5 najboljših reševalcev Malte na Floridi! (2022)

Predloga Best-Maltese-Rescues-in-Florida

Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če iščete najboljše malteške reševalce na Floridi. Ste na trgu za prijaznega, lokalnega reševalnega Maltežana?

Na srečo je na Floridi veliko krajev za posvojitev te ljubke pasme psov. Maltežan je ena najbolj edinstvenih in prijaznih pasem psov in so odličen spremljevalec.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu malteških reševanj na Floridi, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje jazbečarjev na Floridi in Najboljše reševanje avstralskega ovčarja na Floridi.

Poiščite malteškega reševalca blizu mene na Floridi

Poiščite malteškega reševalca blizu mene na Floridi

Mnogi lastniki psov raje posvojijo kot nakup čistokrvnega psa, s čimer prihranijo denar. V tem priročniku bomo pregledali nekaj najboljših reševalcev maltežanov na Floridi, kjer lahko posvojite to čudovito pasmo psov. Preberite, če si želite ogledati naše najboljše izbire.

Priporočila za malteške izdelke: Najboljše igrače vlačilca za pse in Najboljša pasja krtača za zaplete.

1. Malteško reševanje na Floridi

Malteško reševanje na Floridi

Florida Maltese Rescue je najbolj priljubljeno reševanje psov te pasme na Floridi. Ta hiša za reševanje hišnih ljubljenčkov je najljubši center za posvojitev hišnih ljubljenčkov mnogih ljubiteljev psov na Floridi, ker skrbijo za svoje pse. Reševanje in reševanje življenj Maltežanov je bilo njihovo poslanstvo že leta. Nimajo osrednjega objekta za obisk in srečanje s svojimi psi.

Vsi njihovi psi so v rejniških domovih, saj vodijo rejniško reševanje hišnih ljubljenčkov. Vendar pa imajo hiter in enostaven postopek posvojitve hišnih ljubljenčkov. Začnete lahko tako, da izpolnite spletno prijavo za posvojitev. Zanimivo je, da ta reševalni ljubljenček na Floridi poleg maltežanov skrbi tudi za druge pasme psov.

Posvojite lahko morkije, jorkije in druge pse malih pasem pod 12 funtov. Ta neprofitna organizacija te pse rešuje, rehabilitira in vrača domov. Poleg reševanja izgubljenih, bolnih in zlorabljenih malih pasem psov sprejemajo tudi predane pse.

Če torej želite predati svoje morkije, jorkije, maltežane, se lahko obrnete na njih in oni bodo za vašega psa našli ljubeč in stalen dom. Florida Maltese Rescue je skupina prostovoljcev, ki se ukvarjajo z reševanjem psov in skrbjo zanje v njihovih lastnih domovih, dokler jim ne najdejo novih domov.

Sredstva za skrb za te hišne ljubljenčke zbirajo z donacijami za posvojitev in velikodušnostjo mnogih ljubiteljev psov. Medtem ko so v rejniških domovih, ta organizacija zagotavlja sterilizacijo/kastracijo, zdravstveno oskrbo, usposabljanje in socializacijo za njihove pse. Tako boste poleg prihranka denarja, ko posvojite psa iz tega reševalnega hišnega ljubljenčka, dobili socializiranega in izšolanega psa.

Podrobnosti o reševanju malteških na Floridi

2. Kraj upanja za reševanje malega psa

Kraj upanja, reševanje majhnega psa

Reševanje majhnih psov Place of Hope je bilo skozi leta dom številnih izgubljenih in zapuščenih majhnih pasem psov. Ta neprofitna organizacija 501(c)(3) je zavezana reševanju različnih pasem majhnih psov do 15 funtov, vključno z maltežanom. Rešujejo, rehabilitirajo in vračajo domov zanemarjene, zlorabljene, izgubljene, zavetišče in zapuščene pse v spodnji Alabami in severozahodni Floridi.

Kot veliko reševalcev živali na Floridi je tudi A Place of Hope Small Dog Rescue rejniški. V mestu imajo veliko predanih prostovoljcev, ki skrbijo za zavetje in skrb za te rešene hišne ljubljenčke. Psi ostanejo v teh rejniških domovih, dokler ne najdejo stalnih domov.

Z izvajanjem programa, ki temelji na rejniku, to reševanje živali sodeluje in opazuje te hišne ljubljenčke v domačem okolju. S tem lahko preučijo osebnost psov in poznajo najboljše vrste domov, za katere so primerni. Imajo veterinarje, ki hodijo v te rejniške domove, da zagotovijo, da so psi vedno varni in zdravi.

To reševanje živali na Floridi lahko odgovori na nekaj pomembnih vprašanj med postopkom prijave in vam ponudi maltežane, katerih osebnost ustreza vašemu življenjskemu slogu in potrebam. Vsakič, ko rešijo psa, jih opravijo skozi popoln veterinarski pregled, preden jih pošljejo v rejništvo.

Poleg zagotavljanja najboljše oskrbe psov za te hišne ljubljenčke jim zagotavljajo osnovno šolanje in socializacijo. Poleg tega ta organizacija olajša posvojitev malih pasem psov. Organizirajo tudi tedenske/dvomesečne sejme posvojitev, kjer si lahko ogledate njihove razpoložljive pse in začnete postopek posvojitve izbranega psa.

Podrobnosti o reševanju majhnih psov A Place of Hope

3. Boljše reševanje življenja

Boljše reševanje življenja

Naslednji na vrsti je reševanje za boljše življenje. Ta organizacija za reševanje hišnih ljubljenčkov se osredotoča predvsem na majhne pasme psov, kot je maltežan. Z drugimi hišnimi ljubljenčki se ne ukvarjajo kot mačke, kar jim pomaga, da se bolj osredotočijo na majhne pse. Better Life Rescue se osredotoča na zanemarjene, zlorabljene in zapuščene majhne pse.

Rešeni psi opravijo temeljit zdravniški pregled, preden jih dodajo v čopor psov. Zagotavljajo odlično zdravstveno oskrbo, predvsem za bolne in nezdravo rešene pse. To reševanje živali rehabilitira te pse in jim daje občutek pripadnosti.

Če ste že dolgo želeli imeti maltežanca za pasjega spremljevalca, ga lahko posvojite iz tega reševalnega hišnega ljubljenčka. Ti psi prejmejo vso naklonjenost in ljubezen, ki jo potrebujejo v tem reševalnem objektu. Organizacijo sestavljajo prostovoljci, ki ljubijo hišne ljubljenčke, ki skrbijo za pse in preživljajo čas z njimi.

Izpolniti morate spletni obrazec za prijavo in pridobiti predhodno odobritev za posvojitev psa iz tega reševalnega hišnega ljubljenčka. Našteli so vse majhne pse na voljo za posvojitev na njihovem spletnem mestu, kar vam olajša izbiro in začetek postopka posvojitve. Vendar pa morate biti v državi, da posvojite njihove hišne ljubljenčke, saj ne posvojijo zunaj Floride.

Podrobnosti o reševanju boljšega življenja

4. Good Karma Pet Rescue

Dobra karma hišnega reševanja

Good Karma Pet Rescue je eno najbolj znanih reševanj psov na Floridi. Ta organizacija za reševanje psov ne rešuje samo maltežanov, ampak tudi druge pasme psov. Stacey Tollackson je ustanovila to rejniško organizacijo že leta 2011. Rešujejo različne pasme psov v Južni Floridi in njeni okolici.

Good Karma Pet Rescue rešuje tudi mačke, ki potrebujejo pozornost in nego. Ta organizacija je izstopala od drugih reševalcev hišnih ljubljenčkov z zagotavljanjem vrhunske oskrbe za njihove rešene živali. Te hišne ljubljenčke hranijo in skrbijo zanje v majhnih skupinah, dokler jim ne najdejo novih ljubečih domov.

Dobra Karma rešuje pse iz različnih razmer, vključno z zavetišči. Ko tem psom rešijo življenja, jim zagotovijo zdravstveno oskrbo in cepljenja. Poleg tega ti psi v svojih rejniških domovih dobijo najboljše negovalne dobrote. Organizacija tudi zagotavlja, da se vsaka pasma hrani s pravo hrano za pse, saj imajo različne pasme psov edinstvene prehranske potrebe.

To reševalno delo z rejniki za zagotovitev rehabilitacije psov. Najdete in posvojite odlične in dobro usposobljene mladičke in odrasle pse. Ko na njihovi spletni strani vidite psa, ki vam je všeč, lahko začnete postopek posvojitve tako, da izpolnite spletni obrazec.

Dobre podrobnosti o reševanju hišnih ljubljenčkov Karma

5. Reševanje malega psa na Floridi

Reševanje malega psa na Floridi

Zadnji na seznamu najboljših malteških reševalcev na Floridi je “Reševanje malega psa na Floridi.” Če želite posvojiti različne pasme majhnih psov, je Florida Little Dog Rescue ena najboljših možnosti, ki jih imate. Ta dobrodelna organizacija se zavzema za reševanje izgubljenih, zanemarjenih in zapuščenih majhnih psov iz lokalnih zavetišč.

Upravljajo rejniški sistem, njihovi psi in rejniški domovi pa so v osrednji Floridi. Florida Little Dog Rescue je eden najboljših reševalcev maltežanov na Floridi, njegove storitve pa segajo tudi na druge pasme psov. Nimajo centralne psarne ali objekta, ki bi skrbel za svoje rešene pse.

Na srečo imajo v mestu veliko rejniških domov. Prednost dajejo zdravju in splošnemu počutju svojih psov, zato jim zagotavljajo najboljšo zdravstveno oskrbo. Če želite spoznati katerega od njihovih ljubkih psov, se morate prijaviti in opraviti razgovor.

Eden od njihovih predstavnikov vas bo poklical in dogovoril sestanek, če bo vaša prijava predhodno odobrena. Lepa stvar pri posvojitvi hišnega ljubljenčka iz tega reševanja je, da svoje pse ustrezno pregledajo, preden jih posvojijo. Prav tako mikročipirajo, cepijo, sterilizirajo/kastrirajo in testirajo pse na parazite.

Donacije za posvojitev se gibljejo od 150 do 500 dolarjev in jih uporabljajo za zagotavljanje zdravstvene oskrbe, hrane in drugih potrebščin za pse pod njihovim nadzorom. Preden ga posvojite, si boste ogledali zdravstveno zgodovino psa. Vendar pa morate opraviti tudi postopek preverjanja posvojitve in plačati donacijo za posvojitev, preden greste domov s svojim novim pasjim prijateljem.

Podrobnosti o reševanju malega psa na Floridi

Zaključek za “Najboljše reševalce Malte na Floridi”

Zaključek za The "Najboljši reševalci maltežanov na Floridi"

Florida je dom številnih zavetišč za živali in reševalcev psov. Kljub temu morate biti previdni pri posvojitvi maltežanov ali drugih pasem psov, saj vsi reševalci ne obravnavajo svojih hišnih ljubljenčkov enako. Najboljši malteški reševalci na Floridi nudijo dobro oskrbo, vključno z zdravstveno oskrbo, za svoje rešene pse. Z zgoraj navedenimi možnostmi ne morete zgrešiti.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu najboljših malteških reševalcev na Floridi, si lahko ogledate:

Preden posvojite maltežana iz reševalnega zavetišča na Floridi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »10 nasvetov za lastnike malteških psov” spodaj: