5 najboljših reševalcev labradorcev v Ohiu! (2022)

Reševalci labradorja v Ohiu

Če iščete najboljše rešitve za labradorce v Ohiu, ste prišli na pravo mesto. Podatki Ameriške kinološke zveze (AKC) kažejo, da je labradorec najbolj priljubljena pasma psov na svetu. So najbolj priljubljene pasme psov zaradi njihovega osupljivega videza, neverjetne osebnosti in enostavnega vzdrževanja.

Kljub temu je slaba stran priljubljenosti te pasme ta, da so mnogi od njih zapuščeni. Mnogi lastniki hišnih ljubljenčkov zapustijo svoje pse, ker se selijo iz enega mesta v drugo ali se ne morejo več ukvarjati z njimi.

Obstajajo primeri, ko rejci te pse tudi evtanazirajo v zavetiščih, ker ne morejo več imeti mladičkov. Na srečo so vam na voljo reševalci labradorcev, ki jih lahko posvojite. Te pse rešijo in dajo v posvojitev, potem ko se prepričajo, da so zdravi in ​​cepljeni.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj labradorcev v Ohiu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljša reševanja logotipov v Ohiu in Najboljše reševanje nemškega ovčarja v Ohiu.

Labrador rešuje blizu mene v Ohiu

Labrador rešuje blizu mene v Ohiu

Tukaj so najboljši reševalci hišnih ljubljenčkov za posvojitev labradorcev v Ohiu.

Priporočila izdelkov Labrador: Najboljše tihe škarje za pse in Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah.

1. Reševanje velikega daytonskega labradorca

Reševanje velikega daytonskega labradorca

Rescue Greater Dayton Labrador Retriever Rescue je na isti misiji kot številna zavetišča za reševanje hišnih ljubljenčkov. Poslanstvo te organizacije je reševanje, rehabilitacija in ponovni dom te pasme psov. Vendar ima GDLRR edinstven pristop k doseganju svojega poslanstva.

Ta organizacija tudi rešuje Lab mešance pet let ali mlajše s temperamentom in videzom labradorcev. Ta organizacija za reševanje hišnih ljubljenčkov pomaga tudi lokalnim zavetiščim pri iskanju novih domov za pse, ki so dosegli rok, in pri reševanju nezaželenih, zanemarjenih in poškodovanih psov.

Skupina podjetnic je videla potrebo po reševanju te pasme na območju Daytona v Ohiu in je ustanovila to organizacijo decembra 2004. Reševanje hišnih ljubljenčkov se je povečalo in razširilo na druge lokacije v Ohiu, vključno s Columbusom. Te hišne ljubljenčke rešijo in namestijo v ljubeče rejniške domove, dokler jim ne najdejo stalnih domov.

GDLRR sterilizira/kastrira vse mladičke in odrasle pse, starejše od osmih tednov. GDLRR postavlja rešene pse v domača okolja, da dobijo in delijo boljše informacije o hišnih ljubljenčkih. Poleg tega zagotavljajo osnovno usposabljanje poslušnosti, usposabljanje za zaboj, veščine socializacije in drugo.

Za vse njihove zdravstvene težave skrbijo licencirani, profesionalni veterinarji. Vsi hišni ljubljenčki, ki so pod njihovo oskrbo, so bili fekalno testirani in zdravljeni zaradi parazitov, pregledani pri veterinarju, prejeli preventivo proti srčni glisti in cepljeni. Prav tako mikročipirajo svoje pse, preden jih dajo v posvojitev.

Preden jih izdajo, jih tudi ustrezno uredijo. Za začetek postopka posvojitve lahko izberete vsakogar. Na svoji spletni strani imajo seznam razpoložljivih psov. Če pa trenutno ne najdete nikogar, ki vam je všeč, se lahko naročite na njihov vir RSS, da boste obveščeni, ko so na voljo novi psi.

Več podrobnosti o reševanju velikega labradorskega prinašalca iz Daytona

2. Reševanje v laboratoriju Cincinnati

Reševanje v laboratoriju Cincinnati

Cincinnati Lab Rescue je eden najbolj uglednih reševalcev hišnih ljubljenčkov v Ohiu. Prevladujejo v državi in ​​so od izredne razmere leta 2010 na novo namestili več kot 2000 laboratorijev. To organizacijo vodijo prostovoljci, predani pa so iskanju ljubečih trajnih domov za to fantastično pasmo psov.

Poleg tega, da pomaga lokalnim laboratorijem najti svoje večne domove, to reševanje hišnih ljubljenčkov resnično skrbi za zdravje in splošno dobro počutje teh psov. Laboratorije rešujejo z ulic in zavetišč ter jim zagotavljajo ljubezen in skrb, ki si jih zaslužijo. Ta organizacija je odprta tudi za laboratorije, ki jih predajo lastniki.

Svoje pse vzgajajo v domovih prostovoljcev, ki cenijo in odlično poznajo to pasmo psov. Vedo, kako najbolje skrbeti zanje, vključno z zagotavljanjem njihovih edinstvenih zdravstvenih potreb. Cincinnati Lab Rescue ima licencirane veterinarje, ki te pse medicinsko pregledajo, preden jih pošljejo v njihove rejniške domove.

Ocenjujejo primernost in temperament psov za bivanje z otroki, mačkami in drugimi psi. Navzkrižno bodo preverili vaše podatke iz vaše prijave in opravili razgovor z vami, da vas bodo primerjali z laboratorijem, ki vam najbolj ustreza. Ocena jim pomaga najti primerne domove za te pse.

Cilj tega reševanja hišnih ljubljenčkov je zadovoljiti potrebe vsakega laboratorija kot posameznika in zagotoviti, da najdejo najboljši dom zanj. To reševanje hišnih ljubljenčkov posveča veliko pozornost zdravju svojih psov in jim zagotavlja odlično zdravstveno oskrbo. Njihovi psi imajo posodobljeno cepljenje, mikročipirajo, preprečujejo srčne gliste in so sterilizirani/kastrirani.

Podrobnosti o reševanju v laboratoriju Cincinnati

3. Lake Erie Labrador Retriever Rescue Inc.

Lake Erie Labrador Retriever Rescue Inc.

Jezero Erie Labrador Retriever Rescue Inc. je eden najboljših reševalcev hišnih ljubljenčkov v Ohiu. Tako kot mnogi reševalci hišnih ljubljenčkov v državi je tudi LELRR registrirana 501c3, neodvisna organizacija, ki jo poganja skupina prostovoljcev. Ekipa se posveča reševanju in iskanju primernih domov za te hišne ljubljenčke.

Odzivajo se na klice iz zavetišč, te pse rešujejo in jim zagotavljajo boljša življenjska okolja. Ko pse rešijo, jih oddajo v rejništvo in poskrbijo, da so zelo zdravi in ​​varni, preden jih oddajo v posvojitev. Psi v rejništvu prejmejo vso zdravstveno oskrbo, ki jo potrebujejo.

Preizkušajo se za srčno glisto in dehelmintacijo, sodobno cepljenje, sterilizacijo/kastracijo in drugo. Razdeljevanje teh hišnih ljubljenčkov v rejniške domove jim pomaga, da si ponovno pridobijo in ohranijo samozavest kot hišni ljubljenčki. Zaradi tega se počutijo ljubljene in spet del družine.

Ena edinstvena stvar tega reševanja hišnih ljubljenčkov je, da pomagajo lastnikom zasebnih laboratorijev pri iskanju novih domov za svoje hišne ljubljenčke. Pomagali bodo naštevati pse na svojih spletnih straneh, da jih bodo posvojili. Poleg tega LELRR testira temperament vseh psov, ki jih skrbi. Ne oddajajo psov z agresijo ljudi, zgodovino ugrizov in resnimi težavami z agresijo psov.

Ta organizacija zagotavlja, da so njeni psi dobro vzgojeni, usposobljeni in zdravi, preden jih dajo v posvojitev. Prav tako so na poslanstvu ozaveščanja javnosti o tej pasmi. Lahko jih pokličete ali izpolnite spletni obrazec, da začnete postopek posvojitve.

Labrador Retriever Rescue Inc. v jezeru Erie Podrobnosti

4. Reševanje več pasem

Reševanje več pasem

Multiple Breed Rescue je sočutna ekipa za reševanje hišnih ljubljenčkov v Ohiu. To reševanje hišnih ljubljenčkov sestavlja majhna skupina prostovoljcev, ki skušajo pomagati čim več razseljenim, izgubljenim in zapuščenim psom. Reševalne službe te organizacije so vrhunske in rešujejo različne pasme psov, tudi labradorce.

MBR sodeluje z licenciranimi veterinarji, zavetišči in humanimi uradniki v Ohiu, da bi rešil zlorabljene, zlorabljene in zanemarjene pse. Prav tako ščitijo in skrbijo za pse z zdravstvenimi potrebami. Drugi viri MBR za pse so lokalni podeželski funti, zavetišča z veliko smrtnostjo in reševanja v državi.

Občasno to reševanje hišnih ljubljenčkov sprejme pse, ki se predajo lastnikom. Vsi psi, ki so v njihovi oskrbi, so potrebni in ustrezni pregledi za izboljšano zdravje in splošno dobro počutje. MBR nima javnega ali centralnega zavetišča; večina psov je v rejniških domovih.

Psi živijo s prostovoljci v svojih domovih, preden jim najdejo večne domove. Rejniški pristop jim pomaga, da se združijo s svojimi rejniškimi družinami, kar olajša prehod po posvojitvi. Ti hišni ljubljenčki dobijo tudi osnovno šolanje psov in socializacijske veščine, medtem ko so v rejniških domovih.

Podrobnosti reševanja več pasem

5. Columbus Pet Rescue

Kolumbovo reševanje hišnih ljubljenčkov

Zadnji na seznamu najboljših reševanih labradorcev v Ohiu je “Kolumbovo reševanje hišnih ljubljenčkov.” Columbus Pet Rescue je ena najboljših možnosti, ki jih imate. CPR je neprofitna zakonodajna/izobraževalna/reševalna organizacija. Poslanstvo te organizacije je reševanje, sterilizacija/kastracija in skrb za zanemarjene, zlorabljene in potepuške hišne ljubljenčke.

Columbus Pet Rescue se ne osredotoča samo na hišne ljubljenčke, ki jih je mogoče posvojiti, ampak tudi na tiste, ki niso primerni za posvojitev. Rešujejo in skrbijo za pse in mačke. V želji po iskanju novih, primernih domov za te hišne ljubljenčke, CPR rehabilitira in socializira pse.

Cilj te organizacije je zmanjšati število živali v zavetiščih na območju Columbusa. Te hišne ljubljenčke rešijo in namestijo v rejniške domove. Medtem ko so v rejništvu, zagotavljajo zdravstveno oskrbo, veterinarske storitve, hrano za pse in vse potrebne stvari, ki jih ti hišni ljubljenčki potrebujejo za preživetje. Poleg tega CPR izobražuje skupnost o odgovornostih lastništva hišnega ljubljenčka in najboljših načinih skrbi za njihove hišne ljubljenčke.

Podrobnosti o reševanju hišnih ljubljenčkov Columbus

Zaključek za “najboljše reševanje labradorcev v Ohiu”

Zaključek za najboljše reševanje labradorcev v Ohiu

Posvojiti labradorca iz reševalne organizacije je praktično in plemenito dejanje. Ceneje in lažje je posvojiti pse pri reševalcih hišnih ljubljenčkov kot kupovati pri rejcih. Vendar pa je izbira organizacije za reševanje hišnih ljubljenčkov za posvojitev hišnega ljubljenčka tudi izziv.

Včasih lahko organizacija zavrne vašo prijavo. Za enostavno, hitro in brez stresa laboratorijsko posvojitev se obrnite na katerega koli od petih reševalcev labradorcev v Ohiu, navedenih zgoraj.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja labradorcev v Ohiu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete spremljevalca labradorca iz reševalnega zavetišča v Ohiu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov labradorski prinašalec” spodaj: