5 najboljših rejcev Yorkie v Tennesseeju! (2022)

Rejci Yorkie v Tennesseeju

Če iščete rejce Yorkie v Tennesseeju, potem je to tisto, kar morate vedeti. Yorkshire terier je odličen družinski hišni ljubljenček, vendar je iskanje pravega vzreditelja lahko težavno. Medtem ko je mladička pri odgovornem vzreditelju lahko prijetno imeti v bližini, je pes iz mlina za mladiče lahko bolan ali ima vedenjske težave. V tem članku so našteti najboljši rejci Yorkie v Tennesseeju, ki vam bodo pomagali narediti pravo izbiro.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Yorkie v Tennesseeju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Vizsla v Tennesseeju in Najboljši rejci nemških ovčarjev v Tennesseeju.

Mladički Yorkie naprodaj v Tennesseeju

Mladički Yorkie naprodaj v Tennesseeju

Yorkshire terierji so pasma, ki pogosto trpi zaradi težav z zobmi, zato se vedno posvetujte s svojim vzrediteljem, kakšni so zobje njihovih odraslih psov. Poleg tega so Yorkiji nagnjeni k kolapsu sapnika – stanju, ko pasji sapnik izgubi togost in se zruši, kar je zelo nevarno. Vedno preverite, ali je vaš vzreditelj raziskal rodovnik psov, ki jih vzrejajo, da preverite, ali se na vašega mladička lahko prenesejo kakršne koli genetske bolezni.

Yorkie vodniki: Najboljša pasja hrana za mladičke Yorkie in Najboljše vlačilec igrače za pse.

1. PuppySpot’s Yorkies za Tennessee

PuppySpot's Yorkies za Tennessee

Ker iščete rejce Yorkie v Tennesseeju, priporočamo brskanje po zaupanja vredni spletni platformi PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive mladičke jorkširskega terierja v Tennesseeju iz udobja svojega doma.

Pomagalo bi, če bi opozorili, da morajo vsi rejci z navedenimi mladiči Yorkie opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Tennesseeju. Preden nadaljujete pot za mladičkom jorkširskega terierja za prodajo v Tennesseeju, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Northshore Yorkshire terierji

Northshore Yorkshire terierji

Northshore Yorkshire terierji imajo več kot dvajset let izkušenj z vzrejo jorkširskih terierjev, tako da ste lahko prepričani, da izkušene roke vzgajajo vašega kužka. Northshore Yorkshire terierji so tako predani svojim mladičkom, da nudijo vseživljenjsko podporo vzreditelja. Kadar koli jih lahko pokličete z vprašanji ali pomisleki glede vašega kužka in ponudili vam bodo čim več pomoči.

Pri Northshore Yorkshire terierjih je vsak pes del njihove družine in nudi najboljšo možno ljubezen in skrb. Yorkiji so del njihovega življenja od leta 1989, tako da ste lahko prepričani, da vedo, kaj počnejo, ko gre za Yorkije. Vsi njihovi mladički so dobro socializirani, tako da ste lahko prepričani, da kateri koli mladiček severnoobmorskih jorkširskih terierjev ne bo nikoli živčen ali živčen.

Vsi mladički Northshore Yorkshire terierjev so registrirani pri ameriški kinološki zvezi, tako da veste, da so vzreditelji odgovorni in psi, ki jih imajo, zdravi. To tudi zagotavlja, da so bili psi plemenskih psov Northshore Yorkshire terierjev pred vzrejo preizkušeni. Yorkiji lahko na žalost trpijo zaradi številnih zdravstvenih težav, ki lahko močno zmanjšajo njihovo kakovost življenja ali celo skrajšajo njihovo pričakovano življenjsko dobo.

Ti vključujejo atopijo in preobčutljivost na alergene, od cvetnega prahu do pralnega praška, kar vodi do srbenja in poškodb kože, kot so lezije pri vašem psu. To je mogoče zlahka odkriti s preprostim krvnim testom. Čeprav ga pri mladičih nikoli ni mogoče popolnoma izključiti, lahko vzreditelj s skrbnim sledenjem in testiranjem rodovnikov svojih plemenskih psov z gotovostjo predvideva, ali bodo njihovi mladički verjetno imeli to stanje ali ne.

Vsak odgovoren vzreditelj bi moral svoje odrasle pse testirati na to stanje. Še en pogoj, da so jorkširski terierji nagnjeni k Chiari malformaciji siringomijeliji (CM/SM). To je zelo boleče in resno stanje, pri katerem se v hrbtenjači blizu možganov razvijejo žepi, napolnjeni s tekočino. To je posledica prevelikih možganov za lobanjo, kar je pogosta težava pri majhnih pasmah.

Odgovorna vzreja ne bi smela povzročiti, da bi bilo to stanje običajno pri mladičih, vendar so v leglu vedno razlike. Na srečo je tudi to mogoče preveriti s preprostim pregledom MRI. Čeprav vsi rejci ne bodo testirali te težave, je dokumentacija o tem pregledu velik pozitiven učinek za vsakega rejca.

Na srečo ste lahko kot vzreditelj, registriran v AKC, prepričani, da bodo severnoobmorski jorkširski terierji pridelovali le zdrave in dobro negovane mladičke. Tako so prepričani v zdravje svojih kužkov, da so pripravljeni ponuditi enoletno zdravstveno garancijo. Če iščete dolgoživečega, zdravega in inteligentnega psa, so severni jorkširski terierji prava pot.

Podrobnosti o Northshore Yorkshire terierjih

3. Corkyjevi jorkiji

Corkyjevi jorkiji

Če iščete srečnega in samozavestnega družinskega ljubljenčka, potem je Corky’s Yorkies pravi kraj. Čeprav ne ponujajo psov, vzrejenih za skladnost s standardom pasme, kot bi to storil razstavni vzreditelj, se namesto tega osredotočajo na zdravje in dobro počutje svojih psov in mladičkov.

Pri Corky’s Yorkies so bodoče matere nameščene v posebnem vrtcu, ko pa so mladiči odstavljeni, jih odpeljejo v udobne notranje bokse z dostopom na zunanji vrt. Vsakemu psu iz Corky’s Yorkies je namenjena ljubezen in pozornost, ki si jo zaslužijo in jim je dovoljeno, da se razcvetijo. Mesečno imajo strokovno nego in jedo samo vrhunsko pasjo hrano.

Corkyjevi Yorkiji se trudijo, da bi mladičku čim bolj olajšali prehod iz svojega doma v vaš ter ga vzgajali in socializirali, da bo v vsaki situaciji samozavesten in srečen. Predani so zagotavljanju zdravih in srečnih jorkširskih terierjev, ki bodo delovali kot popolni hišni ljubljenčki za vsako družino. Če iščete veselega in igrivega hišnega ljubljenčka, potem so Corky’s Yorkies možnost.

Podrobnosti o Corky’s Yorkies

4. Yorkies Muddy Creek

Yorkies Muddy Creek

Muddy Creek Yorkies vzgaja svoje mladičke v lastnem domu, tako da bo vsak mladiček tega rejca pripravljen biti ljubljen. Predani so vzreji svojih psov za temperament, tako da bo vsak Muddy Creek Yorkie popoln hišni ljubljenček. Pri Muddy Creek Yorkies so vsi mladički socializirani z ljudmi vseh starosti in drugimi živalmi, tako da bo vaš novi kuža v vaši družbi samozavesten in varen, brez znakov živčnosti ali vznemirjenosti.

Muddy Creek Yorkies bi lahko bila dobra izbira, če želite psa, ki se bo dobro razumel z drugim hišnim ljubljenčkom, kot je mačka ali plazilec. Vsi mladički Muddy Creek so deležni vrhunske veterinarske oskrbe, ne glede na to, ali so odrasli ali mladiči, rejci pa v tesnem sodelovanju z veterinarjem zagotavljajo, da je vsako leglo mladičev čim bolj zdravo.

Muddy Creek Yorkies, ki se prodajajo kot hišni ljubljenčki, se prodajajo po pogodbi o sterilizaciji/kastraciji, kar pomeni, da ne boste mogli vzrejati svojega psa. Čeprav se to sliši kot nenavadna določba pogodbe, je vse to namenjeno preprečevanju prodaje mladičkov Muddy Creek Yorkie rejcu mladičev.

To pomeni, da bo vsak mladiček iz Muddy Creek Yorkies šel v skrben in ljubeč dom. Iz tega ste lahko prepričani, da se Yorkies Muddy Creek počutijo odgovorne za zdravje in dobro počutje vsakega mladiča, ki ga rodijo. To dokazuje enoletna zdravstvena garancija, ki jo nudijo vsakemu od svojih mladičkov.

Podrobnosti o modelih Yorkies Muddy Creek

5. Yorkie House

Hiša Yorkie

Zadnja na tem seznamu najboljših rejcev Yorkie v Tennesseeju je Yorkie House. Z več kot tridesetletnimi izkušnjami kot vzreditelj, frizer in penzioner bo vsak mladiček iz hiše Yorkie House vzgojen z najboljšo nego. S linijami, ki izvirajo iz šampionskih razstavnih psov, veste, da bo mladiček iz Yorkie House odličen primer te pasme.

Ponujajo tudi delno obarvane Yorkije, redek in privlačen pododdelek pasme v beli, črni in oranžni barvi. Kot vzreditelj, ki ga je odobril ameriški kinološki klub, ste lahko prepričani, da bo mladiček iz Yorkie House vzgojen v higienskem, profesionalnem in ljubečem okolju, kar mu bo dalo najboljše možnosti za rast in učenje.

Vzreditelj je tako navdušen nad pasmo, da njihove pse vzgajajo v hiši. Kljub temu imajo tudi posebne psarne in naprave, kar pomeni, da skrb za vašega kužka nikoli ne bo na drugem mestu ob osebnih potrebah vzreditelja. Če iščete mladička, ki je inteligenten in se je pripravljen učiti, potem je Yorkie House dobra izbira za vas.

Podrobnosti o hiši Yorkie

Kako izbrati rejca Yorkie v Tennesseeju

Kako izbrati rejca Yorkie v Tennesseeju

Yorkies so lepa pasma s prijaznim in ljubečim temperamentom, vendar lahko dobite nezdravega in nezdravega psa od napačnega vzreditelja. Vprašajte vzreditelja o zdravstvenih testih, ki so jih opravili na svojih odraslih psih, in prosite za srečanje s starši legla. Če ne morejo zagotoviti nobene od teh stvari, potem ne kupujte mladička pri njih.

Zaključek za “najboljše rejce Yorkie v Tennesseeju”

Zaključek za najboljše rejce Yorkie v Tennesseeju

Skratka, če veste, da so mladički in njihovi starši zdravi in ​​da jih vzreditelj ne trpi zaradi slabega ravnanja, bi morali biti varni nakupi pri njih.

Vendar pa bi v idealnem primeru vzreditelj vzgajal mladičke, da bodo srečni in samozavestni v vsaki situaciji, in bi vam bil pripravljen zagotoviti vso pomoč in podporo, ki bi jo morda potrebovali za pravilno vzgojo svojega mladička.

Ne pozabite, da je vedno bolje počakati na pravega psa pri pravem vzreditelju kot samo kupiti katerega koli starega psa. Kaj je mesec ali dva čakanja v primerjavi z življenjsko dobo družbe, ki jo boste dobili od pravega kužka?

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Yorkie v Tennesseeju, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Yorkie od vzreditelja v Tennesseeju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Yorkshire terierja” spodaj: