5 najboljših reševalcev francoskih buldogov v Pensilvaniji! (2022)

Reševanje francoskega buldoga v Pensilvaniji

Če iščete najboljše reševalce francoskega buldoga v Pensilvaniji, potem morate vedeti to. Francoski buldogi so priljubljena pasma ameriških družin. AKC je leta 2020 uvrstil francoske kot drugo najbolj priljubljeno pasmo psov.

Mladički so družabni, imajo dolgo življenjsko dobo od deset do štirinajst let in so na splošno dobri z drugimi hišnimi ljubljenčki. Ali ste prebivalec Pensilvanije in razmišljate o posvojitvi mladička francoskega buldoga? Zadrži to misel. Zakaj ne bi namesto nakupa mladega kužka razmislili o posvojitvi francoskega buldoga?

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja francoskih buldogov v Pensilvaniji, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalni logotipi v Pensilvaniji in Najboljši reševalci psov v Pensilvaniji.

Poiščite reševalca francoskega buldoga blizu mene v Pensilvaniji

Poiščite reševalca francoskega buldoga blizu mene v Pensilvaniji

Sestavili smo seznam najboljših reševalcev francoskih buldogov v Pensilvaniji; posvojitev iz teh organizacij pomaga zaslužnemu kužku dati drugo priložnost za dolgo in zdravo življenje.

Priporočila izdelkov za francoski buldog: Najboljši zdravilni šamponi za pse in Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico.

1. Partnerstvo za dobro počutje živali

Partnerstvo za dobrobit živali

Partnerstvo za dobro počutje živali ali PAW se nahaja v Greenbeltu v Marylandu in je primerno za prebivalce vzhodne Pensilvanije. Organizacija vzgaja in nato posvoji tako mačke kot pse, francoski buldogi pa so pogosto napoteni v posvojitev.

Seznam razpoložljivih živali si lahko ogledate na spletni strani organizacije ali obiščete njihove strani v družbenih medijih za več slik posvojitev psov in mačk. Seveda se boste morali prijaviti za posvojitev in vam bodo zastavljali vprašanja o vaši družini, vašem domu, vaši zaposlitvi, drugih živalih v vašem gospodinjstvu in vaših izkušnjah s hišnimi ljubljenčki.

Po odobritvi boste podpisali pogodbo o posvojitvi in ​​plačali posvojitev, ki znaša 350 $ za odrasle pse in 400 $ za mladičke. Vaš novi francoski buldog bo veterinarsko pregledan, preden gre z vami domov, in bo na tekočem o cepljenju.

Odrasli psi bodo sterilizirani ali kastrirani, in če posvojite mladička, boste morali podpisati pogodbo o sterilizaciji ali sterilizaciji. Medtem ko se ta organizacija nahaja v Marylandu, se lahko dogovorite za potovanja za srečanje z vami; za več informacij se obrnite neposredno na Partnerstvo za dobro počutje živali.

Partnerstvo za podrobnosti o dobrem počutju živali

2. Vas francoskih buldogov

Vas francoskih buldogov

Francoski Bulldog Village je naslednja reševalca v Pensilvaniji na našem seznamu. Nahaja se v Conshohocknu, vendar ekipa upravlja nacionalno mrežo rejniških družin. Specializirani so za francoske buldoge; to pasmo boste našli le na seznamu za posvojitev, vendar niso vsi Francozi čistokrvni.

Za posvojitev so na voljo mešanice francoskih buldogov, zato se prepričajte, da se pozanimajte o temperamentu mešancev, preden psa pripeljete domov. Za začetek postopka posvojitve vašega francoskega buldoga je prijavnina 10 USD. Vse prijave so pregledane, vendar ne zagotavljamo uvrstitve pri vas.

Namesto tega Francoski Bulldog Village upošteva življenjski slog vsakega prijavitelja in ga ujema s temperamentom in osebnostjo posvojenih psov. Po odobritvi boste sodelovali pri telefonskih razgovorih in obisku na domu, preden bo vaš pes končno nameščen v vašem domu.

Pristojbine za posvojitev se razlikujejo, vendar je pristojbina za vsakega psa navedena na njegovem profilu. Od vas se pričakuje, da boste plačali pristojbino in pobrali svojega psa v dveh tednih po prijavi. V nasprotnem primeru se mladiček vrne na seznam razpoložljivih psov. Prevoz ni zagotovljen; se morate dogovoriti za prevzem vašega Frenchieja na lokaciji, ki je navedena na spletni strani.

Podrobnosti o vasi francoskih buldogov

3. Pibbles Paws Safe Haven

Varno zatočišče Pibbles Paws

Naslednji od naših reševalcev francoskega buldoga v Pensilvaniji je varno pristanišče Pibbles Paws. To zavetišče je v okrožju Northampton, ki je v severovzhodnem delu države. Če živite na območju Allentowna, je Pibbles Paws lokalno za vas. Vendar pa so vsi psi nastanjeni v rejniški mreži, zato se boste morali obrniti na Pibbles Paws, da ugotovite, kje živi vaš pes.

Ta organizacija ponuja priložnosti za posvojitev in rejništvo, tako da če niste prepričani, da ste pripravljeni na dolgoročno zavezanost svojemu Francozu, se lahko prijavite za rejništvo. Ne glede na to, katero izberete, se boste morali prijaviti in opraviti razgovor. Potrebovali boste reference in veterinarski pregled, zato bodite pripravljeni stopiti v stik s svojim veterinarjem, če ga imate.

Izpolniti morate samo eno prijavo; aplikacija bo ostala veljavna šest mesecev, zato če psa ne najdete danes, bodite potrpežljivi. Stroški posvojitve vašega psa bodo navedeni na profilu posameznega psa. Večina razpoložljivih psov bo v mestu Bath v Pensilvaniji, vendar ne pozabite preveriti podrobnosti, saj prevoz mladičev ni na voljo prek varnega pristana Pibbles Paws.

Pibbles Paws Safe Haven Podrobnosti

4. HART za živali

HART za živali

HART for Animals se nahaja v zahodnem Marylandu, vendar služi prebivalcem Marylanda, Pensilvanije in Zahodne Virginije. To reševanje ni specializirano za francoske buldoge kot mnoga druga zavetišča, čeprav jih skupina pogosto spodbuja.

Namesto tega boste našli pse (in mačke) številnih različnih pasem; obiščite spletno mesto, če želite izvedeti, kaj je na voljo. Pristojbina za posvojitev posamezne živali je navedena na strani posameznega profila. Pričakujete lahko, da boste plačali približno 225 $ za vsakega psa, ki ga posvojite, vendar se to lahko razlikuje glede na starost in druge dejavnike. Starejši psi bodo stali manj kot mladički.

V objekt boste lahko obiskali neposredno, da bi spoznali svojega kužka, vendar so obiski le po dogovoru zaradi zdravstvenih razlogov. Ne pozabite izpolniti prijave, preden načrtujete obisk, da se pripravite, da boste novega družinskega člana tisti dan odpeljali domov.

Vloga za posvojitev je na spletu in bo obdelana v najkrajšem možnem času. Ekipa pri HART-u bo pregledala informacije o vašem gospodinjstvu in življenjskem slogu. Ko je vaša prijava odobrena, si oglejte razpoložljive mladičke in poiščite tistega, ki najbolj ustreza vaši osebnosti. Pred obiskom obvezno pokličite ekipo HART, da zagotovite, da je vaš želeni pes na voljo.

Podrobnosti o HART za živali

5. Reševanje blatnih tac

Reševanje blatnih tac

Muddy Paws Rescue se nahaja v New Yorku, vendar bo primeren za nekatere prebivalce Pennsylvanije. Francoske buldoge posvojijo družinam v drugih državah, vendar morate osebno obiskati objekt, da spoznate svojega psa, preden ga pripeljete domov.

Objekt v New Yorku je le nekaj ur od Philadephie, prebivalci severovzhodnega dela države pa morda še bližje. Morate biti stari 21 let ali več, da posvojite Frenc Bulldog iz Muddy Paws Rescue. Dobro je, da ste vnaprej odobreni za posvojitev; takoj ko veš, da te pes zanima, je najbolje, da se prijaviš.

To je zato, ker Muddy Paws pogosto prireja dogodke za posvojitev. Če se udeležite dogodka in najdete psa, ki ga obožujete, ga boste želeli takoj odnesti domov. Stroški posvojitve psa se bodo gibali od 375 do 500 $ glede na starost psa.

Vaš kuža bo mikročipiran in steriliziran ter posodobljen z vso veterinarsko oskrbo. Če posvojite mladička, ki je premlad za sterilizacijo ali kastriranje, boste morali položiti 100 $ depozita. Cilj Muddy Paws Rescue je delno ublažiti prenaseljenost živali, zato je sprememba psa obvezna.

Muddy Paws ponuja tako program posvojitve kot rejniškega programa. Če ste dovolj blizu New Yorku, lahko razmislite o obisku tečajev usposabljanja Muddy Paws. Vzreja psa je odlična možnost za tiste, ki niste prepričani, ali je francoski buldog prava dolgoročna odločitev.

Podrobnosti o reševanju Muddy Paws

Zaključek za “najboljše reševanje francoskih buldogov v Pensilvaniji”

Zaključek za The

Ne glede na to, ali želite mladička ali odraslega psa z “življenjske izkušnje,” je čudovita ideja, da preverite razpoložljive reševalne pse na vašem območju. Francoski buldogi so priljubljeni med Američani, vendar se družine pogosto odločijo, da ne morejo več skrbeti za svoje mladičke.

Posledično se psi predajo – ali celo zapustijo – in ostanejo brez doma. V življenju posvojitvenega francoskega buldoga lahko spremenite tako, da izberete enega izmed reševalnih enot francoskega buldoga iz Pennsylvanije. Pridobili boste vseživljenjskega družinskega člana, ki vam bo večno hvaležen, da ste zagotovili večno dom.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja francoskih buldogov v Pensilvaniji, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov francoskega buldoga iz reševalnega zavetišča v Pensilvaniji, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Preden postanete lastnik francoskega buldoga” spodaj: