5 najboljših reševalcev beagla v Kaliforniji! (2022)

Reševalci Beagle v Kaliforniji

Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če iščete reševalce Beagle v Kaliforniji. Ali veste, da je Beagle danes med najbolj priljubljenimi pasmami psov na svetu? Mnogi ljudje imajo radi to pasmo psov zaradi njenega srčkanega videza in igrive narave.

Leta 2020 jo je Ameriški kinološki klub uvrstil na sedmo najbolj znano pasmo psov. Čeprav ni težko najti vzreditelja Beagle kjer koli v Kaliforniji, bi morali razmisliti o posvojitvi enega iz reševalca Beagle v Kaliforniji.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševalcev Beagle v Kaliforniji, si oglejte ta druga priporočila za reševanje: Najboljši reševalci francoskih buldogov v Kaliforniji in Najboljši reševalci Corgijev v Kaliforniji.

Beagle rešuje blizu mene v Kaliforniji

Beagle rešuje blizu mene v Kaliforniji

Ne samo, da boste rešili življenje, ko boste posvojili beagla, ampak boste prihranili tudi veliko denarja. Sestavili smo seznam nekaterih najboljših reševalcev Beagla v Kaliforniji, kjer lahko z lahkoto posvojite Beagla.

Priporočila za izdelke Beagle: Najboljši naravni šamponi za pse in Najboljše vlačilec igrače za pse.

1. Beagle in prijatelji

Beagle in prijatelji

Beagle in prijatelji” je eden izmed najboljših reševalcev Beagle v Kaliforniji. Zagotavljajo zatočišče izgubljenim, zlorabljenim, brezdomcem in zavrnjenim Beagles v južni Kaliforniji od njihove ustanovitve leta 1992.

Tale beagle reševalci so v igri reševanja beaglov že približno tri desetletja in vedo, kako najbolje poskrbeti za to pasmo psov. Medtem ko se osredotočajo predvsem na mešane in čistokrvne beagle, ta organizacija širi njihovo ljubezen in skrb na druge pasme psov, kot so jazbečar, kunhounds in baset.

Zagotavljajo zatočišče, hrano in zdravstveno oskrbo za beagle in druge pse malih pasem, ki jih rešujejo z ulic in iz humanih družb. Odprti so tudi za predane pse, saj nekateri lastniki psov oddajo svoje pse. Kadar koli rešijo katerega koli psa, gredo skozi pregled z zdravili in zdravljenje.

To reševalno podjetje Beagle iz Kalifornije ne pusti svojih psov necepljenih in zagotavljajo, da so vsa cepljenja posodobljena. Beagle and Buddies sterilizirajo/kastrirajo vse rešene pse, da nadzorujejo populacijo hišnih ljubljenčkov. Poleg tega najdejo nove, varne domove za skoraj vse svoje pse.

Imajo politiko brez ubijanja, zato hranijo in skrbijo za vse pse, ki niso posvojeni. Beagle in Buddies se zanašajo na donacije in prostovoljce, da skrbijo za svoje pse in jim zagotovijo osnovne zaloge.

Lastnikom hišnih ljubljenčkov nudijo tudi nekaj storitev za zbiranje sredstev; nekatere storitve vključujejo kopanje, nego, striženje nohtov, cepljenja, razglistenje in drugo.

Poleg reševanja in iskanja novih domov za njihove pse, ta organizacija nekaj svojega časa namenja zagovarjanju posvojitve hišnih ljubljenčkov namesto nakupovanja, ozaveščanju o sterilizaciji/kastraciji, gostovanju izobraževalnih programov skupnosti in še več.

Beagle and Buddies Podrobnosti

2. Projekt svobode Beagle

Projekt svobode Beagle

Beagle Freedom Project velja za vodilnega v svetu pri reševanju živali pred eksperimentiranjem. Ta neprofitna organizacija za zagovorništvo in reševanje živali rešuje in vrača hišne ljubljenčke, ki se uporabljajo v eksperimentalnih projektih. Predani so rehabilitaciji živali, ki se uporabljajo za testiranje in so izpostavljene zlorabi, krutosti in zanemarjanju.

Cilj projekta Beagle Freedom Project je končati mučenje živali s svojimi kampanjami, izobraževalnimi programi in prizadevanji za ozaveščanje, da bi svet postal bolj zdrav, varnejši in boljši kraj za živali.

To reševanje živali so ustanovili že leta 2010 in od takrat rešujejo preživele pred znanstvenimi poskusi. Pomagali so na tisoče brezdomcev in zlorabljenih živali po vsej Kaliforniji.

Poskrbijo tudi za potrebe beaglov in drugih pasem psov, ki zahtevajo posebno in medicinsko oskrbo. BFP se je začel kot organizacija za reševanje živali, medije in izobraževanje s sedežem v Los Angelesu (ARME) leta 2004, preden jih je kalifornijski raziskovalni laboratorij leta 2010 obrnil na njih, da bi poskrbel za dva beagla.

Ta reševalna enota Beagle je vedno pripravljena rešiti, rehabilitirati in vrniti hišne ljubljenčke ne glede na stroške, lokacijo in stanje. Po reševanju teh živali BFP zanje najde nove domove. Iz te reševalne živali lahko posvojite beagla ali druge pasme psov.

Podrobnosti o projektu Beagle Freedom

3. Niti Cal Beagle Rescue

Niti reševanje Cal Beagle

Nor Cal Beagle Rescue je prostovoljna, neprofitna organizacija, ki se ukvarja z reševanjem beagle po vsej Kaliforniji. V preteklih letih so rešili na stotine beaglov in jim zagotovili zavetje, hrano in zdravstveno oskrbo.

Zagotavljajo jim tudi vso ljubezen, ki jo potrebujejo, dokler ne najdejo svojih večnih domov. Poleg reševanja in zavetja beaglov, to reševanje živali izobražuje skupnost o tej ljubeči pasmi psov.

Ljudem obveščajo o tej pasmi, vključno z najboljšim načinom skrbi zanje. Poslanstvo Nor Cal Beagle je pomagati tej pasmi psov najti čudovite domove v regiji Severne Kalifornije.

Poleg tega pomagajo članom skupnosti Bay Area najti enostaven in hiter dostop do programov sterilizacije/kastracije za svoje hišne ljubljenčke. Tudi Cal Beagle Rescue ne uporablja program za spanje, ko daje svoje beagle v posvojitev.

Beagla bodo namestili v potencialni dom za posvojitelje za prenočišče ali poskusno obdobje za 7 do 14 dni. Če bo v poskusnem obdobju vse potekalo gladko, bi bila dokumentacija podpisana, Beagle pa posvojen. Na svoji spletni strani imajo razdelek za seznam beaglov, ki so na voljo za posvojitev.

Vendar, če je Beagle na seznamu za spanje, ni več na voljo za posvojitev. Kljub temu se lahko še vedno pozanimate in zahtevate, da vas obvestijo, če bo spanje narobe. Na svoji spletni strani imajo tudi veliko virov, ki olajšajo skrb za beagle.

Niti podrobnosti o reševanju Cal Beagle

4. Fižol Beagle Rescue

Fižol Beagle Rescue

Naslednji na vrsti je Beans Beagle Rescue. Preprosto poslanstvo tega reševanja živali je rešiti beagle iz vse države in jih namestiti v ljubeče domove. Beans Beagle Rescue že več kot deset let rešuje beagle in druge pse malih pasem.

Skozi leta so to neprofitno reševanje živali v Kaliforniji financirali in upravljali prostovoljci in donacije ljubiteljev psov. Vodijo reševalni program, ki temelji na rejništvu, in potrebujejo več rejniških domov, da razširijo svoje zmogljivosti.

Poleg odvzema beaglov z ulic, ta organizacija svoje beagle dobi od predaje lastnikov in zavetišč. Oskrbujejo okrožje Orange, okrožje Angeles in druga območja po vsej južni Kaliforniji.

Če iščete najboljše reševalce Beagle v Kaliforniji z enostavnim postopkom posvojitve Beagle, je to ena najboljših možnosti, ki jih morate upoštevati.

Čeprav imajo stroga merila za iskanje novih domov in družin za svoje rešene beagle, je njihov postopek posvojitve preprost. Gostijo posvojitvene dogodke, da dodatno olajšajo postopek posvojitve.

Podrobnosti o reševanju Beagle Beagle

5. TLC s PUPS

TLC s PUPS

Zadnji na seznamu reševalcev Beagle v Kaliforniji je “TLC s PUPS.” TLC s PUPS se je prav tako uvrstil na naš seznam najboljših reševalcev Beagle v Kaliforniji. To organizacijo sestavljajo posamezniki, ki prostovoljno namenjajo svoj čas in energijo za pomoč brezdomcem Beagle in drugim pasmam psov.

Rešujejo potepuške pse in vzamejo predaje od lastnikov Beagle. To reševanje hišnih ljubljenčkov je na misiji reševanja razseljenih, brezdomcev in trpinčenih psov. Rešujejo tudi noseče mamice in osirotele mladičke.

TLC s PUPS je reševanje Beagle, ki temelji na rejniku. Za te pse v svojih rejniških domovih zagotavljajo ljubečo nego, cepljenja, hrano in zdravstveno oskrbo.

Ne glede na to, zakaj ti psi pristanejo v zavetišču, ta organizacija namenja svoja sredstva in čas za njihovo nego in rehabilitacijo.

Njihov končni cilj je najti popolne domove in družine za te rešene pse. Organizirajo tudi skupnostne dogodke, kjer ljudi izobražujejo o tej posebni pasmi psov.

To reševanje podpira in izobražuje tudi tiste, ki potrebujejo pomoč pri spreminjanju svojih hišnih ljubljenčkov. Eden najboljših načinov za podporo tej organizaciji je posvojitev Beagla. Podprete jih lahko tudi s svojimi donacijami.

TLC s podrobnostmi PUPS

Zaključek za “najboljše reševanje beagla v Kaliforniji”

Zaključek za najboljše reševalce beagla v Kaliforniji

Ko se odločite posvojiti Beagla iz reševalcev Beagle v Kaliforniji, dajete Beaglu drugo priložnost za življenje. Posvojitev Beagla vam bo prihranila tudi veliko denarja, ki ga lahko uporabite za zagotavljanje oskrbe in podpore svojemu novemu spremljevalcu Beagle.

Reševalci Beagle, ki so navedeni v tem priročniku, imajo poenostavljen postopek posvojitve, kar pomeni, da vam ni treba iti skozi strog postopek posvojitve, da bi posvojili Beagla po vaši izbiri.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanj Beagle v Kaliforniji, si lahko ogledate:

Preden posvojite beagla iz reševalnega zavetišča v Kaliforniji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Stvari, ki vam jih nihče ne pove o lastništvu Beagla” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.