5 najboljših reševanj Corgijev v Minnesoti! (2022)

Reševanje Corgijev v Minnesoti

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rešitve za Corgi v Minnesoti. Medtem ko so reševalci hišnih ljubljenčkov pogosti v Minnesoti, ni enostavno najti tistega, ki ima redno zalogo Corgijev.

Vzreditelji Corgi tudi niso pogosti, ker mnogi rejci te pse štejejo za mešane pasme. Torej, če želite dobiti najboljšega hišnega ljubljenčka, boste morda morali počakati, da reševalna ekipa ne dobi tistega, ki ustreza vašim potrebam, ali pa določi pravilen čas. Vendar ne bi smelo biti tako.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja Corgijev v Minnesoti, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljša reševanja Goldendoodle v Minnesoti in Najboljši reševalci psov v Minnesoti.

Poiščite reševalca Corgi v bližini v Minnesoti

Poiščite reševalca Corgi v bližini v Minnesoti

Ta vodnik vam bo pomagal najti priljubljeno. Ugledni Corgi rešuje v Minnesoti, ki vam bo pomagal pri iskanju. Večina teh ekip je certificiranih mrež prostovoljcev, ki zagotavljajo rejniške domove za Corgis po vsej državi. Prav tako sodelujejo s strokovnimi veterinarji in trenerji, da zagotovijo, da so vse živali zdrave in prijazne, preden jih ponovno namestijo v svoje večne družine.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljše luksuzne sklede za pse in Najboljša na zraku posušena pasja hrana.

1. Faerieland Corgi & Reševanje nemškega ovčarja

Faerieland Corgi in reševanje nemškega ovčarja

Prvi na seznamu najboljših reševalcev Corgijev v Minnesoti je Faerieland Corgi & German Shepherd Rescue. To reševanje vseh pasem je neprofitna organizacija, ustanovljena iz skupine prostovoljcev, ki skrbijo za zapuščene, zanemarjene in nezaželene pse.

Skupina ponuja program posvojitve, kjer pse ocenimo in namestimo v nove domove. Poleg tega opravljajo tudi vkrcanske storitve za rešene pse. Ponujajo različne programe, vključno z Adopt-A-Pet, Usposabljanje psov, Humano izobraževanje in Reševanje živali.

Faerieland ima svoj reševalni center v Minneapolisu, kamor pripeljejo vse rešene živali. Imajo tudi rejniške domove, ki se nahajajo po Minnesoti in drugih območjih v Združenih državah, kot so Wisconsin, Iowa in Nebraska.

Organizacija sodeluje z različnimi zavetišči v okolici in jim posreduje informacije o posvojitvah živali. Opravljajo tudi domače obiske za morebitne posvojitelje, da zagotovijo, da bodo njihovi psi nastanjeni v dobrih domovih. Poleg tega izvajajo DNK testiranje, cepljenje in mikročipiranje za vse svoje pse pred posvojitvijo.

Podrobnosti o reševanju Faerieland Corgi in nemškega ovčarja

2. Pet Haven Minnesota

Pet Haven Minnesota

Ta reševalna skupina, specifična za pasmo, ima največjo skupino korgijev, ki iščejo domove v državi. Pet Haven je neprofitna organizacija 501c3, ki je bila ustanovljena leta 1952. Leta 2000 je organizacija dodala program za rejništvo za pomoč psom, ki čakajo na večne domove.

Ti psi prihajajo iz lokalnih objektov za nadzor živali in zavetišč ali lastnikov, ki ne morejo več skrbeti za svoje hišne ljubljenčke. Organizacija se za delovanje svojega rejniškega programa zanaša na donacije skupnosti. Poslanstvo Pet Haven je najti ljubeče, zdrave domove za vse živali.

Morebitni starši hišnih ljubljenčkov morajo pred srečanjem z eno od živali in plačilom posvojitvene pristojbine izpolniti prošnjo za posvojitev. Pristojbina vključuje operacijo sterilizacije/kastracije, cepljenja, registracijo mikročipa, preiskavo in zdravljenje srčne gliste (če je potrebno), preprečevanje bolh in razglistenje. Pet Haven deluje tudi kot rejniška organizacija.

Vključuje močno mrežo prostovoljcev, ki skupaj pomagajo psom v zavetiščih najti ljubeče domove. Lahko se pridružite prostovoljcem in rejite psa, dokler mačka ne dobi ljubečega doma. Kot del ekipe boste lahko spoznali osebnost in temperament vsakega psa, da boste lahko svojega ujemali z najboljšim možnim posvojiteljem.

Pet Haven Minnesota Podrobnosti

3. Heartland Animal Rescue Team

Ekipa za reševanje živali Heartland

Ekipa HART je najbolj znana po reševanju mešanic Corgi in Corgi, vendar se organizacija ne omejuje na to pasmo. Poleg reševanja psov skrbi tudi za mačke in druge hišne ljubljenčke v stiski. Skupino je leta 1987 ustanovila majhna skupina posameznikov, ki jim je skupna ljubezen do živali.

Ponaša se s prostovoljnim osebjem, njegovo poslanstvo pa je zagotoviti finančno pomoč lastnikom hišnih ljubljenčkov, ki imajo morda težave ali začasno potrebujejo pomoč pri stroških skrbi za svoje živali. HART ima od 10 do 30 psov, ki so v vsakem trenutku pripravljeni za posvojitev, odvisno od tega, koliko živali je bilo v zadnjem času uspešno posvojenih. Čakalni seznam se prav tako razlikuje, vendar lahko pričakujete, da bo v vsakem trenutku od 15 do 30 potencialnih posvojiteljev.

Postopek posvojitve se začne, ko posameznik odda obrazec za predposvojitev na spletni strani HART. Če boste odobreni, vas bo ekipa kontaktirala, da boste lahko izvedeli več o svojem življenjskem slogu in o tem, kaj iščete pri hišnem ljubljenčku. Ko bodo imeli te podatke, vas bodo povezali s pravim psom. Po uspešni tekmi bodo dobili nazaj s seznamom stroškov – običajno odškodnino za mikročipiranje, cepljenje in šolanje psov.

Podrobnosti ekipe za reševanje živali Heartland

4. Great Tails Animal Rescue

Great Tails Animal Rescue

Great Tails Animal Rescue, ustanovljena leta 2018, je neprofitna organizacija, ki se ukvarja z reševanjem in vračanjem živali v stisko. Osredotočajo se na korgije, rešujejo pa tudi druge pasme psov, mačk in celo živali, razen psov ali mačk. Great Tails Animal Rescue je reševanje rejnikov brez fizičnega zavetišča.

Namesto tega vse živali živijo v rejniških domovih, dokler niso posvojene. Večina njihovih živali ostane pri rejnikih vsaj šest tednov. Ta ureditev jim omogoča, da poznajo osebnost in temperament vsakega psa, da najdejo najboljši dom za vedno. Great Tails Animal Rescue vedno išče prostovoljce!

Lahko rejite žival, prevažate živali na obisk pri veterinarju in z njega ali pomagate pri dogodkih za zbiranje sredstev. Vsi prostovoljci morajo biti stari najmanj 18 let in pred začetkom prostovoljnega dela izpolniti prijavo. Če vas zanima posvojitev živali iz Great Tails Animal Rescue, lahko izpolnite vlogo za posvojitev na njihovi spletni strani.

Ta aplikacija jim pomaga, da vas povežejo z živaljo, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu in potrebam. Njihove posvojitvene pristojbine se gibljejo od 150 do 400 $, odvisno od vrste živali, ki jo posvojite, in njene starosti. Če pa žival še ni bila cepljena, DNK testirana ali mikročipirana, boste plačali manj. Prav tako lahko počakate, da njihovi certificirani veterinarji opravijo medicinske postopke, preden vam psa predajo.

Podrobnosti o reševanju živali Great Tails

5. Noben pes ne ostane za reševanjem

Noben pes ne ostane za reševanjem

Ta neprofitna skupina služi tako območjem Twin Cities kot tudi Greater Minnesota. Specializirani so za reševanje Pembroke Welsh Corgis in drugih pasem in mešancev. Poslanstvo organizacije je reševanje psov iz zavetišč, zanemarjenih situacij in mlinov za mladiče. Na njihovih spletnih straneh lahko preverite sezname njihovih razpoložljivih psov, vključno z merili za posvojitev. Če iščete več informacij o psu, lahko pošljete kontaktni obrazec za stik z organizacijo.

Vodijo jih prostovoljci, vsi njihovi psi pa so pregledani za zdravstvene preglede in temperament, preden jih posvojijo v ljubeče domove. Delajo v rejniških domovih na celotnem območju Minneapolisa, namesto da delujejo iz fizičnega objekta ali zavetišča. Ko bodo odobrili vašo prijavo, boste prejeli vabilo, da svojega psa pregledate v katerem koli rejniškem domu.

Za podrobnostmi reševanja ne ostane noben pes

Kako izbrati Corgi Rescue v Minnesoti

Kako izbrati Corgi Rescue v Minnesoti

Izbira najboljšega reševanja Corgijev v Minnesoti vključuje več dejavnikov. Najprej morate vedeti, kje jih najdete in kako izbrati pravega za svoje potrebe. Pozitiven ugled je prva stvar, ki jo je treba iskati, ko razmišljate o reševalnih ekipah. Preverite njihove reference in profile družbenih medijev, da dobite predstavo o njihovem položaju v vaši skupnosti.

Prav tako poskrbite, da vzreditelj ali reševalec Corgi izvede zdravstveni pregled in zagotovi pisno poročilo o zdravstvenem stanju svojih živali. Sem spadajo testi DNK in OFA ter potrdila o cepljenju. Nazadnje se vprašajte, ali ponujajo zdravstvene garancije in njihove pogoje.

Povezano: Kdaj Corgiji prenehajo rasti?

Več o Corgis From Rescues v Minnesoti

Več o Corgis From Rescues v Minnesoti

Corgi v Minnesoti so prijazni psi, ki se radi igrajo in preživljajo čas z ljudmi. Vsak dan se morajo igrati in veliko vaditi, da bodo zdravi in ​​srečni. Njihove kratke noge jim ne omogočajo teči na dolge razdalje, zato niso odlični tekaški partnerji, razen če se samo sprehajate po soseski.

So pa odlični hišni ljubljenčki za aktivne družine, ki radi hodijo na pohod in skupaj opravljajo druge dejavnosti. Corgiji v Minnesoti uspevajo v zaprtih prostorih, zlasti v stanovanjih, vendar je priporočljiva vsaj eno uro dnevne vadbe, da se pes sprosti. Prav tako potrebujejo zmerno nego, da ohranijo njihovo dlako čisto in jih odvrnejo od kožnih bolezni.

Povezano: Ali lahko Corgi skače?

Zaključek za “Najboljše reševanje Corgi v Minnesoti”

Zaključek za najboljše reševanje Corgijev v Minnesoti

Ko iščete najboljše Corgi reševanja v Minnesoti, boste morali zagotoviti, da obstaja že dlje časa in ni nov za državo. Mnogi ljudje bodo trdili, da so prisotni že leta, ko jih ni bilo dovolj dolgo, da bi vedeli, kaj delajo. Želite najti nekoga, ki ima izkušnje z božanjem, ki bi lahko natančno uskladil vaš življenjski slog z najboljšim psom. Ne boste zgrešili z nobeno od ekip Corgi Rescue, ki so v skupni rabi na tem seznamu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Corgijev v Minnesoti, si lahko ogledate:

Preden posvojite spremljevalca Corgi iz reševalnega zavetišča v Minnesoti, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Corgi prednosti in slabosti” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.