5 najboljših rejcev šnavcerjev v Indiani! (2022)

Rejci šnavcerjev v Indiani

Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če iščete rejce šnavcerjev v Indiani. Ali razmišljate o nakupu šnavcerja kot svojega novega pasjega prijatelja? Pasma šnavcerja je odličen družinski spremljevalec, saj je dober z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki.

Ta pasma psov je zelo inteligentna in se odlično obnese pri treningu. Ti psi so tudi dovolj pogumni, da zaščitijo svojo družino, ko začutijo nevarnost. Poleg tega je ta pasma psov hipoalergena, zato je odlična izbira za tiste z alergijami.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev šnavcerjev v Indiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Basset Houndov v Indiani in Najboljši rejci čivave v Indiani.

Mladički šnavcerja naprodaj v Indiani

Mladički šnavcerja naprodaj v Indiani

Če iščete odličnega psa čuvaja, ki bi lahko vaše otroke zaposlil z druženjem, medtem ko vas ni, potem je pasma šnavcer odlična izbira.

Za tiste, ki živijo v Indiani ali njeni okolici, ki jih zanima lastništvo te pasme, vendar ne vedo, kje bi jo kupili, smo tukaj, da vam pomagamo. Ta članek bo navedel nekaj najboljših rejcev šnavcerjev v Indiani in njihove kontaktne podatke.

Priporočila za izdelke šnavcerja: Najboljša šok ovratnica za šolanje psov in Najboljša ovratnica proti bolham za pse.

1. Šnavcerji PuppySpot za Indiano

Šnavcerji PuppySpot za Indiano

Ker iščete rejce šnavcerjev v Indiani, predlagamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna in ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih šnavcerja iz udobja svojega doma v Indiani.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci šnavcerjev, ki imajo mladičke na seznamu, opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Indiani. Preden nadaljujete z iskanjem mladička šnavcerja za prodajo v Indiani, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Fernweh šnavcerji

Fernweh šnavcerji

Če iščete zelo inteligentne, dobro vzgojene in prijazne miniaturne šnavcerje, je Fernweh šnavcer eno od prvih mest za iskanje. Fernweh je dom visokokakovostnih, odgovorno vzgojenih mladičkov šnavcerja. Ta rejec se nahaja v severni Indiani, vendar jih lahko pokrovite ne glede na to, kje v državi ste.

Ljudje potujejo tudi iz sosednjih držav, da bi kupili mladičke šnavcerja pri tem vzreditelju. Fernweh je posvečen vzreji dobro zaobljenih, zdravstveno preizkušenih psov za skrbne družine. Vsi njihovi psi so registrirani v AKC. Ta vzreditelj proizvaja popolnoma zdrave mladičke zahvaljujoč svojemu vrhunskemu programu zdravstvenega testiranja.

Vse plemenske pse so pregledali glede genetskih bolezni in se prepričali, da so čisti pred začetkom. Mladički opravijo tudi teste, da se prepričajo, da nimajo dednih zdravstvenih stanj. Imajo tudi celostni socializacijski program, ki pomaga graditi socializacijske veščine teh mladičkov.

Šnavcerji so po naravi prijazni do otrok. Vendar pa je za izboljšanje njihovih naravnih lastnosti potrebna določena raven usposabljanja in ta vzreditelj pozna popoln program za to. Še ena zanimivost tega rejca je, da zagotavlja stalno podporo posvojiteljem vsem svojim posvojiteljem.

Fernweh razume, da sta nakup in skrb za mladička veliko dela. Zato imajo odprto politiko, tako da lahko posvojitelji poiščejo podporo, vprašanja, nasvete itd. Prav tako lahko pokličete in se pozanimate o tej pasmi psov, preden sprejmete to kritično odločitev.

Ta vzreditelj se ponaša z edinstveno rejsko prakso, saj spremljajo genetsko sestavo svojih psov prek zdravstvenih kartotek za umik genetskih težav v njihovih krvnih linijah. Mnogi rejci ne posvečajo veliko pozornosti genetski sestavi tega psa in vzgajajo nezdrave starše, da bi zaslužili nekaj denarja.

Ta vzreditelj mladičkom predstavi tudi zgodnjo nevrološko stimulacijo – tehniko, ki izboljša dolgoročno sposobnost psov, da se prilagajajo spremembam. Mladičke vsakodnevno seznanjajo z novimi izkušnjami in spodbudami za razvoj njihove osebnosti in vedenja.

Vsakega mladička predstavijo tudi otrokom, drugim psom, hišnim ljubljenčkom in odobrenim neznancem. Fernweh ima veliko znanja o psih na splošno, ki ga uporabljajo za vzgojo in šolanje teh mladičkov šnavcerja. Osredotočajo se na vzgojo mladičkov in zagotavljajo, da ne odraščajo z vedenjskimi težavami. Njihovi mladički imajo tudi impresivno triletno zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o fernweh šnavcerjih

3. Fanta C velikanski šnavcerji

Fanta C velikanski šnavcerji

Fanta C je zelo predana tej pasmi psov. Že nekaj desetletij se ukvarjajo z vzrejo in vzgojo velikih šnavcerjev. Dolžnost tega rejca do te pasme je proizvajati pse z odličnimi temperamenti. Skrbno načrtujejo svojo vzrejo in izvajajo obsežne raziskave, da bi izpolnili svoje zahteve po ustvarjanju pravilnega temperamenta.

Fanta C pasme po uradnem standardu vzreje velikega šnavcerja AKC. Vzrejajo se od zdravih staršev, ki so bili zdravstveno testirani, da bi zagotovili, da nimajo genetskih zdravstvenih stanj. Fanta C vzreja šnavcerje s temperamentom, ki združuje budnost in duh z zanesljivostjo in inteligenco.

Njihovi mladički se zlahka šolajo in pomagajo začeti proces usposabljanja, preden jih izpustijo v nove družine. Učno izkušnjo teh mladičkov začnejo od dneva, ko se skotijo. Tudi ta vzreditelj s svojimi mladiči ustvarja trdno človeško povezavo, tako da jih nosi in hrani s kozjim mlekom v steklenički. Ta postopek pomaga tudi pri razbremenitvi njihovih utrujajočih nalog.

Poleg tega ta vzreditelj mladičke med odstavitvijo predstavi izbranim tujcem. Pomagajo izboljšati socializacijo mladičkov, da jim prehod v nove domove ne bo težko. Fanta C občasno spremeni rutino mladičkov in jih večkrat izpostavi novemu, drugačnemu okolju, dokler niso pripravljeni, da se pridružijo novi družini.

Izpostavljenost novemu okolju pomaga mladičkom, da se prilagodijo in sprejmejo svojo novo družino in dom z zaupanjem in vnemo. Ta vzreditelj tudi trenira svojega velikanskega šnavcerja za različne namene. Zato se lahko zanesete na tega rejca, če iščete aktivnega družinskega člana, delavca ali razstavnega velikanskega šnavcerja.

Morate jih poklicati na pogovor ali se dogovoriti za obisk, če želite katerega od njihovih mladičkov. Ta vzreditelj ima na svoji spletni strani veliko virov, s katerimi potencialne lastnike nauči vsega, kar morajo vedeti o tej pasmi psov. Poleg tega imajo njihovi mladički zdravstveno spričevalo, iz katerega je razvidno njihovo trenutno zdravstveno stanje.

Fanta C velikanski šnavcerji Podrobnosti

4. Veseli šnavcerji

Veseli šnavcerji

Happy Schnauzers je družinski vzreditelj s sedežem v Avonu v Indiani. Rejec je v rejsko industrijo vstopil ne dolgo, a so si ustvarili ime. Vzrejajo kakovostne in zdrave mladičke šnavcerja, ki so odlični družinski ljubljenčki. Srečni šnavcerji vzrejajo in vzgajajo svoje pse doma.

Prizadevajo si ustvariti popolnoma zdrave in srečne mladičke. Ta vzreditelj je tudi selektiven glede tega, s kom gredo njihovi mladički domov. Mladičke izpustijo le družinam, ki jim lahko zagotovijo enako predanost in ljubezen, kot so jih oni.

Veseli šnavcerji tudi od kupcev zahtevajo, da opravijo temeljito raziskavo o tej pasmi, preden se odločijo zanje. Ta vzreditelj vlaga veliko časa, truda in sredstev, da bi ti mladički postali odlični družinski spremljevalci. Mladičke začnejo trenirati dan po rojstvu.

Mladičke vzgajajo in vzgajajo do osmih tednov, preden jih izpustijo v nove družine. Ti mladički so bili pri osmih tednih starosti izpostavljeni številnim stvarem, vključno z usposabljanjem za kahlico in zaboj. Mladički so prav tako izpostavljeni različnim okoljem in dogodkim, ki omogočajo nemoten in nemoten prehod v nove domove.

Vzreditelj mladičke seznanja tudi z različnimi socializacijskimi programi, s čimer so prijazni do otrok, obiskovalcev in drugih hišnih ljubljenčkov. Poleg tega, da so prijazni, so ti mladički zelo igrivi. So zelo inteligentni in vedno želijo ugoditi. Veseli šnavcerji mladičke vključujejo tudi v vsakodnevne vaje in duševne stimulacije.

Veseli šnavcerji podrobnosti

5. Psarna kamnoloma

Psarna kamnoloma

Zadnji na seznamu najboljših rejcev šnavcerjev v Indiani je “Psarna kamnoloma.” Quarry Kennel je eden najboljših rejcev šnavcerjev v Indiani. Ta vzreditelj se zavzema za proizvodnjo super zdravih in socializiranih mladičkov. Osredotočajo se le na dve pasmi psov – miniaturni šnavcer in Shih Tzus. Quarry Kennel je družinska psarna, ki se nahaja v Bedfordu v Indiani.

Vzreditelj ima več kot 20 let izkušenj z vzrejo in vzgojo zdravih, veselih in lepo vzgojenih psov za družine. Vodijo majhno operacijo, ki jim omogoča, da se osredotočijo na svoje mladičke in ustrezno skrbijo zanje. Mladičkom namenjajo vso pozornost in ljubezen, ki jo potrebujejo za dobro življenje. Ti mladički doživljajo neverjetno kakovost življenja, preden se pridružijo novim družinam.

Psarna je tudi AKC odobrena in registrirana, vse svoje mladiče pa vzrejajo po AKC standardih šnavcerjev. Mladički, ki jih skrbi ta vzreditelj, so deležni profesionalne veterinarske oskrbe. Pred odhodom domov dobijo tudi odobritev veterinarjev. Quarry Kennel je odličen vzreditelj za tiste, ki iščejo zdrave, ljubeče in napol usposobljene prijatelje za krzno.

Podrobnosti o psarni v kamnolomu

Zaključek za “najboljše rejce šnavcerjev v Indiani”

Zaključek za najboljše rejce šnavcerjev v Indiani

Šnavcerji so eni najbolj prijaznih psov. Ti psi so majhni, vendar imajo odlične zaščitne lastnosti. Odlični so tudi z otroki, odraslimi in drugimi hišnimi ljubljenčki, zaradi česar so odlična možnost za družine z otroki in hišnimi ljubljenčki.

Izbira pravega vzreditelja je ključnega pomena, če želite zdravega, socializiranega in srečnega kužka. Rejci šnavcerjev v Indiani, ki so pregledani v tem priročniku, sledijo standardu AKC za vzrejo šnavcerjev. Za kakovostne in zdrave mladičke se lahko vedno zanesete nanje.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev šnavcerjev v Indiani, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička šnavcerja od vzreditelja v Indiani, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Standardni šnavcer – 10 najboljših dejstev” spodaj: