5 najboljših reševanj jazbečarjev v Severni Karolini! (2022)

Reševanje jazbečarjev na Floridi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rešitve za jazbečarje v Severni Karolini. Jazbečarji so čudoviti hišni ljubljenčki, ker so zelo zvesti in uživajo v druženju z ljudmi. Ta pasma psov je majhna, idealna za manjša stanovanja ali hiše.

Zaradi majhne rasti jih je tudi lažje prenašati in potovati. Ti psi so bili sprva vzrejeni za sledenje vonjav in lov na jazbece, usposobili pa so jih za samostojno razmišljanje.

Vendar so zaradi svoje neodvisne žilice nekoliko trmasti. Usposabljanje v zgodnji fazi je včasih lahko zahtevno. Na srečo se mnogi reševalci psov, osredotočeni na to pasmo, posvetijo svojemu učenju, ko so v rejništvu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja jazbečarjev v Severni Karolini, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje pudljev v Severni Karolini in Najboljše reševanje pudljev v Severni Karolini.

Jazbečar rešuje blizu mene v Severni Karolini

Jazbečar rešuje blizu mene v Severni Karolini

Če želite posvojiti dobro usposobljenega, zdravega in srečnega pasjega prijatelja, morate to storiti na najboljših rešitvah jazbečarjev v Severni Karolini. Tukaj so najbolj priporočeni reševalci v Severni Karolini za posvojitev te pasme psov.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljše igrače vlačilca za pse in Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah.

1. Doxie by Proxy Dachshund Rescue

Doxie by Proxy Dachshund Rescue

Doxie by Proxy Dachshund Rescue je eden redkih reševalcev hišnih ljubljenčkov, namenjenih reševanju te pasme v Severni Karolini. Ta organizacija za reševanje hišnih ljubljenčkov je relativno nova v vesolju, saj so to pasmo psov začeli reševati leta 2019. Kljub temu, da so novi, so v zadnjih nekaj letih opravili ogromno delo.

Ustanovitelji te organizacije imajo pred ustanovitvijo tudi več kot 50 let izkušenj z reševanjem psov. Organizacija se je začela s strastjo do te pasme in reševanja živali. DPDR si neutrudno prizadeva za reševanje, rehabilitacijo in ponovno dom te pasme psov v Severni Karolini.

Posvojitev te pasme iz tega reševanja hišnih ljubljenčkov je preprost postopek. DPDR še naprej podpira posvojitelje po posvojitvi iz njihove organizacije. Vendar organizacija od posvojiteljev zahteva, da potujejo v Severno Karolino, da bi posvojili hišnega ljubljenčka. Spodbujajo tudi več lokalnih posvojitev, saj jim pomaga, da so še vedno del življenja teh hišnih ljubljenčkov.

Doxie by Proxy Dachshund Rescue je rejniška organizacija za reševanje hišnih ljubljenčkov. Svoje rešene pse dajo v rejništvo, da jim dajo vso ljubezen, podporo in pozornost, ki si jo zaslužijo. Poleg reševanja te pasme z ulic in zavetišč, ta organizacija sprejema predaje lastnikov in prevzem iz Severne Karoline.

DPDR je 100-odstotno podprta s prostovoljci in v državi imajo veliko rejniških domov. Ta organizacija z donacijami skrbi za zdravstvene stroške, hranjenje in vzdrževanje teh psov. Zagotavljajo, da so psi vedno varni in zdravi, preden jih dajo v posvojitev.

Podrobnosti o reševanju jazbečarja Doxie by Proxy

2. Forever Home Canine Rescue

Forever Home Canine Rescue

Forever Home Canine Rescue je zelo zaupanja vredno reševanje hišnih ljubljenčkov v Severni Karolini. Ta organizacija deluje v več okrožjih Severne Karoline, vključno s Catawbo in Iredell. FHCR je specializiran za pse malih pasem, kot so jazbečarji. Cilj te organizacije je najti, rešiti in predomiti nezaželene pse.

Njihov cilj je končati obdobje brezdomcev in nezaželenih psov na ulicah Severne Karoline. Medtem ko so specializirani za pse malih pasem, ta organizacija občasno rešuje druge pasme psov. Za te pse zagotavljajo neverjetno rejništvo v svoji mreži rejniških domov.

Te pse rešujejo, namestijo in skrbijo zanje v rejniške domove, dokler jim ne najdejo ljubečih, za vedno domov. Ena fascinantna stvar pri tem reševanju hišnih ljubljenčkov je, da dajejo prednost dobrobiti živali. Poleg tega, da te pse rešijo, zagotavljajo, da dobijo najboljše obroke in zdravstveno oskrbo.

Ti psi so deležni tudi veliko ljubezni in pozornosti v rejništvu, zaradi česar se znova počutijo kot družinski člani. Poleg tega njihovi rejniki pomagajo graditi njihove socializacijske sposobnosti in zagotavljajo osnovno šolanje psov. Ko posvojite pasjega prijatelja iz tega reševanja hišnih ljubljenčkov, boste imeli manj dela v smislu usposabljanja.

Poleg usposabljanja teh hišnih ljubljenčkov Forever Home Canine Rescue izobražuje skupnost in starše hišnih ljubljenčkov o odgovornostih lastništva hišnih ljubljenčkov. FHCR rešuje pse iz nesrečnih situacij, kot so zanemarjeni, zapuščeni in predaja lastnika.

Vsi hišni ljubljenčki, ki so v njihovi oskrbi, so cepljeni po najnovejših standardih. Tisti s hudimi zdravstvenimi težavami dobijo tudi izjemno zdravstveno oskrbo, ki jo potrebujejo. Prav tako rešujejo pse v zavetiščih in jim dajejo drugo priložnost za življenje. Če želite posvojiti psa iz FHCR, prebrskajte njihov seznam razpoložljivih psov in izberite tistega, ki vam je všeč, da začnete postopek posvojitve.

Forever Home Canine Rescue Podrobnosti

3. Reševanje jazbečarjev male tace

Reševanje jazbečarja Little Paws

Little Paws Dachshund Rescue ima sedež v Fruitlandu, MD. Ta neprofitna organizacija je namenjena reševanju in ponovnemu nastanku te pasme psov v različnih državah v ZDA. Specializirani so za iskanje večnih domov za te pse. Vendar pa to reševanje hišnih ljubljenčkov deluje v več državah na vzhodu in severovzhodu.

LPDR si je zastavil cilj identificirati slabo obravnavane, brezdomce in zapuščene pse ter jim zagotoviti potrebno nego. Ta organizacija te hišne ljubljenčke odstrani z ulic in nadzoruje njihovo zdravljenje, zdravje in splošno dobro počutje. Te hišne ljubljenčke namestijo v različne rejniške domove, zaradi česar jih je enostavno skrbeti in posvojiti.

Če želite posvojiti to pasmo v Severni Karolini, se obrnite na njih in povezali vas bodo s svojimi rejniškimi domovi v državi. Poleg tega LPDR opravlja impresivno delo pri iskanju ljubečih lastnikov za te pse. Zelo so previdni, ko izpuščajo svoje hišne ljubljenčke, da se izognejo grdim situacijam, kot so psi, ki se vračajo na ulice ali zavetišča. Prizadevajo si izboljšati življenje teh hišnih ljubljenčkov z zagovarjanjem, delovanjem, izobraževanjem in ozaveščanjem.

Da bi nadaljevali s svojim odličnim delom, te pse dajo v posvojitev le psoljubnim družinam in posameznikom, ki lahko zanje ustrezno skrbijo. Na svoji spletni strani imajo veliko mešancev jazbečarjev in jazbečarjev. Lahko brskate po seznamu in izberete tiste, ki so na voljo v Severni Karolini za posvojitev. Rešujejo tudi druge pse malih pasem, kot je čivava.

Podrobnosti o reševanju jazbečarja Little Paws

4. Fundacija Sophia’s Grace

Fundacija Sophia's Grace

Sophia’s Grace Foundation je še eno priljubljeno reševanje hišnih ljubljenčkov v Združenih državah. Ta organizacija za reševanje živali ima sedež v Coatesvillu, PA, vendar delujejo v drugih državah, kot so Severna Karolina, New York, Južna Karolina, Maryland, Georgia, Virginia in še več.

Sophia’s Grace Foundation, ustanovljena 2. aprila 2014, je postala zelo ugledna reševalna hiša v Združenih državah. To reševanje hišnih ljubljenčkov izstopa od drugih zaradi edinstvenih načinov skrbi za svoje rešene hišne ljubljenčke. SGF se osredotoča na jazbečarje in druge male pasme psov.

Če kateri koli hišni ljubljenček potrebuje posebno zdravstveno oskrbo, mu SGF ne obotavlja, da mu zagotovi potrebno nego. Te pse rešujejo z ulic in zavetišč ter iščejo najboljše, skrbne domove zanje. SGF sodeluje z licenciranimi veterinarji, ki pregledajo te hišne ljubljenčke, potem ko jih rešijo.

Fundacija Sophia’s Grace je neprofitna in ne financirana; zanašajo se izključno na donacije in posvojitvene pristojbine. Zanimivo je, da 100 odstotkov vseh donacij porabijo za reševanje in služenje teh zlorabljenih, zanemarjenih in zapuščenih psov. Rešeni psi živijo v domovih predanih prostovoljcev po vsej državi, vključno s Severno Karolino.

Podrobnosti o fundaciji Sophia’s Grace

5. Reševanje živali Charlie’s Angels Animal Rescue

Reševanje živali Charlie's Angels

Na tisoče živali vsako leto konča v občinskih zavetiščih za živali v Zahodni Severni Karolini. Večino teh hišnih ljubljenčkov pripeljejo kot izgubljene, medtem ko njihovi lastniki nekatere zapustijo. Zadnji na našem seznamu reševanja jazbečarjev v Severni Karolini je Charlie’s Angels Animal Rescue.

CAAR je namenjen reševanju zapuščenih, brezdomcev, zlorabljenih in zanemarjenih psov in mačk. Na srečo je bil CAAR tam, da prepreči, da bi te hišne ljubljenčke pustili umreti sami ali evtanazirali. To reševanje hišnih ljubljenčkov deluje v več okrožjih, vključno z okrožjem Transilvanija, okrožjem Madison in okrožjem McDowell.

Varčujejo in najdejo nove za vedno nove domove za hišne ljubljenčke. Vse hišne ljubljenčke, ki jih rešijo, pregleda veterinar, razglistene, cepljene, zdravljene zaradi kakršnih koli zdravstvenih težav, sterilizirane/kastrirane in testirane na srčne gliste. CAAR naredi tudi korak naprej z usposabljanjem teh psov, ko je to potrebno. Zagotavljajo, da so psi zdravi in ​​posvojitveni, preden jih dajo v posvojitev.

Podrobnosti o reševanju živali Charlie’s Angels

Zaključek za “najboljše reševanje jazbečarjev v Severni Karolini”

Zaključek za The

Najboljši Jazbečar reševalci v Severni Karolini ustrezno skrbijo za svoje rešene pse. Psi cepijo, razglistijo, sterilizirajo/kastrirajo in nudijo vso zdravstveno oskrbo, ki jo psi potrebujejo. Prav tako trenirajo in izboljšujejo socializacijske veščine teh psov, s čimer zagotavljajo, da po posvojitvi ne boste imeli nobenih izzivov.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja jazbečarjev v Severni Karolini, si lahko ogledate:

Preden posvojite jazbečarja iz reševalnega zavetišča, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Lastništvo jazbečarja – prednosti in slabosti” spodaj: