5 najboljših rejcev pumijev v Teksasu! (2022)

Rejci Pumi v Teksasu

Če iščete vzreditelje Pumi v Teksasu, potem je to tisto, kar morate vedeti. Pumis je pasma ovčarskih psov, ki izvira iz Madžarske. Ta pasma psov je hitra, inteligentna in živahna. So tudi zelo glasni, zaradi česar so dobri pastirski psi.

Psi Pumi imajo zelo muhast videz. Običajno so majhne do srednje pasme. Njihova ušesa so vedno pokončna, plašči pa so polni mehkih in puhastih kodrov zamašnikov. Mladički se zelo dobro razumejo z otroki in drugimi psi, zato so dobri družinski psi. Ti psi so tudi odporni proti hlevu in jih je mogoče enostavno usposobiti za odzivanje na ukaze.

Pumi so zelo energični psi, ki so zvesti in zelo ljubeči. Vsakemu, ki pogleda Pumija, je usojeno, da se zaljubi v pasmo. Če se vam zdi, da počnete enako, kaj če bi dobili enega od teh? Pridobite svojega mladička Pumi še danes pri enem izmed najboljših rejcev psov Pumi v Teksasu in ponudbi okoliških krajev.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Pumi v Teksasu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Jack Russell terierjev v Teksasu in Najboljši rejci Shih Poo v Teksasu.

Mladički Pumi za prodajo v Teksasu

Mladički Pumi za prodajo v Teksasu

Težko je najti lokalnega rejca, ki ustreza vsem vašim potrebam. Še težje je najti svojo najljubšo pasmo psov na vašem območju še posebej, če ste proti mlinarjem za pse in poslovnim trgovinam za male živali. Ampak ne skrbi. Za vas smo opravili vse težke naloge. Tukaj so naši najboljši izbori za rejce Pumi v Teksasu.

Priporočila izdelkov Pumi: Najboljše Slicker ščetke za pse in Najboljše brezžične ograje za pse dolgega dosega.

1. TriSong tibetanski terierji in Pumik

Tibetanski terierji TriSong in Pumik

Susan Schultz je lastnica tibetanskih terierjev TriSong in Pumik. Vzreja mladičke terierja in pumija, s poudarkom na terapiji in storitvah za veterane in invalidne otroke. Objekt je prejel več certifikatov AKC.

Susan testira starševske pse na displazijo kolkov in genetiko, da bi ustvarila najboljši stalež mladičev. Po desetih tednih mladičke pošljejo v njihove večne domove s starostno primernim cepljenjem, razglistitvijo in negativnim fekalnim testom.

Mladiči imajo zavarovanje za hišne živali Trupanion za 30 dni in 5-letno zdravstveno garancijo. Za splošno zdravje in genetsko zdravje sta podani dve ločeni garanciji. V času svojega časa v TriSongu so deležni obogatitvenega in socializacijskega usposabljanja, zaradi česar so ti mladički odlična izbira za otroke.

TriSong tibetanski terierji in podrobnosti o pumiku

2. POST Psarna/Pumi

POS T Psarna/ Pumi

V lasti Kerry Kae Teems, POST Kennel deluje od leta 1978. Vzreditelj je ponosen imetnik licence in registracije AKC. Je tudi član kluba vseh pasem AKC v San Antoniu, tukaj pridelani psi pa tekmujejo tudi na dogodkih AKC. Če želite posvojiti mladička od Kerry Kae, morajo potencialni lastniki izpolniti vprašalnik s povezanimi informacijami, vključno s seznamom drugih hišnih ljubljenčkov in bivalnih situacij za mladička.

Vsi mladički iz POST prihajajo s popolno registracijo. Mladički so cepljeni in dobijo dodatno parvo cepivo, preden jih odpremijo v njihov novi dom. Prav tako jih razglistijo in opravijo popoln veterinarski pregled, zagotovljena so tudi zdravstvena spričevala. Tudi mladiči so predhodno urejeni.

Podrobnosti o psarni POST/Pumi

3. Calypso Pumi

Calypso Pumi

Patti Pitcock vodi Calypso Pumi, da svojim kupcem zagotovi najboljše mladičke Pumi. Mladički so skrbno vzrejeni, da ustrezajo standardu in prispevajo k celotni liniji pasme. Vzreditelj je lastnik registracije AKC, član Nacionalnega vzrejnega kluba AKC za madžarski pumi, tukaj vzrejeni psi pa sodelujejo na tekmovanjih ACK.

Mladički pri Calypso Pumi so vzrejeni posebej za temperament, konformacijo in zmogljivost. Rejci testirajo starše na displazijo kolkov in komolcev, luksacijo pogačice in genetiko. Mladičke je dovoljeno posvojiti, ko dopolnijo deset tednov starosti. Vse, ki želijo posvojiti mladička iz Calypso, prosimo, da osebno obiščejo objekt, da ga prevzamejo.

Podrobnosti o Calypso Pumi

4. Psarna Pinjenec Crik Pumi

Pinjenec Crik Pumi Psarna

Psarna Buttermilk Crik Pumi je ena izmed bolj začetnikov rejcev v primerjavi z ostalimi na našem seznamu danes, saj je bila ustanovljena leta 2017. V lasti in upravljanju vzrejne ustanove Sandra S. Cumpian posvečajo veliko pozornost izbiri zdravih staršev, da bi proizvedli dobra legla mladičev. .

Mladičkom v Buttermilk Criku je dovoljeno raziskovati naravo za obogatitev. Vzreditelj testira starše na genetiko in displazijo kolkov in komolcev. Registriran je tudi pri OFA za testiranje na luksacijo pogačice. Sandra, lastnica, je članica Madžarskega Pumi kluba Amerike.

Vsak mladiček Buttermilk Crik ima zdravstveno jamstvo glede na naravo legla. Mladiči ob posvojitvi dobijo tudi majhno vrečko hrane in eno prvih igrač v leglu. Zainteresirane kupce vabimo, da obiščejo in prevzamejo svoje bodoče mladičke z obiskom objekta.

Podrobnosti o psarni Pinjenec Crik Pumi

5. Catskill Pumi

Catskill Pumi

Catskill Pumi s sedežem v New Yorku je etični vzreditelj mladičkov Pumi v lasti Ildiko Repasi. Mladički tukaj so vzrejeni zaradi zdravja, konformacije in zmogljivosti. Mladički, vzrejeni pri Catskillu, so vzgojeni na farmi koz in ovac, kjer lahko vadijo svoje pastirske veščine.

Mladički se šolajo za pastirske pse ali hišne ljubljenčke po želji kupca. Pumis iz Catskilla tekmuje tudi na dogodkih AKC. Mladičke iz Catskilla je mogoče posvojiti pri osmih tednih starosti. Mladiči imajo 2-letno zdravstveno garancijo za kolk, komolec in pogačico.

Tudi pse staršev testirajo na displazijo. Mladički dobijo tudi starostno primerna cepiva, razglistijo in jih pred posvojitvijo pregleda veterinar z licenco. Ko so posvojeni, lastniki dobijo AKC registracijo mladičkov, mikročip, zdravstveno spričevalo, nekaj hrane in eno brezplačno nego. Mladičke lahko prevzamete v New Yorku ali jih pošljete po zraku.

Podrobnosti o Catskill Pumiju

Kako izbrati vzreditelja Pumi v Teksasu

Kako izbrati vzreditelja Pumi v Teksasu

Pri izbiri, od kod bo vaš pes prišel, boste morda želeli upoštevati nekaj od naslednjega:

  • Izkušnje: Večina rejcev na našem današnjem seznamu ima za seboj ogromno izkušenj. Pumi so razmeroma odporni psi, ki so precej inteligentni in glasni. Vzgoja mladičev Pumi zahteva strokovno znanje rejca.
  • Legitimnost: Prepričajte se, da je vzreditelj zakonit in pošten. Veliko rejcev Pumi bo na svojih spletnih mestih oglaševalo certifikate AKC. Vzemite si trenutek in preverite veljavnost teh potrdil. Če imate možnost, morate vsaj enkrat obiskati vzrejno ustanovo, preden od tam posvojite mladička. Preverite, ali so pogoji, v katerih so mladiči in vzrejni psi, sanitarni in varni.
  • Ocene in od ust do ust: Ocene so odličen način za odkrivanje informacij, ki jih rejci ne objavljajo na svojih spletnih straneh. Ljudje so običajno precej resnični, razen če gre za napačno oceno. Zato boste morda želeli hitro poiskati v Googlu vzreditelja, ki ga izberete. Morda boste želeli govoriti tudi neposredno s prejšnjimi strankami. Ljudje, ki se s pasmo ukvarjajo prvič, imajo lahko drugačen vpogled kot rejci z dolgoletnimi izkušnjami.

Vprašanja, ki jih morate zastaviti svojemu vzreditelju Pumi iz Teksasa

Vprašanja, ki jih morate zastaviti svojemu vzreditelju Pumi iz Teksasa

Kot popolnoma nov lastnik mladička Pumi, morate biti pripravljeni skrbeti za vse potrebe mladička. Ko posvojite mladička, svojemu vzreditelju postavite ta pomembna vprašanja:

  • Ali izvajate usposabljanje in veterinarsko oskrbo po posvojitvi?
  • Ali nudite nujno medicinsko pomoč po posvojitvi?
  • Kako pogosto naj svoj Pumi peljem k frizerju?
  • Koliko časa na prostem naj dovolim svojemu kužku?
  • Kakšne so posebne prehranjevalne navade mojega mladička Pumi?
  • Kaj naj storim, če se moj kuža tudi po ustreznem treningu ne umiri?
  • Ali lahko svoj Pumi hranim v stanovanjskem naselju?

Povezano: Načini iskanja hipoalergenega reševalca psa.

Zaključek za “najboljše rejce pumijev v Teksasu”

Zaključek za najboljše rejce pumijev v Teksasu

Vse od Pumi rejci psov, ki jih lahko ponudi Texas, so edinstveni sami po sebi. Rejci, ki smo jih danes omenili, so vsi strokovnjaki na svojem področju in imajo veliko znanja. Če nameravate posvojiti mladička Pumi, je najboljša ideja, da se naučite pravilnih tehnik usposabljanja za njegovo vzgojo. Ti psi so po naravi zelo glasni, saj so pastirski psi.

Torej lastništvo Pumija v stanovanjskem naselju ni najboljša ideja, razen če ga ne veste, kako ga pomiriti. Prav tako želite svojemu kužku ponuditi veliko prostora za tek in stimulacijo. Ko se odločite, s katerim vzrediteljem želite iti, se prepričajte, da mu postavite vsa majhna vprašanja, za katera mislite, da so potrebna, da lahko svojemu kužku zagotovite najboljše življenje.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Pumi v Teksasu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Pumi od vzreditelja v Teksasu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Vse, kar ste želeli vedeti o psih Pumi” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.