5 najboljših reševanj Doodle v Illinoisu! (2022)

Doodle Rescues v Illinoisu

Če iščete najboljše rešitve za Doodle v Illinoisu, potem morate vedeti nekaj. Doodles so postali priljubljeni hišni ljubljenčki v Združenih državah, vključno z Illinoisom.

Od predrznega Mini Maltipooja do lepo vzgojenega Goldendoodla, lahko najdete različne čudovite pse v reševalnih hišah Doodle v Illinoisu.

Zakaj čakati? Pridobite si Doodle in uživajte v inteligentnem, aktivnem in hipoalergenem hišnem ljubljenčku. Ob njej se boste vedno počutili srečni. Če vas pritegnejo Doodles, imamo za vas poskrbljeno.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj Doodle v Illinoisu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci francoskih buldogov v Illinoisu in Najboljši rejci psov v Illinoisu.

V Illinoisu poiščite reševalno hišo Doodle v bližini

V Illinoisu poiščite reševalno hišo Doodle v bližini

Tukaj je nekaj najboljših reševalcev v Illinoisu, da bi našli pasmo.

Priporočila izdelkov Doodle: Najboljši komplet za nego psov in Najboljše posode za vodo za pse brez razlitja.

1. Chicago Canine Rescue

Chicago Canine Rescue

Eden najboljših reševalcev Doodle v Illinoisu je Chicago Canine Rescue. Svoja vrata je odprl leta 2001 in od takrat je pomagal več kot 6000 živalim. Večina psov, za katere skrbi, so Goldendoodles. Ta pasji reševalec rešuje pse iz zavetišč in vzame predane živali za donacijo za nadaljevanje delovanja.

Je neprofitna organizacija, ki jo vodijo prostovoljci, ki so navdušeni nad skrbjo za živali. Chicago Canine Rescue ima obsežen postopek posvojitve. Zahteva, da izpolnite vlogo, zaprosite za dovoljenje najemodajalca, če najemate, zagotovite uvod in opravite preglede referenc.

Med srečanjem psa bi morala biti prisotna celotna družina. Ko bo srečanje končano, bi morali logotip doodle odnesti na dom. Ker gre za reševanje psov vseh pasem, psi Doodle morda niso na voljo ves čas. Vendar bi bilo najbolje, da občasno preverjate strani za reševanje, saj se vsak teden dodajajo novi psi.

Kontaktni podatki Chicago Canin Rescue

2. Reševanje živali morske zvezde

Reševanje živali morske zvezde

Naslednje reševanje mladičev v Illinoisu, o katerem morate vedeti, je Starfish Animal Rescue, organizacija za reševanje psov, ki vzame živali iz zavetišč in nudi zavetje. Poleg tega zagotavlja tudi zdravljenje in zagovarja njihove pravice.

Reševalec hišnih ljubljenčkov sprejme predane logotipe in temelji na donacijah. Sodeluje z različnimi zavetišči za živali in je iskal status neprofitne organizacije. Če želite od njih posvojiti mladička, boste morali opraviti obsežen postopek posvojitve.

Nekatere stvari, ki jih morate upoštevati, so, da zahteva dovoljenje najemodajalca od prosilcev, ki najemajo, referenco veterinarja, osebne reference in obisk na domu. Če bo vaša prijava odobrena, boste psa lahko formalno spoznali. Vabimo vas, da jih preberete posvojitvena pogodba temeljito pred posvojitvijo psa, da se seznanite s T&C.

Kontaktni podatki za reševanje živali morske zvezde

3. Reševanje živali za rep 4 tace

Reševanje živali z repom 4 tace

Animal Rescue Tail of 4 Paws je priljubljeno reševanje hišnih ljubljenčkov v Illinoisu, ki neguje vse živali, vključno z logotipi. Je neprofitna organizacija, ki jo vodijo prostovoljci in je odvisna od donacij. Reševalni center sprejme živali iz zavetišč po celem Illinoisu in jim zagotovi zdravstveno oskrbo.

Po reševanju vseh zdravstvenih težav živali preživijo čas pri rejniški družini. Za kritje splošne in zdravstvene oskrbe morate predložiti pristojbino za pregled posvojitve. Čeprav organizacija ne sprejema predanih psov, nudi podporo. Bodite pripravljeni na njegovo obsežno posvojitev, da bi domov pripeljali mladička.

Izpolniti morate njegovo podrobno prijavo, se udeležiti srečanja in pozdrava psov, se odzvati na pregled telefonskega klica in imeti prostovoljca, ki obišče vaš dom. Če želite zagotoviti, da bo vaša prijava uspešna, morate predložiti tudi referenco veterinarja, podatke o domu in osebne reference. Dokler se obdobje prilagajanja hišnega ljubljenčka ne zaključi, morate ostati v stiku z organizacijo.

Kontaktni podatki za rep 4 tace

4. ŽIVO reševanje

ŽIVO reševanje

ALIVE Rescue je tudi odlična možnost za tiste, ki vas zanimajo posvojitev logotipa. Gre za reševanje s popolno storitvijo, namenjeno pomoči psom najti večni dom. Neprofitna organizacija je prostovoljna in sprejema živali iz zavetišč samo prek svojega partnerskega programa. Zainteresirani posvojitelji morajo opraviti standardni postopek posvojitve.

Začnete lahko tako, da izpolnite prijavo, tako da vnesete podatke o vašem domu, kontaktni veterinar in osebne reference. Prostovoljci vas bodo poklicali in vas obiskali tudi na domu. Da bi zagotovili, da lahko sprejmete hišnega ljubljenčka, bi se organizacija obrnila tudi na vašega najemodajalca ali stanovanjski organ. Poleg tega boste morali plačati varščino za šolanje psa.

Kontaktni podatki ALIVE Rescue

5. Reševanje Wright-Way

Reševanje Wright-Way

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev Doodle v Illinoisu je Wright-Way Rescue. Ima program posvojitve, izobraževalne ure, rejniške programe, programe veterinarske medicine in spodbuja sterilizacijo. Ker so v Illinoisu razporejeni trije reševalci, njegovo osebje in prostovoljci pomagajo na vse mogoče načine.

Sprejema tudi predane hišne ljubljenčke in nudi pomoč lastnikom Doodle. Vsi psi, ki izpolnjujejo pogoje, so sprejeti iz lokalnih zavetišč. Prijava, ki jo oddate, bo vplivala na vaše možnosti za odobritev. Poleg tega morate posredovati kontakt z veterinarjem in več referenc.

Organizacija sprejema denarna nakazila ali gotovino. Ker prejme veliko prijav, boste morali biti potrpežljivi, dokler vam nekdo ne odgovori glede vaše prijave. Zagotavlja tudi mikročip z registracijo, ki zagotavlja, da lahko starši hišnih ljubljenčkov poiščejo svojega hišnega ljubljenčka, če se izgubi.

Kontaktni podatki Wright-Way Rescue

Kako izbrati Doodle Rescue v Illinoisu

Kako izbrati Doodle Rescue v Illinoisu

Ker je v Illinoisu veliko reševalnih centrov, morate vedeti, kaj iskati. Da bi vam pomagali pri iskanju, vam delimo nekaj stvari, ki jih morate upoštevati.

  • Ugled: Ko iščete reševanje hišnega ljubljenčka, morate pogledati njegov ugled. Vedno izberite ugleden reševalni center, ki se ne boji posredovati svojih praks, registracije in drugih podrobnosti.
  • Zdravstveni pregledi: Nato bi morali izvedeti več o zdravstvenih pregledih, ki jih izvaja reševalna hiša. Več o tem lahko izveste tako, da obiščete spletno stran reševalnega doma in jih kontaktirate. Zagotovil bo, da vam po posvojitvi ne bo treba plačati zdravstvenih pregledov.
  • Zdravstvene garancije: Za posvojitev logotipa Doodle brez stresa morate zagotoviti, da izbrani reševalni center ponuja zdravstvene garancije. Ti vam omogočajo, da zahtevate vračilo denarja ali podporo, če ima mladiček, ki ga posvojite, kakršne koli zdravstvene težave.
  • DNK testiranje: DNK testiranje je priporočljivo, da se prepričate, da vaš pes ne trpi za kakršno koli hudo boleznijo ali zdravstvenim stanjem. Reševalni dom lahko prosite, da vam priskrbi dokaze, da se izognete kakršnim koli težavam pozneje na cesti.
  • Cepljenja: Poleg naštetega morate razmisliti tudi o cepljenju. Center za pse bi moral cepiti vse pse, da ostanejo zdravi. Ne smete sklepati kompromisov pri nekaterih cepivih za kugo, pasji parvovirus, steklino in pasji hepatitis. Druga cepiva, ki bi jih morali dobiti, vključujejo tista, ki preprečujejo bakterije Leptospira, Bordetella bronchiseptica in Borrelia burgdorferi.
  • Komunikacija: Nenazadnje mora imeti Doodle rescue tudi namenski program, ki ustreza vsem komunikacijskim potrebam kužka. V nasprotnem primeru ima pes, ki ga pripeljete domov, težave s socializacijo. Z hišnim ljubljenčkom se morate pogovoriti o komunikacijskih potrebah psa in poskušati izvedeti čim več o njihovem programu.

Več informacij o rešitvah Doodle v Illinoisu

Več informacij o rešitvah Doodle v Illinoisu

Kakšni so stroški posvojitve psov v Illinoisu?

Če vas zanima posvojitev psa v državi Prairie, boste morali porabiti približno 200 do 450 dolarjev. Denar, ki ga plačate za posvojitev, bo prispeval k zdravniškim pregledom, zdravljenju in hrani, ki je bila zagotovljena psu.

Ali obstajajo logotipi v Illinoisu?

Da, v skoraj vsakem mestu v Illinoisu je veliko logotipov. Izkazalo se je, da imajo prebivalci radi psa, ki jih spremlja, kamor koli gredo. Zato ne bi smeli imeti težav pri iskanju logotipa zase.

Ali lahko prebivalci Illinoisa dobijo psa?

Dobiti psa v Illinoisu je lažje, kot si mislite. Če ste si že od nekdaj želeli Doodle za svoj dom, lahko že danes začnete s postopkom posvojitve.

Povezano: Načini iskanja hipoalergenih reševalnih psov.

Zaključek za “najboljše reševanje logotipov v Illinoisu”

Zaključek za najboljše reševanje logotipov v Illinoisu

Zdaj, ko veste o reševanju hišnih ljubljenčkov v Illinoisu, kjer lahko dobite Doodle, lahko delate na ustvarjanju zvezdniške aplikacije, ki vam bo odobrena. Lastništvo rešenega doodla vam bo spremenilo življenje. Njegovo igrivo vedenje in inteligentna duhovitost vas bosta obdržala.

Od mladička pričakujte le ljubke lastnosti. Je popoln družinski pes, saj je prijazen. Ker so logotipi na voljo v vseh vrstah velikosti, barv in krzna, lahko dobite tistega, ki ustreza vašim željam. Torej, kaj še čakaš? Obrnite se na reševanje hišnih ljubljenčkov in domov pripeljite psa Doodle.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Doodle v Illinoisu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov psa Doodle iz reševalnega zavetišča v Illinoisu, lahko izveste več tako, da si ogledate »Kako se pripraviti na reševalnega psa – kaj pričakovati” spodaj: