5 najboljših reševanj avstralskega ovčarja v Ohiu! (2022)

Reševanje avstralskega ovčarja v Ohiu

Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če iščete najboljše reševalce avstralskega ovčarja v Ohiu. Ste na prostem, energična oseba in iščete popolno pasmo psov, ki ustreza vaši energijski ravni?

Avstralski ovčar bi lahko bil popoln par. Ta pasma psov je zelo energična, aktivna in igriva, zato jih je zabavno imeti v vsakem domu. Na srečo je v Ohiu veliko avstralskih ovčarjev, ki posvojijo to pasmo psov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja avstralskih ovčarjev v Ohiu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci labradorcev v Ohiu in Najboljše reševanje pudljev v Ohiu.

Poiščite reševalca avstralskega ovčarja blizu mene v Ohiu

Poiščite reševalca avstralskega ovčarja blizu mene v Ohiu

Posvojitev te pasme je veliko lažja in boljša kot nakup pri rejcu, saj večina teh reševalcev hišnih ljubljenčkov v Ohiu zanje ustrezno skrbi in jim nudi osnovno šolanje psov. Preberite, če si želite ogledati naš seznam najboljših krajev za posvojitev Aussieja v Ohiu.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljša nogometna igrača za pse in Najboljše plišaste igrače za pse.

1. Avstralski ovčarji Furever

Avstralski ovčarji Furever

Na vrhu našega seznama imamo enega najbolj priznanih reševalcev hišnih ljubljenčkov v Združenih državah – avstralske ovčarje Furever. To reševanje hišnih ljubljenčkov je namenjeno reševanju in skrbi samo za to pasmo psov po vsej državi. Neutrudno delajo, da bi tej inteligentni in lepi pasmi psov dali drugo priložnost za življenje.

Ta nacionalna neprofitna organizacija za reševanje hišnih ljubljenčkov je bila ustanovljena leta 2013. Imajo večletne izkušnje, ko gre za reševanje, rehabilitacijo in šolanje te pasme psov. ASF rešuje mladičke in odrasle pse, vključno z mešanimi in čistokrvnimi, po vsej ZDA. Ta organizacija izstopa od številnih reševalcev hišnih ljubljenčkov v državi, zahvaljujoč svojim pridnim in predanim prostovoljcem.

Vedno iščejo Avstralce, ki potrebujejo dom. Ta organizacija rešuje Avstralce iz obžalovanja vrednih življenjskih razmer, zavetišč in drugih nezaželenih okoliščin. Ko rešijo te pse, jim zagotovijo rejništvo, usposabljanje, zdravstveno oskrbo, rehabilitacijo ter ljubezen in pozornost, ki ju potrebujejo, da ponovno uspevajo.

APK se ne ustavi pri reševanju in skrbi za te pse; se potrudijo, da najdejo popoln dom zanje. Vendar pa poskrbijo, da je vsak pes pripravljen in zdrav, preden ga dajo v posvojitev. Imajo poenostavljen postopek posvojitve, ki zagotavlja posvojitev hišnih ljubljenčkov le popolnim družinam in posameznikom.

ASF ima namenski oddelek za blog s članki, ki poučujejo sedanje in potencialne avstralske starše, kako skrbeti za to pasmo psa. Zagotavljajo številne dragocene nasvete, s katerimi zagotovite popolne življenjske pogoje za svojega novega kosmatega prijatelja v vašem domu.

Podrobnosti o avstralskih ovčarjih

2. Govori za neizrečeno

Govori za neizrečeno

Speak for the Unspoken je registrirana, neprofitna organizacija za reševanje hišnih ljubljenčkov v Ohiu. Kot pove že njihovo ime, je bilo to reševanje hišnih ljubljenčkov glas mnogih brezglasnih psov skozi leta. To reševanje živali je 100-odstotno rejništvo in imajo veliko rejnic, kjer shranjujejo in skrbijo za te pse. Zanimivo je, da je Speak for the Unspoken posvečen skrbi in izobraževanju živali s posebnimi potrebami, vključno z Avstralci.

Poleg reševanja drugih pasem psov ta organizacija rešuje mačke s posebnimi potrebami. Menijo, da bi moral vsak hišni ljubljenček živeti zdravo in srečno življenje, ki mu ga zagotavljajo v rejniških domovih. Rešujejo in nudijo zdravstveno oskrbo tistim, ki jo potrebujejo. Govorite za neizrečeno, poglejte možnosti v vsakem hišnem ljubljenčku, ne v invalidnosti.

To reševanje hišnih ljubljenčkov zagotavlja tudi posebno obravnavo in nego, ki si jih zaslužijo, dokler ne najdejo skrbnih domov za njih. Skrbijo tudi za pse in druge hišne ljubljenčke s hudimi zdravstvenimi težavami. Ta organizacija sterilizira/kastrira svoje hišne ljubljenčke, potem ko jim zagotovi potrebno zdravstveno oskrbo, ta organizacija sterilizira/kastrira njihove hišne ljubljenčke. Organizirajo tudi redne dogodke posvojitev, s čimer je posvojitev hišnih ljubljenčkov veliko lažja.

Ne glede na to, ali želite mladička ali odraslega avstralca, se lahko zanesete na to reševanje hišnih ljubljenčkov. Prav tako zelo olajšajo posvojitev te pasme. Vendar pa hišne ljubljenčke izdajo šele po razgovoru in ugotovitvah potencialnega posvojitelja.

Poleg tega Speak for the Unspoken izobražuje javnost o tem, da bi ti psi postali popolni družinski člani. Ta organizacija ima spletno trgovino, ki prodaja izdelke blagovnih znamk, vključno s koledarji, naglavnimi trakovi, telovniki, majicami in še več. Izkupiček trgovine in donacije velikodušnih ljubiteljev hišnih ljubljenčkov uporabljajo za nego psov.

Govorite za neizrečene podrobnosti

3. Tace in molitve

Tace in molitve

Paws and Prayers je še eno neverjetno reševanje hišnih ljubljenčkov v Ohiu, kjer lahko posvojite mladička in odrasle avstralce. Ta organizacija je bila ustanovljena leta 2001 in je od takrat rešila na tisoče hišnih ljubljenčkov. Tace in molitve ne rešujejo le avstralskega ovčarja, ampak tudi druge pasme psov. Svoje reševalne storitve razširijo tudi na mačke, ki potrebujejo dober dom.

Od svojega nastanka je PnP rešil več kot 18.000 hišnih ljubljenčkov. Imajo predano silo prostovoljcev s skupnim ciljem rešiti čim več hišnih ljubljenčkov. Ta organizacija je bila ustanovljena na podlagi ideje, da si vsi hišni ljubljenčki zaslužijo najboljše življenje kot ljubljeni hišni ljubljenčki v zaprtih prostorih.

Tace in molitve rešujejo, rehabilitirajo in vračajo domov zanemarjene, zapuščene in potepuške hišne ljubljenčke. Vodi sistem rejnikov, za vsakega rešenega hišnega ljubljenčka pa skrbijo v domovih prostovoljcev organizacije. Tem hišnim ljubljenčkom zagotovijo vse, kar potrebujejo, vključno z ljubeznijo in pozornostjo, dokler jim ne najdejo ljubečih, za vedno domov.

Ta organizacija ima veliko prostovoljcev in rejniških domov po vsej državi. Vsako leto rešijo več kot 1000 hišnih ljubljenčkov. Poleg tega ta organizacija sterilizira/kastrira svoje hišne ljubljenčke, da prepreči prenaseljenost. Prav tako izobražujejo skupnost in posvojitelje o negi hišnih ljubljenčkov, najboljšem usposabljanju za to pasmo in še več.

Podrobnosti o šapah in molitvah

4. Zavetišče za podeželske pse Franklin in FBI za hišne ljubljenčke

Zavetišče za podeželske pse Franklin in FBI za hišne ljubljenčke

Če iščete odličen kraj za posvojitev dobro usposobljenega in lepega avstralskega ovčarja, je Franklin Country Dog Shelter in Pet FBI ena najboljših možnosti, ki jih imate. To reševanje hišnih ljubljenčkov je znano po tem, da daje v posvojitev zveste, ljubeče in pogumne Avstralce. Zaradi posebne skrbi za njihove pse so postali najljubši reševalci mnogih ljubiteljev živali.

Franklin Country Dog Shelter in FBI za hišne ljubljenčke zagotavljata, da so vsi psi v njegovi oskrbi deležni kakovostnega zdravljenja. To pasmo psov rešujejo iz zavetišč, ulic in drugih razmer. Avstralski ovčarji so odličen družinski ljubljenček in to reševanje hišnih ljubljenčkov zagotavlja, da so vsi psi, ki jih skrbi, zdravi in ​​primerni za posvojitev, preden jih izdajo.

FCDS in Pet FBI je vladna služba. Poleg reševanja in vračanja psov v domove preiskujejo pritožbe v zvezi z zlobnimi in nevarnimi psi, preiskujejo pasje ugrize in drugo. Poleg tega to reševanje živali vzgaja javnost, da bodo boljši in odgovornejši lastniki hišnih ljubljenčkov.

Skrbijo predvsem za vse pse, ki končajo v njihovem zavetišču, ter skrbijo, da so varni in zdravi. Zagotavljajo vse, kar potrebujejo, vključno z zdravstveno oskrbo, nego in še več. Ko zagotovijo, da so ti psi zdravi in ​​fit, jih posvojijo skrbnim družinam in posameznikom, ki imajo radi pse.

Zavetišče za pse v okrožju Franklin in podrobnosti FBI-ja

5. Save the Animals Foundation

Save the Animals Foundation

Zadnja na našem seznamu je fundacija Save the Animals Foundation in je ena najboljših reševalcev avstralskega ovčarja v Ohiu. To organizacijo upravljajo prostovoljci in se financira z donacijami. Zagotavljajo zavetišče brez ubijanja za pse in mačke. Iz tega reševalnega hišnega ljubljenčka lahko posvojite različne pasme psov, vključno s mladiči in odraslimi.

Trenutno imajo v oskrbi na stotine psov, odkar so se pojavili, so jih dali v posvojitev na tisoče. STAF rešuje zapuščene, zlorabljene in vržene hišne ljubljenčke. Ekipa prostovoljcev tem hišnim ljubljenčkom zagotovi skrbno in varno okolje, preden jih namesti v njihove večne domove.

STAF zagotavlja vrhunsko oskrbo za svoje hišne ljubljenčke, vključno z zagotavljanjem kakovostne hrane, posodobljenih cepiv, rednih obiskov veterinarja in še več. Svoj bivalni prostor čistijo tudi vsak dan dvakrat na dan. Po reševanju katerega koli hišnega ljubljenčka opravijo zdravniške preglede, preden jih dodajo drugim hišnim ljubljenčkom. STAF je tudi steriliziral/kastriral vse svoje hišne ljubljenčke in hkrati spodbujal odgovorno lastništvo hišnih ljubljenčkov v skupnosti.

Shrani podrobnosti o fundaciji za živali

Zaključek za “najboljše reševanje avstralskega ovčarja v Ohiu”

Zaključek za najboljše reševanje avstralskega ovčarja v Ohiu

Posvojitev reševalnega psa je zelo radodarna in prijazna stvar. Ljudje vsako leto evtanazirajo pse, ker imajo slabe pasemske navade, ne morejo več skrbeti za hišne ljubljenčke ali so se jim odrekli. Reševalci avstralskega ovčarja v Ohiu rešujejo in zagotavljajo boljše domove za te pse. Ko posvojite psa, rešite življenje in ustvarite prostor za več hišnih ljubljenčkov.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja avstralskih ovčarjev v Ohiu, si lahko ogledate:

Preden posvojite avstralskega ovčarja iz reševalnega zavetišča v Ohiu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Kaj storiti z novim mladičkom avstralskega ovčarja” spodaj: