5 najboljših rejcev Vizsla v Marylandu! (2022)

Rejci Vizsla v Marylandu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Vizsla v Marylandu. Bodoči lastniki psov, ki iščejo najboljše rejce Vizsla v Marylandu, se strinjajo, da je to precej dolgočasen in zahteven proces. Ljubitelji psov vedo, kaj je potrebno, da zagotovite psa, ki odkljuka vsa polja na njihovem seznamu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Vizsla v Marylandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci mopsov v Marylandu in Najboljši rejci čivave v Marylandu.

Mladički Vizsla za prodajo v Marylandu

Mladički Vizsla za prodajo v Marylandu

Namen tega vodnika je dati vse odgovore, ki jih potrebujete, vključno s tem, kako stopiti v stik z njimi in njihovim sedežem, če jih nameravate obiskati. V Marylandu je veliko rejcev, vendar so ti najbolj izjemni in so dobri v tem, kar delajo.

Priporočila izdelkov Vizsla: Najboljše udarne ovratnice za zadrževanje psa na dvorišču in Najboljši šamponi proti bolham.

1. Rejci Pammz VizslaPoint

Rejci Pammz VizslaPoint

Vizslas so vse bolj priljubljena pasma in z dobrimi razlogi. So inteligentne, ljubeče in igrive živali, ki so odlični družinski ljubljenčki. So tudi odlični lovci, kar pomeni, da so lahko odlični spremljevalci tistim, ki uživajo v lovu in aktivnostih na prostem.

Rejci Pammz VizslaPoint imajo več kot 15 let izkušenj z vzrejo VizslaPoint in vedo, kako vzgojiti zdrave, srečne mladičke, ki bodo odlični spremljevalci. Rejci Pammz VizslaPoint so predani vzreji najbolj zdravih in najlepših mladičkov na svoji kmetiji.

Uporabljajo le najboljše plemenske živali, naši mladički pa so vzgojeni v ljubečem domačem okolju. Ponujajo tako hišne ljubljenčke kot mladičke razstavne kakovosti in lahko zagotovijo reference zadovoljnih strank. Vizslas so vzrejeni kot delovni psi, ki imajo energijo in inteligenco, da se izkažejo v številnih različnih dejavnostih.

Prav tako so neverjetno zvesti in ljubeči. Vse te lastnosti se nanašajo na rejca, ki skrbi za njihovo vzgojo. Rejci Pammz VizslaPoint so dobro obveščeni in izkušeni, zato so zanesljiva stava za ljubitelje Vizsle, ki iščejo odlične pasme.

Podrobnosti o rejcih Pammz VizslaPoint

2. Suzu Vizslas

Suzu Vizslas

Psi Suzu Vizslas so vzrejeni zaradi temperamenta, inteligence in lovske sposobnosti. Kot ena najbolj priljubljenih pasem psov po vsem svetu so Vizslas znani po svoji inteligenci, poslušnosti in pripravljenosti ugajati svojim lastnikom. Znani so tudi po tem, da so nežni in ljubeči do otrok.

Zaradi tega so postale ena najbolj iskanih pasem v družinah. Rejci Suzu Vizslas v Združenih državah Amerike si že vrsto let prizadevajo za izboljšanje pasme. Ko iščete Vizslo, upoštevajte nekaj stvari. Najprej se prepričajte, da obiščete več rejcev, preden se odločite.

Tako lahko primerjate cene in kakovost psov. Drugič, bodite pripravljeni porabiti čas in energijo za usposabljanje vaše Vizsle. Ti psi potrebujejo veliko vadbe in duševne stimulacije. Rejci Suzu Vizsla poskrbijo, da je vaša pot do lastništva Vizsla vredna truda, saj ponujajo svoje kakovostne in neprimerljive storitve.

V svojih objektih imajo tudi veliko prostora, ki Vizslasu omogoča tek, telovadbo in ohranjanje kondicije. Rejci Suzu Vizsla so vedno pripravljeni odgovoriti na vsa pereča vprašanja svojih strank. To prikazuje najvišjo obliko preglednosti, ki vas vodi do vaše idealne pasme Vizsla.

Podrobnosti Suzu Vizslas

3. Psarne Mayne Haven

Psarna Mayne Haven

Ne samo, da so specializirani za vzrejo Vizslas, ampak so tudi rejci kennel Mayne Haven Kennel. Ljubitelji psov lahko med drugim najdejo labradorce, nemške ovčarje in ši cuje. Mayne Haven Kennels je družinsko podjetje, ki se ukvarja z vzrejo in šolanjem psov že več kot 25 let.

Svoj čas in trud posvečajo zagotavljanju najvišje kakovosti oskrbe psov, njihove zmogljivosti pa so zasnovane tako, da ustrezajo vsem potrebam njihovih psov. Zavezani so zagotavljanju kakovostnih Vizslas, ki ustrezajo standardom pasme in odlične storitve za stranke. Mladičke v psarni Mayne Haven Kennels vzgajamo doma z veliko ljubezni in socializacije.

To pomaga zagotoviti, da je vsak mladiček samozavesten in dobro prilagojen, ko gre v svoj novi dom. Mayne Haven Kennels Vizslas so vzrejeni zaradi temperamenta, zdravja in lepote, zato vam zagotavljamo, da boste navdušeni nad svojim novim kužkom. Poleg svojih zdravih mladičkov ponujajo tudi različne storitve za pomoč pri skrbi za vašega psa, vključno z usposabljanjem, vkrcanjem in negovanjem.

Ponujajo kakovostne mladičke, njihovi psi pa so na voljo za plemenske storitve odobrenim psom. Kennels Mayne Haven je član Vizsla Club of America in Vizsla Society of the United Kingdom. Na voljo imajo več barv in zelo skrbijo za ujemanje vsakega mladička s popolnim domom.

Podrobnosti o psarni Mayne Haven

4. Psarne White River

Psarne White River

Predani so vzreji najvišje možne kakovosti Vizslas in našim strankam zagotavljajo najboljšo možno izkušnjo nakupa mladičev. White River Kennels se zavezuje, da bo vsakega od svojih mladičkov namestil v najboljši možni dom in 100-odstotno stal za svojimi mladiči.

Ne samo, da imajo strast do pasme, ampak tudi do družin, ki bodo enega od teh mladičkov pripeljale v svoj dom. Z izobraževanjem in podporo si prizadevajo zagotoviti odlično izkušnjo tako za mladička kot za družino.

 • Spodaj je nekaj storitev, ki jih ponujajo:
 • Vzreja zdravih in zdravih Vizslas z odličnim temperamentom
 • Zagotavljanje podrobnih informacij o pasmi, vključno z zgodovino, temperamentom, nego in usposabljanjem
 • Zagotavljanje zdravja naših mladičkov z genetskim testiranjem in veterinarsko oskrbo
 • Varno in ugodno pošiljanje kužkov kamor koli v Združenih državah
 • Ponudba doživljenjske podpore družinam njihovih mladičkov Vizsla v Marylandu

White River Kennels ponujajo različne barve in tipe dlake, njihovi mladički pa imajo zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o psarni White River

5. Sizzleville Vizslas

Sizzleville Vizslas

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Vizsla v Marylandu je “Sizzleville Vizslas.” Rejci Sizzleville Vizsla zaključujejo naš seznam najbolj uspešnih in obetavnih rejcev Vizsla v Marylandu. So skupina pasjih navdušencev, ki so se posvetili ohranjanju in promociji pasme vižla.

Predani so vzreji zdravih, dobro prilagojenih psov, ki so odlični družinski ljubljenčki. Rejci Sizzleville Vizsla so eni izmed najbolj dostopnih in najtoplejših rejcev, ki vedo vse o pasmi in vam lahko pomagajo najti popolnega mladička za vašo družino.

Sizzleville Vizslas Podrobnosti

Kako izbrati vzreditelja Vizsla iz Marylanda

Kako izbrati vzreditelja Vizsla iz Marylanda

Ko iščete vzreditelja Vizsla v Marylandu, je nujno, da opravite svoje raziskave.

Tukaj je nekaj nasvetov pri izbiri uglednega vzreditelja Vizsla v Marylandu:

 • Vprašaj naokoli: Pogovorite se z drugimi lastniki psov v vašem območju in preverite, ali imajo kakšna priporočila za rejce Vizsla. Nekdo, ki ga poznate, je kupil mladička Vizsla in lahko priporoči uglednega vzreditelja.
 • Preverite spletne ocene: Obstajajo številne spletne strani, kjer prejšnje stranke objavljajo ocene svojih izkušenj z različnimi rejci. Preberite ocene, da boste dobili predstavo o tem, kateri vzreditelj so.
 • Obiščite uradno spletno stran rejca: Ugleden vzreditelj bo imel dobro zasnovano spletno stran s podatki o svojih psih in mladičkih. Imeti morajo tudi obsežno galerijo fotografij.
 • Pogovorite se z rejcem: Ko najdete dober seznam potencialnih rejcev, jih pokličite in postavite vprašanja. Prepričajte se, da poznajo pasmo in da lahko zadovoljivo odgovorijo na vsa vaša vprašanja.
 • Obiščite prostore rejca: Ob obisku rejca se prepričajte, da je objekt čist in dobro vzdrževan. Mladički morajo biti zdravi in ​​igrivi in ​​ne smejo biti znakov zanemarjanja ali zlorabe.

S temi nasveti boste v kratkem času dobili vaše želene pasme Vizsla.

Mladički Vizsla v Marylandu

Več o pasmi Vizsla

Vizsla je bila sprva vzrejena na Madžarskem. So zvesti in prijazni psi in so odlični družinski ljubljenčki. Znani so tudi po tem, da so zelo aktivni in zahtevajo veliko vadbe. Vizslas so tudi zelo dobri z otroki in so odlični družinski ljubljenčki in so na voljo v različnih barvah, vključno z zlato, rdečo in bakreno.

Običajno tehtajo okoli 50-70 funtov in so visoki okoli 21-25 palcev na rami. Vizslas veljajo tudi za naravno odlične lovske pse, saj zlahka sledijo divjadi.

Vizle so na splošno razmeroma enostavne za treniranje in se kljub svoji energični naravi odzivajo na pozitivne tehnike krepitve. Ameriški kinološki klub priznava Vizslas kot športno pasmo. Najbolj cenjeni so zaradi svoje inteligence in usposobljenosti ter so odličen dodatek aktivnim družinam.

Povezano: Najboljša imena psov Vizsla.

Zaključek za “najboljše rejce Vizsla v Marylandu”

Zaključek za The

Vizslas so najbolj ljubke pasme psov, ki si jih ljubitelji psov vedno želijo ob sebi. To ne pomeni, da je nakup sprehod po parku. Nasprotno, morda boste dobili nekaj najbolj groznih rejcev. Zahvaljujoč natančnemu seznamu najboljših rejcev Vizsla v Marylandu, ni razloga za skrb.

Prvi lastniki psov bi lahko poskusili mladičke Vizsla za prodajo v Marylandu, da bi se seznanili z osnovami lastništva Vizsle. To jim daje ves čas treninga, ki ga potrebujejo, da se povežejo, in njihova ljubezen do Vizslasa bo rasla iz ure v uro.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Vizsla v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Vizsla od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o lastništvu mladička Vizsla” spodaj: