5 najboljših reševalcev psov v Melbournu! (2022)

Reševalci psov v Melbournu

Če iščete najboljše reševalce psov v Melbournu, ste prišli na pravo mesto. Ne glede na to, ali ste odrasli s hišnimi ljubljenčki ali ste celo življenje sanjali, da jih imate v lasti, je trenutek, ko se odločite, da je končno čas, da domov pripeljete kosmatega prijatelja, zelo vznemirljiv.

Morda že veste, da imate psa (ali kateri koli drug hišni ljubljenček) zahteva veliko pozornosti in časa, a ste vedeli, da je proces izbire, kaj in od kod posvojiti, lahko prav tako dolgotrajen?

Najprej morate razmisliti o tem, ali iščete majhnega ali velikega hišnega ljubljenčka, ali želite mladička ali odraslega psa in ali želite energičnega kužka ali bolj lenobnega, med drugim. V nekaterih primerih boste morda še posebej zainteresirani za lastništvo določene pasme, kot je sladki Goldendoodle, ali pa sploh niste zelo izbirčni glede te pasme.

Ne glede na vaše osebne želje je vedno priporočljivo, da svojega novega ljubljenčka iščete v lokalnih zavetiščih in ne pri rejcih. Zavetišča pomagajo nadomeščati živali, ki so polne ljubezni in veselja, ki vam jih prinašajo, v zavetiščih za živali pa lahko najdete celo pasmo svojih sanj.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja psov v Melbournu, si oglejte te druge vodnike naše ekipe na We Love Doodles: Načini iskanja hipoalergenih reševalnih psov in Najboljši reševalci psov v Quebecu.

V Melbournu poiščite reševalca psov blizu mene

V Melbournu poiščite reševalca psov blizu mene

Če ste pripravljeni posvojiti psa, je čas, da začnete iskati zavetišča za živali na vašem območju. Če iščete reševanje psov na območju Melbourna, ne iščite več. Vzeli smo si čas in svobodo in sestavili seznam najboljših reševalcev psov na tem območju, da vam prihranimo čas.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljša gladka krtača za velike pse in Najboljša pasja hišica za vroče vreme.

1. Druga priložnost za reševanje živali Druga priložnost za reševanje živali

Eno najboljših reševanj živali na območju Melbourna je nedvomno druga priložnost za reševanje živali. To neprofitno reševanje je prišlo na prizorišče v Melbournu leta 2008 in ima čudovito osebje profesionalnih veterinarjev, rejniških družin in prostovoljcev, ki sodelujejo pri reševanju psov in mačk iz zavetišč z veliko smrtnostjo na tem območju.

Vse živali, rešene iz zavetišč, se nato namestijo v rejniške domove, medtem ko čakajo na posvojitev. Ta postavitev je s psihološkega vidika veliko boljša za živali, saj se lahko sprostijo v okolju brez stresa in se navadijo na življenje v družinskem domu.

Med letoma 2008 in 2019 je Second Chance poročal, da so rešili več kot 10.000 živali po vsej Viktoriji in za vsako od njih našli nove ljubeče domove. Vsi hišni ljubljenčki, ki jih je mogoče posvojiti, so navedeni na njihovi strani, vsaka navedena žival pa je sterilizirana ali kastrirana, cepljena, mikročipirana in v celoti pregledana s strani poklicnega veterinarja.

Podrobnosti o reševanju živali druge priložnosti

2. Pomoč živalim Animal Aid Dog Rescue Melbourne

Animal Aid je še ena fantastična organizacija za reševanje živali na območju Melbourna. Ponosno nudijo zatočišče izgubljenim, zapuščenim, predanim, zlorabljenim ali nezaželenim živalim.

Ko žival pride v Animal Aid, se strokovno in skrbno osebje trudi oceniti, kateri bi bili najboljši naslednji koraki. Njihova prva poteza je vedno videti, ali lahko ponovno združita žival z njenimi lastniki (če bi ga imela), če pa to ne uspe, jim pomagajo najti nov, ljubeč dom.

Poleg čudovite skrbi, s katero živalim pomagajo najti svoj dom, imajo tudi veliko zelo koristnih virov za pomoč hišnim ljubljenčkom in lastnikom hišnih ljubljenčkov, kot so veterinarske ambulante, šolanje psov in drugo. Preden katero koli žival objavijo na svojem spletnem mestu za posvojitev, je vsaka žival temeljito preverjena glede zdravstvenih in vedenjskih težav.

Razumejo potrebo po tem, da imajo hišni ljubljenčki in lastniki združljive temperamente, zato trdo delajo, da bi ugotovili morebitne težave, zaradi katerih bi se živali lahko počutile neprijetno v novem domu. Vsi psi, ki jih je mogoče posvojiti, so mikročipirani, cepljeni, sterilizirani ali kastrirani ter razglisteni in očiščeni bolh, preden se uvrstijo na seznam.

Podrobnosti o pomoči živalim

3. Reševanje živali brezdomnih psovBrezdomni psi, reševanje živali v Melbournu

Brezdomni psi so se prvič pojavili v Melbournu leta 2011 in od takrat spreminjajo življenja živali in ljudi.

Ta organizacija se ponaša z množično mrežo prostovoljcev, polno predanih in strastnih ljudi, ki radi pomagajo živalim dati ljubezen in skrb, ki si jo zaslužijo. Ti prostovoljci pomagajo pri rehabilitaciji, ponovnem domu in reševanju živali, ki potrebujejo njihovo pomoč.

Ko je žival rešena in pripeljana k brezdomnim psom, jih poklicni veterinar v celoti pregleda glede morebitnih zdravstvenih težav in zdravi morebitne težave, odkrite med pregledom.

Poleg potrebne zdravstvene oskrbe so vse živali deležne tudi kakršnega koli usposabljanja in popravka vedenja, ki bi jih morda potrebovali.

Brezdomni psi verjamejo, da resnično spremeniti živali pomeni, da jih opremimo z naborom veščin, ki jih potrebujejo za uspeh v družinskem okolju, in jim preprečiti ponovni vstop v sistem zavetišč.

Poleg odličnega dela z živalmi imajo čudovite skupnostne programe, s katerimi izobražujejo lokalne skupnosti o odgovornem lastništvu hišnih ljubljenčkov in dobrem počutju živali.

Podrobnosti o reševanju živali brezdomnih psov

4. Shema Save-A-Dog Shema Save-A-Dog

Shema Save-A-Dog je ena najstarejših reševalcev na tem seznamu, saj je debitiral v Melbournu v 80. letih prejšnjega stoletja. V naslednjih letih od odprtja je Save-A-Dog pomagal rešiti na tisoče psov na območju Melbourna.

To reševanje je namenjeno delovanju kot zavetišče brez ubijanja in bo delalo z živaljo toliko časa, da bo našla svoj ljubeč dom za vedno.

Vse novopečene živali v zavetišču opravijo temeljit pregled in če se odkrijejo kakršne koli zdravstvene težave, jih takoj zdravijo.

Vse živali, ki jih je mogoče posvojiti, so navedene na njihovi strani, pred uvrstitvijo pa so vse sterilizirane ali kastrirane, cepljene, mikročipirane in zdravljene proti bolham in črvom.

Ta neprofitna organizacija je v celoti odvisna od donacij skupnosti, zato ob naslednjem obisku preverite možnosti donacij.

Podrobnosti sheme Save-A-Dog

5. Avstralsko reševanje delovnih psovAvstralsko reševanje delovnih psov

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev psov v Melbournu je “Avstralsko reševanje delovnih psov.” To čudovito neprofitno reševanje se osredotoča na vlečenje delovnih pasem psov iz zavetišč in funtov okoli Melbourna.

Številna zavetišča v Melbournu so zelo ubita in to reševanje je odločeno, da bo pred nesrečno usodo rešilo čim več delovnih pasem psov. Vsi rešeni psi so zdravstveno pregledani in zdravljeni, cepljeni, sterilizirani ali kastrirani, mikročipirani, zdravljeni proti bolham in črvom ter po potrebi vedenjsko rehabilitirani.

Vsak pes, ki so ga potegnili iz zavetišča, da bi se pridružil avstralski družini reševalcev delovnih psov, ima svojo zgodovino in ozadje, zato je vsak pes drugačne starosti, temperamenta, stopnje zdravja itd.

Nekateri psi so mladostni in energični in bi bili čudoviti kmečki psi, drugi pa morda potrebujejo ljubečo in umirjeno družino, ki bo skrbela zanje v mirnem okolju. Za plačilo vseh njihovih storitev in zdravstvenih stroškov (in da bi te pse v prihodnje preprečili iz sistema zavetišč), vsak pes je posvojitev za plačilo iz tega reševanja.

Odrasli odrasli psi imajo pristojbino 450 $, mladiči pa 495 $. Če vas zanima zagotavljanje ljubečega doma starejšemu delovnemu psu, lahko posvojite enega od 8 do 10 let za 200 $ in katerega koli, starejšega od desetih let, za donacijo katere koli velikosti, ki jo izberete.

Podrobnosti o reševanju avstralskih delovnih psov

Prepričajte se, da ste pripravljeni posvojiti psa v Melbournu

Prepričajte se, da ste pripravljeni posvojiti psa v Melbournu

Lastništvo katerega koli hišnega ljubljenčka zahteva veliko časa in pozornosti, da ne omenjam denarja za kritje njihovih stroškov. Eden od razlogov, zakaj tako veliko psov konča v sistemu zavetišč, je za začetek ta, da so preveč vneti lastniki prevzeli več, kot so zmogli, in so na koncu morali predati svojega novega ljubljenčka.

Zlasti mladički so veliko dela – navsezadnje so dojenčki. Mnogi ljudje se lahko zanesejo v vznemirljivo možnost, da imajo v lasti svojega prvega hišnega ljubljenčka, in posledično lahko spregledajo zelo resnično delo, ki je namenjeno skrbi za žival.

Če še nikoli niste imeli hišnega ljubljenčka in želite posvojiti svojega prvega krznenega otroka, vam priporočamo, da opravite obsežno raziskavo, da ugotovite, kaj točno lahko pričakujete od svojega novega posvojenega ljubljenčka.

Prav tako je dobra ideja, da se obrnete na nekoga, ki ga poznate, ki ima hišnega ljubljenčka podobne starosti/velikosti kot tisti, ki ga želite posvojiti.

Tako boste lahko zastavili bolj konkretna vprašanja, na primer, koliko porabijo za hrano za svojega ljubljenčka, kako pogosto se igrajo ali telovadijo in kateri so najtežji deli lastništva hišnih ljubljenčkov.

Povezano: Kaj morate vedeti o Puppy Millsu.

Zaključek za “Najboljše reševanje psov v Melbournu”

Zaključek za najboljše reševanje psov v Melbournu

Posvojitev svojega prvega (ali najnovejše) hišni ljubljenček je neverjetno razburljiv čas in vi imate potencial, da spremenite svet za svojega novega spremljevalca.

Vsa reševanja na tem seznamu so čudovite izbire za reševanje psov v Melbournu in vse so prednostne možnosti kot nakup pri rejcu. Upamo, da vam je bil ta seznam koristen in tako smo navdušeni, da sta se vi in ​​vaš novi kosmati prijatelj našla.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja psov v Melbournu, si lahko ogledate:

Preden se odločite za posvojitev psa iz reševalnega zavetišča v Melbournu, lahko izveste več tako, da si ogledate »Kako se pripraviti na reševalnega psa” spodaj: