5 najboljših reševanj jazbečarjev v Kaliforniji! (2022)

Reševanje jazbečarjev v Kaliforniji

Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če ste na poti za najboljše reševanje jazbečarjev v Kaliforniji. Ali veste, da so jazbečarji eni najboljših družinskih psov?

So odličen dodatek za številne domove, saj so dobri čuvaji in zvesti spremljevalci. Ta pasma psov je dobra tudi pri otrocih, če je dobro usposobljena in obravnavana.

Zato je zelo pomembno, od kod dobite to pasmo psa. Čeprav imajo mnogi ljubitelji psov radi pokroviteljske rejce, posvojitev zelo priporočamo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja jazbečarjev v Kaliforniji, si oglejte ta druga podobna priporočila: Najboljši reševalci Beagle v Kaliforniji in Najboljši reševalci koker španjela v Kaliforniji.

Jazbečar rešuje blizu mene v Kaliforniji

Jazbečar rešuje blizu mene v Kaliforniji

Večina jazbečarjev, ki rešujejo v Kaliforniji, trenirajo in zelo dobro ravnajo s svojimi rešenimi očmi, zaradi česar so čim bolj prijazni. Tukaj je seznam najboljših krajev za posvojitev te pasme psov v Kaliforniji.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljše igrače vlačilca za pse in Najmočnejše udarne ovratnice za pse.

1. Reševanje jazbečarja iz Los Angelesa

Reševanje jazbečarja v Los Angelesu

Reševanje jazbečarja v Los Angelesu je eno najbolj uglednih reševalcev jazbečarjev v Kaliforniji. To reševanje hišnih ljubljenčkov zelo olajša posvojitev te pasme psov. Za družine organizirajo pogoste posvojitvene dogodke Jazbečarji.

Organizacija zbira sredstva za zadovoljevanje potreb svojih rešenih hišnih ljubljenčkov s posvojitvami in donacijami. Donirana sredstva porabijo za zagotovitev zatočišča, zdravljenja, sterilizacije in kritja stroškov prevoza in rejništva.

Opravili so ogromno delo, ko so rešili to pasmo psov in poskrbeli za njihove potrebe. Dachshund Rescue of Los Angeles je namenjen samo reševanju in skrbi za jazbečarje.

Zato poznajo edinstvene potrebe te pasme psov in poznajo najboljšo prehrano in zdravstveno oskrbo, ki jim jih je treba zagotoviti. Imajo tudi seznam želja, seznam predmetov, ki jih potrebujejo za podporo tem čudovitim bitjem, in jim lahko pomaga pri nakupu nekaterih stvari na seznamu, da jih podpirajo.

Poleg tega je Reševanje jazbečarjev iz Los Angelesa priročen vodnik za rejnike. Ne glede na to, ali ste prvič lastnik te pasme ali pa ste jo že imeli, vas bodo naučili, kako skrbeti za to pasmo psov.

Imajo tudi blog rubriko s članki o tem, kako skrbeti in negovati dolgodlake jazbečarje. Preden izpolnite spletni obrazec za posvojitev, lahko prebrskate tudi njihov seznam razpoložljivih psov.

Podrobnosti o reševanju jazbečarja v Los Angelesu

2. Reševanje jazbečarjev v severni Kaliforniji

Reševanje jazbečarjev v severni Kaliforniji

Reševanje jazbečarjev severne Kalifornije je še eno zanesljivo reševanje psov v Kaliforniji. To reševanje hišnih ljubljenčkov se je začelo kot šala pred mnogimi leti. Začeli so tako, da so poleg treh, ki so jih že imeli, vzredili enega jazbečarja, ljudje pa so jih začeli klicati in jim dajati jazbečarje, ki jih niso želeli ali niso mogli obdržati.

Več kot deset let je ta reševalec hišnih ljubljenčkov rešil in posvojil na stotine majhnih psov. DRNC je sestavljen iz mreže neodvisnih prostovoljcev, ki imajo radi pse, ki skupaj rešujejo in negujejo zlorabljene, zapuščene in neželene jazbečarje.

Dachshund Rescue of Northern California je reševanje hišnih ljubljenčkov v rejnikih, kar pomeni, da skrbijo za svoje pse v rejniških domovih. Tem psom zagotavljajo vso potrebno nego in podporo, dokler ne najdejo svojega večnega doma.

Ker vodijo rejniški program, skrbijo za pse in preživijo več časa s psi. Seznam razpoložljivih psov si lahko ogledate na spletu.

Sprejemajo tudi predane jazbečarje, kar pomeni, da lahko lastniki svoje hišne ljubljenčke odpeljejo v ta reševalni dom, če jih ne želijo več ali ne morejo več skrbeti zanje.

Podrobnosti o reševanju jazbečarja v severni Kaliforniji

3. Dachshund Rescue and Placement, Inc.

Dachshund Rescue and Placement, Inc.

Na našem seznamu imamo še eno namensko reševalno pomoč za male pasme – Dachshund Rescue and Placement Inc. Ta reševalna služba psov se nahaja v dolini Antilope v okrožju Northern LA.

Je majhna organizacija za reševanje psov, ki jo poganjajo različni prostovoljci. Odvisni so tudi od donacij in podpore pri skrbi za svoje rešene ljubljenčke. Ta organizacija ima različne rejniške domove, kjer hranijo in skrbijo za te rešene hišne ljubljenčke.

Njihove zmogljivosti pa so omejene na število razpoložljivih rejniških domov, zato iščejo več rejniških domov. Dachshund Rescue and Placement, znan tudi kot Doxy Keeper, je prejel več nagrad za reševanje psov.

Ta organizacija je nasmehnila tudi tiste, ki hrepenijo po tem, da bi imeli to pasmo psov doma. Če želite posvojiti psa, morate le izpolniti spletni obrazec za prijavo.

Če na njihovi spletni strani ne najdete psa, ki vam je všeč, vas bodo preusmerili na druge sosednje reševalce jazbečarjev v državah. Doxy Keeper želi ustvariti svet, kjer ni brezdomnih psov.

Njihov cilj je končati trpljenje tako za mladičke kot za odrasle pse. Poleg tega imajo trgovino Doxy, kjer lahko kupite dodatke za svoje pasje prijatelje.

Donacija je namenjena za pomoč vsakič, ko kupite izdelek v tej trgovini. V trgovini lahko kupite pas za objem ali hrano za hišne ljubljenčke za svojega jazbečarja.

Podrobnosti o podjetju Dachshund Rescue and Placement, Inc

4. Relief jazbečarjev južne Kalifornije

Relief jazbečarjev južne Kalifornije

Na naš seznam se je uvrstil tudi Southern California Dachshund Relief. Je eden najstarejših reševalcev hišnih ljubljenčkov v Kaliforniji, ki rešuje in ščiti to pasmo psov od leta 1994.

Ta neprofitna organizacija je rešila več kot 5000 potrebnih jazbečarjev iz srednje, severne in južne Kalifornije. To reševanje hišnih ljubljenčkov je na misiji iskanja večnih domov za njihove rešene pse.

Skoraj dve desetletji so zagotavljali zavetje, hrano in zdravstveno oskrbo za tisoče jazbečarjev. Ta organizacija je odvisna od donacij za skrb za njihove rešene hišne ljubljenčke.

Poleg tega imajo SCDR Store za prodajo oblačil z logotipom SCDR. Poleg dizajna logotipa SCDR imajo na izbiro tudi različne zabavne dizajne. Izkupiček od trgovine gre v program reševanja hišnih ljubljenčkov.

Southern California Dachshund Relief usmerja tudi nekaj svojih sredstev za reševanje življenj drugih psov, ki se ne upoštevajo z njihovimi posvojitvami. Zagotavljajo nekaj najboljših rejnic v mestu, njihovim psom pa ne manjka ustrezne zdravstvene oskrbe.

To reševanje hišnih ljubljenčkov zagotavlja tudi vrhunski prevoz za njihove pse. Imajo fantastično ekipo ljubiteljev psov, ki večino svojega prostega časa posvetijo skrbi za te pse.

Podrobnosti o reliefu jazbečarja južne Kalifornije

5. Reševanje jazbečarskih tac in prijateljev

Reševanje jazbečarskih tac in prijateljev

Dachshund Paws and Pals Rescue je zelo priporočljiv kot eden najboljših reševalcev jazbečarjev v Kaliforniji. To pasje reševanje je registrirana neprofitna organizacija za reševanje živali 501c3.

To pasmo rešujejo in zavetujejo iz različnih delov mesta. Njihov cilj je zadovoljiti potrebe teh psov, medtem ko iščejo najboljši dom zanje.

Če iščete odličen kraj za posvojitev mladička ali odraslega jazbečarja v Kaliforniji, razmislite o tej organizaciji za reševanje živali. Ta organizacija vse svoje rešene pse hrani v rejniških domovih.

Ti hišni ljubljenčki dobijo vso skrb in ljubezen, ki jo potrebujejo v teh rejniških domovih. Poleg tega, da jim nudi hrano in priboljške, ta reševalni hišni ljubljenček zagotavlja, da noben pes ne zboli.

Pse cepijo in redno vozijo k veterinarju. Ta organizacija se osredotoča samo na jazbečarje. Imajo jazbečarje različnih starosti, barv in velikosti.

Temu reševanju živali lahko predate tudi svojega psa, če ne morete več skrbeti zanj. Za skrb za svoje pse se zanašajo le na donacije in prostovoljce, predvsem rejniške domove.

Podrobnosti o reševanju tace jazbečarja in prijateljev

Zaključek za “najboljše reševanje jazbečarjev v Kaliforniji”

Zaključek za najboljše reševanje jazbečarjev v Kaliforniji

Jazbečarji so najljubša pasma psov mnogih ljubiteljev hišnih ljubljenčkov. Zaradi visoke stopnje IQ in igrivosti so odličen spremljevalec. Vse več je ozaveščenosti o posvojitvi hišnih ljubljenčkov in ne o vzreji.

Ko posvojite hišnega ljubljenčka, rešite življenje. Več prednosti imajo tudi posvojeni jazbečarji, saj so bili ustrezno usposobljeni. Za hitro in brezhibno posvojitev jazbečarja obiščite reševalce jazbečarjev v Kaliforniji, ki so našteti v tem priročniku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja jazbečarjev v Kaliforniji, si lahko ogledate:

Preden posvojite mladička jazbečarja iz reševalnega zavetišča v Kaliforniji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o jazbečarjih ali dunajskih psih” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.