5 najboljših reševalcev psov v Oregonu! (2022)

Reševanja psov v Oregonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše reševalce psov v Oregonu. Lastništvo hišnega ljubljenčka je ena najbolj nagrajujočih in izpolnjujočih izkušenj, ki jih lahko doživite kot človek. Vez ljubezni in zvestobe, ki se oblikuje med hišnim ljubljenčkom in njegovim lastnikom, ni podobna nobeni drugi in lahko je zelo razburljiv čas, ko se končno odločite, da ste pripravljeni na svojega hišnega ljubljenčka.

Medtem ko nekateri ljudje že poznajo dejstvo, da je za vzgojo živali potrebno veliko pozornosti in dela, so nekateri presenečeni, ko izvejo, da je izbira najboljšega reševanja za svojo družino v nekaterih primerih prav tako dolgotrajna. Pri iskanju zavetišč za živali in reševanja hišnih ljubljenčkov je treba veliko upoštevati.

Najprej se morate odločiti, ali vas posebej zanimajo mladički ali odrasli psi, ali želite posvojiti določeno pasmo ali imate raje velike ali majhne pse. Številni reševalci so specifični za pasmo ali velikost, a prav toliko je odprtih za vse pse na območju Oregona.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja psov v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Eugenu, Oregon in Najboljši reševalci psov v Washingtonu.

V Oregonu poiščite reševalca psov blizu mene

V Oregonu poiščite reševalca psov blizu mene

Če živite v Oregonu in ste pripravljeni svoji družini dodati novega hišnega ljubljenčka, ne iščite dlje od tega seznama. Vzeli smo si čas za raziskovanje in sestavili seznam najboljših in najbolj priljubljenih reševalcev psov v državi Oregon, samo za vas.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljša gladka krtača za velike pse in Najboljša naprava za zaustavitev pasjega lajanja.

1. Greenhill Humane SocietyGreenhill Humane Society

Greenhill Humane Society je eden najstarejših reševalcev na tem seznamu. Ta čudovita organizacija je prvič odprla svoja vrata leta 1944 in je vsako leto preživela, odkar je ponovno naselila mladičke na območju Eugene. To reševanje je specializirano za rejništvo, posvojitve in ponovno združitev izgubljenih psov z njihovimi družinami.

To reševanje je tudi v celoti namenjeno zadrževanju živali iz sistema zavetišč in zato ni časovno omejeno na trajanje bivanja živali – vsaka žival lahko ostane v Greenhillu, dokler ne najde svojega novega doma, ne glede na to, koliko časa traja. .

Poleg njihovega čudovitega dela z živalmi, ki jih vračajo v domove, lokalni skupnosti ponujajo tudi poceni program sterilizacije in kastracije, ki družinam pomaga pri popravljanju hišnih ljubljenčkov, ne da bi jim bilo treba plačati tono.

Sterilizacija in kastracija sta eden najučinkovitejših načinov za zmanjšanje števila živali, ki končajo v sistemu zavetišč ali na ulicah, vendar je na žalost postopek drag, kar mnogim ljudem preprečuje, da bi se odločili za popravilo svojih živali.

Podrobnosti o humanem društvu Greenhill

2. Projekt PixieProjekt Pixie

Projekt Pixie je eno naših najljubših reševanj v državi Oregon. To neprofitno reševanje je odprlo svoja vrata leta 2006 in se ni nikoli ozrlo nazaj. Od takrat so pomagali neštetim psom najti svoje ljubeče večne domove na območju Portlanda.

To reševanje deluje tako, da je lastništvo hišnih ljubljenčkov dostopno vsem, saj ponuja poceni zdravila, kadar je to potrebno, ter nizkocenovne programe sterilizacije in kastracije, ki jih lahko skupnost izkoristi po potrebi.

Vsi njihovi mladički so super srčkani in pripravljeni napolniti vaš dom z ljubeznijo in veseljem. Seznam posvojitev psov si lahko ogledate na njihovi strani.

Podrobnosti o projektu Pixie

3. Rebel Souls RescueRebel Souls Rescue

Rebel Souls Rescue je še eno odlično reševanje v Oregonu. To reševanje je tudi neprofitno in specializirani so za vlečenje ogroženih psov iz zavetišč z veliko smrtnostjo po vsej državi. Predani in odločeni so pomagati vsakemu psu dobiti ljubezen, skrb in potrpežljivost, ki si jo zasluži, in nežno rehabilitirajo vsakega mladička, ki stopi skozi njihova vrata.

Ne glede na to, koliko časa traja, da najdejo nov dom za enega od svojih psov, so psu pripravljeni ponuditi pomoč in ljubezen, dokler niso posvojeni. Glede na to veliko ogroženih psov je lahko tistih, ki so v zavetiščih z veliko smrtnostjo označeni kot agresivni, Rebel Souls razume, da je veliko “agresivnih” Psi se preprosto bojijo svoje okolice.

Kot taki porabijo veliko časa za vedenjsko usposabljanje, vadbo, socializacijo in še več, da zagotovijo, da je vsak pes pripravljen za posvojitev v družinsko domače okolje. Pričakujete lahko, da bo vaš novi kosmati spremljevalec iz Rebel Souls prišel v vaš domači zaboj izurjen, pokvarjen in opremljen z osnovnimi ukazi.

Rebel Souls Rescue Podrobnosti

4. Nov povodec za življenjeNov povodec za življenje

A New Leash On Life je neprofitna reševalna organizacija, ki se nahaja v Eugeneu v Oregonu. To reševanje je osredotočeno na reševanje čim več psov iz zavetišč z veliko smrtnostjo po vsej državi in ​​jim nato pomaga najti svoj večni dom na območju Eugene. Za razliko od nekaterih drugih zavetišč na tem seznamu ima ANLOL posebnost, ki jih odpelje izven države.

To reševanje prinaša tudi na tone živali, ki jih najdemo ob koridorju I-5 (ki se razteza od Kanade do Mehike) in jih pripelje v svoje objekte v Eugenu, da najdejo svoje nove domove. ANLOL ima veliko čudovitih partnerjev, ki jim pomagajo doseči svoje poslanstvo. Preko teh partnerjev lahko posvojite na stotine psov na zahodni obali.

Novi povodec za podrobnosti o življenju

5. Senior Dog Rescue of Oregon Senior Dog Rescue of Oregon

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev psov v Oregonu je “Senior Dog Rescue of Oregon.” Senior Dog Rescue of Oregon je reševanje, ki nam je blizu in pri srcu. Kot pove že ime, je to reševanje specializirano za starejše pse, ki so vse življenje preživeli v sistemu zavetišča ali pa so jih končali po predaji ali smrti lastnika.

Tragično je, da so ti ljubeči in prijazni psi pogosto spregledani v korist mlajših in prikupnejših kužkov v zavetišču, kar pogosto pomeni, da bodo ti starejši psi preostanek svojega življenja preživeli v zavetišču za osamljene živali brez ljubezni, ki si jo zaslužijo.

Da bi se temu izognili, Senior Dog Rescue of Oregon namesti vse njihove pse v rejniške domove, dokler jih ne posvojijo ali ne umrejo. Vse rejniške družine si želijo tem psom nameniti posebno ljubezen in pozornost, ki si jo zaslužijo v zadnjih letih življenja.

Čeprav so starejši psi pogosto spregledani, so običajno nekateri najboljši psi za posvojitev. Ti mladički so tako ljubeči in zvesti in pogosto radi preživijo čas z vami in se čim več stisnejo. Zelo priporočamo, da razmislite o posvojitvi starejšega psa ali se celo prostovoljno javite za pomoč pri tem reševanju, če želite dolgoročno pomagati.

Podrobnosti o reševanju starejših psov v Oregonu

Kako izbrati reševalca psov v Oregonu

Kako izbrati reševalca psov v Oregonu

Če vas zanima posvojitev psa v Oregonu, vendar ne veste, kje začeti iskati, ga dobimo. Postopek je obremenjujoč in na izbiro je veliko reševanj. Najboljši način, da ugotovite, ali je reševanje prava za vas, je, da se obrnete na njih in jih prosite, da se dogovorijo za čas za več informacij.

Pomagajo vam lahko razumeti nianse njihove organizacije, kaj lahko pričakujete od svojega reševalnega psa, kako pomagati in še veliko več. Morda vas bodo celo lahko vodili, če iščete določeno pasmo. Postopek posvojitve običajno vključuje izpolnjevanje vloge in razpravo o tem, katera vrsta psa bi po vašem mnenju ustrezala vaši družini.

Pogosto so ti reševalci zelo dobro seznanjeni z osebnostmi vsakega mladička v njihovem sistemu in vam bodo lahko pomagali najti popolno prileganje za vašo situacijo. Verjetno vas bodo tudi prosili, da preživite nekaj časa s svojim psom, preden dokončate posvojitev.

Deloma je to namenjeno oceni vas in vaše interakcije s kužkom, vendar služi tudi nekaj drugim namenom. Ta srečanja in pozdravi mladičev vam lahko pomagajo pri odločitvi, ali je razpoloženje vašega izbranega psa takšno, kot ste pričakovali, in lahko vidite, kako lahko vaš novi pes komunicira z vami in drugimi.

Zaključek za “Najboljše reševanje psov v Oregonu”

Zaključek za najboljše reševanje psov v Oregonu

Zelo razburljivo je posvojiti novega psa v svojo družino, vendar je postopek včasih lahko nekoliko zastrašujoč, če ste novi lastnik hišnih ljubljenčkov. K sreči lahko na območju Oregona izbirate med številnimi odličnimi rešitvami psov, od katerih je vsaka namenjena reševanju življenj psov in jim pomaga najti popolne nove domove.

Številna reševanja na tem seznamu so neprofitne organizacije, ki delujejo predvsem z donacijami, zato se prepričajte, da preučite, kako lahko pomagate tem odličnim reševanjem, da še naprej vplivajo na državo Oregon.

Poleg tega mnogi od njih vedno iščejo namenske rejniške družine, ki bi jih dodali v svojo mrežo prostovoljcev, zato boste morda želeli razmisliti tudi o tej priložnosti. Upamo, da vam je ta seznam pomagal, in želimo vam vso srečo pri iskanju novega kosmatega prijatelja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja psov v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden posvojite psa iz reševalnega zavetišča v Oregonu, lahko izveste več tako, da si ogledate »Kako se pripraviti na reševalnega psa” spodaj: