5 najboljših reševalcev čivave v Houstonu! (2022)

Reševanje čivave v Houstonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše reševalce čivave v Houstonu. Čivave so najbolj miniaturni psi na svetu in so dobri spremljevalci. Dokler jih začnete vzgajati v mladosti, se močno povezujejo s svojimi lastniki, so hitri in jih je enostavno trenirati. Lahko pa so bodeči ob neznancih, saj so radi v središču pozornosti.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja čivave v Houstonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci Yorkie v Houstonu in Najboljša reševanja Goldendoodle v Houstonu.

Poiščite reševalca čivave blizu mene v Houstonu

Poiščite reševalca čivave blizu mene v Houstonu

V Houstonu se evtanazirajo na tone čivav, ker jih ni mogoče posvojiti vsako leto. Želite rešiti življenje in posvojiti psa? Sledi seznam najboljših reševalcev psov v Houstonu za vaše udobje.

Priporočila izdelkov za čivavo: Najboljše igrače vlačilca za pse in Najboljša na zraku posušena pasja hrana.

1. Reševanje teksaške čivave

Reševanje teksaške čivave

Texas Chihuahua Rescue so ustanovili sočutni ljubitelji živali, ki so imeli takrat v reševanju 22 psov. Danes mesečno rešijo preko sto psov. Kmalu po ustanovitvi svoje reševalne organizacije je TXCR vzpostavil odlično partnerstvo s svojimi kanadskimi partnerji. Vsake tri tedne prevažajo več kot 30 posvojenih psov v Kanado in SV.

Poleg tega je na stotine psov posvojenih iz njihove domače baze v Teksasu. Kljub temu, da se imenuje “Reševanje teksaške čivave,« sprejmejo več psov malih in igračnih pasem. Včasih celo pes velike pasme postane častni Chi. Južni Teksas se sooča z ogromno potrebo po reševanju živali.

TXCR sprejema majhne, ​​slepe, gluhe, stare, breje, zapuščene, zlorabljene živali z vedenjskimi težavami ter najbolj srčkane in najboljše pse, ki si jih lahko zamislite. Prizadevajo si biti del njihove skupnosti in del rešitve. Prostovoljci in nekateri najboljši posvojitelji nudijo rešenim furkisom najboljšo zdravstveno oskrbo in ljubečo družino. Poslanstvo TXCR je pomagati majhnim psom živeti velike sanje.

Podrobnosti o reševanju teksaške čivave

2. Pridobite svojega ljubljenčka

Kupite svojega hišnega ljubljenčka čivavo Houston

Get Your Pet pomaga ponovno naseliti čivavo v Houstonu tako, da poveže ljudi, ki želijo posvojiti ali rešiti čivavo, z ljudmi, ki morajo ponovno naseliti svojo čivavo. Iz enega dobrega doma v drugega, neposredno reševanje in posvojitev hišnih ljubljenčkov. Manj verjetno je, da bodo čivave končale v zavetiščih, ko jih ponovno namestijo.

Zadrževanje zunaj sistema zavetišča je ključnega pomena za reševanje ljubljene čivave ali katerega koli hišnega ljubljenčka. Posvojitev psa je v vseh pogledih boljši način za posvojitev hišnega ljubljenčka. Get Your Pet omogoča potencialnim posvojiteljem pošiljanje sporočil neposredno skrbnikom, katerih hišni ljubljenčki jih zanimajo prek njihovega spletnega mesta.

Spletno mesto je zasnovano tako, da ustvari varno okolje za posvojitelje in skrbnike, da se najdejo z minimalnim posegom, se dogovorijo za srečanje in dokončajo posvojitev, ki ustreza njunim potrebam. Pristojbina za posvojitev je 99 $ za psa, plačana po lastništvu hišnega ljubljenčka. Na to pristojbino se zanašajo, da vodijo svojo spletno stran in opravljajo svoje poslanstvo preprečevanja vstopa hišnim ljubljenčkom v zavetišča.

Pridobite podrobnosti o svojem ljubljenčku

3. Tiny Paws in Chi Rescue

Tiny Paws in Chi Rescue

Tiny Paws and Chi Rescue je neprofitna, izključno prostovoljna skupina za reševanje psov, ki se nahaja v Houstonu, Tomball, in Spring v Teksasu. Poiščite psa, ki vam je všeč na njihovi strani Posvojitveni psi in izpolnite prijavo za posvojitev psov. Še vedno se lahko predkvalificirate, tudi če ne vidite psa, ki ustreza vašim potrebam, tako da izpolnite vlogo za posvojitev psa, navedete vrsto psa, ki ga iščete, in omejite čas, ki traja postopek, ko imajo psa posvojitve tvoja izbira.

Dajte jim 24 ur, da vas kontaktirajo po prejemu vloge za posvojitev psa. Nenehno so na poti v zavetiščih, rešujejo več psov, skrbijo za vsakodnevne potrebe psov in se včasih soočajo z nujnimi veterinarskimi situacijami. Po oddaji obrazca boste prejeli e-pošto, ki potrjuje, da je vaša prijava prejeta.

Vsi psi so po potrebi sterilizirani ali kastrirani in cepljeni pred posvojitvijo. Preverjajo se srčne in črevesne gliste ter predpišejo ustrezno zdravljenje. Vsak pes je obveščen o cepljenju, preprečevanju bolh in srčnih glistah. Pristojbine za posvojitev vključujejo prevoze, sterilizacije, cepljenja, zdravila, mikročipe, teste, nego, hrano, igrače, pasje odeje in splošno nego.

Tiny Paws in Chi Rescue Podrobnosti

4. Ay Chihuahua Rescue

Ay Chihuahua Rescue

Rescue Mission Chihuahua Rescue Mission podpira lokalna zavetišča z ohranjanjem predanosti in sposobne mreže rejnikov za posvojitev, ki je namenjena pasmam čivave z visokim tveganjem. Od prvega obiska v večnem domu izobražujejo in podpirajo bodoče posvojitelje. AY Chihuahua Rescue je 501(c)(3) neprofitna organizacija, ki rešuje, rehabilitira in nadomešča čivave.

Njihove rešene pse namestijo v skrbno izbrane rejništvo. Njihove čivave prejemajo ljubezen, zdravstveno oskrbo in duševno okrevanje v varnem okolju, da uspevajo, medtem ko čakajo na svoje večne družine. Njihova ljubezen do pasme čivava ju je pripeljala do ukrepanja, ko je bil razpisan poziv za reševalno skupino za posamezno pasmo.

Menijo, da je to posledica prenaseljenosti in pomanjkanja izobrazbe o potrebah pasme. Osrednji Teksas ima drugo najvišjo stopnjo evtanazije za čivave. Ne prizadevajo si le za reševanje, ampak tudi za izobraževanje lastnikov in zagotavljanje storitev sterilizacije/kastracije. Kot vseživljenjski vir za vse pse, posvojene v okviru njihovega programa, sponzorirajo mesečna srečanja prek Chi Amigos za izobraževanje, socializacijo in pomoč.

Ay Chihuahua Rescue Podrobnosti

5. Houston Humane Society

Houston Humane Society

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev čivave v Houstonu je “Houston Humane Society.” Houston Humane Society je zavetišče za živali in veterinarska klinika v Houstonu v Teksasu. Z zagotavljanjem najvišje ravni oskrbe tistim, ki so jim pripeljani v oskrbo, si Houston Humane Society prizadeva odpraviti krutost, zlorabo in prenaseljenost živali.

Houston Humane Society si prizadeva zagotoviti vse našteto in dodatne obogatitve za vse rezidenčne živali, ne glede na dolžino bivanja, dokler se ne uskladijo s svojimi stalnimi družinami, vključno s TLC, sprehodi v parku, socializacijo, usposabljanjem in igračami za obogatitev Konga. , in še veliko več.

Pristojbine za posvojitev psov iz Houston Humane Society:

  • mlajši od šestih mesecev: 195 $
  • psi pod 25 funtov (katere koli starosti) – 195 $
  • Sedem mesecev in več – 145 $

Podrobnosti o humanističnem društvu Houston

Reševalna zavetišča čivave v Houstonu

Reševalna zavetišča čivave v Houstonu

Čivave se po naravi razlikujejo od drugih psov. Kljub svoji spodobnosti in odmaknjenosti do tujcev se ti psi ponavadi zapletejo z večjimi psi, ki jih lahko poškodujejo. Poleg tega so kljub temu, kako dobro so bili socializirani, usposobljeni in vzgojeni, teritorialni in po naravi precenjujejo svojo velikost.

Toda na koncu dneva so ti mali psi ljubeči, zvesti, sočutni, včasih nenavadni in igrivi, če je dovoljeno. Posledično so njihove edinstvene osebnosti pogosto dobra izbira za edinega lastnika hišnega ljubljenčka, vsekakor pa polepšajo razpoloženje, kamor koli vstopijo, njihova zvestoba in predanost pa ne kažeta znakov upadanja.

Povezano: Ali so čivave zlobni psi in Zakaj so čivave tako agresivne?

Kako izbrati reševalca čivave v Houstonu

Kako izbrati reševalca čivave v Houstonu

To so bistvene lastnosti, ki jih je treba iskati pri reševanju čivave.

  • Za živali je dobro poskrbljeno. Žal pa potepuški hišni ljubljenčki zaradi pomanjkanja oskrbe pogosto prispejo na pomoč z boleznimi zgornjih dihal, bolhami, pršicami in drugimi težavami. Razmislite, kako dobro se reševanje spopada s temi izzivi. Kako ravnajo s sterilizacijo/kastracijo? Kaj pa zavetišče, prehrana in veterinarska oskrba?
  • Ne obremenjujejo se preveč. Ugledni reševalci razumejo, da delajo medvedjo uslugo živalim, če sprejmejo hišne ljubljenčke, za katere ne morejo skrbeti. Zato bodo zožili svoj fokus. Mnogi izberejo samo eno vrsto ali celo pasmo, s katero imajo izkušnje in dobro poznajo njihove potrebe. Vendar pa vedno obstaja velika potreba.
  • Sledijo zdravi poslovni praksi. Odlično reševanje bo imelo dobro poslovno vodenje. Prostovoljci in podporno osebje so dobro opremljeni za spopadanje z zahtevami reševalnega dela. Prepričajte se, da imajo status 501(c)3. Preverite spletne ocene. Vpogled v to, kako vodijo svoje reševanje, lahko dobite tako, da se pogovarjate z drugimi, ki so sodelovali z njimi ali jih posvojili.
  • Odgovarja na vaša vprašanja in je prijazen. Dober reševalec bo odgovoril na vaša vprašanja, da bo hišnega ljubljenčka povezal s pravo osebo. Večja je možnost za uspeh posvojitve, če se postavlja več vprašanj.

Povezano: Zakaj se čivave toliko ližejo in Kako pametne so čivave?

Kje najdete reševalca čivave v Houstonu?

Kje najdete reševalca čivave v Houstonu?

Oglejte si državno bazo podatkov ASPCA o psih, ki iščejo dobre domove. Prebrskajte razpoložljive pse na vašem območju po poštni številki. Upoštevajte, da ti psi prihajajo iz reševalcev in zavetišč po vsej državi in ​​niso na voljo prek ASPCA.

Povezano: Zakaj čivave tako veliko spijo in Zakaj se čivave vkopljejo?

Zaključek za “najboljše reševanje čivave v Houstonu”

Zaključek za najboljše reševanje čivave v Houstonu

Izvolite. Najboljši v Houstonu Čivava rešuje. Ta reševanja so dobra mesta za začetek, če razmišljate o posvojitvi čivave in živite v Houstonu. Upamo, da ste uspeli najti svojega naslednjega hišnega ljubljenčka.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja čivave v Houstonu, si lahko ogledate:

Preden posvojite spremljevalca čivave iz reševalnega zavetišča v Houstonu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »15 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov čivave” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.