5 najboljših reševalcev zlatega prinašalca v Marylandu! (2022)

Zlati prinašalec reševal v Marylandu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete reševalce zlatega prinašalca v Marylandu. Mnogi ljudje so navdušeni nad idejo o posvojitvi zlatega prinašalca. Konec koncev, kdo ne bi želel imeti enega najbolj ljubkih psov v bližini kot del svoje družine? Zlati prinašalci so znani kot prijazni, ljubeči in ubogljivi psi.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rešenih zlatih prinašalcev v Marylandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljša reševanja Goldendoodle v Marylandu in Najboljši reševalci psov v Marylandu.

Poiščite reševalca zlatega prinašalca blizu mene v Marylandu

Poiščite reševalca zlatega prinašalca blizu mene v Marylandu

Če iščete popolnega spremljevalca in imate radi svoje pse z vsem srcem, vam bo ta vodnik pomagal izbrati popolno reševalno ekipo zlatega prinašalca za vas in vašo družino.

Priporočila izdelkov za zlati prinašalec: Najboljša dehidrirana pasja hrana in Najboljše šok ovratnice za grizljivega kužka.

1. Mount Airy Retrievers

Mount Airy prinašalci

Mount Airy Retrievers je reševalna organizacija, ki je specializirana za zlate prinašalce iz podeželskih delov Marylanda. Glede na svojo spletno stran se Mount Airy osredotoča na pomoč lastnikom pri iskanju domov za pse, ki so jih zapustili ali predale delujoče kmetije.

S posebno pozornostjo, ki je namenjena njihovemu zdravju in temperamentu, ti psi pogosto potrebujejo dodatno ljubezen in usposabljanje, preden so pripravljeni na posvojitev. In zahvaljujoč mreži prostovoljcev Mount Airyja so te potrebe izpolnjene, preden sploh najdejo dom. Njihova Facebook stran se ponaša s stotinami fotografij čudovitih zlatih mladičkov, ki so pripravljeni za posvojitev.

In čeprav je jasno, da mnogi prihajajo iz prikrajšanih okolij, njihova zdrava dlaka in svetle oči kažejo, kako dobro so skrbeli zanje med bivanjem v Mount Airyju. Zdi se, kot da je večina družin navdušena nad tem, kar najdejo, ko obiščejo objekt Mount Airy v okrožju Frederick.

Pomaga tudi, če pse odpeljejo na poskusne obiske s potencialnimi posvojitelji, preden jih posvojijo v nov dom. Torej, tudi če svojega bodočega kosmatega prijatelja ne vidite takoj ob prihodu, lahko še vedno uživate v času z njim, hkrati pa poskrbite, da mu je tako.

Poleg zagotavljanja svojih storitev Mt. Airy sodeluje tudi z drugimi zavetišči za zmanjšanje prenaseljenosti živali po Marylandu. Z usklajevanjem z območnimi objekti je Mount Airy od odprtja svojih vrat lahko pomagal več kot 2000 psom najti domove.

Uspeh organizacije je dokaz, koliko ceni vsakega psa, ki pride skozi njena vrata. Glede na to, koliko mladičkov je našlo ljubeče družine zahvaljujoč prizadevanjem Mount Airyja, je jasno, da so trajno vplivali tudi na svojo skupnost.

Podrobnosti o Mount Airy Retrievers

2. Bold Bay Retrievers

Bold Bay Retrievers

Bold Bay Rescue je majhna, prostovoljna reševalna služba, ki sprejme brezdomne zlate prinašalce iz celotne njihove države. Njihova primarna naloga je vzeti pse iz zavetišč z veliko smrtnostjo in jih poiskati srečne, ljubeče domove za vedno z družinami, ki jim lahko rečejo svoje.

Ta neprofitna organizacija bo celo pobrala pse od posameznikov z osebnimi težavami, ki bi se sicer morali odpovedati svojim psom. Medtem ko mnogi mislijo o zlatih prinašalcih kot o družinskih hišnih ljubljenčkih, večina reševalnih psov pride brez usposabljanja ali osnovnih manir.

Prostovoljci v Bold Bayu so vložili izjemno veliko dela, da bi tem nezaželenim kužkom pomagali postati ljubeči člani svojih novih družin. Nudijo ne le brezpogojno ljubezen, ampak tudi storitve rehabilitacije in usposabljanja. Če iščete odličen način za posvojitev hišnega ljubljenčka, razmislite o podpori lokalnim reševalcem, kot je Bold Bay.

Podrobnosti o Bold Bay Retrievers

3. Reševanje živali v zalivu

Reševanje živali Baywater

Ko gre za odlične družinske hišne ljubljenčke, se nič ne more primerjati z zlatim prinašalcem. Ti psi so znani po svoji lepi dlaki in očarljivi osebnosti. Na žalost mnogi ljudje ne razumejo, da zlati prinašalci zahtevajo veliko nege. Številni zlati prinašalci končajo v lokalnem zavetišču za živali, zlasti ob praznikih, kot sta božič in velika noč.

Pri Baywater Animal Rescue ti mladički dobijo vse, kar potrebujejo, da se ponovno prilagodijo življenju kot del družine. Baywater Golden Retriever rescue ima več kot 30 let izkušenj pri pomoči živalim v krizi. Sodelujejo z drugimi organizacijami, da zagotovijo, da vsak pes najde svoj popoln dom.

Ob tako velikem povpraševanju po zlatih prinašalcih bi mnoge družine z veseljem dodale še enega člana v svoje gospodinjstvo, vendar vsi ne razumejo, kako velike lahko zlati prinašalci dobijo ali koliko nege dnevno potrebujejo. Ker večina družin ni pripravljena na takšno odgovornost, zlati prinašalci pogosto končajo v zavetiščih ali v zavetiščih, kjer je možnost evtanazije.

Toda pri Baywater Animal Rescue vse živali prejmejo zdravniško pomoč osebnih veterinarjev in trenerjev, preden jih namestijo v nove domove. To zagotavlja, da gre vsak hišni ljubljenček zlatega prinašalca v družino, ki jim bo zagotovila vse, kar potrebujejo. Ker so zlati prinašalci tako priljubljeni, si mnogi želijo ustanoviti reševalno organizacijo, posvečeno izključno tem psom.

Vendar pa ustanovitev zavetišča za živali ni lahka. Potrebuje čas in denar, tako kot vsako podjetje. Za pomoč nadebudnim reševalcem Baywater Animal Rescue ponuja več tečajev usposabljanja o ustanovitvi lastne organizacije za reševanje zlatih prinašalcev. Njihovi strokovnjaki ponujajo nasvete o vsem, od oblikovanja izjav o poslanstvu in finančnih projekcij za prihodnjo uporabo do marketinških strategij, ki vam bodo pomagale hitro najti donatorje.

Podrobnosti o reševanju živali Baywater

4. Zlati prinašalci Liberty Run

Zlati prinašalci Liberty Run

Poleg reševanja psov iz zavetišč z veliko smrtnostjo, Liberty Run Golden Retrievers dela, da bi bodoče družine uskladili s psom, ki ustreza njihovemu življenjskemu slogu. Vsak od njihovih čudovitih zlatih prinašalcev je pred posvojitvijo v celoti pregledan in steriliziran ali kastriran.

Potencialne starše hišnih ljubljenčkov spodbujamo, da preživijo čas s svojim bodočim kužkom cel dan, preden se odločijo. Če takojšnja vez ni vzpostavljena, ni pritiska. Psi pri Liberty Run Golden Retrievers vam bodo na voljo, ko boste pripravljeni. Če živite v Baltimoru ali njegovi okolici in želite posvojiti mladička zlatega prinašalca ali odraslega psa, se obrnite na Liberty Run Golden Retrievers.

Podrobnosti o zlatih prinašalcih Liberty Run

5. D’s Golden Delights

D's Golden Delights

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev zlatega prinašalca v Marylandu je “D’s Golden Delights.” D’s Golden Delights ima pet lokacij po vsem Baltimoru in okrožju Anne Arundel. Olajšajo posvojitev hišnega ljubljenčka, ne glede na to, kje živite. Njihovo spletno mesto omogoča tudi priročno in preprosto iskanje vašega popolnega zlatega prinašalca.

Z več kot 400 psi, ki so na voljo za posvojitev, bodo zagotovo imeli prav to, kar iščete. Če ne, vam bodo pomagali povezati s psom, ki se bo popolnoma prilegal vaši družini. Ena stvar, zaradi katere ta reševalec izstopa od ostalih, je njihova zavezanost pomagati ljudem najti svojega novega najboljšega prijatelja.

Vsaka lokacija ponuja brezplačne tečaje za nego vašega novega mladička ali odraslega psa zlatega prinašalca. Osebje D’s Golden Delights je navdušeno nad živalmi in vam želi pomagati najti svojo. Na primer, stopite v stik z njimi, če želite izvedeti, koliko stane zlati prinašalec, preden ga posvojite.

Izvedete lahko vse o cenah in pristojbinah ter bistvenih vprašanjih, ki jih lahko postavite potencialnim rejcem, preden se odločijo, ali jih boste kupili ali ne. Pokličite jih tudi, če že imate zlatega prinašalca, vendar želite informacije o možnostih zdravstvene oskrbe psov v Marylandu.

Ponujajo informacije o cepivih službam za sterilizacijo/kastracijo za lastnike, ki potrebujejo pomoč pri ohranjanju zdravja svojih hišnih ljubljenčkov. Poleg tega, da poskrbijo, da bo vaš zlati prinašalec ostal srečen in zdrav, nudijo nasvete za spreminjanje vedenja. Na primer, če imate težave s šolanjem svojega psa ali se ne odziva na ukaze, ko jih daste, pokličite D’s Golden Delights.

Vodili vas bodo skozi nekaj preprostih strategij, ki bi morale delovati takoj. Končno jih kontaktirajte, če vas zanima prostovoljno delo v zavetišču za živali. Vedno iščejo prostovoljce, ki imajo radi živali tako kot oni in si lahko tu in tam vzamejo kakšno uro za pomoč pri sprehajanju psov, čiščenju pesjakov ali celo rejevanju hišnih ljubljenčkov, dokler ne najdejo stalnega doma.

D’s Golden Delights Podrobnosti

Kako izbrati reševalca zlatega prinašalca v Marylandu

Kako izbrati reševalca zlatega prinašalca v Marylandu

Če želite zagotoviti, da boste posvojili zdravega zlatega prinašalca, razmislite, kakšno vrsto oskrbe je prejel. Je sposoben komunicirati in komunicirati z ljudmi? Je dobro socializiran?

Če je tako, je vaša najboljša izbira za iskanje kakovostnega hišnega ljubljenčka neodvisno zavetišče ali zavetišče brez ubijanja, ki se osredotoča na vedenjsko rehabilitacijo. Številni objekti vam bodo omogočili interakcijo s psi, ki vas zanimajo, in preživetje časa za njihovo spoznavanje.

Pred posvojitvijo zlatega prinašalca v Marylandu

Pred posvojitvijo zlatega prinašalca v Marylandu

Verjame se, da je te čudovite pse razvil škotski lovski čuvaj po imenu Dudley Marjoribanks, Lord Tweedmouth. Rumenega prinašalca je križal z zdaj izumrlo pasmo, imenovano vodni pes.

Zaključek za “najboljše reševanje zlatega prinašalca v Marylandu”

Zaključek za najboljše reševanje zlatega prinašalca v Marylandu

Če iščete a Zlati prinašalec hišni ljubljenček, vendar ne želite porabiti veliko denarja, lahko si ogledate tudi različna reševanja psov na vašem območju. Ta zavetišča za živali in reševalne organizacije bodo pomagale namestiti zlate prinašalke, ki potrebujejo domove, med ljudi, ki jih zanimajo posvojitev.

In čeprav nekateri morda mislijo, da so te hišne ljubljenčke že poškodovali njihovi prejšnji lastniki, večina ljudi ugotovi, da so Goldens odlični družinski ljubljenčki in spremljevalci, ker so izjemno prijazni in zvesti.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja zlatega prinašalca v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden posvojite spremljevalca zlatega prinašalca iz reševalnega zavetišča v Marylandu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »9 stvari, ki jih morate vedeti, preden dobite zlatega prinašalca” spodaj: