5 najboljših reševalcev nemške doge v Kaliforniji! (2022)

Reševanje nemške doge v Kaliforniji

Vsi ljubitelji psov, hvala za to. Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če iščete reševalce nemške doge v Kaliforniji. Ali razmišljate o posvojitvi enega od teh čudovitih, nežnih velikanov?

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja nemške doge v Kaliforniji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci angleškega buldoga v Kaliforniji in Najboljši reševalci bernskih planšarskih psov v Kaliforniji.

Poiščite reševalca nemške doge blizu mene v Kaliforniji

Poiščite reševalca nemške doge blizu mene v Kaliforniji

Številni reševalci nemške doge v Kaliforniji trdo delajo, da bi našli domove za te nežne velikane. Če razmišljate o tem, da bi svoji družini dodali nemško dogo, razmislite o posvojitvi enega od teh reševalcev. Zaslužnemu psu boste zagotovili ljubeč dom, podpirali pa boste tudi pomembno delo teh čudovitih organizacij.

Priporočila za izdelke nemške doge: Najboljše pregrade za pse Toyota 4Runner in Najboljše luksuzne sklede za pse.

1. Reševanje nemške doge v severni Kaliforniji

Reševanje nemške doge v severni Kaliforniji

501 (c) (3) registrirano neprofitno organizacijo Great Dane Rescues in Northern California, sta leta 1987 ustanovila dva navdušenca nad nemškimi dogami, Betty Thomas in Colleen Leahy. Nahajajo se v zalivu Granite z razširjenimi skupinami v okolici Rena v Nevadi.

Predani so reševanju in iskanju ljubečih in trajnih domov za nemške doge v stiski, zapuščene ali zlorabljene v Nevadi in severni Kaliforniji. Tudi če nimajo večjih sredstev razen donacij, se zelo potrudijo, da bi ugotovili, razumeli in poskrbeli za posebne potrebe rešenih psov.

S partnerstvom in prostovoljci sta povezana z rejništvom, ki ocenjuje nemške doge pred posvojitvijo. Za svoje rešene doge imajo tudi prostovoljnega trenerja psov ali biheviorista, ki pse pripravlja za njihove nove domove.

Vse rešene doge so kastrirane ali sterilizirane, cepljene in fizično pregledane, da se zagotovi, da so zdravstvene težave rešene. Pred posvojitvijo se oceni tudi temperament psov.

Organizacija ima postopek posvojitve, ki vključuje temeljite razgovore in preglede družin, ki želijo posvojiti rešeno nemško dogo. To zagotavlja, da bodo vsi rešeni psi v varni in ljubeči družini in domu.

Podrobnosti o reševanju nemške doge v severni Kaliforniji

2. Reševanje nemške doge v južni Kaliforniji

Reševanje nemške doge v južni Kaliforniji

Great Dane Rescue of Southern California (GDRSC) je registrirana neprofitna organizacija, ki deluje predvsem v okrožjih Los Angeles, Riverside, Ventura, San Bernardino in San Diego. Sodelujejo tudi z drugimi reševalnimi centri za servisiranje drugih območij.

Rešujejo čistokrvne ali mešane doge, zlasti iz zavetišč za ubijanje, da bi pse rešili pred evtanaziranjem. Prav tako dovoljujejo posameznikom, ki so zasebno zahtevali, da se predajo centru doge.

Organizacija rehabilitira fizične, čustvene in socialne vidike rešenih nemških dogov, ki so zlorabljeni in zanemarjeni. Za pripravo psov na nove domove je na voljo tudi osnovno usposabljanje za poslušnost.

Če ugotovijo, da ima rešena nemška doga posebne lastnosti za storitveno delo, bo organizacija psa izšolala, da postane službeni pes za invalide. Poleg reševanja GDRSC ponuja tudi javno izobraževanje in napotitvene storitve. Sprejemajo tudi donacije in zagotavljajo, da so donacije davčno priznane.

Podrobnosti o reševanju nemške doge v južni Kaliforniji

3. En Dane naenkrat

Ena doga naenkrat nemška doga

One Dane at a Time je registrirana neprofitna organizacija, ki se je začela, ko ga je boter ustanovitelja spodbudil, da posvoji svojo rešeno nemško dogo.

Ko je ugotovil, da je veliko nemških dogov v stiski, je nastala organizacija in še vedno aktivno rešuje doge. Vodijo jih prostovoljci, ki skrbijo za reševalni center in rešene pse.

Zagotavljajo tudi trenerje, veterinarje in druge storitve, potrebne za rešene Dance v Kaliforniji. Zaenkrat sprejemajo le rejnike v zvezni državi Kalifornija. Vendar pa posvojijo nemške doge izven države, vendar veljajo posebni pogoji.

En Dane naenkrat Podrobnosti

4. Nežna velikanska reševanja in posvojitve

Nežna velikanska reševanja in posvojitve

Gentle Giant Rescues and Adoptions je registrirana neprofitna družba v javno korist in je priznana kot največja svetovna organizacija za reševanje psov velikanske pasme. Čeprav ni samo za nemške doge, je korporacija posvečena psom velikih pasem, vključno z nemškimi dogami.

Pse rešujejo bodisi čistopasemske bodisi mešane iz zavetišč za živali, posameznikov, ki psov ne morejo več hraniti, in celo iz drugih držav. Vsi rešeni psi so kastrirani ali sterilizirani in mikročipirani. Prav tako so usposobljeni, da se počutijo udobno in spoštujejo ljudi in druge živali.

Edinstveno za to reševalno korporacijo je, da imajo skupni življenjski program za svoje rešene pse. Psi so usposobljeni za življenje z drugimi psi brez kletk ali pesjakov in se skupaj igrajo v ležalnih bungalovih. Prav tako ni lajanja, ker so naučeni lajati le, ko zaznajo nevarnost.

Nežni velikanski reševanja in podrobnosti o posvojitvah

5. Druga priložnost za reševanje psa

Druga priložnost za reševanje psa

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev nemške doge v Kaliforniji je »Druga priložnost za reševanje psa.” Čeprav to ni posebej za nemške doge, je Second Chance Dog Rescue reševalni center, ki ni specifičen za pasmo, namenjen reševanju vseh psov v stiski, vključno z nemškimi dogami, v južni Kaliforniji in Baja California v Mehiki.

So registrirana reševalna organizacija, ki jo predani prostovoljci uspešno vodijo. Rešujejo, rehabilitirajo in vračajo domov pse iz zavetišč za živali in posameznikov, ki so jim predali svoje pse. Rešene pse so sterilizirali in sterilizirali ter nudili zdravniško pomoč in drugo potrebno rehabilitacijo.

Organizacija ima postopek prijave, ki ga mora opraviti vsaka oseba, ki želi posvojiti svojega psa. Obstaja dvotedenski seznam ali prehodno obdobje za odobrene prijave tako za psa kot za posvojitelja, da se zagotovi, da sta primerna drug za drugega.

Ko bo rejniško obdobje uspešno, bo skupina iz organizacije obiskala, preden bo dokončala posvojitev. Postopek posvojitve lahko traja nekaj časa, toda Second Chance Dog Rescue želi zagotoviti, da ima vsak rešeni pes stalen, varen in ljubeč dom. Prav tako želijo ohraniti visoke standarde v skupnosti za reševanje psov.

Podrobnosti o reševanju psov Second Chance

Kako izbrati center za reševanje nemške doge v Kaliforniji

Kako izbrati center za reševanje nemške doge v Kaliforniji

Različni centri za reševanje psov vas lahko preobremenijo pri izbiri, kateri reševalni center izbrati. Tukaj so stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri reševalnega centra v Kaliforniji. Dober in zaupanja vreden reševalni center svoje pse dobro pozna in takšne podatke razkrije.

Vedeti bi vas morali o splošnem fizičnem stanju psa, posvetovanjih z veterinarjem in o tem, kakšna zdravljenja so na voljo. Videti morajo tudi temperament in osebnost psa. Preglednost je potrebna, da vemo, ali je reševalnemu centru zaupanja vredno.

Vse informacije o reševalnem centru je treba predstaviti njihovim različnim platformam, kot so spletna mesta in računi v družbenih medijih. Podatki morajo vključevati, ali so registrirali organizacijo, kontaktne podatke, podatke o donaciji in informacije, kje se donacije uporabljajo.

Dober reševalni center ima ljudi, ki imajo radi in uživajo v skrbi za pse. Številne reševalne centre upravljajo prostovoljci, ki so prijazni in imajo radi živali. Ko obiščete reševalni center, lahko opazujete njihove prostovoljce in ljudi, ki tam delajo. To vam zagotavlja, da se z rešenimi psi dobro ravna.

Zakaj se doge v Kaliforniji odrečejo?

Zakaj se doge v Kaliforniji odrečejo

Obstaja veliko razlogov, zakaj se doge odrekajo. Pogosti razlogi vključujejo:

 • Prevelike so
 • Prenajedajo se in so predragi za vzdrževanje
 • Čeprav redko, se pojavijo tudi vedenjske težave

Nekateri se odpovejo nemškim dogam, ker psa ne hranijo več zaradi spremembe življenjskih situacij, kot so:

 • Nosečnost
 • Premestitev
 • Vojaške naloge
 • Spremembe službe
 • Zmanjševanje in posledično finančne težave

Prednosti in slabosti posvojitve nemške doge v Kaliforniji

Prednosti in slabosti posvojitve nemške doge v Kaliforniji

nemška doga je “Apolon psov” zaradi svoje gracioznosti, postave, lepote in ogromne velikosti. Toda preden posvojite nemško dogo, se zavedajte njenih prednosti in slabosti.

Prednosti

 • Ljubezen in družaben: Doge so ljubeče in prijazne tudi s svojo zastrašujočo velikostjo in videzom. Prijazni so tudi z drugimi hišnimi ljubljenčki, dokler so v mlajših letih socialno izpostavljeni z drugimi hišnimi ljubljenčki. Ugajajo lastnikom in so dobri z otroki. Upoštevajte, da je potrebno skrbno spremljanje, če psom dovolite, da so z otroki.
 • Pozorni pes čuvaj: So prijazni, ljubeči in budni psi čuvaji, ki so pripravljeni zaščititi svoj dom in družino.
 • Enostavna nega: Doge imajo kratko, gladko dlako, ki ne izgubi veliko. Potrebujejo le dvakrat tedensko ščetkanje in občasno kopel, razen če so zelo umazani.
 • Enostaven trening: So inteligentni in željni ugajanja, jih je mogoče trenirati, včasih pa so lahko trmasti.

Slabosti

 • Ima večje potrebe: Ker so veliki psi, imajo večje potrebe, vključno z velikim prostorom za igro in bivanje. In človek, ali lahko jedo.
 • Nizka pričakovana življenjska doba: Kolikor so veliki, imajo le krajša leta življenja, približna leta od sedem do deset let.
 • Sline: Doge se lahko sline bolj kot drugi zaradi svoje kvadratne čeljusti in ohlapnih ustnic.
 • Destruktivno: Lahko so uničujoče in žvečijo stvari. Običajno postanejo destruktivni, ko ostanejo sami in ko se njihova energija ne sprosti. Zaradi svoje velikosti je škoda, ki jo povzročijo vašemu pohištvu in čevlji, precejšnja.

Zaključek za “Najboljše reševanje nemške doge v Kaliforniji”

Zaključek za The

nemške doge so ljubeči, zvesti psi, ki lahko ustrezajo številnim gospodinjstvom, tudi tistim z omejenim prostorom, če so ustrezno razgibani. Imajo skromno raven energije in bodo ustrezali tudi ljudem s sedečim načinom življenja. Hvala za branje in vse najboljše pri vašem lovu na popolno nemško dogo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja nemške doge v Kaliforniji, si lahko ogledate:

Preden posvojite nemško dogo iz reševalnega zavetišča v Kaliforniji, lahko izveste več tako, da si ogledate »Stvari, ki vam jih nihče ne pove o lastništvu nemške doge” spodaj: