5 najboljših reševalcev francoskih buldogov v Gruziji! (2022)

Francoski buldog reševal v Gruziji

Iščete najboljše reševalce francoskega buldoga v Gruziji? Ste na pravem mestu. Odnos človeka in psa ni običajen.

Vsak dan smo priča veličini psov in kako se zelo potrudijo, da bi dokazali svojo zvestobo svojim lastnikom. Podobno imajo svojo vlogo tudi ljubitelji psov z vsega sveta, ki skrbijo za pse in jim zagotavljajo boljše, bolj sproščeno življenje.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja francoskih buldogov v Gruziji, si lahko ogledate ta druga priporočila: Najboljše reševanje nemškega ovčarja v Gruziji in Najboljši reševalci francoskih buldogov v Združenih državah.

Poiščite reševalca francoskega buldoga blizu mene v Gruziji

Poiščite reševalca francoskega buldoga blizu mene v Gruziji

Posebej bomo omenili centre za reševanje francoskih buldogov v Gruziji, ki rehabilitirajo in prenočijo eno naših najljubših pasem vseh časov – francoskega buldoga.

Priporočila izdelkov za francoski buldog: Najboljše igrače vlačilca za pse in Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za francoske buldoge.

1. FBRN (mreža za reševanje francoskih buldogov)

FBRN (mreža za reševanje francoskih buldogov)

French Bulldog Rescue Network, ustanovljena leta 2001, je registrirana neprofitna organizacija, ki rešuje ranljive francoske buldoge iz komercialnih vzrejnih psarn, zavetišč, uvoznih posrednikov, zasebnih reševalnih skupin in še več v Združenih državah in Kanadi.

Lahko preverite pse, ki so na voljo za posvojitev v državi Georgia, in zaprosite za posvojitev psa, FBRN zahteva, da plačate nepovratno pristojbino za prijavo v višini 10 USD. Ta nepovratna pristojbina pomaga reševalnemu zavetišču pri upravljanju nekaterih stroškov psa.

Vsi psi, ki so na voljo v zavetišču, so sterilizirani ali kastrirani, cepljeni in jim pred namestitvijo implantiran mikročip, registriran na FBRN. Pristojbina za posvojitev psov, mlajših od dveh let in zdravih, je 900 $. Za zdrave pse, stare od 2 do 8 let, je 550 $.

Za pse, starejše od osmih let in posebne potrebe, je 400 $ (v ameriških skladih). Zavetišče z veseljem sprejema tudi vse zneske v ameriških sredstvih, ki so višji od minimalne posvojitvene pristojbine za pomoč psom, ki so v njihovi oskrbi, po svojih najboljših močeh.

Reševalna mreža francoskih buldogov velja za enega najboljših reševalcev francoskih buldogov v Združenih državah. Torej, če iščete veliko reševanje psa v Gruziji, je FBRN primeren. Preverite njihovo spletno mesto za razpoložljivost v državi Georgia.

Podrobnosti mreže za reševanje francoskih buldogov

2. Reši me

Reši me francoski buldog Gruzija

Rehabilitacijski center Rescue Me’s Animal Rehabilitation Center, ki ga je ustanovil Jeff Gold, prebivalec Watkinsvillea v Georgii, se nahaja tudi v Watkinsvilleu, GA. Eno najboljših zavetišč za reševanje hišnih ljubljenčkov – Rescue Me, obstaja že dolgo.

To je mreža, ki pomaga vsem pasmam psov, vključno s francoskimi buldogi, mačkami in drugimi živalmi, najti ljubeče in varne domove. Vsi psi, za katere skrbi mreža, so sterilizirani in kastrirani. Na spletni strani pa ni omenjeno, ali so hišni ljubljenčki, ki so v oskrbi zavetišča, cepljeni ali ne.

Zato ne pozabite vedno vprašati in raziskati. Za preverjanje francoskih buldogov Rescue Me se trenutno vrača v Gruzijo. Na Rescue Me je bilo doslej posvojenih najmanj 379 francoskih buldogov. Tako ste lahko prepričani, da je vaš potencialni bodoči hišni ljubljenček v varnih rokah.

Rescue Me Podrobnosti

3. Dobite svojega hišnega ljubljenčka

Pridobite svojega hišnega ljubljenčka

Imenuje se “prihodnost posvojitev hišnih ljubljenčkov,« Get Your Pet pomaga rešiti hišne ljubljenčke pred neprimernimi življenjskimi pogoji v zavetiščih za živali, saj na žalost zavetišča, ki nimajo prostora ali sredstev, pogosto evtanazirajo živali, za katere ne morejo skrbeti. Zato je Get Your Pet spletno mesto, ki omogoča koncept neposredne posvojitve.

Vse kar morate storiti je, da poiščete razpoložljive reševalne enote francoskega buldoga v Gruziji in navedete spol iskanega furballa. Ko najdete svojega idealnega Francoza, vas bo morda zanimala dobrodošlica v vašem domu; pridružili se boste spletni strani in sporočili njihovemu skrbniku za več informacij.

Ko prejmete odgovor, Get Your Pet priporoča, da se dogovorite za srečanje na lokaciji, kjer se vaš potencialni hišni ljubljenček počuti umirjeno in če ste našli pravega za vas, obiščite lokalno »Podarite svojega ljubljenčka” veterinar na zdravstveni pregled (brez dodatnih stroškov). In končno, posvojite svojega hišnega ljubljenčka zakonito prek spletnega mesta Get Your Pet.

Ali ni to eno najbolj priročnih mest za reševanje hišnih ljubljenčkov?. Get Your Pet vam bo pomagal spoznati svojega idealnega Francoza z varnim in varnim postopkom, če ga bodo posvojili na svojem spletnem mestu. Lahko najdete dodatne informacije o postopku. Da si ogledate francoske buldoge, ki so pripravljeni na posvojitev v Gruziji.

Pridobite podrobnosti o svojem ljubljenčku

4. PetRadovedni

PetRadovedni

PetCurious je še eno spletno omrežje, ki na tisoče psov, pripravljenih za posvojitev, pomaga najti varne in udobne domove, namesto da bi končali v zavetiščih, kjer bi lahko zamudili priložnost za ljubeče življenje. Če želite najti svojega idealnega francoskega buldoga, morate obiskati spletno mesto PetCurious in poiskati francoske buldoge, ki so trenutno na voljo za posvojitev v Gruziji.

Nato se lahko obrnete na skrbnika in pridobite natančne podrobnosti, vključno s tem, ali je bil hišni ljubljenček steriliziran ali kastriran, cepljen ali mikročipiran. Poleg tega pred posvojitvijo svojega ljubljenčka vedno opravite veterinarski pregled. Za dodatne informacije si lahko ogledate tudi smernice za posvojitev in nakup hišnih ljubljenčkov PetCurious.

Pet radovedne podrobnosti

5. Bulldog Rescue Club of America Network

Bulldog Rescue Club of America Network

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev francoskih buldogov v Gruziji je “Bulldog Rescue Club of America Network.” BRCAN je prostovoljska organizacija, ki pomaga brezdomcem in zapuščenim psom najti nove domove. Če ne morete najti pravega psa pri reševalcih francoskih buldogov v Gruziji, lahko razmislite o posvojitvi iz reševalne organizacije, kot je BRCAN, ki služi celotnim Združenim državam.

BRCAN sprejema predaje in rešene francoske buldoge po vsej državi. Številni psi, ki so na voljo za posvojitev iz BRCAN, so predani lastniki. To pomeni, da ga prejšnji lastnik psa iz takšnih ali drugačnih razlogov ni mogel več zadržati.

Nekateri psi v reševalnem centru so bili morda zapuščeni ali rešeni pred zlorabo ali zanemarjanjem. Vsi psi v BRCAN potrebujejo ljubeč dom. Ko posvojite francoskega buldoga iz BRCAN, boste prejeli psa, ki je bil testiran na temperament in je na tekočem s cepljenji in preventivno oskrbo.

Prejeli boste tudi paket informacij o vašem novem psu, vključno z njegovo osebnostjo, všečki in nevšečnostimi ter zdravstveno zgodovino. Če vas zanima posvojitev francoskega buldoga iz BRCAN, obiščite njihovo spletno stran ali jih kontaktirajte za več informacij.

Podrobnosti omrežja Bulldog Rescue Club of America

Več informacij o reševanju francoskega buldoga v Gruziji

Več informacij – Reševanje francoskega buldoga v Gruziji

Posvojitev živali je lahko naporen proces. Toda če pravilno igrate svoje karte, lahko v svoj dom sprejmete novega družinskega člana, ki vam bo zagotovil vso ljubezen in skrb, ki jih ponuja za vse življenje.

Francoski buldogi so igrivi, inteligentni in lahkotni psi, ki si, tako kot vsi drugi psi, zaslužijo, da jih rešimo in posvojimo, da bi živeli svoje življenje na polno.

Toda ko obiščete reševalce ali skrbnike ali jih obiščete, da svoje hišne ljubljenčke daste v posvojitev – morate biti pozorni na nekatere dejavnike:

  • Pregledi bi morali biti na prvem mestu: Ne glede na to, ali posvojite iz reševalnega zavetišča ali spletnega mesta prek neposredne posvojitve, vedno ne pozabite preveriti spletnih ocen. To vam bo dalo predstavo o tem, ali so reševalci zakoniti in prodajajo zdrave živali.
  • Zdrav pes je srečen pes: Zdravje živali mora biti na prvem mestu za vsakega reševalca ali lastnika. Zato vedno poskrbite, da je pes, ki ga posvojite, steriliziran/kastriran in cepljen. Ne želite domov pripeljati hišnega ljubljenčka, ki je morda bolan.
  • Preverite prednosti: Ali reševalci ali zavetišče ponujajo zdravstveno zavarovanje hišnih ljubljenčkov, ponudbo za mikročipiranje ali evidenco o cepljenju? To je verjetno odličen znak. Dodatne ugodnosti zagotavljajo zdravstveno varnost vašega ljubljenčka ter jamstva glede cepiv in varnosti v primeru, da se izgubi ali pobegne. Tam vam bo mikročipiranje vašega ljubljenčka prav prišlo.

Poleg tega, če posvojite prek reševalnega zavetišča, ne pozabite zahtevati registrske številke Rescue, da zagotovite, da so zakoniti in registrirani.

Zaključek za “najboljše reševanje francoskih buldogov v Gruziji”

Zaključek za najboljše reševanje francoskih buldogov v Gruziji

Če iščete čudovitega francoski buldog da bi vam blagoslovil življenje in ste se odločili za posvojitev od reševalca namesto nakupa pri vzreditelju – vedite, da ste se odlično odločili.

Kaj bi lahko bilo boljšega kot ponuditi zlorabljeni ali zanemarjeni živali možnost, da ima varen dom, kjer jo lastnik ljubi in obožuje?

Naši hišni ljubljenčki nas imajo brezpogojno radi in nam nudijo svojo ljubezen in podporo za vse življenje. In vse, kar zahtevajo od nas v zameno, je nekaj ljubezni in neomejene pozornosti.

Zato poskrbite, da boste svojo Francozinjo zasuli z vso ljubeznijo in naklonjenostjo, ki jo lahko ponudite. In čeprav je francoski buldog morda kavč krompirček, malo tekanja in vadbe nikomur ne škodi.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja francoskih buldogov v Gruziji, si lahko ogledate:

Preden posvojite francoskega buldoga iz reševalca v Gruziji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o lastništvu francoskega buldoga” spodaj: