5 najboljših reševanj Doodle v Pensilvaniji! (2022)

Doodle Rescues v Pennsylvaniji

V Pensilvaniji je le peščica reševalcev Doodle, saj večina reševalcev psov ni specializirana za reševanje in rehabilitacijo določene pasme. Ustvarili smo seznam najboljših reševalcev Doodle, ki delujejo v državi Pennsylvania, ki se ukvarjajo z reševanjem psov, zlasti Doodle.

Veliko psov konča na ulici, ker jih lastniki zapustijo, ko ne morejo več skrbeti zanje. Posledično ti psi zbolijo in se poškodujejo. Poleg telesnih težav, ki lahko nastanejo zaradi zanemarjanja, se ti zapuščeni psi soočajo tudi s številnimi psihološkimi težavami.

Izgubijo zaupanje v ljudi in se jim je težko družiti. Poleg tega številna zavetišča za ubijanje živali hranijo živali na naseljenih mestih, kjer jim bolj škodijo, kot jim skrbijo. Tu prihajajo reševalni centri, da rešijo te živali, ki jih lastniki zlorabljajo zaradi zanemarjanja in krutih ravnanj, ali zavetišča za ubijanje.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanj Doodle v Pensilvaniji, si oglejte ta priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Pensilvaniji in Najboljši reševalci nemškega ovčarja v Pensilvaniji.

V Pennsylvaniji poiščite reševalno hišo v bližini mene

V Pennsylvaniji poiščite reševalno hišo v bližini mene

Ti reševalci prevzamejo odgovornost za zagotavljanje varnega in ljubečega okolja za te pse, da si lahko pravilno opomorejo. Po zdravljenju in socialni rehabilitaciji te živali skrbno oddajo v rejniške domove ali jih posvojijo družine, ki so vredne zaupanja in so primerne za skrb za hišne ljubljenčke. Spodaj si oglejte reševanje Doodle in njihove podrobnosti.

Priporočila izdelkov Doodle: Najboljše luksuzne hišice za pse in Najboljši šamponi za matirano pasjo dlako.

1.Pennsylvania SPCA

Pennsylvania SPCA Doodle Rescue

Pennsylvania SPCA je neprofitna organizacija za dobro počutje hišnih ljubljenčkov, ki si prizadeva rešiti živali, ki so se soočale s krutostjo in zanemarjanjem v skupnosti. Ponujajo visokokakovostne in poceni veterinarske storitve za pomoč bolnim in zapuščenim živalim pri okrevanju. Poleg tega, da nudijo fizično okrevanje, tem hišnim ljubljenčkom zagotavljajo tudi socialno rehabilitacijo, tako da jim poiščejo primerne rejništvo ali posvojitelje.

Vse živali, ki so bile rešene s tem reševanjem hišnih ljubljenčkov v Pennsylvaniji, niso v zavetišču. Veliko jih hranijo v rejniških domovih. Zato je postopek posvojitve teh psov nekoliko drugačen. Če želite posvojiti hišnega ljubljenčka neposredno iz reševalnega zavetišča, si oglejte njihovo spletno stran in preverite, ali vas zanimajo hišni ljubljenčki, ki so na voljo v zavetišču.

Reševalni center lahko obiščete tudi v času posvojitve, to je med tednom od 12.00 do 18.00 ure in med vikendi od 12.00 do 17.00. Hišnega ljubljenčka lahko posvojite še isti dan, ko ga obiščete. Vse kar morate storiti je, da prinesete dokazilo o identifikaciji in prebivališču, skupaj s kreditno kartico ali gotovino za plačilo.

Posvojitev za mladičke je 450 $, za pse pa 300 $. Če vas zanima žival, ki trenutno živi v rejniškem domu, morate najprej izpolniti spletno prijavo za posvojitev z vašimi potrebnimi podatki. Povezavo do te aplikacije lahko najdete s klikom na spodnjo povezavo do spletnega mesta.

Po pregledu vaše prijave vas bo ekipa v centru za posvojitev kontaktirala, da se dodatno pogovorimo o potrebah psa in vaših zahtevah. Ko bodo zagotovili, da se s psom primerno ujemata, bo dogovorjen sestanek za vašo družino in psa v rejnici.

Ko vas odobri svetovalec za posvojitev, lahko psa vzamete s seboj domov. Če želite izvedeti več o različnih načinih, na katere lahko podprete ta Doodle Rescue v Pennsylvaniji, se obrnite nanje prek spodnjih kontaktnih podatkov.

Pennsylvania SPCA Podrobnosti

2. Laurino upanje, reševanje

Laura's Hope Rescue Doodle Pennsylvania

Laura’s Hope Rescue je neprofitna organizacija za zaščito hišnih ljubljenčkov 501(c)3, ki deluje samo z donacijami in prostovoljnim delom. Nahajajo se v severovzhodni Pensilvaniji in so namenjeni zagotavljanju zatočišča nezaželenim hišnim ljubljenčkom po vsej državi. Od ustanovitve leta 2009 je ta reševalna hiša pomagala 1300 psom, da si opomorejo in dobijo drugo priložnost za življenje.

Na spletu se lahko prijavite za posvojitev iz Laura’s Hope Rescue, tako da izpolnite prijavni obrazec s klikom na povezavo do spodnjega spletnega mesta. Ko bo vaša prijava oddana in odobrena s strani skupine za posvojitve, vas bodo kontaktirali za telefonski razgovor ali razgovor na domu.

Nato bodo preverili vaše veterinarske in osebne reference. Ko posvojitvena ekipa odobri vašo prijavo, lahko psa odpeljete domov, ko položite posvojitev in podpišete pogodbo o posvojitvi. Pristojbina za posvojitev je običajno 400 $ za mladičke in 300 $ za pse, starejše od enega leta.

Center za posvojitev ne zaračunava fiksne posvojitve za starejše pse, starejše od 5 let. Posvojitev teh psov temelji izključno na donacijah. Njihov namen lahko podprete tako, da zagotovite donacije, organizirate zbiranje sredstev ali celo ponudite prostovoljno delo v objektu. Če želite izvedeti druge načine, kako prispevati k njihovemu cilju, se obrnite na reševalno ekipo s spodnjimi podrobnostmi.

Podrobnosti o reševanju Laura’s Hope Rescue

3. Reševanje z mokrim nosom

Wet Nose Rescue Pennsylvania

Wet Nose Rescue je licencirana neprofitna državna reševalna služba, namenjena zagotavljanju zatočišča zanemarjenim in zapuščenim živalim. Funkcija poteka s pomočjo predanih prostovoljcev in ljubečih rejniških družin. Če želite posvojiti hišnega psa prek Wet Nose Rescue, se boste morali prijaviti na spletu na njihovem spletnem mestu.

Spletni obrazec za prijavo za posvojitev najdete s klikom na spodnjo povezavo. Prostovoljec iz njihove ekipe za posvojitev vas bo kontaktiral v 48 urah po pregledu vaše prijave.

Ko je vaša prijava temeljito pregledana in ekipa potrdi, da ste primerni za psa, lahko položite posvojitev in psa vzamete s seboj domov.

Pristojbina za posvojitev za mladičke, mlajše od 6 mesecev, je 250 $ in 300 $ za starejše pse. Reševalni center redno opravlja preglede vašega doma, da ugotovi, ali je pes dobro. V primeru kakršnih koli kršitev pri negi psa se lastnik hišnega ljubljenčka odvzame.

Wet Nose Rescue vedno išče prostovoljce, ki bi pomagali v zavetišču in organizirali zbiranje sredstev. Če želite biti prostovoljec v reševalnem centru ali želite posvojiti hišnega psa, se obrnite na njihovo ekipo prek spodnjih informacij.

Podrobnosti o reševanju z mokrim nosom

4. Harley’s Haven Dog Rescue

Harley's Haven Dog Rescue Pennsylvania

Harley’s Haven Dog Rescue je leta 2011 ustvarila dr. Beth Mehaffay. Ta neprofitni center za reševanje hišnih ljubljenčkov je poimenovan po prvem psu, ki ga je rešila Beth, ki je dobil ime Harley. Harley je navdihnil strast do reševanja hišnih ljubljenčkov v stiski; zato je postala veterinarka.

Harley’s Haven Dog Rescues ima več kot 50 prostovoljcev in rejnic, ki so namenjeni spreminjanju življenj bolnih in zanemarjenih psov. Če želite posvojiti psa iz tega reševalnega hišnega ljubljenčka, boste morali predložiti obrazec za predposvojitev, ki ga najdete na spodnji povezavi.

Ko je vaša prijava odobrena, se lahko dogovorite za srečanje in pozdrav z reševalno ekipo in psom. Naslednji korak v postopku posvojitve vključuje dvotedensko obdobje rejništva, v katerem pes ostane pri vaši družini. To omogoča psu, da se prilagodi z vašo družino, preden je posvojitev končana.

Pristojbina za posvojitev znaša 350 $ in vključuje stroške kastracije, sterilizacije, mikročipiranja, razglistitve, zdravljenja proti bolham in cepljenja. Ko plačate posvojitev in podpišete pogodbo, lahko psa obdržite pri sebi. Če želite biti prostovoljec pri Harley’s Haven Dog Rescue ali posvojiti psa prek njihovega zavetišča, se lahko obrnete nanje preko spodnjih kontaktnih podatkov.

Podrobnosti o reševanju psov Harley’s Haven

5. All 4 Paws Rescue

All 4 Paws Rescue Pennsylvania

All 4 Paws Rescue je eden najboljših neprofitnih Doodle reševalcev v Pensilvaniji, ki nudi zatočišče in varnost živalim v stiski. Delujejo po sistemu rejnikov in rešujejo vse vrste psov. Od ustanovitve leta 2009 je All 4 Paws Rescue uspešno rešil in rehabilitiral več kot 13.000 živali.

Rešene živali so nameščene v domovih z družinami in drugimi hišnimi ljubljenčki, kjer jim nudijo ljubezen in skrb, ki jo potrebujejo. To pomaga reševalni ekipi izvedeti več o njih in zagotoviti socialno rehabilitacijo s spremembo vedenja, preden te pse dajo v posvojitev.

Če se želite prijaviti za posvojitev prek tega reševanja mladičev v Pensilvaniji, boste morali izpolniti spletno prijavo za posvojitev, povezavo do katere najdete na spodnji povezavi. Ta obrazec zahteva, da navedete nekaj splošnih informacij, vključno s podrobnostmi o vašem gospodinjstvu in trenutnih hišnih ljubljenčkih.

Za posvojitev boste morali predložiti tudi preverljive osebne reference. Vsi psi, ki so navedeni za posvojitev pri All 4 Paws Rescue, so sterilizirani ali kastrirani, testirani na srčno glisto, mikročipirani, razglisteni in cepljeni.

Pristojbina za posvojitev psa je 450 $, vendar organizacija ponuja tudi popuste, če posvojite več kot enega psa in tudi v primeru posvojitve starejšega psa ali psa s posebnimi potrebami. Če želite stopiti v stik z organizacijo, uporabite spodnje kontaktne podatke.

Vse podrobnosti o reševanju 4 tace

Zaključek za “najboljše reševanje logotipov v Pensilvaniji”

Zaključek za najboljše reševanje logotipov v Pensilvaniji

Po vsej državi Pennsylvania deluje kar nekaj Doodle Rescues, ki so namenjeni reševanju in pomoči zanemarjenim psom pri okrevanju. Vendar smo v tem članku omenili le vrh najbolj zanesljivih, ki zagotavljajo kakovostne veterinarske storitve.

Vsi zgoraj navedeni reševalni centri delujejo kot neprofitne organizacije, ki temeljijo izključno na donacijah in prostovoljni pomoči. Zato lahko razmislite o tem, da jim pomagate pri njihovem plemenitem cilju z donacijami, zbiranjem sredstev, rejništvom, posvojitvijo psa ali prostovoljstvom.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Doodle v Pensilvaniji, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete spremljevalca Doodle iz reševalnega zavetišča v Pensilvaniji, lahko izveste več tako, da si ogledate »Kako se pripraviti na reševalnega psa” spodaj: