takoj, ko se rodijo.

Po skotitvi mladičkov morate počakati vsaj dva meseca, da enega odpeljete domov. Rejci poskrbijo, da so pudlji dovolj cepljeni, urejeni in disciplinirani, da bodo do takrat postali del vaše družine. Ker so ene najbolj inteligentnih pasem, bodo pudlji, ki jih dobite iz te vzrejne ustanove, zagotovo dovolj izurjeni, da bodo postali odlični spremljevalci.

Kontaktni podatki Crabapple Down

5. Wispynook pudlji

Wispynook pudlji

Če iščete zanesljive rejce pudljev v Vermontu, potem je vredno preveriti pudlje Wispynook. Tukaj boste našli izjemno ljubečega spremljevalca hišnega ljubljenčka, ki vam bo prinesel več veselja, kot bi si lahko predstavljali. Njihovi psi so dobro socializirani in dobro prilagojeni.

Poleg tega zagotavljajo tudi vso podporo, ki bi jo družine morda potrebovale v procesu prehoda. Njihovi psi so znani po odličnem temperamentu in izjemnih učnih sposobnostih. Vsi so dosegli svoje CGC (Certifikat Canine Good Citizens).

Izkazali so se izjemne uspešnosti pri servisnih in terapevtskih delih. Vsi njihovi psi so pred prodajo cepljeni, razglisteni in pregledani s strani veterinarja. Celotna zdravstvena dokumentacija mladička je na voljo ob nakupu.

Kontaktni podatki za pudlje Wispynook

Kako izbrati gojitelja pudljev v Vermontu

Kako izbrati gojitelja pudljev v Vermontu

Vzreja pudljev ni skodelica čaja za vsakogar. Ta posebna pasma psov zahteva veliko, vsi pa zahtevajo največjo pozornost in skrb. Od higiene do nege je ta pasja klobuka lahko peščica. Zato morate najti pravega vzreditelja, za to pa morate vedeti, kaj iščete.

Dober rejec ni nujno tisti, ki ima največjo zmogljivost. Bili so primeri velikih objektov, ki so neetično vzrejali več psov hkrati in ignorirali krike ubogih živali, ki so se kasneje maščevale v svojih novih domovih. Po drugi strani pa tudi vemo, da bodo tudi posamezni prodajalci verjetno nekaj prodajali, da bi pridobili dobiček.

Tudi če morajo lagati o cepljenju in zdravstveni anamnezi psa, lahko. Najbolje bi bilo izbrati vzreditelja, ki bo zagotovil vaše skrbi. Se pravi, če želite preživeti dan ali dva z leglom, da bi našli mladička za vas, bi morali imeti svobodo, da to storite.

Podobno, če zahtevate potrdilo o cepljenju ali poročilo, ga je treba predložiti. Če vas skrbi zdravje psa, mora biti veterinar na voljo v bližini mesta za pomiritev. Čeprav se to morda zdi namišljeno in nemogoče, morate razumeti, da delo rejca ni opravljeno, ko vam psa proda.

Zlasti pri pasmi psov, kot je pudelj, si želite vzreditelja, ki obljublja dolgoročno zavezanost in dosledno podporo. Druga pomembna zahteva, ki je upravičena, je redna udeležba. Več rejcev se odlično znajde v sodelovanju s svojim občinstvom prek družbenih medijev. To pomaga, da so potencialni kupci in tisti, ki čakajo, na tekočem s statusom mladičkov.

Poleg tega bi bilo najbolje, da se prepričate, da vas ne začnejo zavajati takoj, ko jim plačate. Kot je bilo omenjeno zgoraj, lahko psi zahtevajo posebno pozornost, in ker imajo ti strokovnjaki veliko strokovnega znanja na tem področju, se morajo predstaviti kot na voljo za pomoč in nasvet.

Povezano: Najboljša ščetka za pudla in Najboljši balzam za pudlje.

Zaključek za “najboljše rejce pudljev v Vermontu”

Zaključek za najboljše rejce pudljev v Vermontu

Ni pravih ali napačnih, dobrih ali slabih mladičkov. Najti morate pravega, ki je bil obravnavan skrbno in z ljubeznijo. Morali boste opraviti svoje raziskave, zlasti da se naučite skrbeti za psa. In če iščete Pudelj mladiči v Vermontu, bi se morali pozanimati za ocene in napotitve.

Toda to ne pomeni, da lahko zaupate vsem, kar kdorkoli pove. Ne dovolite, da vas kdo zavede, da kupite psa, ki ni čistokrvnega, ni cepljen ali ni ustrezno šolan. Razen če ste sami in se lahko sami ukvarjate s psi, zaupajte strokovnjaku, da bo vse naredil namesto vas.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev pudljev v Vermontu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička pudlja od vzreditelja v Vermontu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki pudljev” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.