5 najboljših reševanj jazbečarjev v Ohiu! (2022)

Reševanje jazbečarjev v Ohiu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rešitve za jazbečarje v Ohiu. Jazbečarji so psi majhnih pasem, znani po svoji ljubeči in igrivi naravi. Ti psi so bili sprva vzrejeni za lov na jazbece in druge živali za kopanje.

Kljub temu so zaradi svoje zveste in ljubeče narave postali čudoviti družinski ljubljenčki. Številne družine in posamezniki so se odločili, da bodo posvojili to pasmo iz reševanja hišnih ljubljenčkov in ne iz vzreje.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja jazbečarjev v Ohiu, si oglejte ta priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje avstralskega ovčarja v Ohiu in Najboljši reševalci labradorcev v Ohiu.

Poiščite reševalca jazbečarja blizu mene v Ohiu

Poiščite reševalca jazbečarja blizu mene v Ohiu

Tisti, ki želijo posvojiti jazbečarje v Ohiu, imajo veliko možnosti. Pri posvojitvi hišnega ljubljenčka je ključnega pomena, da poiščete zelo ugleden reševalni center. Da bi poenostavili vaš proces odločanja, smo ustvarili seznam najboljših reševalcev jazbečarjev v Ohiu. Preberite, če si želite ogledati naša najboljša priporočila.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljše plišaste igrače za pse in Najboljše keramične sklede za pse.

1. Reševanje jazbečarja iz Ohia

Reševanje jazbečarja iz Ohia

Dachshund Rescue of Ohio je najbolj priznana organizacija, ki rešuje to pasmo psov v tej državi. So neprofitna organizacija s preprosto misijo reševanja jazbečarjev in zagotavljanja boljšega doma zanje. DRO to pasmo rešuje že več kot 25 let in vedo, kako najbolje ustreči njihovim potrebam.

To reševanje hišnih ljubljenčkov ima predano ekipo prostovoljcev z odličnim znanjem o tej pasmi. DRO te pse reši in namesti v zasebno rejništvo. Niso zavetišče in nimajo centralne psarne. Če želite posvojiti katerega od njihovih psov, morate izpolniti spletni obrazec za prijavo, da rezervirate termin.

Ocenili bodo vašo prijavo in se dogovorili za sestanek, kjer bodo videli psa in preverili, ali je pravi pes za vas. Postopek posvojitve te organizacije vključuje obisk na domu, referenco veterinarja in fizično ograjeno, varno dvorišče. DRO oceni vse svoje pse, preden jih namesti v rejništvo.

Preden ta čudovita bitja daste v posvojitev, jih DRO sterilizira/kastrira, da prepreči prenaseljenost. Tem psom zagotavljajo vso zdravstveno oskrbo in podporo, ki jo potrebujejo v teh rejniških domovih. Ena od zanimivih stvari pri reševanju hišnih ljubljenčkov je razkrivanje znanih vedenjskih težav posvojiteljem.

Pristojbina za posvojitev psa iz tega reševanja hišnih ljubljenčkov se giblje od 150 do 375 dolarjev, odvisno od starosti psa. Pristojbina za posvojitev zajema tudi začetni komplet, vključno s preprečevanjem bolh in srčnih glista, povodcem in pasom HUG-a-DOG. Pristojbino za posvojitev uporabljajo za zadovoljitev potreb psa, ki je v njihovi oskrbi. Ta neprofitna organizacija sprejema tudi donacije za pospeševanje svojih dobrih del.

Podrobnosti o reševanju jazbečarja iz Ohia

2. Fundacija Sophia’s Grace

Fundacija Sophia's Grace

Sophia’s Grace Foundation je ena najbolj cenjenih reševalcev malih pasem psov v Združenih državah. Ta organizacija rešuje in nadomešča majhne pasme psov, vključno z jazbečarji, v več državah v Združenih državah. Služijo v Ohiu, Virginiji, Zahodni Virginiji, Pensilvaniji, Južni in Severni Karolini, New Jerseyju, okrožju Columbia, Marylandu in še več.

Ne glede na to, v kateri državi ste, se lahko preprosto obrnete na njih, da posvojijo katero koli majhno pasmo psov. Ta organizacija je bila registrirana aprila 2014. Končno poslanstvo tega reševanja hišnih ljubljenčkov je ponuditi pomoč psom, ki potrebujejo reševanje. Te pse rešujejo in jim zagotavljajo udobje in nego.

Poleg tega SGF pomaga ublažiti čustveno in fizično trpljenje te pasme. Te pse shranijo ne glede na njihovo ozadje, situacijo in stanje. SGF ima mrežo prostovoljcev, vključno z veterinarji, ki zagotavlja, da so ti psi vedno varni in v dobrem stanju.

Ta organizacija obravnava vsa zdravstvena stanja, povezana s to pasmo. Zdravje teh psov jemljejo resno, saj ne izdajo nobenega psa z zdravstvenimi težavami. Ta neprofitna organizacija za reševanje hišnih ljubljenčkov organizira tudi različne dogodke za posvojitev hišnih ljubljenčkov. Prisotni si lahko ogledajo svoje razpoložljive pse in začnejo postopek posvojitve. Na svoji spletni strani imajo tudi razdelek, kjer navajajo pse, ki so na voljo za posvojitev.

Podrobnosti o fundaciji Sophia Grace

3. Heaven to Earth Rescue Inc.

Heaven to Earth Rescue Inc.

Če želite posvojiti mladička jazbečarja, je Heaven to Earth Rescue Inc. popoln kraj za to. Ta organizacija se osredotoča na mladičke vseh pasem. Poslanstvo H2ER je rešiti mladičke in jih povezati z novimi, skrbnimi in ljubečimi domovi. Imajo veliko ljubkih mladičkov za posvojitev.

Lahko prebrskate njihov seznam razpoložljivih mladičkov in izberete tistega, za katerega želite začeti postopek posvojitve. Vendar pa je postopek posvojitve mladičev te organizacije nekoliko zahteven, saj imajo več ukrepov za zagotovitev, da bodo njihovi mladički nameščeni v stabilne in skrbne domove.

Vsi prosilci morajo opraviti tudi začetni pregled pri svojih svetovalcih za posvojitev, da ugotovijo, ali so primerni. Štirje preprosti koraki za posvojitev mladička iz tega reševalnega hišnega ljubljenčka so brskanje po njihovem seznamu, da poiščete popolnega mladička, pošljete svojo vlogo v oceno, predhodni pregled in končno posvojitev.

Ta organizacija večino svojih mladičkov dobi od kmetov, Amišev in družin, ki jih želijo izdati. Svoje mladičke tudi sterilizirajo/kastrirajo, preden jih dajo v posvojitev. H2ER ne oddaja bolnih mladičkov v posvojitev. Preden jih oddajo, zagotovijo, da so vsi njihovi mladički zdravi in ​​primerni za posvojitev.

Poleg tega, da jim nudi najboljšo zdravstveno oskrbo, ta organizacija zagotavlja, da mladički jedo najboljšo hrano, primerno njihovi starosti in pasmi. Heaven to Earth Rescue Inc. ima tudi razdelek bloga, ki vsebuje trike, nasvete in koristne informacije o skrbi za mladičke.

Podrobnosti Heaven to Earth Rescue Inc

4. Skoraj domače reševanje psov iz Ohia

Skoraj domače reševanje psov iz Ohia

Almost Home Dog Rescue of Ohio je še en odličen kraj za posvojitev te ljubeče in lepe pasme. To reševanje hišnih ljubljenčkov je neprofitno in je odprto za številne pasme psov. Od svojega nastanka leta 2003 je AHDRO rešil več kot 1500 psov. Poslanstvo te neprofitne organizacije je zagotoviti brezdomnim psom zatočišče za ljubezen, prehrano in zdravstveno oskrbo, dokler sami ne najdejo večnih domov.

Prav tako so na misiji zmanjšanja števila neželenih psov v državi. Spremenijo svoj program ponovnega domovanja, sterilizirajo/kastrirajo vse pse, preden jih dajo v posvojitev. Poleg reševanja in nege teh psov AHDRO izobražuje javnost o pomenu sterilizacije/kastracije. Prav tako povedo staršem hišnih ljubljenčkov, da je lastništvo hišnega ljubljenčka življenjska obveznost.

AHDRO je rejniško reševanje, zato so vsi njihovi ljubljenčki v domovih odobrenih prostovoljcev. Pse dajo v rejništvo do posvojitve. Preden odda katerega koli psa v posvojitev, AHDRO skrbno pregleda prijavitelje. Profesionalni in licencirani veterinar pregleda vsakega psa, ki ga vzamejo v svoj program. Psom zagotavljajo tudi potrebno zdravljenje, vključno s posodobljenim cepljenjem.

Podrobnosti o skoraj domačem reševanju psov iz Ohia

5. Neomejeno reševanje psov

Neomejeno reševanje psov

DUR je eden najboljših reševalcev jazbečarjev v Ohiu za posvojitev te pasme psov. Ta neprofitna organizacija za zaščito hišnih ljubljenčkov varčuje in skrbi za potrebe različnih psov. Gina Lutes-Finley, ustanoviteljica in izvršna direktorica, je ustanovila to organizacijo leta 2010. Po več letih reševanja za druge se je odločila ustanoviti to reševalno organizacijo.

Glavni poudarek tega reševanja hišnih ljubljenčkov je zdravje in splošno dobro počutje hišnih ljubljenčkov, ki jim lahko pomagajo. Tem psom zagotavljajo vrhunsko oskrbo, ki zagotavljajo, da so vedno veseli in zdravi. DUR sprejema tudi predane pse od staršev hišnih ljubljenčkov, ki so bolni, potujejo ali ne morejo več skrbeti za svoje krznene prijatelje.

Dogs Unlimited Rescue tudi pobere pse z ulice in zavetišč. Te pse rešijo in pregledajo, preden jih dajo v rejništvo. Fascinantno je, da ne zanemarjajo psov s posebnimi zdravstvenimi potrebami.

DUR sodeluje z licenciranimi veterinarji, da zagotovi, da psi dobijo najboljšo zdravstveno oskrbo, ki jo potrebujejo. Vsi posvojeni psi so navedeni na njihovi spletni strani, vključno z njihovimi osebnimi podatki. Organizacija ima tudi spletno trgovino, kjer prodajajo izdelke z blagovno znamko, da zbirajo sredstva za potrebe svojih rešenih psov.

Neomejene podrobnosti o reševanju psov

Zaključek za “najboljše reševanje jazbečarjev v Ohiu”

Zaključek za najboljše reševanje jazbečarjev v Ohiu

Po obsežnih raziskavah in temeljitih pregledih so to najboljši reševalci jazbečarjev v Ohiu za posvojitev te pasme psov. Ti reševalci hišnih ljubljenčkov prihranijo in poskrbijo za potrebe teh psov, preden jih dajo v posvojitev. Zagotavljajo, da so psi zdravi, srečni in usposobljeni. Zagotavljajo tudi koristne vire za nego te pasme, zlasti za mlade starše krzna.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja jazbečarjev v Ohiu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete jazbečarja domov iz reševalnega zavetišča v Ohiu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Prednosti in slabosti lastništva jazbečarja” spodaj: