5 najboljših rejcev rezancev na Srednjem zahodu! (2022)

Rejci šnodl na Srednjem zahodu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Schnoodle na Srednjem zahodu. Schnoodle, križanec hibridne pasme med šnavcerjem in pudljem, hitro pridobiva priljubljenost na srednjem zahodu. Ta pasma psov, znana po energični mladosti ter umirjenih in igrivih odraslih, bo popoln spremljevalec, ki vas bo spremljal skozi dobršen del vašega življenja.

Tisti, ki imate zamašen nos pri določenih vrstah psov, boste cenili, da je dlaka šnodla hipoalergena. To pomeni, da je malo verjetno, da bo ta pasma psov sprožila vašo alergijo na dlako.

Poleg tega, ker pasma velja za psa majhne pasme, je dobra izbira za tiste, ki živijo v stanovanjih, ki omejujejo hišne ljubljenčke na določeno velikost. V tem članku, ki pokriva najboljše rejce šnodl na Srednjem zahodu, boste našli štiri rejce z najvišjo oceno strank, ki jih lahko najdemo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Schnoodle na Srednjem zahodu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Corgijev na Srednjem zahodu in Najboljši rejci pudljev na Srednjem zahodu.

Stroški mladička Schnoodle iz srednjega zahoda

Stroški mladička Schnoodle iz srednjega zahoda

Tipična povprečna cena šnodla pri uglednem rejcu je 2.000 do 3.000 dolarjev. Kot vedno pa, če vas ne moti, da bi dobili bolj zrelega Schnoodlea, ga boste morda lahko našli za posvojitev že za 300 $.

Zavedajte se, da lahko posvojitev živali zahteva posebne premisleke glede na pogoje, ki vodijo do dajanja psa v posvojitev.

Mladički Schnoodle za prodajo na Srednjem zahodu

Mladički Schnoodle za prodajo na Srednjem zahodu

Ne iščite dlje od našega seznama, če ste pripravljeni kupiti mladička Schnoodle na Srednjem zahodu. Vsak od teh rejcev je bil skrbno izbran med številnimi rejci po srednjem zahodu. To so najboljši od mnogih odličnih rejcev in so vredni potovanja, če so malo oddaljeni od kraja, kjer živite.

Priporočila za izdelke Schnoodle: Najboljši šamponi za kodraste pse in Najboljša kostna juha za pse.

1. PuppySpot’s Schnoodles For the Midwest

PuppySpot's Schnoodles za Srednji zahod

PuppySpot je odlična spletna platforma, ki povezuje nadobudne lastnike z najboljšimi rejci in pravimi mladički Schnoodle. Z več kot 200.000 prodanimi do zdaj in 10.000 ocenami s petimi zvezdicami zadovoljnih strank zagotavljajo, da s svojim neverjetno strogim postopkom pregleda ne jamčijo nobenih mlinov za mladiče ali prevarantov.

Postopek vključuje več kot 100 kriterijev, ki jih opravi manj kot 10 % prijavljenih. Prav tako sodelujejo z AKC in American Humane Society ter zagotavljajo 10-letno zdravstveno garancijo za vse svoje pse in zdravstveni pregled celotnega telesa.

Njihovo spletno mesto ima oceno A+ na Better Business Bureau in je izjemno enostavno za uporabo. Navajajo samo skotene mladičke, tako da boste ob nakupu natančno vedeli, kakšnega mladička dobite, in čakalnih seznamov ni. S svojo zasebno letalsko družbo lahko dostavijo tudi kamor koli v ZDA.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Sweet Little Schnoodles of Michigan – Montague, Michigan

Sweet Little Schnoodles iz Michigana

Prvi na našem seznamu je Sweet little Schnoodles of Michigan, ki se nahaja v Montagueu v Michiganu. V lasti Janice Cranmer ali Jan, kot se ji raje reče, ta vzrediteljica nima veliko plemenskih psov, le enega samca in dve samici, a je to pričakovano, saj je zgolj hobi vzrediteljica.

To pomeni, da to počne bolj za zabavo kot za denar. Vzreja legla le, če imajo samice dovolj časa, da si opomorejo od skotitve.

Jan je izjemno pregledna glede tega, kaj spada v njeno cenovno strukturo za mladičke, ki jih prodaja. Na primer, vključila je koristno razčlenitev tega, kaj točno povzroča, da so mladički cena, ki jo zaračuna. To dejstvo je pomagalo utrditi njen položaj na prvem mestu na našem seznamu:

 • Dew kremplji so odstranjeni.
 • Naravni repi (repi niso kupirani)
 • Razglistenje pri 2, 4, 6 in 8 tednih
 • Veterinarski pregled pri 6 do 7 tednih s prvim nizom cepljenja
 • Veterinarska knjiga
 • Prvi odmerek zdravila REVOLUTION ubije odrasle bolhe in prepreči izleženje bolšjih jajčec za cel mesec in je indiciran za preprečevanje in zatiranje infestacij z bolhami (Ctenocephalides felis), preprečevanje bolezni srčne gliste, ki jo povzroča Dirofilaria immitis, ter zdravljenje in obvladovanje ušesnih pršic (Otodectes cynotis) okužbe.
 • Mladički so mikročipirani (Registrirati morate čip)
 • Paket za mladička z NOVO čudovito mamino odejo, igračami, vrečko za vzorce hrane Fromm, kuponi Fromm za vašo novo vrečko hrane
 • Zdrav kuža, ki je šolan v leglu
 • Testni papirji za zdravje staršev iz Paw Print Genetics ali Embark Genetic Testing
 • Obe podpišemo pogodbo.

Na spletnem mestu si lahko ogledate najnovejši seznam dejavnikov, ki vplivajo na cene. Cene se pri tem rejcu gibljejo od 1.200 do 2.050 $.

Sweet Little Schnoodles of Michigan Details

3. Windy Hill Kennel – Utica, Ohio

Windy Hill Kennel - Utica, Ohio

Naslednjič imamo Windy Hill Kennel, ki se nahaja v Utici v Ohiu. Tega rejca vodita Cathy in Gary Grandstaff in se nahaja na 28 hektarjih velikem zemljišču. Ljudje, ki vodijo to mesto, naredijo nekaj korakov za vsako leglo, vključno z:

 • Sterilizirajte/kastrirajte mladičke pri osmih tednih
 • Mikročipiran pri osmih tednih
 • Dva tedna treninga pred odhodom domov

Poleg tega ima vsak mladiček dvoletno skupno genetsko zdravstveno jamstvo. Te rejce boste želeli vprašati, kaj to pomeni, skupaj s seznamom drugih vprašanj.

Cathy in Gary močno spodbujata bodoče kupce svojih mladičkov, da predložijo seznam podrobnih vprašanj o vzrediteljevih metodah in izkušnjah ter vsa vprašanja o starševstvu in samih mladičkih. V bistvu želijo videti, da vas zanima zdravje in dobro počutje psa.

Pravzaprav na svoji spletni strani celo poudarjajo, da tudi če se odločite, da ne boste šli z njimi, da bodo ostali vzreditelji ravnali po istem standardu – Ne marajo idej o mlinčkih za mladiče, zato želijo, da veste, kaj naj iščite, da ne boste na koncu imeli mladička, rojenega v nečloveških razmerah.

Podrobnosti o psarni Windy Hill

4. Angela’s Schnoodles – Bluffton, Indiana

3. Angela's Schnoodles - Bluffton, Indiana

Tretji na našem seznamu je Angela’s Schnoodles, ki se nahaja v Blufftonu v Indiani in je v lasti, uganili ste, Angele. Dom te vzrediteljice ima devet hektarjev zemlje, kar psom, ki jih ima, daje dovolj prostora za tek in igro. Zanimivo dejstvo o tem vzreditelju je, da je Angela zagovornica CBD olja za pse.

Ta snov se uporablja kot protivnetno zdravljenje za zdravljenje anksioznosti, artritisa in raka ter pomaga preprečevati epileptične napade. To je nedvomno progresivno stališče, glede na to, da je uporaba CBD-ja še vedno pod strogim nadzorom. Vendar so se te koristi izkazale za koristne za ljudi, ki trpijo zaradi enakih stanj, zlasti za preprečevanje napadov.

Angela’s Schnoodles Podrobnosti

5. Raven’s Roost – Lathrop, Missouri

Raven's Roost - Lathrop, Missouri

Zadnji na seznamu najboljših rejcev šnodlov na Srednjem zahodu je “Raven’s Roost.” Samo zemljišče je kmetija z veliko prisotnimi in upoštevanimi živalmi, vključno z:

 • Konji
 • piščanci
 • Mačke
 • Drugi psi
 • In drugi

Imajo samo eno plemensko samico za Schnoodles, zato boste verjetno morali počakati nekaj časa, da dobite mladička, da bo imela čas, da si opomore od preizkušnje. Leglo je trenutno na voljo od 30. aprila 2022, v nove domove pa bodo pripravljeni 25. junija.

Mladičkom Schnoodle bodo odstranili kremplje za roso, kupili repe in redno razglistili. Prejeli bodo tudi prvi krog cepljenja in imeli končni zdravstveni pregled pri lokalnem veterinarju, preden bodo izpuščeni v nove družine.

Podrobnosti o Raven’s Roost

Zaključek za “najboljše rejce šnodlov na srednjem zahodu”

Zaključek za najboljše rejce rezancev na Srednjem zahodu

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede vašega potencialnega družinskega člana, vam priporočamo, da se o teh pomislekih pogovorite s tukaj navedenimi rejci. Ti rejci so odprti za vprašanja, zato ne pozabite prinesti obširnega seznama in se naučiti vsega, kar lahko.

Zapisovanje vam lahko pomaga pri vodenju vašega potovanja pri uživanju Schnoodle. Kot vsem psom poskrbite, da jim boste namenili dovolj pozornosti in ljubezni, in ugotovili boste, da so eni najboljših spremljevalcev, ki jih lahko imate v življenju. Ob vsem tem upamo, da boste našli tistega posebnega Schnoodle, ki ga boste dodali svoji družini.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Schnoodle na Srednjem zahodu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička šnodla od vzreditelja na Srednjem zahodu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Schnoodle – 15 najboljših dejstev, ki jih morate vedeti” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.