5 najboljših reševalcev psov v Pensilvaniji! (2022)

Reševanja psov v Pensilvaniji

Če iščete najboljše rešitve za pse v Pennsylvaniji, ste prišli na pravo mesto. Psi so najboljši in imeti psa je tako vznemirljiva in koristna izkušnja.

Ne glede na to, ali ste odraščali s hišnimi ljubljenčki ali pa ste si že od malih nog želeli imeti psa, ko je končno prišel čas, da družini dodate kosmatega prijatelja, je lahko tako razburljivo.

Kot verjetno že veste, lastništvo psa ni le sprehod po parku. Skrb za pse zahteva veliko časa, truda in denarja, zato bi morali psa posvojiti le, če ste resnično pripravljeni prevzeti takšno odgovornost.

Čeprav ste morda seznanjeni s tem, koliko so lahko delovni psi, so nekateri ljudje presenečeni, ko odkrijejo, da je proces iskanja prave reševalne organizacije in posvojitve pravega psa lahko prav tako dolgotrajen.

Da bi bil postopek posvojitve vašega novega psa čim bolj učinkovit in pozitiven, si vzamete nekaj časa, da razmislite o tem, katero vrsto psa iščete. Psi so, tako kot ljudje, različni. Nekateri so energični, drugi so leni, nekateri so družabni, drugi pa raje samoto.

Preglejte svoj življenjski slog in poiščite namige o tem, kateri tip psa se lahko dobro prilega vaši družini in domačemu okolju. Razmislite tudi o tem, ali želite mladička, odraslega ali starejšega psa in če vas zanimajo kakšne posebne pasme.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja psov v Pensilvaniji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje nemškega ovčarja v Pensilvaniji.

Poišči reševalca psov blizu mene v Pensilvaniji

Poišči reševalca psov blizu mene v Pensilvaniji

Mnogi ljudje so presenečeni, ko odkrijejo, da obstaja toliko reševalnih organizacij, ki so v celoti specializirane za različne vrste psov. Obstajajo reševanja samo za starejše pse, reševanja samo za določene pasme in reševanja za pse s poklici, kot so kmečki psi ali službeni psi.

Poleg teh specializiranih reševalnih organizacij obstaja tudi veliko, ki sprejema vse pse, tako da je odvisno samo od tega, kaj iščete. Večina reševalcev bo na svoji spletni strani navedla svoje razpoložljive živali, kar je odličen način, da ugotovite, ali vam je takoj všeč videz ali opisi psov, ki so na voljo pri danem reševanju.

Če ste v Pensilvaniji in se zanimate za posvojitev novega psa, je bil ta seznam narejen za vas. Vzeli smo si čas za raziskovanje številnih reševalnih organizacij s sedežem v Pensilvaniji in sestavili ta seznam naših zelo priljubljenih, vse zato, da bi bil vaš postopek posvojitve čim bolj gladek.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljše igrače vlačilca za pse in Najboljša hrana za sladkorne pse brez recepta.

1. Reševanje kosmatih stopalReševanje kosmatih stopal

Furry Feet Rescue je odlična organizacija s sedežem v Walnutportu, PA. To reševanje je namenjeno reševanju življenj majhnih živali, ki so nezaželene ali zapuščene, tako da jih rehabilitirajo in namestijo v ljubeče družine po vsej Pensilvaniji.

Poleg iskanja novih domov za živali, ki pridejo skozi njihova vrata, Furry Feet ponuja tudi izobraževalne programe skupnosti o praksah odgovornega lastništva hišnih ljubljenčkov, vključno s prehrano hišnih ljubljenčkov, zdravstvenim varstvom in še več.

Vse živali, posvojene preko Furry Feet, so mikročipirane, sterilizirane ali kastrirane, cepljene in imajo čiste zdravstvene liste (razen če je izrecno navedeno drugače).

Podrobnosti o reševanju krznenih stopal

2. Reševanje z mokrim nosomReševanje z mokrim nosom

Wet Nose Rescue se nahaja v Filadelfiji in je bila ustanovljena leta 2008. Ta reševalna organizacija se osredotoča na zagotavljanje rejniških domov za vse pse, ki jih rešujejo, pomaga zagotoviti takojšnjo ljubezen, pozornost in družinsko izkušnjo za pse, ki jih skrbijo, dokler niso posvojeni. .

To reševanje v celoti deluje s pomočjo prostovoljcev in je licencirana neprofitna organizacija v Pensilvaniji. Pse, ki pridejo na Wet Nose Rescue, običajno potegnejo iz prenatrpanih zavetišč z visoko smrtnostjo na območju, kjer obstaja nevarnost evtanaziranja.

Wet Nose ima prednost za rejniške družine, ki že imajo druge hišne ljubljenčke, ker to omogoča vsem reševalnim psom, da se redno družijo z drugimi živalmi.

Podrobnosti o reševanju z mokrim nosom

3. Reševanje živali z uličnimi repiReševanje živali Street Tails

Street Tails Animal Rescue, znan tudi kot STAR, je odlična reševalna organizacija na območju Filadelfije. To reševanje je prvič odprlo svoja vrata leta 2001 in od takrat se vsako leto trdo trudi, da bi rešilo čim več psov. Danes organizacija poteka s pomočjo prostovoljcev in je uradno neprofitna organizacija.

Da bi povečali njihov vpliv, bo to reševanje sprejelo samo pse iz prenatrpanih zavetišč in žal ne sprejema hišnih ljubljenčkov od javnosti. Seznam njihovih razpoložljivih psov najdete na njihovi spletni strani, pa tudi informacije o tem, kako se prostovoljno prijaviti ali darovati za njihov namen.

Podrobnosti o reševanju živali Street Tails

4. Ker ti je marKer Vam je mar

To reševanje živali v Erieju je eno najboljših. Ker You Care je neprofitna organizacija za reševanje živali, ki pomaga reševati življenja zlorabljenih, nezaželenih ali zapuščenih živali z zagotavljanjem ključne veterinarske oskrbe in ljubeče rehabilitacije (in seveda nov za vedno dom).

Njihova organizacija je odvisna od predane pomoči rejniških družin na območju, ki pomaga zagotavljati osebno ljubezen in skrb za vsako žival v udobnem družinskem domačem okolju, kar pomaga živalim navajati vrste prostorov, v katerih bodo sčasoma živeli. Vsak hišni ljubljenček, posvojen preko Ker je You Care steriliziran ali kastriran in si lahko danes ogledate njihov seznam razpoložljivih živali na njihovi spletni strani.

Ker vas skrbijo podrobnosti

5. Humano reševanje živaliHumano reševanje živali

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev psov v Pensilvaniji je “Humano reševanje živali.” Humane Animal Rescue je odlična organizacija, ki jo najdemo v Pittsburghu. Ta organizacija je bila tehnično ustanovljena leta 2017, ko sta se dve veliki reševalci združili v Humane Animal Rescue. Zahvaljujoč tej združitvi so podvojili prostor in vire ter lahko pomagajo še več živalim najti svoje večne domove.

Podrobnosti o reševanju humanih živali

Pripravite se na psa v Pensilvaniji

Pripravite se na psa v Pensilvaniji

Vemo, kako vznemirljivo je lahko posvojitev novega psa (zaupajte nam), vendar to ne pomeni, da preskočite pomembne korake postopka. Mnogi ljudje se bodo tako navdušili nad povezovanjem s svojim novim psom, da bodo želeli svojega novega mladiča takoj pripeljati domov, česar ne priporočamo.

Za pse – še posebej za reševalne pse, ki so morda imeli travmatično življenje – je ključnega pomena način, kako jih vnesete v svoj dom. Želite, da celoten proces poteka gladko in zanje ne predstavlja stresa (ali vsaj biti čim bolj brez stresa). To pomeni, da morate urediti celoten prostor, da bodo udobni.

Če se želite pripraviti na svojega novega psa, morate seveda kupiti vse zaloge, ki jih potrebujete za pasjo hrano in priboljške, pa tudi stvari, kot so povodci, igrače in pasja postelja ali dve. Tako kot ljudje imajo tudi mnogi psi preference do določene hrane, igrač ali priboljškov in morda bi bilo dobro, da vprašate osebje v reševalni organizaciji, ali imajo vpogled v to, kaj ima vaš novi pes rad.

V nekaterih primerih morda ne vedo in to je v redu. To samo pomeni, da se bosta vi in ​​vaš novi mladič zelo zabavala, ko boste to skupaj ugotovili. Glede na to, da je lahko izkušnja naselitve v novem domu za psa stresna, pazite, da ga ne preobremenite s preveč igračami ali priboljški naenkrat.

Namesto tega si na začetku pripravite varno sobo, v kateri bodo preživeli veliko časa, in jo opremite z udobno posteljo, eno ali dvema igračama, skledo z vodo in kosom oblačila, ki diši po vas. Prav tako morate biti prepričani, da boste svoj dom pripravili za svojega psa v drugem smislu: za zaščito mladičev.

Psi so zelo podobni dojenčkom in znano je, da pridejo v težave, če njihovi lastniki ne zavarujejo območja ustrezno. To pomeni, da morate zagotoviti, da so vse kemikalije in čistila izven dosega vašega mladiča. Poskusite tudi zagotoviti, da vaš kuža ne more dostopati do vse hrane, zlasti do hrane, ki je strupena za pse, kot sta čokolada in avokado.

Prav tako poskrbite, da bo izpostavljenih napajalnih kablov čim manj, saj jih mladički radi žvečijo. Ne pozabite, da je za pse normalno in naravno, da raziskujejo svet tako, da vse povohajo in okusijo. Ne poznajo razlike med strupeno kemikalijo in okusno poslastico, zato je vaša naloga, da jih zaščitite pred tovrstnimi tveganji.

Povezano: Najboljši reševalci psov v severni Kaliforniji.

Zaključek za “najboljše reševanje psov v Pensilvaniji”

Zaključek za najboljše reševanje psov v Pensilvaniji

Psi so čudoviti spremljevalci in posvojitev psa je tako posebna in koristna izkušnja. Če ste na območju Pensilvanije, so vse te reševalne organizacije fantastične in so odlična mesta za posvojitev svojega naslednjega psa. Upamo, da vam je bil ta članek koristen in želimo vam srečo na poti posvojitve hišnih ljubljenčkov.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja psov v Pensilvaniji, si lahko ogledate:

Preden posvojite psa iz reševalnega zavetišča v Pensilvaniji, lahko izveste več tako, da si ogledate »Kako se pripraviti na reševalnega psa – kaj pričakovati” spodaj: