5 najboljših reševanj avstralskega ovčarja v Teksasu! (2022)

Reševanje avstralskega ovčarja v Teksasu

Iščete najboljše reševalce avstralskega ovčarja v Teksasu? No, če ste pristali tukaj, potem mislite, da ste rešeni! Pripravili smo seznam najboljših reševalcev hišnih ljubljenčkov, ki delujejo v Teksasu, ki so med drugimi pasmami psov prevzeli odgovornost za reševanje zapuščenih avstralskih ovčarjev.

Mnogi ljudje posvojijo ali kupijo avstralske ovčarje, ne da bi ustrezno raziskali pasmo in njihove posebne potrebe. Zato ne razumejo, da je pri Avstralcih precej pogosto, da razvijejo zdravstvene težave, kot je displazija kolkov, ali da je lahko težko obvladovati njihovo navdušeno osebnost.

Velik del populacije, ki posvoji avstralskega ovčarja, ne razume popolnoma obsega truda, ki je potreben za ohranjanje teh psov kot zdravih hišnih ljubljenčkov. Zato veliko Avstralcev konča pri reševanju psov.

Ne razumite nas narobe, avstralski ovčarji so zvesti, inteligentni in igrivi psi, ki so odlični družinski ljubljenčki. Vendar pa potrebujejo trdno roko in strog urnik, ki ni za vsakogar.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja avstralskih ovčarjev v Teksasu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje nemškega ovčarja v Teksasu in Najboljši reševalci zlatega prinašalca v Houstonu v Teksasu.

Poiščite reševalca avstralskega ovčarja blizu mene v Teksasu

Poiščite reševalca avstralskega ovčarja blizu mene v Teksasu

Če ste upoštevali potrebe te pasme psov in ga še vedno želite posvojiti, vam priporočamo posvojitev in ne nakup. Razmislite o rešitvah, navedenih spodaj.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljši šamponi za matirano pasjo dlako in Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah.

1. Lone Star Aussie Rescue

Lone Star Aussie Rescue Australian Shepherd Texas

Lone Star Aussie Rescue (LSAR) je organizacija za zaščito hišnih ljubljenčkov, ki si prizadeva zagotoviti rehabilitacijske storitve psom, ki jih potrebujejo. Ekipa prostovoljcev pri LSAR rešuje zapuščene in zanemarjene pse, jim nudi medicinsko pomoč, jim pomaga pri okrevanju in nato najde ljubeč dom za vedno, kamor jih namesti.

Vsi psi, ki so navedeni za posvojitev v Lone Star Aussie Rescue, so prejeli najnovejša cepljenja. Poleg tega vsak pes opravi temeljit zdravniški pregled pri izkušenem veterinarju. V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav, ki se lahko razkrijejo, se psi zdravijo in navedejo v posvojitev šele po popolnem okrevanju.

Če se želite prijaviti za posvojitev prek tega velikega reševanja psov v Teksasu, boste morali izpolniti spletni obrazec za prijavo. Povezavo do obrazca za posvojitev najdete na spletni strani. Ekipa LSAR vas bo kontaktirala, da se pogovorimo o več podrobnostih o vas in vaših željah glede psov. To jim omogoča ujemanje psov z lastniki, katerih domovi in ​​družine so bolj primerni za skrb zanje.

Psi so vedno prioriteta teh reševalnih centrov. Če torej ekipa meni, da vaša družina ali dom nista najbolj primerna za psa, bo vašo prošnjo za posvojitev zavrnila. Postopek posvojitve vključuje tudi srečanje in pozdrav, kjer se srečate s psi v njihovih rejniških domovih.

To vam omogoča interakcijo s svojim bodočim hišnim ljubljenčkom v okolju, v katerem se pes počuti varnega. Zaradi tega je bolj verjetno, da se bo Avstralec zlahka navadil na vas. Če želite podpreti to reševanje avstralskega ovčarja v Teksasu, lahko posvojite hišnega ljubljenčka ali se zanj prostovoljno javite. Če želite stopiti v stik z LSAR, uporabite spodnje informacije.

Podrobnosti o reševanju Lone Star Aussie

2. Avstralsko reševanje Severnega Teksasa

Avstralsko reševanje v severnem Teksasu

North Texas Aussie Rescues je neprofitna organizacija za zaščito hišnih ljubljenčkov, ki jo vodita dve ženski. Pomagajo pri rehabilitaciji različnih pasem psov, vključno z avstralskimi ovčarji, obmejnimi ovčarji in mešanci obeh. Ekipa strokovnjakov in prostovoljcev, ki delajo pri North Texas Aussie Rescue, rešujejo bolne, poškodovane in zanemarjene pse ter sodelujejo pri zagotavljanju najboljših rehabilitacijskih storitev.

Vse telesne in vedenjske bolezni psov obravnavamo z največjo skrbnostjo. Poleg tega so vsi psi, ki so navedeni za posvojitev v NTAR, sterilizirani/kastrirani, mikročipirani, razglisteni in cepljeni glede na njihovo starost. Zaračunavajo pristojbino za posvojitev, ki se razlikuje glede na starost psov in se giblje od 450 USD za psa, mlajšega od 6 mesecev, do 300 USD za psa, starejšega od 8 let.

To reševanje hišnih ljubljenčkov ponuja tudi 15-odstotni popust za ljudi z veljavnim vojaškim osebjem, veteranom ali osebno izkaznico za prvi odziv. Povezavo do spletnega obrazca za posvojitev najdete na spletni strani. Ekipa North Texas Aussie Rescue vas bo izčrpno preverila, ko se prijavite za posvojitev prek njihove organizacije. Najverjetneje bodo zahtevali tudi referenco veterinarja in osebno referenco.

To jim pomaga preveriti, ali ste vredni zaupanja in ali ste dovolj primerni, da ustrezno skrbite za hišnega ljubljenčka, ki ga želite posvojiti. Njihovo merilo za posvojitev zahteva tudi, da dokažete, da ste finančno dovolj za zadovoljitev potreb psa. Z ekipo, ki dela v North Texas Aussie Rescue, lahko stopite v stik prek spodnjih kontaktnih podatkov.

Podrobnosti o reševanju Severnega Teksasa Aussie

3. DASH Dog Rescue

DASH Dog Rescue Australian Shepherd Texas

Dallas Australian Shepherd and Herding Dog Rescue je organizacija za reševanje hišnih ljubljenčkov, ki deluje neodvisno in pomaga pri rehabilitaciji izgubljenih, zanemarjenih in zapuščenih avstralskih ovčarjev. Njihovo izčrpno prijavnico za posvojitev najdete na spletni strani. Obsežna aplikacija omogoča reševanje, da zagotovi, da bo za psa po posvojitvi dobro poskrbljeno.

Vse pse zaradi zdravstvenih težav obravnava izkušen veterinar, preden jih dajo v posvojitev. Prejmejo tudi kastracijo ali sterilizacijo, dehelmintizacijo, cepljenje in naprave za mikročipiranje. Pristojbina za posvojitev znaša 350 $ za vsakega psa in pomaga organizaciji kriti stroške vseh njihovih zdravstvenih pregledov.

Organizacija se po svojih najboljših močeh trudi temeljito preveriti vaše ozadje, ko se prijavite za posvojitev. Poleg tega imajo tudi pristojbino za vračilo v višini 250 $, če psa predate pozneje. Ti ukrepi jim pomagajo odstraniti kandidate, ki teh psov, ki zahtevajo veliko vzdrževanja, ne bodo mogli dolgo vzdrževati kot hišnega ljubljenčka.

Ta organizacija za zaščito hišnih ljubljenčkov deluje izključno na donacijah, ki jih velikodušno zagotovijo družina, prijatelji in ljubitelji pastirskih pasem v Dallasu. Če želite prispevati k njihovemu plemenitemu cilju, lahko stopite v stik z organizacijo s pomočjo spodnjih informacij.

Podrobnosti o reševanju psov DASH

4. Twisted Branch Aussie Ranch

Twisted Branch Aussie Ranch Australian Shepherd Texas

Twisted Branch Aussie Rescue je neprofitni center za reševanje hišnih ljubljenčkov, ki se nahaja na območju jezera Cedar Creek v Teksasu. To reševanje hišnih ljubljenčkov nima ločenega sistema rejništva. Namesto tega so vsi psi zadržani v reševalnem objektu, kjer živijo skupaj kot družina, kar jim pomaga, da uživajo v bolj socialno udobnem okolju.

Tu se lahko igrajo in komunicirajo z drugimi psi, kar jim omogoča, da se fizično in čustveno zdravijo. Twisted Branch Aussie Rescue je bolj zavetišče, kjer se zagotovi dom psom, za katere družba ne more več skrbeti. Največkrat postanejo stalni prebivalci reševalnega centra in pomagajo novo rešenim psom, da se počutijo udobno.

Potem ko so bili tako dolgo zlorabljeni in zanemarjeni, večina psov okleva pri interakciji z drugimi psi ali ljudmi. Stalni psi pa jim pomagajo pri socializaciji in integraciji v družino v reševalnem objektu. Za ogled psov, ki so na voljo za posvojitev na ranču Twisted Branch Aussie, uporabite spodnje kontaktne podatke.

Podrobnosti o ranču Twisted Branch Aussie

5. Avstralsko reševanje v Južnem Teksasu

Avstralski ovčar iz Južnega Teksasa

Zadnji na seznamu najboljših rešenih avstralskih ovčarjev v Teksasu je “Avstralsko reševanje v Južnem Teksasu.” South Texas Aussie Rescues je eden najbolj cenjenih reševalcev avstralskih ovčarjev v Teksasu. Ta organizacija za zaščito hišnih ljubljenčkov deluje kot center za posvojitev in napotitev.

Rešujejo nezaželene in zapuščene avstralske ovčarje, ki potrebujejo rehabilitacijo. Po reševanju se ti psi nemudoma zdravijo pod oskrbo strokovnjakov. Ljubeča in skrbna ekipa prostovoljcev pri South Texas Aussie Rescue zagotavlja tem psom udobno in varno okolje.

Je bistvenega pomena za pse, ki potrebujejo spremembo vedenja pred posvojitvijo. Če želite posvojiti psa iz tega reševalnega kužka v Teksasu, boste morali izpolniti spletni obrazec za prijavo, ki ga najdete na spletni strani. Prostovoljec vas bo kontaktiral čez dan ali dva po oddaji vaše prošnje za posvojitev. Ko ekipa pridobi informacije o vas, vaši družini in vaših željah, se organizira obisk na domu.

Vašega izbranega psa pripeljejo v vaš dom in ga predstavijo vaši družini in hišnim ljubljenčkom, če obstajajo. Po nekaj obiskih na domu, če ekipa meni, da sta vaša družina in hiša primerna za psa, potem ste ga pripravljeni posvojiti. Podpisati boste morali posvojitveno pogodbo in položiti posvojitveno pristojbino v višini najmanj 300 $.

Kot neprofitna družba v javno korist, South Texas Aussie Rescue deluje s pomočjo javnih donacij in prostovoljnih prizadevanj. Če torej iščete načine za podporo organizaciji, se lahko obrnete nanje prek spodaj navedenih podrobnosti.

Podrobnosti o reševanju južnega Teksasa Aussie

Zaključek za “najboljše reševanje avstralskega ovčarja v Teksasu”

Zaključek za najboljše reševanje avstralskega ovčarja v Teksasu

Kar nekaj organizacij za zaščito hišnih ljubljenčkov, ki delujejo v zvezni državi Teksas, je prevzelo odgovornost za reševanje in rehabilitacijo nezaželenih avstralskih ovčarjev.

Vendar smo v tem članku omenili le pet najboljših reševalcev psov, ki so priznani po kakovosti svojih storitev. Ti reševanja hišnih ljubljenčkov igrajo veliko vlogo v družbi, saj skrbijo za pse, ki jih ljudje zapustijo ali zlorabljajo.

Večina teh organizacij je dobrodelno financirana. Zato moramo razmisliti o tem, da bi na kakršen koli način prispevali svoje storitve tem organizacijam za zaščito hišnih ljubljenčkov. Lahko se odločite za posvojitev psa iz teh reševalcev, se zanje prostovoljno javite ali darujete.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja avstralskih ovčarjev v Teksasu, si oglejte te članke:

Preden posvojite avstralskega ovčarja iz reševalnega zavetišča v Teksasu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Avstralski ovčar 101 – Vaš vodnik po energičnem in zvestem avstralcu” spodaj: