5 najboljših reševanj jazbečarjev v Teksasu! (2022)

Predloga najboljših jazbečarjev za reševanje v Teksasu

Iščete najboljša mesta za posvojitev jazbečarja v Teksasu? Prišli ste na pravo mesto. The Jazbečar je ena najbolj ikoničnih pasem psov na svetu in je postala izjemno priljubljena. Vendar pa priljubljenost tega psa prihaja s ceno. Številna zavetišča za hišne ljubljenčke so polna s to pasmo psov. Reševanje jazbečarja v Teksasu je plemenita, prijazna in razveseljiva izkušnja.

Jazbečarji so zaradi občutka nesebičnosti in osebnosti odličen in zvest spremljevalec. Danes lahko posvojite tega psa z lahkoto zahvaljujoč enostavnemu postopku posvojitve hišnih ljubljenčkov najboljših reševalcev jazbečarjev v Teksasu. Preberite, če si želite ogledati naš seznam najboljših krajev, kjer lahko posvojite to pasmo psov v Teksasu.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Reševanje logotipov v Teksasu in Reševanje francoskega buldoga v Teksasu.

1. Reševanje jazbečarjev v osrednjem Teksasu

Reševanje jazbečarjev v osrednjem Teksasu

Central Texas Dachshund Rescue je na misiji zagotoviti izgubljenim, zapuščenim in zlorabljenim psom drugo priložnost. Specializirani so za pomoč tej pasmi psov in z leti so zabeležili izjemne uspehe.

Od ustanovitve tega reševalnega hišnega ljubljenčka leta 2000 so rešili več kot 4.900 jazbečarjev. Ta organizacija je svoje storitve razširila izven osrednjega Teksasa; imajo prostovoljce in člane po vsej državi.

CTDR svojih psov ne izda takoj, ko jih reši. Te nekaj časa hranijo v rejništvu, da se ukvarjajo z njihovo vzgojo za kahlico, temperamentom in socializacijo z drugimi družinskimi člani in hišnimi ljubljenčki. Ta organizacija zagotavlja, da so njihovi psi dobro usposobljeni in zdravi, preden jim najdejo nove domove.

CTDR pozna prehranske potrebe te pasme psov in zagotavljajo, da so psi dobro prehranjeni v svojih rejniških domovih. Zagotavljajo tudi, da rešeni psi ne trpijo nobene oblike zlorabe, strahu in lakote. Ta neprofitna organizacija za reševanje hišnih ljubljenčkov deluje po sistemu rejnikov, zaradi česar je težko srečati njihove pse. Kljub temu jim zadrževanje hišnega ljubljenčka v rejniških domovih pomaga pri zagotavljanju individualne skrbi za hišne ljubljenčke.

Poleg sprejemanja zanemarjenih, zapuščenih in zlorabljenih jazbečarjev ta organizacija sprejema hišne ljubljenčke iz javnosti. Če je lastnik psa umrl ali iz kakršnega koli razloga ne more več skrbeti za psa, bo CTDR za takšne hišne ljubljenčke ustvaril prostor v njihovih rejniških domovih. Veterinar pregleda vse njihove pse, ki jih rešujejo. Po zdravstvenem pregledu bodo pse mikročipirali in cepili.

Sterilizirajo/kastrirajo tudi vse pse, stare štiri mesece in več. Posvojite lahko tako mladičke kot tudi pse iz tega reševalca živali. CTDR zagotavlja kirurško in zobozdravstveno zdravljenje za pse, ki jih potrebujejo. So eden najboljših reševalcev jazbečarjev v Teksasu, ki so posvečeni ohranjanju pasme.

Informacije o reševanju jazbečarja:

2. Reševanje ljubiteljev jazbečarjev v Teksasu

Reševanje ljubiteljev jazbečarjev v Teksasu

Med številnimi organizacijami za reševanje hišnih ljubljenčkov brez ubijanja v Teksasu je Dachshund Lovers of Texas Rescues ena najboljših. Ta reševalna hiša ima toliko ljubezni do te pasme, da bi naredila vse, kar je v njeni moči, da bi jim zagotovila udoben dom. Jazbečar Lovers of Texas Rescue je rejniški in imajo veliko prostovoljcev in rejniških domov po vsej državi.

Ta reševalec hišnih ljubljenčkov verjame, da pomoč živalim pomaga ljudem in vsako življenje je zelo dragoceno. Zato vodijo politiko brez ubijanja in ostajajo predani odstranjevanju zlorabljenih, zapuščenih in potepuških psov z ulic. Ta program reševanja hišnih ljubljenčkov je v Dallasu v Teksasu.

V svojih rejniških domovih s temi psi ustvarjajo ljubeče in zdrave odnose. Svojega novega krznenega prijatelja lahko enostavno posvojite iz tega reševalnega programa, zahvaljujoč njihovemu preprostemu postopku posvojitve, ki se začne z izpolnjevanjem spletnega obrazca za posvojitev. Po pregledu vaše prijave se bodo dogovorili za telefonski razgovor z vami in nato obiskali potencialni dom psa.

Dostopili bodo do podatkov o vaši prijavi in ​​znanja o psih, da bi našli najprimernejšega psa za vas. Psi v tem reševalnem programu ne potrebujejo veterinarske oskrbe. DLTR je tudi steriliziral/kastriral pse in tako pomagal nadzorovati njihovo populacijo. Na svoji spletni strani imajo seznam posvojiljivih psov; izberite vsakogar, za katerega želite, da začne postopek posvojitve.

Informacije o reševanju jazbečarja:

Preverite za več: Najboljši reševalci jazbečarjev v Kaliforniji! in najboljši reševalci Corgijev v Teksasu!

3. Reševanje vseh teksaških jazbečarjev

Reševanje vseh teksaških jazbečarjev

All Texas Dachshund Rescue je pomagal na tisoče te pasme, odkar je bila najdena leta 2006. Ta organizacija je bila prvotno ustanovljena za pomoč bolnim in invalidnim jazbečarjem, ki trpijo za IVDD. Imajo skupino kirurgov in veterinarjev, ki tem psom pomagajo zagotoviti zdravstveno oskrbo in podporo, ki jo potrebujejo.

Danes je ATDR razširil svoj doseg na brezdomce, zlorabljene, zapuščene, izgubljene in lastnike predane jazbečarje. Rešujejo, rehabilitirajo in vračajo domov ogrožene in invalidne pse, ki so na ulici ostali brez doma.

ATDR ima politiko, da ne daje posvojitev nobenemu hišnemu ljubljenčku, ne da bi imel posodobljena cepiva, da je bil steriliziran/kastriran, da je test na srčno glisto negativno in jemlje preventivo proti srčni glisti. Njihovi veterinarji tudi pregledajo pse, da se prepričajo, da nimajo zdravstvenih težav, preden jih posvojijo.

S to politiko bodite prepričani, da boste posvojili zdravega in varnega psa iz tega reševalnega hišnega ljubljenčka. Njihove storitve segajo na celotno državo, z večjim poudarkom na območjih, kot so San Antonio, Dallas, Houston, College Station, Austin, Ft Worth, Seguin in Beaumont.

Prihodne pse namestijo v rejniške domove, da spremljajo in ocenjujejo njihovo vedenje pri rejniških družinah, preden jim najdejo posvojitelje, za vedno in ljubeče domove. Individualna oskrba in natančen pregled jim pomagata najti primerne domove in družine za te pse.

Poleg tega All Texas Dachshund Rescue razvija in distribuira izobraževalno gradivo javnosti, ki jih izobražuje o edinstvenih potrebah in zdravstvenih težavah te pasme psov. Materiali poudarjajo tudi pomen sterilizacije/kastracije.

Informacije o reševanju jazbečarja:

4. Reševanje jazbečarja v Houstonu

Reševanje jazbečarja v Houstonu

Slogan tega reševanja hišnih ljubljenčkov je “dokler ga ni, reši enega.” Spodbujajo posvojitev hišnih ljubljenčkov namesto vzreje, saj številni hišni ljubljenčki iščejo nove kraje, ki bi jih lahko poklicali domov. Dachshund Rescue of Houston je neprofitna organizacija, ki temelji na prostovoljcih, ki se ukvarja z združevanjem te pasme psov z ljubečimi družinami. Imajo odlično mrežo rejnikov, ki pomaga pri reševanju in ponovnem domu teh hišnih ljubljenčkov.

DRoH je bil dom številnim jazbečarjem, vključno s mladički, odraslimi in starejšimi psi. Imajo žepu prijazne stopnje posvojitve, kar olajša posvojitev novega krznenega prijatelja. Stopnja posvojitve za mladičke, mlajše od enega leta, je 300 $, pse, stare od 1 do 9 let, 250 $, starejše od 10 let pa 150 $.

Te pse rešujejo in skrbijo v rejniških domovih. Poleg tega, da jim zagotavlja ljubezen in pozornost, ki jo potrebujejo, DRoH zagotavlja, da so psi dobro hranjeni in zdravi. Zagotavljajo veterinarske in negovalne storitve, s čimer zagotavljajo, da so hišni ljubljenčki urejeni in vedno pripravljeni za posvojitev.

Na svoji domači strani so izpostavili vse hišne ljubljenčke, ki so na voljo za posvojitev. Lahko preberete njihove zgodbe in izberete tisto, ki jo želite posvojiti. Ta reševalna hiša ima tudi trgovino, kjer prodajajo ekskluzivne majice z blagovno znamko DRoH. Izkupiček od prodaje predmetov porabijo za nego svojih psov.

Informacije o reševanju jazbečarja:

5. Reševanje diamantnega jazbečarja v Teksasu

Reševanje diamantnega jazbečarja v Teksasu

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev jazbečarjev v Teksasu je Diamond Dachshund Rescue of Texas (DDRT). DDRTX je eden najbolj priljubljenih in najboljših reševalcev jazbečarjev v Teksasu. To reševanje hišnih ljubljenčkov je v središču Teksasa in ga upravljajo predvsem prostovoljci. Predani so dobrobiti, zdravju in sreči te pasme psov. DDRTX ima veliko prostovoljcev in rejniških domov v različnih delih države.

DDRTX je bil vključen leta 2003 in vsako leto so rešili, rehabilitirali in na novo naselili 100 do 200 jazbečarjev. Poleg reševanja in skrbi za pse preučujejo njihovo individualno osebnost in se morajo odločiti za njihovo namestitev. Ko se prijavite za posvojitev, bodo navzkrižno preverili vaše podatke in našli hišnega ljubljenčka, ki bi ustrezal vašemu življenjskemu slogu in potrebam.

Imajo jazbečarje vseh starosti – mladičke, odrasle in starejše. Za seznam razpoložljivih psov lahko preverite tudi njihovo spletno stran. To neprofitno reševanje hišnih ljubljenčkov temelji na donacijah in posvojitvah.

Informacije o reševanju jazbečarja:

Zaključek za reševanje jazbečarjev v Teksasu

5 najboljših reševanj jazbečarjev v Teksasu [2022]

Reševanje in rejništvo hišnih ljubljenčkov je neverjetna izkušnja, ki spremeni življenja psov, ki jim pomagate. S posvojitvijo psa rešite življenje in naredite razliko. Poleg tega, da v vaš dom prinesete nov sveženj veselja, je posvojitev hišnega ljubljenčka tudi vrhunsko dejanje prijaznosti. Naš seznam najboljših reševalcev jazbečarjev v Teksasu vam lahko pomaga, če iščete zdravega in dobro usposobljenega jazbečarja za posvojitev.

Všeč vam bo tudi: