5 najboljših rejcev Shiba Inu v Washingtonu! (2022)

Predloga Best-Shiba-Inu-Breeders-In-Washington

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Shiba Inu v Washingtonu. Shiba Inu je majhna pasma psov japonskega izvora, ki je po prednikih lovski pes. Shiba Inu je včasih lovil majhne živali, kot so zajci in ptice, in zaradi majhne velikosti telesa ni primeren za športne aktivnosti.

Shiba Inu je odličen družinski hišni ljubljenček in običajno so dobrodušni, budni, naravno neodvisni, močne volje in izjemno čisti. Po podatkih Ameriške kinološke zveze so samci Shiba Inus običajno težki okoli 23 funtov in visoki od 16 do 17 palcev.

Povprečna samica Shiba Inu tehta približno 17 funtov in meri le 13,5 do 15,5 palcev v višino. Njihova pričakovana življenjska doba je od 13 do 16 let, odvisno od dejavnikov, kot sta genetika in prehrana; poiščite nekaj odličnih rejcev, poudarjenih v tem članku.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Shiba Inu v Washingtonu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci pitbulov v Washingtonu in Najboljši rejci maltežanov v Washingtonu.

Mladički Shiba Inu naprodaj v Washingtonu

Mladički Shiba Inu naprodaj v Washingtonu

Posvojitev psa od zaupanja vrednega in uglednega rejca, ki se zavzema za kakovost pred količino, je prvi korak do zdravega hišnega ljubljenčka. To se je sčasoma izkazalo za boljši vir mladičev kot pridobivanje mladičkov od slabo vzrejenih in neizkušenih rejcev. Spodaj so imena in podrobni kontakti nekaterih uglednih Šiba Inu rejci v Washingtonu.

Priporočila za izdelke Shiba: Najboljše igrače vlačilca za pse in Najboljši mišični dodatki za pse.

1. PuppySpotovi mladički Shiba Inu za Washington

PuppySpotovi mladički Shiba Inu za Washington

Ker iščete rejce Shiba Inu v Washingtonu, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko najdete razpoložljive rejce Shiba Inu iz udobja svojega doma v Washingtonu.

Vsi rejci Shiba Inu morajo opraviti postopek pregleda PuppySpot, tako da bo vaš mladiček varno prispel v Washington. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Shiba Inu za prodajo v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Masakado Shiba Inu

Masakado Shiba Inu

Masakado Shiba je zaupanja vreden program za vzrejo majhnega obsega v Puyallupu v Washingtonu, ki je v lasti in upravljanju Lindsay Anne Tompkins. Tam so posvečeni in znani po vzreji zdravih in vrhunskih šib ter psov Ainu ali Hokkaido Kena.

So ponosni člani National Shiba Club of America in priznani vzreditelji za zasluge v Ameriškem kinološkem klubu. Masakado je vzrejal Shiba Inu, registrirano v AKC, in njihovi načrti vzreje so v skladu s standardi pasme kluba.

Zagotavljajo, da so vsi psi pregledani, da se odpravijo pomisleki glede dednih bolezni, kot so displazija ali okvare oči. Matične staleže Masakado, ki niso očiščeni zgoraj navedenega, ne bodo uporabljeni kot plemenski kobilarni. Masakadovi mladički so skojeni in vzgojeni v ugodnem okolju, z njimi pa se vsak dan ravna, da se zagotovijo dobre socialne veščine.

Masakadovi šibe so pripravljeni na svoje nove domove osem tednov po veterinarskem pregledu, razglistitvi, cepljenju in mikročipiranju. Zajete so z zdravstveno garancijo in imajo 30-dnevno American Kennel Club in 30-dnevno zavarovanje hišnih ljubljenčkov Trupanion.

Stranke Masakado po nakupu dobijo paket za mladiče, ki vsebuje omejeno registracijo AKC in rodovnik, strankino pogodbo, začetne komplete za mladiče in vodnik za mladiče. Masakado nudi vseživljenjsko podporo vsem svojim potencialnim strankam, saj želijo biti del napredka svojega mladička. Upoštevajte, da Masakado ne prodaja psov na impulzivno ali takojšnjo zahtevo, saj bodo zainteresirane stranke morale izpolniti prijavnico za mladiče na svoji spletni strani.

Vse bodoče stranke so pregledane in za posvojitev bodo upoštevane le kvalificirane družine nedaleč od njihove lokacije. Masakadov postopek posvojitve je pregleden in neposreden, z izkušenimi rokami na voljo za pomoč pri prehodu. Lindsay lahko pošljete e-pošto ali obiščete njihovo spletno stran za podrobne postopke posvojitve.

Podrobnosti o Masakado Shiba Inu

3. Whidbey Shibas

Whidbey Shibas

John in Alice Schisels sta strastna ljubitelja šibe, ki sta ustanovila Whidbey Shibas v Coupevillu v zvezni državi Washington. Par je sčasoma slovel po svojem uglednem rejskem programu, osredotočenem na vrhunsko kakovost in zdravje. Njihova strast in predanost sta jih pripeljala v dobre knjige uglednih rejcev v Washingtonu.

Vzrejski program Whidbey Shibas je načrtovan v skladu z etičnimi standardi pasme, da se zagotovi dobro strukturiran pes. Šibe Whidbey nimajo jedrca in njihovi psi živijo v isti hiši z njimi. Zdravje njihovih psov se upošteva, saj se redno testirajo na displazijo kolkov, alergije, luksacijo pogačice in okvare oči.

Schislovi so zelo cenili svoje pse, saj so pomemben del njihove družine; zato se obravnavajo kot take. Njihovi psi so zelo ljubljeni in so nameščeni v predanih in ljubečih družinah, ki bodo zanje skrbele za vedno. Whidbeyjevi psi odidejo v svoje nove domove razglisteni, cepljeni proti okužbam in veterinarsko pregledani.

Postopek posvojitve Whidbey Shibasa je pregleden brez skritih zdravstvenih pomislekov in ponujena je najboljša uporabniška izkušnja. Kontaktirajte Schisels še danes po pošti ali obiščite spletno stran Whidbey za več informacij o njihovem čudovitem Shiba Inu.

Podrobnosti o Whidbey Shibasu

4. Aria Show Dogs

Aria Show Dogs Shiba

Aria Show dog je zaupanja vreden vzrejni program v Seattlu v Washingtonu, ki ga ima v lasti in upravlja Linda Bates, premišljena in etična vzrediteljica. Znani so po vzreji čudovitih Schipperkes in Shiba Inus, ki se osredotočajo na zdravje, kakovost in odlično razpoloženje.

Njihovi programi vzreje so načrtovani po standardih Ameriškega kinološkega združenja, da zagotovijo, da proizvajajo najboljše možne šibe. V zgodnjih fazah so mladički prijazni in večino časa preživijo v komunikaciji z otroki in drugimi psi.

Vsi njihovi psi dobijo prvi niz cepiv, jih črvijo in odstranijo kremplje, preden odidejo, da se pridružijo novim družinam. Aria Show ne zagotavlja in ne prodaja psov izven stroge pogodbe za njihovo sterilizacijo in kastracijo, vključno z ukinitvijo njihovih spolnih organov, preden so prodani.

Vsi psi so veterinarsko testirani in zdravje je zagotovljeno, da se odpravijo vsi pomisleki glede prihodnjih zdravstvenih zapletov. Postopek posvojitve Arie Shibas je nemoten in preprost, z veliko zabavnimi trenutki in sposobnimi rokami, ki pomagajo pri prehodu. Za več informacij in dodatno poizvedbo se obrnite na Lindo po e-pošti ali obiščite spletno stran Aria Show Dog.

Podrobnosti o razstavi psov Aria

5. Kawako Shiba Inu

Kawako Shiba Inu

Kawako Shiba Inu, ki se nahaja v Amboyu v državi Washington, je v lasti Cheri Fellinger in Marcela Marckelbacha, dveh predanih rejcev Shiba. Kawako Shiba Inu daje ali prodaja pse samo družinam v območju 75 milj od Portlanda, OR. Ta metoda zagotavlja, da je pes deležen najboljše oskrbe in ve, kako dobro se obleči.

Psi, vzrejeni v Kawako Shibi, so zdravega temperamenta, saj bi šli skozi socializacijo, da bi jih izšolali pred novimi domovi. Plemenski psi so cepljeni proti pogostim bakterijskim in virusnim okužbam pri psih. Prav tako so testirani na displazijo kolkov, okvare oči in luksacijo pogačice, da preprečijo prihodnje krize v njihovih leglih.

Kayakovi mladički so rojeni in vzgojeni v ljubečem okolju, ki ga negujejo in hranijo z najboljšimi obroki, ki so na voljo. Osem tednov po razčiščevanju, cepljenju in veterinarskem pregledu so se pripravljeni pridružiti novim lastnikom.

Njihovi psi so zelo ljubljeni in bodo nameščeni samo v ljubeče družine. Kawako Shiba Inu je zaupanja vreden vzreditelj, ki ima dokazane strokovnjake za skrb za Shiba Inu in ima pregleden postopek posvojitve. Za več informacij in povpraševanje o tej edinstveni pasmi se lahko obrnete na Cheri in Marcela po telefonu ali pošti.

Podrobnosti o Kawako Shiba Inu

6. Taichung Shibas

Taichung Shibas

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Shiba Inu v Washingtonu je “Taichung Shibas.” “Taichung Shibas” je v lasti Laure Perkinson, ki je ljubiteljica psov od leta 1958 in jih od takrat vzreja. S priznanjem AKC-ja je Laura uspešno ustvarila različne pse, od buldogov do dalmatincev do čau-čaua do bichon frisesa do šiperkesa do šiba inuja itd.

Leta 1988 se je odločila preučevati temperament čau-čaua in šiba inuja, ker pes z gnusnim razpoloženjem ni nikomur najljubši. Taichung Shibas je od takrat vzgojil več kot sto psov, ukrotil njihove temperamente in opazoval, kako rastejo v zdrave, lepo vzgojene, srčkane psičke.

Taichung šibe so znane po kakovosti pred količino. Zato so Shiba Inus na voljo samo ob prejšnjih rezervacijah. Taichung Shibas zagotavlja, da so njihovi psi pregledani in testirani na displazijo kolkov, glavkom, katarakto, luksacijo pogačice in alergije. Če se pri psu ugotovi, da ima katero od teh bolezni, se tak pes zdravi, preden ga proda in ne bo uporabljen kot plemenski pes.

Psičke običajno razglisti in jih veterinar ob dogovorjenem času daje cepljenje. Mladički iz Taichung Shibas imajo registracijo AKC, prodajno pogodbo in zdravstveno garancijo ter ne dovoljujejo prenosa lastništva od osebe do osebe. Taichung Shibas je zaupanja vredna psarna, kjer lahko dobite zdrave Shiba Inus. Lahko se obrnete na Lauro preko e-pošte na [email protected] ali telefonski klic za več poizvedb o pridobitvi Shiba Inu.

Podrobnosti o Taichung Shibasu

Zaključek za “najboljše rejce Shiba Inu v Washingtonu”

Zaključek za The "Najboljši rejci Shiba Inu v Washingtonu"

Če se veselite, da boste dobili Shiba Inu za hišnega ljubljenčka, ni dvoma, da ste izbrali pravo žival. Čeprav so Shiba Inu ljubki majhni psi, so zelo skrbni in redko trpijo zaradi zdravstvenih zapletov, če so zanje dobro oskrbovani.

Torej, recimo, da ostanete v Washingtonu in iščete Shiba Inu od uglednega in zaupanja vrednega rejca; potem je vašega iskanja konec. Preberite ta članek za potrebne informacije o kakovostnih rejcih okoli vas v Washingtonu za nemoten in pregleden postopek posvojitve.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Shiba Inu v Washingtonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Shiba Inu od vzreditelja v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Najboljši vodnik za lastništvo Shiba Inuja” spodaj: