5 najboljših reševanj Corgijev v Wisconsinu! (2022)

Corgi reševalci v Wisconsinu

Iskanje najboljših reševalcev Corgijev v Wisconsinu je kot iskanje igle v senu. Nešteto prevarantov prodaja nezdrave Corgijeve in zaradi tega ljubitelji psov izgubijo vero v posvojitev Corgija. Enostavno je izgubiti upanje, vendar ne bi smeli. Pohvalimo vašo odločitev za posvojitev psa in vemo, kako se počutite.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj Corgijev v Wisconsinu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje nemškega ovčarja v Wisconsinu in Najboljši vrtci za pse v Madisonu, Wisconsin.

Poiščite reševalca Corgi blizu mene v Wisconsinu

Poiščite reševalca Corgi blizu mene v Wisconsinu

Stvari smo olajšali s podrobnim člankom o nekaterih zanesljivih rešitvah Corgijev na vašem območju. Ne obljubljajo nič drugega kot najboljše – samo tisto, kar si zaslužiš.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljši pasji škornji za vroče pločnike in Najboljše ovratnice proti bolham za pse.

1. Wisconsin Humane Society Dog Rescue

Rescue Dog Humane Society Wisconsin

Ta organizacija 501 (c)(3), ustanovljena leta 1879, se je posvetila reševanju življenj živali in njihovi rehabilitaciji. Nato jih preda odgovornim družinam v posvojitev. Prizadeva si za spodbujanje družbe, kjer živali prejemajo ljubezen in spoštovanje, ki si jih zaslužijo. Upravlja zavetišča za živali v Green Bayu, Milwaukeeju, Door County, Ozaukee in Racine. Zagotavlja ugodno rast in igra zavetje za Corgis, ki jih rešijo.

Ima prijazno in prizadevno osebje, ki dela 24 ur na dan, da zagotovi, da očarljivi mučki dobijo vse, kar potrebujejo za nego, posnetke, hranjenje, spremljanje in vadbo. Potrebovali boste dokazilo o prebivališču in veljaven osebni dokument s fotografijo, da boste Corgi odpeljali domov. Potrebovali boste tudi svinec in ovratnico, čeprav ju lahko kupite v trgovini na kraju samem agencije. Izkupiček se vrne za vzdrževanje zavetišča.

Podrobnosti o reševanju psov Humane družbe Wisconsin

2. Diamond Dogs Rescue v Wisconsinu

Reševanje Diamond Dogs v Wisconsinu

Diamond Dogs s sedežem v Madisonu v Wisconsinu in ustanovljenem leta 2017 je lokalno neprofitno podjetje za reševanje psov, ki prejema sredstva s podporo lokalne skupnosti, vključno z osebnimi donacijami in podpori podjetij. Čeprav nima fizičnega zavetišča, ima različne rejnice, kjer so korgiji in drugi psi pod posebno oskrbo, dokler ne najdejo primernega večnega doma.

Živijo kot hišni ljubljenčki doma in se učijo dragocenih veščin, kot so socializacija in dobre manire. Njihovi psi prihajajo iz različnih virov, vključno z reševanjem iz nasilnih ali nevarnih situacij, zavetišči za živali po vsej državi in ​​zasebnimi domovi, kjer lastnik ne more več skrbeti zanje. Veterinar bo vašega hišnega ljubljenčka videl pred cepljenjem, bo jemal zdravila proti srčni glisti in klopom/bolham ter bo na tekočem z vsakim cepljenjem. Prejeli bodo tudi mikročip in bili kastrirani ali sterilizirani.

Podrobnosti o reševanju Diamond Dogs v Wisconsinu

3. Posvojitev psov Lucky Mutts v Wisconsinu

Posvojitev psov Lucky Mutts v Wisconsinu

Neprofitna organizacija že od leta 2015 rešuje corgije in druge pse iz nasilnih situacij, predaje lastnika, zanemarjanja in podobnih okoliščin. Zagotavlja, da psi odidejo v ljubeče rejništvo na socializacijo, krepitev zaupanja in stabilnost pred posvojitvijo. Njegovo predano osebje zagotavlja, da so Corgiji na tekočem z zdravljenjem in cepljenji.

Očarljivi kosmati prijatelji prejmejo tudi mikročipe in so kastrirani ali sterilizirani. Lucky Mutts jemlje dobro počutje svojih psov resno. Pred izročitvijo psa preveri ozadje potencialnega starša. Obišče celo družinski dom, da zagotovi, da bo Corgi na varnem in bo imel vse, kar potrebuje. Družino celo izobražujejo o psu in njegovih interesih, všečkih, zahtevah itd.

Podrobnosti o posvojitvi psov Lucky Mutts v Wisconsinu

4. Reševanje domačih živali v Wisconsinu

Reševanje domačih živali v Wisconsinu

Underdog Pet Rescue, ki ga je leta 2012 ustanovila izvršna direktorica Lauren Brinkman in ima sedež v okrožju Dane v Wisconsinu, je reševanje spremljevalcev vseh pasem živali, ki si prizadeva povezati zapuščene pse z ljubečimi družinami. Lauren je deset let delala z drugimi humanimi podjetji v Wisconsinu, preden je ustanovila neprofitno organizacijo.

Zagotavlja združeni veterinarski in posvojitveni center za potepuške, ljubke mutte. Njeno osebje ni le prijazno, ampak je dobro obveščeno in strastno do živali. Psi prejmejo potrebna cepiva za starost primerna, kastracijo ali sterilizacijo, preventivo proti klopom/srčnim glistam/bolham, razglistenje in potrebno medicinsko zdravljenje.

Organizacija ima na svoji spletni strani obrazec za posvojitev, ki ga izpolnite, če želite biti pasji starš. Kontaktirali vas bodo v roku enega tedna, če se boste kvalificirali, in se dogovorili za sestanek, na katerem se bodo pogovorili z vami in obiskali vaš dom. Kmalu zatem boste dobili svojega zdravega Corgija, če jim je všeč, kar vidijo in slišijo.

Podrobnosti o reševanju manjšega ljubljenčka v Wisconsinu

5. Lucky 7 Dog Rescue v Wisconsinu

Lucky 7 Dog Rescue v Wisconsinu

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev Corgijev v Wisconsinu je Lucky 7 Dog Rescue. Rešite, vrnite domov in ponovite. To je kratek, a privlačen moto neprofitne organizacije, ki naredi veliko spremembo na sceni posvojitev psov. Leta 2015 jo je ustanovila Maddy Vasseau in od takrat je postala močna.

Njegovo poslanstvo je rešiti pse iz neznosnih situacij in jih poslati v primerne domove za vedno. Ima obsežen in urejen objekt, kjer se psi igrajo in rastejo, ko čakajo na posvojitev. Zavzeto in prijazno osebje si vzame čas, da spozna vsakega psa, ga uredi, poskrbi za vse potrebne zdravstvene oskrbe in ga nauči prijaznosti in vzgoje.

Lucky 7 se osredotoča na ponudbo namestitve za pse v stiski iz prenatrpanih zavetišč z veliko smrtnostjo, predvsem prek njihovega partnerja, Lola’s Lucky Day. Za posvojitev nima nobenih zahtev glede razdalje, vendar vztraja pri prvem srečanju in pozdravu.

Podrobnosti o reševanju psov Lucky 7 v Wisconsinu

Kako izbrati Corgi Rescue v Wisconsinu

Kako izbrati najboljše reševalce Corgijev v Wisconsinu

Ko izbirate reševalno organizacijo Corgi, morate upoštevati različne dejavnike. Prva bi bila licenciranje in akreditacija. Prepričajte se, da je skupina registrirana kot neprofitna in da ima ustrezna dovoljenja za delovanje. To vam daje mir, saj veste, da se morajo držati določenih standardov.

Drugi bi bil pogled na velikost reševanja. Manjša obleka morda ne bo imela toliko Corgijev za posvojitev, vendar bo najverjetneje zagotavljala bolj prilagojene storitve. Po drugi strani bo imela večja skupina več sredstev, vendar morda ne bo mogla vsakemu psu nameniti pozornosti, ki si jo zasluži. Tretji bi bil preverjanje, ali ima reševanje zidano zgradbo ali se opira zgolj na rejniške domove.

Če ima fizični prostor, se lahko oglasite in si ogledate stanje psov. To vam bo dalo predstavo o tem, kako dobro je zanje poskrbljeno. Četrti bi bil poizvedovanje o postopku posvojitve. Dober reševalec bo opravil obisk na domu in intervjuval potencialne posvojitelje, da se prepriča, da so pripravljeni na odgovornost.

Imela bosta tudi posvojitveno pogodbo, v kateri so navedene pravice in obveznosti obeh strank. Peti bi bil, da bi vprašali o podpori po posvojitvi, ki jo zagotavljajo. Ugleden reševalec vam bo na voljo, da odgovori na vsa vaša vprašanja in vam da navodila, kako skrbeti za vašega Corgija. Morda imajo v osebju tudi psa vedenjskega strokovnjaka, ki lahko pomaga pri kakršnih koli težavah.

Vodniki za Corgi: Ali lahko Corgi skače in Kdaj Corgiji prenehajo rasti?

Več o Corgisu v Wisconsinu

Več o Corgisu v Wisconsinu

Corgis (Pembroke Welsh Corgi) so čudoviti mladički s kratkimi, trmastimi nogami in masivnimi, kosmatimi debli. Kljub svoji srčkani velikosti so zelo glasni in lajajo “velikega psa”. Zalajali bodo ob vsakem neznanem zvoku in se po svojih najboljših močeh potrudili, da vas zaščitijo v primeru kakršne koli nevarnosti. Poleg tega so igrivi, samozavestni in včasih trmasti, zaradi česar so popolni družinski ljubljenčki.

Še več, veseli so, pozorni in radi so v središču pozornosti. Nekoč so jih redili za pomoč pri skrbi za živino, danes pa so večinoma hišni ljubljenčki. Zaradi te spremembe cel dan lenarijo na verandi. Poleg tega imajo življenjsko dobo 12-14 let in gosto, dvojno dlako, ki zahteva pogosto kopanje in krtačenje.

Vodniki za Corgi: Ali so Corgiji dobri z otroki in Zakaj Corgis Sploot?

Zaključek za “najboljše reševanje Corgijev v Wisconsinu”

Zaključek za najboljše reševanje Corgijev v Wisconsinu

V Wisconsinu ni nikoli lahko najti najboljših reševalcev Corgijev, vendar je mogoče. Odgovorni in vizionarski posamezniki so si vzeli čas za vzpostavitev objektov. Ti izjemni ljudje niso razmišljali o financah, ampak so se osredotočili na to, da naredijo svet boljši kraj za vas kot ljubitelja psov in čudovitega Corgis.

Iz njihovih spletnih mest in obrazcev za posvojitev lahko ugotovite, da so zakoniti. Dobite vse pomembne informacije, vključno z njihovimi stiki in fizično lokacijo. Ugledni reševalci Corgijev obravnavajo kosmate spremljevalce kot družino in se ne ustavijo pred ničemer, da bi zagotovili najboljše. Mladičkov ne zaupajo le komurkoli. Zagotavljajo, da ste popolnoma primerni, tako da raziskujejo vas in vašo družino.

Zadeve popeljejo še naprej tako, da vas usposobijo, da boste znali ravnati s krznom, ki je v vaši oskrbi. Ko sodelujete z njimi, dragocenemu Corgiju ne dajete le doma, temveč tudi zagotavljate, da bodo nadaljevali z odličnim delom. Ne iščite dlje od zgornjih možnosti. Dokazali so, da so vse, kar potrebujete, da posvojite Corgija, ki ga boste imeli radi vi in ​​vaša družina. Poskusite jih danes.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Corgijev v Wisconsinu, si lahko ogledate:

Preden posvojite spremljevalca Corgi iz reševalnega zavetišča v Wisconsinu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Corgi prednosti in slabosti” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.