5 najboljših reševanj jazbečarjev v Houstonu! (2022)

Reševanje jazbečarjev v Houstonu

Prišli ste na pravo mesto, če iščete najboljše reševalce jazbečarjev v Houstonu. Ni nenavadno, da v Houstonu najdete potepuškega psa, ki so ga njegovi prejšnji lastniki verjetno zapustili. Jazbečar je hibridna pasma z dolgimi telesi in majhnimi nogami.

Njihova posebna telesna zgradba jih naredi bolj dovzetne za številne škodljive zdravstvene razmere. Številne družine ne morejo skrbeti za bolne pse, jih dati v zavetišče ali jih v nekaterih primerih pustiti na ulici. Tu pridejo reševalci hišnih ljubljenčkov, ki pomagajo tem zapuščenim in zanemarjenim psom začeti boljše življenje v boljšem zdravstvenem stanju.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja jazbečarjev v Houstonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Houstonu in Najboljši reševalci Pitbullov v Houstonu.

Poiščite reševalca jazbečarja blizu mene v Houstonu

Poiščite reševalca jazbečarja blizu mene v Houstonu

Ustvarili smo seznam organizacij za zaščito hišnih ljubljenčkov, ki nudijo rehabilitacijske storitve za bolne in zapuščene pse v Houstonu. Če želite izvedeti več, si oglejte njihov opis in podrobnosti, navedene spodaj.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljši pasji avtosedeži za jazbečarje in Najboljši zobni robčki za pse.

1. Sanjsko reševanje jazbečarja

Sanjsko reševanje jazbečarja

Dream Dachshund Rescue je neprofitna organizacija s sedežem v Houstonu, ki si prizadeva rešiti zapuščene pse in jih združiti z njihovimi novimi domovi. Njihova strastna ekipa prostovoljcev in lokalnih veterinarjev je predana zagotavljanju najboljših storitev medicinske rehabilitacije vsakemu psu v zavetišču.

Eden najboljših reševalcev mladičev v Houstonu, lahko pričakujete, da bo Dream jazbečar zelo selektiven glede družin, ki jim dovolijo posvojitev svojih psov. Dream Dachshund Rescue ima stroga merila za zagotovitev, da bodo njihovi mladički in psi odšli v najboljše možne domove.

Vendar preden dovolijo komurkoli posvojiti te majhne čudovite pse, zagotovijo, da posvojiteljica razume zdravstvene težave, s katerimi se običajno sooča pasma jazbečar. Poleg tega to reševanje hišnih ljubljenčkov v Houstonu zahteva tudi, da družine dokažejo, da so finančno dobro opremljene, da psu zagotovijo potrebno zdravljenje.

Za posvojitev morajo zainteresirane družine oddati spletno prijavo. Zahtevajo tudi donacijo v višini 25 dolarjev, da zagotovijo, da so prosilci resni glede svoje odločitve za posvojitev. Njihova posvojitev se giblje od 75 do 500 $ glede na starost psov. Več o njihovih merilih za sprejem izveste na spodnjih povezavah:

Kontaktni podatki reševalne službe Dream Dachshund Rescue

2. Reševanje vseh teksaških jazbečarjev

Reševanje vseh teksaških jazbečarjev

Celoten teksaški dachshund Rescue je namenjen reševanju, rehabilitaciji in vrnitvi domov zanemarjenih jazbečarskih psov, ki nimajo dobrega doma. Pred posvojitvijo je vsak pes steriliziran ali kastriran, cepljen, zdravljen in zaščiten proti srčni glisti.

Vse pse tudi temeljito pregleda izkušen veterinar, da izključi in zdravi morebitne druge zdravstvene težave. Če se želite prijaviti za posvojitev prek All Texas Dachshund Rescue, morate izpolniti spletno prijavo za posvojitev, ki jo najdete na spletni strani.

Po odobritvi oddane vloge je predviden telefonski razgovor, na katerem se seznanijo z željami prosilca. Kasneje prostovoljec iz tega reševalnega hišnega ljubljenčka v Houstonu opravi domači obisk, da bi preveril, ali imajo za psa varno in primerno domače okolje.

Za postopek posvojitve sta potrebna tudi veterinar in osebna referenca. Zaračunajo posvojitev 250 $ za odrasle in 300 $ za mladičke. Dodatne podrobnosti o postopku posvojitve lahko najdete tako, da se obrnete na reševalno službo prek spodnjih podrobnosti:

Vsi kontaktni podatki za reševanje teksaškega jazbečarja

3. Reševanje jazbečarjev v osrednjem Teksasu

Reševanje jazbečarjev v osrednjem Teksasu

Central Texas Dachshund Rescue se zavzema za zagotavljanje rehabilitacije zapuščenim psom, ki potrebujejo podporo in ljubeče domove. Vsakemu psu zagotovijo popoln veterinarski pregled, vključno s cepljenjem, mikročipiranjem in zdravljenjem srčne gliste.

Vsakega psa, starega štiri mesece ali več, je dovoljeno posvojiti šele, ko je bil steriliziran. Za mlajše od štirih mesecev je podpisana pogodba, ki zagotavlja, da bodo posvojitelji psa sterilizirali ali kastrirali, ko bo ta primerno star. Za mladička, mlajšega od enega leta, zaračunajo posvojitev v višini 300 $. Splošna pristojbina za posvojitev je 250 $ in je znižana na 150 $ za starejšega psa, starega več kot devet let.

Za posvojitev se lahko prijavite preko Central Texas Dachshund Rescue, tako da izpolnite vlogo za posvojitev, ki je na voljo na spletni strani. Zahteva za posvojitev je odobrena šele po preverjanju veterinarja, najemodajalca in osebne reference. V primeru dodatnih poizvedb se lahko nanje obrnete na spodaj navedene podatke.

Kontaktni podatki za reševanje jazbečarjev v osrednjem Teksasu

4. Reševanje jazbečarja v Houstonu

Reševanje jazbečarja v Houstonu

Dachshund Rescue of Houston si prizadeva povezati zapuščene pse z ljubečimi domovi. Postopek je preprost in enostaven, vendar je tudi temeljit. Vključuje zagotavljanje, da obe strani, tj. reševalec in lastnik hišnega ljubljenčka, ustrezno skrbita za psa.

Ta postopek vključuje prijavo pred posvojitvijo, ki ji sledijo načrtovani obiski, da se ugotovi, ali sta hišni ljubljenček in posvojitelj primerna drug za drugega. DRH je neprofitna organizacija, ki je leta posvetila skrbi in ljubezni do mladičkov. Zato ljudem, ki želijo posvojiti mladička, ne zaračunavajo veliko. Spodaj si lahko ogledate posvojitev različnih psov:

  • Mladički, mlajši od enega leta – 300 $
  • Mladički, starejši od enega, vendar pod devetimi leti – 250 $
  • Starejši psi, starejši od deset let – 150 $

Kontaktni podatki za reševanje jazbečarja v Houstonu

5. Houston Humane Society

Houston Humane Society

Ker iščete zanesljive reševalce jazbečarjev v Houstonu, je Houston Humane Society ime, ki mu lahko zaupate. Podjetje Houston Humane Society, ki je namenjeno iskanju in zaščiti živali v državi ter jim zagotavlja zavetje, hrano in oskrbo, je potrdilo več recenzentov. Njihov trud je pohvaljen, vendar se njihove storitve priporočajo tudi nadobudnim lastnikom hišnih ljubljenčkov.

Z vizijo zagotoviti dobro počutje izgubljenih in ranjenih, Houston Humane Society ne pušča kamna na kamen, ko skrbi za mladička. Zato vam ni treba skrbeti za ravnanje s psi. Vsi so cepljeni, vendar imajo tudi ustrezno okolje za čustveno rehabilitacijo.

Kontaktni podatki Houston Humane Society

Več informacij o reševanju jazbečarjev v Houstonu

Več informacij o reševanju jazbečarjev v Houstonu

Posvojitev mladička jazbečarja v Houstonu je proces, ki zahteva delo. Naj bo to neetični vzreditelji ali lastniki hišnih ljubljenčkov, ki svoje mladičke zanemarjajo že od rojstva. V postopku posvojitve lahko gre več stvari narobe. Zato morate pred dokončno izbiro opraviti temeljito raziskavo.

Čeprav obstaja več možnosti, vključno s tistimi, ki so naštete zgoraj, bi morali porabiti čas za ogled reševalnih zavetišč. Tako boste lahko priča okolju, v katerem živijo mladički. Poleg tega boste vedeli, kako dobro je za pse poskrbljeno.

Ne glede na to, ali gre za postopek cepljenja ali psihološko rehabilitacijo mladiča, morate preučiti vse. Travmatiziranega ali bolnega hišnega ljubljenčka ne morete odpeljati domov iz očitnih varnostnih razlogov. Podobno ne želite reševalnega zavetišča, ki zanika vso odgovornost za mladička, ko vam ga dajo.

Številni reševalci poskrbijo, da ostanejo v stiku in nudijo pomoč pri zdravniških pregledih in nasvetih. Za nove lastnike hišnih ljubljenčkov je to izjemno koristno, saj se boste verjetno soočili s situacijami, v katerih boste potrebovali strokovno pomoč. Ne glede na to se nekateri ljudje odločijo za drugo mnenje veterinarja, ki ni povezan z reševalnim zavetiščem. Povsem v redu in celo spodbujajo izkušeni lastniki hišnih ljubljenčkov.

Zaključek za “najboljše reševanje jazbečarjev v Houstonu”

Zaključek za najboljše reševanje jazbečarjev v Houstonu

Medtem ko so to le nekateri izmed Jazbečar reševanja v Houstonu, so zagotovo dovolj, da začnete. Zato si vzemite čas in nikamor ne hitite z odločitvijo. Po potrebi večkrat obiščite zavetišče in preživite dan ali dva s kužkom, ki ga nameravate odpeljati domov. In če so vključena preverjanja preteklosti, ne skrbite.

Dobro zavetišče bo preverilo, ali ste sposobni biti dober lastnik hišnih ljubljenčkov, preden vam dovolijo posvojitev. Ko bo to opravljeno, vam bo sčasoma dovoljeno, da hišnega ljubljenčka odpeljete domov. Ne skrbite, če si pes potrebuje čas, da se prilagodi novemu okolju. Ne pozabite, da je to reševalni pes.

Ta mladiček je verjetno že nekaj preživel in potrebuje skrb in ljubezen, preden vam začne zaupati. Ne boste imeli ničesar drugega za skrb, razen rutinskih pregledov. Samo vzemite kužka domov in glejte, kako bo postal dober fant ali punčka.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja jazbečarjev v Houstonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička jazbečarja iz reševalnega zavetišča v Houstonu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 pomembnih dejstev o jazbečarju, ki bi jih morala vedeti vsaka novopečena mama” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.