5 najboljših rejcev zlatih prinašalcev v Britanski Kolumbiji! (2022)

Rejci zlatih prinašalcev v Britanski Kolumbiji

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce zlatih prinašalcev v Britanski Kolumbiji. Zlati prinašalec je eden najbolj priljubljenih ameriških psov, ki ga Ameriški kinološki klub uvršča v športno skupino. Zlati prinašalci so zelo inteligentni, inteligentni, usmerjeni v ljudi in predani, da so izreden družinski spremljevalec in hišni ljubljenček.

Zelo so naklonjeni sami sebi, dobri z drugimi družinskimi hišnimi ljubljenčki, odlični z otroki in starejšimi v družini. Zlate prinašalce zlahka prepoznamo po močnem srednje velikem telesu in bleščeči dlaki v različnih zlatih odtenkih.

So vsestranski in uspevajo v različnih pasjih poklicih, kot so terensko delo, lov, vodniki, terapija, iskanje in reševanje, razstavne možnosti in družinski hišni ljubljenčki. Ta članek vsebuje seznam nekaterih etičnih rejcev zlatih prinašalcev v Britanski Kolumbiji z zdravimi in vrhunskimi mladički, če jih želite posvojiti.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev zlatega prinašalca v Britanski Kolumbiji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Britanski Kolumbiji in Najboljši rejci Goldendoodle v Novi Škotski.

Mladički zlati prinašalec naprodaj v Britanski Kolumbiji

Mladički zlati prinašalec naprodaj v Britanski Kolumbiji

Življenjska doba prijaznega in vedno brbotajočega zlatega prinašalca je od 10 do 12 let. Z nakupom kakovostnega in zdravega psa pri odgovornih rejcih lahko kar najbolje izkoristite življenjsko dobo svojega ljubljenčka. Oglejte si seznam nekaterih uglednih rejcev zlatih prinašalcev v Britanski Kolumbiji, ki je poudarjen v tem članku.

Priporočila izdelkov za zlati prinašalec: Najboljše tihe škarje za pse in Najboljša zračna hrana za pse.

1. Westbrook GoldensWestbrook Goldens Golden

Shelby Eckford je strastna in predana vzrediteljica Westbrook Goldens v Langleyju v Britanski Kolumbiji, s posebnostjo izjemnih zlatih prinašalcev. Westbrook Goldens je majhen domači program za vzrejo hobijev z njihovim domom na posesti 5 hektarjev z veliko prostora za njihove pse.

Ponosni so na dobro zdravje in temperament, saj si vsakodnevno prizadevajo ustvariti izjemne pse, ki uspevajo kot spremljevalci z zmožnostmi opravljanja drugih pasjih nalog. Westbrook Goldens se zelo zaveda odličnosti pri vsem, kar počnejo, saj je njihov program prilagojen etičnim standardom kluba pasme.

Njihovi starši prihajajo iz šampionskih krvnih linij, registrirani pri CKC/AKC in testirani na zdravje in temperament pred parjenjem. Vsi mladički Westbrook so skojeni in vzgojeni v svojem domu kot sestavni del njihove družine. Westbrookovi zlati prinašalci so dobro socializirani, saj se z njimi vsakodnevno ravnajo in se seznanijo z zgodnjo nevrološko stimulacijo, novimi zvoki in okoljem.

Prav tako uživajo v gladkem prehodu, saj so že začeli osnovno usposabljanje in usposabljanje za zaboj, preden se odpravijo v svoje večne domove. Westbrookovi mladički niso pripravljeni na odhod, dokler niso obveščeni o vseh cepljenjih, razglisteni in veterinarsko pregledani.

Posvojitev zlatega mladička iz Westbrooka je najboljša izbira stranke, saj so postopki enostavni in pregledni. Obiščite spletno stran Westbrooka, da izpolnite obrazec za posvojitev na “Povpraševanje za mladiče”, da se uvrstijo na čakalni seznam. Psi Westbrook Goldens imajo tudi vse potrebne zdravstvene dokumente in so zajeti z zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o Westbrook Goldens

2. Psarne Golden ValleyPsarne Golden Valley

Golden Valley Kennels je profesionalen in etičen vzrejni program, ki se nahaja v Canyonu v Britanski Kolumbiji, specializiran je za ljubke zlate prinašalke in čudovite Goldendoodle. So člani Kanadskega kinološkega društva, njihov vzrejni program pa temelji na izjemni ljubezni in skrbi za vse njihove pse.

Cilj Golden Valleya je vzrejati srečne, zdrave, dobro prilagojene in dobro socializirane mladičke. Rejski program Golden Valley Kennels je dobro načrtovan v skladu z etičnimi standardi pasme, saj verjamejo v vzrejo dobro strukturiranih mladičkov.

Njihovi starševski plemeni so skrbno izbrani iz najboljših krvnih linij in pred parjenjem preizkušeni na zdravje, da dobijo čudovito leglo. Njihovi celotni mladički so pomemben del njihove družine, saj jih med družinskimi člani vzgajajo in vzgajajo pod nogami.

Mladički Golden Valleyja so dobro socializirani pred odhodom v svoj novi dom, saj so začeli z zgodnjo nevrološko stimulacijo, ki jim pomaga bolje pripraviti. Svoji novi družini se pridružijo, potem ko so razglisteni, veterinarsko pregledani, seznanjeni z vsemi potrebnimi injekcijami in zavarovani z zdravstveno garancijo.

Golden Valley pošlje vse svoje mladičke domov z vrečko vzorčne hrane za mladiče TLC Whole Life in drugimi dobrotami. Postopek posvojitve v njihovi psarni je tako preprost kot ABC, saj lahko obiščete njihovo spletno stran, izpolnite njihov obrazec za posvojitev in se uvrstite na čakalni seznam. Ponujajo doživljenjsko podporo vsem potencialnim strankam in so vedno na voljo za odgovore na vsa vprašanja strank.

Podrobnosti o psarnah Golden Valley

3. Zlati prinašalci NadinaZlati prinašalci Nadina

Zlati prinašalci Nadina je ugleden domači vzrejski program, ki se nahaja v Kelowni v Britanski Kolumbiji, ki je znan po vzreji kakovostnih psov že od leta 1990. Vzrejajo se zaradi zdrave strukture, dolgoživosti in uravnoteženega temperamenta svojih zlatih prinašalcev.

Nadinin primarni fokus je vzreja zdravih, veselih in vrhunskih psov, ki bodo uspevali kot spremljevalci in kazovali obete ter živeli srečno dolgo zdravo življenje. Nadina predanost zdravju in prihodnjemu počutju njihovih psov se odraža v skrbno načrtovanih programih vzreje.

Pred parjenjem so njihovi starši skrbno izbrani iz najboljših krvnih linij, testirani in pregledani s strani certificiranega veterinarja. Vsi Nadinini mladički so doma vzrejeni in vzgojeni v ljubeči družini, kjer se z njimi ravna vsak dan takoj po rojstvu.

Mladički Nadina odidejo v svoj novi dom pri 8 do 9 mesecih po razčiščevanju, cepljenju in veterinarskem pregledu. Mladički Nadina so dobro socializirani in doživljajo lahek prehod, saj so že navajeni na prizore in zvoke običajnega zaposlenega gospodinjstva. Vsi so seznanjeni z zgodnjo nevrološko stimulacijo, saj je njihov cilj ustvariti zdrave in dobro zaobljene pse.

Zlati prinašalci Nadina imajo zdravstveno garancijo, vsem svojim strankam pa nudijo doživljenjsko podporo, saj želijo ostati del napredka svojega psa. Postopek prevzema v Nadina’s je pregleden in enostaven z najboljšo možno izkušnjo strank. Lahko jim pošljete e-pošto ali obiščete njihovo spletno stran, da izpolnite obrazec za mladiče in se uvrstite na čakalni seznam za naslednje leglo.

Podrobnosti o zlatih prinašalcih Nadina

4. Tygold Golden RetrieversTygold Golden Retriever Britanska Kolumbija

Kelly Tynan je etična in predana vzrediteljica ter možgani za Tygold Golden Retrievers, ki se nahajajo v Maple Ridgeu v Britanski Kolumbiji, približno uro od Vancouvra. Tygold želi vzgajati in vzgajati zdrave, srečne in dobro strukturirane mladičke zlatega prinašalca z odličnim temperamentom.

So člani v dobrem stanju pri Kanadskem kinološkem društvu in Klubu zlatih prinašalcev Britanske Kolumbije. Tygold je navdušen nad svojimi psi, njihov vzrejski program pa je skrbno načrtovan po pasemskih standardih CKC in Kluba zlatih prinašalcev BC.

Njihovi vzrejni plemeni prihajajo iz šampionskih krvnih linij in so pred parjenjem dobro pregledani glede zdravja, da se proizvede bolj zdravo leglo. Mladički Entire TYgold so rojeni in vzgojeni v njihovem domu pod nadzorom Kelly Tynan in z njimi skrbijo vsak dan od rojstva.

Zlati prinašalci Tygold so dobro socializirani, saj so seznanjeni z zgodnjo nevrološko stimulacijo in zgodnjim uvajanjem vonja za izboljšanje njihovega splošnega počutja. Mladički iz Tygold se pridružijo svojim novim družinam po dehelmintizaciji, aktualni na vseh starosti primernih cepljenjih in veterinarsko pregledani. Za Tygoldove mladičke velja tudi zdravstvena garancija, rejci pa nudijo tudi vseživljenjsko podporo vsem svojim bodočim strankam.

Tygoldovi zlati prinašalci so pomemben del njihove družine in jih nameščajo le v predane družine, ki so jih pripravljene ljubiti večno. Posvojitev psa pri Tygold Golden Retrievers je pregleden in preprost postopek z najboljšo možno izkušnjo strank. Obiščete lahko Tygoldovo spletno mesto in izpolnite obrazec za mladiče, da se uvrstite na čakalni seznam.

Tygold Golden Retrievers Podrobnosti

5. OsogoldOsogold Golden Retriever Britanska Kolumbija

Zadnji na seznamu najboljših rejcev zlatih prinašalcev v Britanski Kolumbiji je “Osogold.” Osogold je odgovoren domači vzrejni program, ustanovljen v Prince Georgeu v Britanski Kolumbiji pred več kot dvema desetletjema. Njihova lastnina je ugnezdena na posesti 16 hektarjev v čudoviti podeželski skupnosti Chilako.

Osogold je predan in zaupanja vreden hobi vzreditelj, ki vzreja po standardih Kluba zlatih prinašalcev. So ponosni člani Kanadskega kinološkega društva in Kluba zlatih prinašalcev Britanske Kolumbije. Zavezani so k odličnosti, saj je njihov cilj vzrejati zdrave in zdrave pse, ki uspevajo v vseh pasjih poklicih in ostanejo izjemni družinski ljubljenčki.

Vsako leglo, ki ga pridelajo, zagotavlja, da je slednje boljše od prvega, saj vsak dan izboljšujejo svoj program. Proces posvojitve Osogolda je pregleden in gladek, brez skritih skrbi za katerega koli od njihovih psov in izkušenih rok, ki pomagajo pri prehodu.

Spodaj najdete nekaj razlogov, zakaj bi morali razmisliti o Osogoldu za vaš naslednji postopek posvojitve, saj so celotni mladički Osogolda:

  1. Vzgojeni doma in so dobro socializirani, poleg tega pa doživljajo enostaven prehod.
  2. Registriran pri Kanadskem kinološkem klubu in ima pogodbe o vzreji
  3. Njihove matične staleže so testirane na zdravje srca, oči, bokov in komolcev
  4. Mikro čipirano
  5. Razglisteno
  6. Veterinar pregledan
  7. Posodobljeni o svojem prvem nizu cepljenja
  8. Pridite z obsežnim paketom kužka, napolnjenim z dobrotami
  9. Vseživljenjska podpora rejcem

Osogold Podrobnosti

Zaključek za “najboljše rejce zlatih prinašalcev v Britanski Kolumbiji”

Zaključek za The

Aktivnosti mlinov za mladiče so se povečale, zlasti v času pandemije, ko je veliko družin iskalo nove družinske hišne ljubljenčke. Vendar še vedno delujejo, ker so ljudje, ki jih pokroviteljijo.

Njihovo delovanje lahko končate tako, da posvojite samo ugledne in etične rejce, ki so predani zdravju svojih psov in dobremu počutju svojih psov. V Britanski Kolumbiji lahko hitro poiščete nekaj odgovornih rejcev zlatih prinašalcev okoli sebe z imeni in kontakti, ki so poudarjeni v tem članku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev zlatega prinašalca v Britanski Kolumbiji, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička zlatega prinašalca od vzreditelja iz Britanske Kolumbije, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov zlati prinašalec” spodaj: