5 najboljših reševanj Corgijev v Novi Angliji! (2022)

Predloga Best-Corgi-Rescues-In-New-England

Iščete reševalce Corgijev v Novi Angliji? Če iščete novega psa in razmišljate o posvojitvi Corgija, potem verjetno veste, da je veliko Corgijev, ki potrebujejo domove. Nova Anglija je dom nekaterih najboljših organizacij za reševanje Corgijev v državi.

Te organizacije so namenjene iskanju domov za zapuščene Corgije in druge pasme. Sledijo strogim smernicam, ki jih določa ASPCA (Ameriško društvo za preprečevanje krutosti do živali), vključno z izvajanjem testov DNK in FOA.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj Corgijev v Novi Angliji, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Novi Angliji.

Poiščite reševalca Corgi blizu mene v Novi Angliji

Poiščite reševalca Corgi blizu mene v Novi Angliji

Tukaj so najboljši reševalci Corgijev v Novi Angliji, kjer lahko najdete najboljšega psa.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljše pasje ovratnice GPS brez mesečnih stroškov in Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za majhne pse.

1. Great Dog Rescue New England

Great Dog Rescue New England

The Great Dog Rescue New England (GDRNE) je najboljše mesto za obisk, če potrebujete katero koli pasmo Corgi. To je 501(c)(3) neprofitna organizacija za reševanje psov, ki se osredotoča na mešanice Corgijev in Corgijev ter vseh drugih vrst, ki nimajo doma. Jemljejo pse, ki jim grozi evtanaziranje zaradi pomanjkanja prostora v zavetišču ali za katere lastniki ne morejo več skrbeti.

Večina njihovih rešenih psov prihaja iz zavetišč na severovzhodu, kjer jih najdejo kot potepuške. Prevzamejo tudi lastniške predaje na podlagi razpoložljivega prostora. Ko psa rešijo, skupina oceni njegovo zdravje in temperament, nato ga odda v rejništvo. Pes je nato steriliziran ali kastriran, mikročipiran, cepljen in zdravljen zaradi morebitnih zdravstvenih stanj.

Ko je pes oskrbovan v rejništvu in se šteje za pripravljenega za posvojitev, GDRNE sodeluje s potencialnimi lastniki, da za vsakega psa najde najboljši možni dom. Večina teh psov potrebuje veterinarsko oskrbo, preden so pripravljeni na posvojitev. Drugi bodo morda potrebovali varen prostor za bivanje, medtem ko čakajo, da jih njihova družina za vedno najde. Cilj GDRNE je najti najboljši možni dom za vsakega psa, ki ga rešijo, glede na njegove potrebe, temperament in osebnost.

Great Dog Rescue New England Podrobnosti

2. Forever Home Rescue New England

Forever Home Rescue New England

Forever Home Rescue New England, ki jo je leta 2008 ustanovila skupina predanih navdušencev nad hišnimi ljubljenčki, je neprofitna organizacija, ki se ukvarja z reševanjem živali iz vse Nove Anglije. Ima sedež v Southboroughu v Massachusettsu in služi predvsem severovzhodnemu delu, NE. Center rešuje pse iz mlinov mladičev in kopičenja, lastnik pa se preda.

Forever home je specializiran za reševanje psov, ki jih je težko postaviti in imajo posebne potrebe, kot so zdravstvene težave, posebne diete ali vedenjske potrebe. Center ima tudi program posvojitve, kjer lahko žival posvojite kot hišnega ljubljenčka in ji daste stalni dom. Imeli boste tečaje o tem, kako skrbeti za svojega novega hišnega ljubljenčka in se z njim povezati.

Pred posvojitvijo bodo psa cepili, mikročipirali in opravili test OFA, da ga pripravijo na nov dom. Forever Home Rescue New England nima fizičnega zavetišča, kjer bi hranili njihove pse. To pomeni, da se boste morali dogovoriti za posvojitev, ko se boste odločili posvojiti enega od psov od njih. Prav tako ne ponujajo posvojitev izven države, zato morate biti rezident Nove Anglije, da posvojite eno od mačk.

Forever Home Rescue New England Podrobnosti

3. Furry Friends Foster Rescue

Furry Friends Foster Rescue

Furry Friends Foster Rescue, NE, je bilo ustanovljeno leta 2014, ko se je majhna skupina ljubiteljev Corgijev združila, da bi pomagala najti domove za nezaželene, zanemarjene in zlorabljene pse. Jedro reševanja trenutno sestavlja pet staršev Corgijev, ki rejujejo pse na svojih domovih in pomagajo pri usklajevanju posvojitev. So prostovoljci s polnim delovnim časom in družinami, zato prevzamejo toliko, kolikor jih imajo po urniku.

Njihovo poslanstvo je rešiti mešanice Corgijev in Corgijev ter jih namestiti v ljubeče domove. Z ozaveščanjem javnosti tudi izobražujejo javnost in spodbujajo odgovorno lastništvo psov. Poleg tega zagotavljajo informacije o negi hišnih ljubljenčkov, usposabljanju, socializaciji, sterilizaciji in humani vzgoji. Furry Friends Foster Rescue pridno dela, da zagotovi, da so vsi psi nameščeni v primerne domove za vedno.

Ko se torej prijavite za njihov program posvojitve, se bodo glede primernosti ujemali z osebnostjo psa z vašim življenjskim slogom. Njihovi psi so v celoti pregledani, sterilizirani ali kastrirani, mikročipirani, test na srčno glisto negativno (če je dovolj star), in cepljeni. Furry Friends svoje pse zdravijo tudi zaradi notranjih in zunanjih zajedavcev ter poleg usposabljanja za povodce izvajajo tudi profesionalno nego.

Furry Friends Foster Rescue Podrobnosti

4. Reševanje živali ob reki

Reševanje živali ob reki

Riverside Animal Rescue se je začel leta 2003 kot lokalno zavetišče za potepuške pse. Po dveh desetletjih dela za reševanje in vračanje izgubljenih hišnih ljubljenčkov je organizacija prerasla v enega najboljših centrov za reševanje Corgijev v Novi Angliji, ki deluje kot zavetišče brez ubijanja in zavetišče za živali.

Riverside se nahaja na priročni lokaciji tik pred Bostonom, MA. Organizacija se neutrudno trudi rehabilitirati rešene pse in olajšati njihovo posvojitev v ljubeče domove. Leta 2017 je razširil svoj obseg iz strogo regionalnega v enega najboljših centrov za reševanje Corgi v Novi Angliji. Od takrat je prerasel v skupnostni vir za reševalno delo in izobraževalne programe o pravilni negi in zdravljenju živali.

V tem reševalnem centru delujejo prostovoljci in deluje brez ubijanja. Živali, ki ostanejo v objektu, se posvojijo ali ostanejo tam vse življenje. To omogoča podjetju Riverside Animal Rescue, da skrbi za pse, ki zaradi zdravstvenih težav ali vedenjskih težav, ki zahtevajo dodatno pozornost, morda ne bodo mogli takoj najti novih domov. Živali pri Riverside Animal Rescue prihajajo iz vseh družbenih slojev.

Podrobnosti o reševanju živali ob reki

5. Mary’s Dog Rescue & Adoption

Marijino reševanje in posvojitev psov

Mary’s Dog Rescue & Adoption je zasebna neprofitna organizacija 501(c)3, ki jo je ustanovila Mary Doanne. Posvečeni so reševanju brezdomcev in zapuščenih živali, predvsem psov iz visoko ubijalskih zavetišč in lastnikov, ki zanje ne morejo več skrbeti.

Mreža zagotavlja najvišjo kakovost oskrbe z usposabljanjem, socializacijo, ustrezno veterinarsko oskrbo in sterilizacijo za vse pse v njihovem reševalnem programu. Cilj organizacije je z zagotavljanjem rejniških domov za te nesrečne živali pozitivno vplivati ​​na število brezdomnih psov, ki so vsako leto evtanazirani v zavetiščih. Ko ugotovijo, da žival nima zdravstvenih ali vedenjskih težav, jo dajo v posvojitev.

Mary’s Dog Rescue & Adoption se zavezuje k izobraževanju javnosti o prenaseljenosti hišnih ljubljenčkov, spodbujanju sterilizacije in odgovornega lastništva hišnih ljubljenčkov. Eden od njihovih primarnih ciljev je obveščanje javnosti o pravilni oskrbi živali, socializaciji in usposabljanju. In kar je najpomembneje, ustvarjajo zavest o pomembnosti sterilizacije/kastracije hišnih ljubljenčkov za preprečevanje neželenih odpadkov.

Podrobnosti o reševanju in posvojitvi psov Mary’s

Kako izbrati Corgi Rescue v Novi Angliji

Kako izbrati najboljše reševanje Corgijev v Novi Angliji

Izbira primernega reševanja Corgijev v Novi Angliji je lahko odličen način za iskanje naslednjega kosmatega družinskega člana. Vendar pa niso vse rešitve živali enake. Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati, preden izberete primerno reševanje Corgi. Najprej preverite ugled reševalnega centra ali organizacije in vprašajte, ali zagotavljajo: zdravstvene preglede, zdravstvene garancije, DNK teste in OFA testiranje.

Ugotovite, ali reševanje zahteva prošnjo za posvojitev in če je tako, za kakšen postopek pregleda gre. Povprašajte tudi o morebitnih dodatnih stroških, kot so pristojbine za sterilizacijo/kastracijo, injekcije in druga cepiva, pristojbine za mikročip, pristojbine za testiranje srčne gliste, pristojbine za zaboj/psarne itd.

Povezano: Ali so Corgiji dobri z otroki?

Več o reševanju Corgijev iz Nove Anglije

Več o reševanju Corgijev iz Nove Anglije

Corgi je majhen pes s težko strukturo kosti, velikimi lisičjimi ušesi in kratkimi nogami. Njihovi plašči so lahko rdeči, sable ali rjavi, z ali brez belih oznak na nogah, prsih in vratu.

V Novi Angliji obstajata dve prevladujoči pasmi Corgi: Pembroke Welsh Corgi in Cardigan Welsh Corgi, pri čemer je Pembroke pogostejši. Obe pasmi Corgi sta naravno rojeni pastirji in bosta poskušali pasti vse, kar se premika. Corgi so psi čuvaji, zato vas bodo v primeru težav zagotovo opozorili.

Povezano: Zakaj Corgis Sploot?

Zaključek za “Najboljše reševanje Corgijev v Novi Angliji”

Najboljši reševalci Corgijev v Novi Angliji

Izbira pravega Corgi Rescues v Novi Angliji pozna vaše možnosti. Na vašem območju boste našli veliko informacij o Corgi Rescue, zato je bistveno razumeti, kako delujejo reševalci. Raziščite Corgi Rescue na vašem območju in ugotovite, ali želite čistokrvnega ali ne. Nekateri reševalci bodo sprejeli le čistokrvne pse, nekateri pa le mešane.

Če iščete čistokrvnega psa, boste morali ugotoviti, katere pasme je pes. Toda poleg izvajanja DNK testa se zavedajte zgodovine psa in zdravstvenih zahtev, ki so priložene temu. Številni reševalci v Novi Angliji imajo posebne zdravstvene potrebe in stanja, ki zahtevajo edinstveno zdravljenje.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Corgijev v Novi Angliji, si lahko ogledate:

Preden posvojite spremljevalca Corgi iz reševalnega zavetišča v Novi Angliji, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Kaj morate vedeti, če želite mladička Corgi” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.