5 najboljših rejcev rezancev v Oklahomi! (2022)

Rejci šnodlov v Oklahomi

Iščete rejce šnodl v Oklahomi? Tukaj je tisto, kar morate vedeti. Srečni, poslušni, inteligentni, predani in aktivni, Schnoodles so dizajnerski psi, ki izgledajo kot plišasti medvedki. Da, to so plišaste igrače, ki se premikajo, jedo in igrajo.

Glede na genetske značilnosti staršev so lahko Schnoodles v različnih odtenkih, predvsem sivi, črni in bež. Čeprav je njihova dlaka gosta in kodrasta, ne izgubijo veliko.

To je eden od razlogov, zakaj je ta pasma tako priljubljena pri ljudeh, nagnjenih k alergijam. Čeprav bi radi našli več rejcev šnodl v Oklahomi, jih je bilo treba omeniti le nekaj. Tako smo našteli nekaj rejcev iz Missourija, ki je precej blizu Oklahome. Upam, da so vam vse všeč.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Schnoodle v Oklahomi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Corgijev v Oklahomi in Najboljši rejci angleških buldogov v Oklahomi.

Mladički Schnoodle naprodaj v Oklahomi

Mladički Schnoodle naprodaj v Oklahomi

Preučili in preverili smo vse pomembne dejavnike, da vam predstavimo najbolj priljubljene in preizkušene rejce šnodl v Oklahomi. Konec koncev je vzgoja novega kužka dovolj zahtevna. Zakaj bi dodali težave? Naš cilj je, da bo posvojitev za vas enostaven postopek.

Priporočila za izdelke Schnoodle: Najboljša mokra pasja hrana za male pasme in Najboljše vlačilec igrače za pse.

1. PuppySpot’s Schnoodles For Oklahoma

PuppySpot's Schnoodles za Oklahomo

PuppySpot vam zagotavlja, da vas poveže samo z najboljšimi in pregledanimi rejci šnodl. Z več kot 200.000 prodanimi mladiči imajo neverjetno strog selekcijski postopek, ki vključuje več kot 100 točk poudarka, ki jih opravi manj kot 10 % rejcev.

To je najstrožji postopek v Združenih državah in sodelujejo z American Kennel Club in American Humane Society, da zagotovijo, da ne bo nobenih mlinov ali prevarantov.

Navajajo samo mladičke, ki so že rojeni, tako da natančno veste, kaj dobite, in zagotovijo popoln zdravstveni pregled, preden vašega kužka pripeljejo domov, in 10-letno zdravstveno garancijo za vaš mir.

Spletno mesto je neverjetno enostavno za uporabo, z več kot 10.000 preverjenimi ocenami s 5 zvezdicami in oceno A+ pri Better Business Bureau. Dostavljajo tudi po vsej državi prek svoje letalske družbe za enostavno in priročno dostavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Petland Oklahoma City

Petland Oklahoma City

Za začetek znane trgovine Petland se lahko pogovorite s strokovnimi svetovalci za hišne ljubljenčke centra, ki vam bodo pomagali najti mladička, ki vam je namenjen. Šnodli niso edina pasma, ki jo center prodaja. Torej, navedite svojo idealno barvo in želeni tip pasme Schnoodle, ki jo iščete.

Vse mladičke tukaj zbirajo hobi ali komercialni rejci, ki imajo licenco in jih pregleda Ministrstvo za kmetijstvo Združenih držav Amerike. Ti rejci se nahajajo na Srednjem zahodu, kjer je temperatura ugodna in idealna za odraščanje Schnoodles.

Za zagotovitev, mladički imajo 14-dnevno garancijo za viruse in 12-mesečno prirojeno garancijo. Te garancije v bistvu pokrivajo zdravstvene stroške mladiča, ki so skoraj enaki ceni posvojitve.

Poleg teh jamstev bo vaš mladiček prejel cepljenje, ki ustreza starosti, razčiščevanje in mikročipiranje. Prejeli boste tudi vse potrebne dokumente v zvezi z registracijo kužka v American Kennel Club in veterinarskimi pregledi.

Petland Oklahoma City Podrobnosti

3. Red Dirt K9s

Red Dirt K9s

Glede na razpoložljivost mladičkov Schnoodle lahko rezervirate ali ne. Če niso na voljo, center obvesti bodoče človeške starše na čakalni listi takoj, ko se leglo skoti. Vendar mladički Schnoodle ne morejo domov z vami do osmih tednov starosti.

Obstaja odlična novica za ljudi, ki živijo daleč od Oklahome. Čudovito je, da lahko do takrat spremljate rastni dnevnik vaših novih dojenčkov, tako da prosite center, da naloži tedenske slike. Poleg tega so kužki varno in skrbno poslani prek vagona za hišne ljubljenčke do vašega cilja.

Center priporoča svojega veterinarja, zato so vsi mladički temeljito pregledani glede bolezni, cepljeni in ustrezno razglisteni. Poleg tega ljubljenčki Schnoodle odraščajo na kmetiji z veliko sonca, svežega zraka in zelene trave.

Poleg tega je center dovolj radodaren, da vas pouči o vsem, kar boste potrebovali za vašega malčka takoj po posvojitvi. Ko potrdite posvojitev, vam bo zagotovil tudi več informacij o vzgoji mladičev, vzdrževanju higiene, negi in prehrani.

Red Dirt K9s Podrobnosti

4. Raven’s Roost

Raven's Roost Schnoodle Oklahoma

Kljub temu, da je v Lathropu majhen vzrejni center (malo daleč od Oklahome), Raven’s Roost je specializirana za vzrejo samo šnodlov. Center se je odločil, da se drži majhnega vzrejnega programa, da bi lahko vsakemu od mladičkov namenil polno pozornost in skrb.

Ker gre za kmetijo, imajo mladički dovolj prostora za pohajkovanje, uživanje v sončni svetlobi in dihanje svežega zraka. Poleg tega imajo možnost druženja z domačimi živalmi, kot so konji, mačke, kokoši in psi. Glede na to je vzrejno okolje bogato in prijetno.

Imeti svoje ime na čakalni listi je pomembno zaradi majhnega števila rojstev in velikega povpraševanja. Preden se naselijo v nove domove, bodo mladičke odstrelili glede na starost, jih razglistili in pregledali pri veterinarju. Poleg tega lahko s seboj vzamejo majhno vrečko hrane, da se bodo v novem vzdušju počutili udobno.

Za novopečene starše se letalski prevoz ne spodbuja. Vendar pa center z veseljem dostavi mladičke v njihove nove domove na območju Kansas Cityja. Cena je 0,55 $ na miljo. Poleg tega se lahko ljudje, ki živijo v Oklahomi, srečajo z lastnikom centra na letališču Kansas City, da prevzamejo novega otroka.

Podrobnosti o Raven’s Roost

5. Deb’s Precious Pupsies

Debini dragoceni mladički

Debora je lastnica tega vzrejnega centra, ki vzgaja čudovite mladičke Schnoodle od leta 2001. Mladički imajo osebnega veterinarja, dr. Ed Transano. Če imate oči na katerem koli mladičku Schnoodle, pojdite in položite 300 $, preden ga kdo drug zahteva.

Prav tako so ustrezno cepljeni in razglisteni, preden jih pošljejo v nove domove. Dr. Ed poskrbi, da so vsi mladički Schnoodle zdravi in ​​veseli pred posvojitvijo. Tudi starši mladičkov so testirani na DNK. V rejskem centru izvajajo higiensko, socialno in poslušno usposabljanje.

Tako mladički pokažejo enakomeren temperament z veliko energije, ko se preselijo v svojo novo družino. Poleg tega, ko posvojite te srčke, prejmete njihovo registracijo v AKC, 1-letno zdravstveno garancijo in vse druge zdravstvene dokumente.

Dostava je možna le znotraj 60 milj od vzrejnega centra. Lahko se tudi dogovorite za srečanje z Deboro na medsebojno dogovorjeni lokaciji. Center zelo spodbuja potencialne starše, da premislijo, preden vplačajo nepovratni depozit.

Podrobnosti o Deb’s Precious Pupsies

Pred nakupom mladička pri rejcu šnodlov v Oklahomi

Pred nakupom mladička pri rejcu šnodlov v Oklahomi

Vsi odlični rejci šnodl niso v Oklahomi. Zaradi tega smo vohali po bližnji regiji, kot je Missouri, da bi zbrali več možnosti za vas. Če to pustimo ob strani, tudi če je lokacija rejca daleč od vas, je tukaj nekaj dejavnikov, ki jih morate upoštevati, preden stopite v stik z rejci šnodl.

Ali imajo dokazilo o zakonitem delovanju?

Nekaj ​​glavnih upravnih organov skrbi za komercialne in hobi rejske centre. To so Ameriški kinološki klub, Ameriško kinološko združenje in Ministrstvo za kmetijstvo Združenih držav Amerike.

Centre za vzrejo rezancev morajo ti pristojni organi registrirati in pregledati za varno in etično vzrejo in zdravljenje psov. Če ne vidite nobenih znakov certifikatov rejcev v Oklahomi in bližnjih regijah, prosite center, da vam jih zagotovi.

Ali so selektivni glede lastnikov mladičev?

V vzrejnih centrih, predvsem v družinskih, so precej izbirčni pri lastnikih, ki pridejo posvojit mladičke šnodla. Naloga centra je skrbno analizirati možnosti in ugotoviti, ali lahko poskrbijo za mladičke.

Pogosto se odločijo, da ne bodo nadaljevali s postopkom posvojitve, ko ugotovijo, da je s potencialnim staršem nekaj narobe. Ker so mladički ranljivi, jih je treba dati tistim, ki jim lahko zagotovijo ustrezno nego in pozornost.

Ali je vzreditelj dobro obveščen o pasmi šnodle?

Nima smisla dobiti svojega mladička Schnoodle pri vzreditelju, ki ne ve ničesar o pasmi. Rejitelj nima izkušenj na tem področju in verjetno deluje na črno.

Po drugi strani pa rejci, ki so posebej osredotočeni na šnodle, najbolj poznajo njihov temperament, navade, higieno, nego in raven energije. Kot novopečeni starši se boste veliko naučili od tistih rejcev, ki vas bodo nenehno vodili, ko bo Schnoodle odraščal.

Izdaja zdravstveno jamstvo, rodovnik in registracijske dokumente

Vsak dokument v zvezi z vašim mladičkom Schnoodle mora biti na voljo kot del postopka posvojitve. Rodovnik, registracija pri AKC in zdravstvena garancija z dolgotrajno garancijo so nekateri od bistvenih dokumentov, ki se zahtevajo med posvojitvijo.

Ali imajo rejci rezancev svoje veterinarske storitve?

Čeprav to ni pogoj, imajo lahko nekateri rejci Schnoodle veterinarja v svojih klinikah ali v bližini. Medtem lahko drugi poznajo dobre veterinarje v bližini, ki jih priporočajo svojim strankam. Imeti veterinarja na klic ali v centru je privilegij za mladičke Schnoodle.

Povezano: Kako dolgo živijo rezanci?

Kaj lahko vprašate rejce rezancev v Oklahomi

Kaj lahko vprašate rejce rezancev v Oklahomi

Razen če že imate mladička Schnoodle, morate raziskati to pasmo, preden sploh pomislite na posvojitev. Ja, na spletu je veliko informacij, a niso nasveti in priporočila vzrediteljev bolj izvedljiva?

Če se strinjamo s to izjavo, vam za začetek zastavimo nekaj vprašanj:

  • Kakšne vrste iger in igrač naj kupim za svojega mladička Schnoodle?
  • Kdaj je pravi čas za sterilizacijo ali kastriranje?
  • Ali lahko pogledam zdravniška spričevala staršev Schnoodle?
  • Kako naj se moj novi kuža razume z mojimi otroki?
  • Ali imate nujno veterinarsko službo?
  • Ali lahko priporočate učinkovito prehrano in vadbo za mojega kužka?

Povezano: Kako veliki postanejo rezanci?

Zaključek za “najboljše rejce šnodlov v Oklahomi”

Zaključek za The

Ker so rezanci na voljo sezonsko, morate biti na čakalni listi, preden vas rejci šnokljev v Oklahomi obvestijo o novih leglih. Ne bom lagal. Čakanje mora biti težko.

Resnica je, da boste v nekaterih letnih časih imeli srečo, v nekaterih pa nesrečo. Ne glede na to, dokler boste nekega dne dobili tega živega plišastega medvedka v naročje, bo vse vredno.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Schnoodle v Oklahomi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Schnoodle od vzreditelja v Oklahomi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Schnoodle” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.