5 najboljših reševanj jazbečarjev v Virginiji! (2022)

Reševanje jazbečarja v Virginiji

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rešitve za jazbečarje v Virginiji. Jazbečarji so pametni psi z neumnimi osebnostmi in čudovitim videzom, ki bi jih vsak ljubitelj psov želel dodati svoji družini.

Vendar pa je ena največjih ovir za začetnike, ki želijo imeti jazbečarja, kje ga dobiti. Lahko se odločite, da ga kupite pri uglednem vzreditelju ali ga posvojite od reševalca psov in prihranite nekaj denarja.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja jazbečarjev v Virginiji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci francoskih buldogov v Virginiji in Najboljši reševalci psov v Virginiji.

Poiščite reševalca jazbečarja blizu mene v Virginiji

Poiščite reševalca jazbečarja blizu mene v Virginiji

Prišli ste na pravo mesto, če iščete najboljše reševalce jazbečarjev v Virginiji. V Virginiji je veliko reševalcev psov, kjer lahko obiščete in posvojite jazbečarja.

Ta članek bo razpravljal o vsem, kar morate vedeti o nekaterih najboljših reševanjih jazbečarjev v Virginiji. Vendar vam vsi ne bodo ponudili storitev, ki jih potrebujete. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljši pasji avtosedeži za jazbečarje in Najboljše pasje postelje, odporne na vonjave.

1. Hope For Life Rescue

Hope For Life Rešite jazbečarja

Hope For Life je eden najboljših in najbolj priljubljenih reševalcev jazbečarjev v Virginiji. Je neprofitna organizacija s sedežem v Virginia Beachu in je bila ustanovljena leta 2002. Skrbijo za zlorabljene, zapuščene in zanemarjene pse. Poleg jazbečarja organizacija rešuje druge pasme psov v Virginiji in okolici.

Organizacija skrbi tudi za pse s posebnimi potrebami. Poleg tega bodo opravljali veterinarske storitve za pse, dokler jih ne bo posvojila prava družina ali oseba. Ko so psi rešeni iz zavetišč z visoko smrtnostjo, jih cepijo in jim ponudijo potrebna zdravila. Leta 2015 je bila Hope For Life razglašena za najboljšo neprofitno organizacijo v obalni Virginiji.

Od svoje ustanovitve je organizacija rešila življenja na tisoče psov v državi, vključno z več jazbečarji. Poskrbeli bodo, da boste od njih posvojili zdravega in kakovostnega psa. Imajo spletno stran, kjer lahko obiščete in preverite nekatere jazbečarje, ki iščejo nove domove.

Če vas zanima posvojitev psa pri Hope For Life, boste morali izpolniti spletni obrazec za prijavo. Ko bodo odobreni, bodo načrtovali sestanek, da vam bodo predstavili vašega bodočega psa. Organizacija je odprta za posvojitev, kar pomeni, da lahko posvojite odrasle pse in mladičke za minimalno posvojitev. Pristojbina za posvojitev vključuje mikročip in doživljenjsko registracijo.

Podrobnosti o reševanju Hope For Life

2. Pojdite v Center za posvojitev hišnih ljubljenčkov

Go Rescue Pet Adoption Center

Go Rescue Pet Adoption Center je ugledno reševanje psov v Virginiji, ki obstaja že vrsto let. Rešujejo zapuščene in zanemarjene pse različnih pasem, tudi jazbečarje. Ko bodo psi rešeni iz zavetišča z veliko smrtnostjo, jim bo dana skrb, ljubezen in čas, ki ga potrebujejo za iskanje novih domov in družin. Svojih pasjih prijateljev ne izdajo nobeni družini.

Morali bodo obiskati vaš dom, da zagotovijo, da bodo jazbečarji srečni in udobni v svojih novih domovih. Danes je ta neprofitna organizacija v Virginiji rešila več kot 2000 psov in jih naselila v stalnih domovih. Zanašajo se na prijaznost in donacije drugih. Veliko ljudi je podarilo različne zaloge, kot so hrana za pse, čistila in papirnate brisače.

Če želite posvojiti jazbečarja v Go Rescue Pet Adoption Center, boste morali izpolniti prijavni obrazec na njihovi spletni strani. Posredovali vam bodo vse podatke o psu, vključno z njegovo evidenco o cepljenju in zdravilih. Njihovo osebje bo načrtovalo sestanek in celo obiskalo vaš dom, da zagotovi, da bo pes v dobrih rokah.

Podrobnosti centra za posvojitev hišnih ljubljenčkov Go Rescue

3. Mavrično reševanje živali

Rainbow Animal Rescue Jazbečar

Rainbow Animal Rescue je bil “reševanje živali, eno za drugim,” že vrsto let. To je neprofitna organizacija v Virginiji, ki jo poganjajo prostovoljci. Organizacija rešuje pse vseh velikosti in pasem, je ena najboljših reševalcev v Virginiji, kjer lahko najdete kakovostnega jazbečarja.

Zavezani so zaščiti psov in drugih hišnih ljubljenčkov v Virginiji in jih namestiti v kvalificirane in ljubeče domove. Organizacija ne rešuje le psov in jim išče nove domove. Za ustvarjanje psom prijazne skupnosti gre še več.

Rejniška organizacija psom zagotavlja udobno in ljubeče okolje, dokler ne najdejo svojih stalnih domov in družin. Organizacija ima nemoten postopek posvojitve psov. Vendar bodo raziskali, preden bodo svoje pse dali novim lastnikom.

Upoštevali bodo vašo potrebo po hišnem ljubljenčku, rutini in drugih pomembnih informacijah, da zagotovijo, da je za psa ustrezno oskrbljeno. To reševalno podjetje za pse je bilo ustanovljeno leta 2005 in je v Virginiji rešilo in vzgojilo na tisoče psov. Njihove pse pregledajo in cepijo njihovi veterinarji, ko jih rešijo. Poleg tega so pred posvojitvijo mikročipirane in sterilizirane/kastrirane.

Podrobnosti o reševanju mavričnih živali

4. Hiša Richmond Ruff

Richmond Ruff House Virginia

Richmond Ruff House je neprofitna organizacija za reševanje psov s sedežem v Richmondu v Virginiji. Ustanovljeno je bilo leta 2015 in je od takrat opravilo ogromno delo pri reševanju zanemarjenih in zapuščenih psov v državi. Organizacijo vodi ekipa prostovoljcev, ki skrbijo za pse s posvojitvami, donacijami in zbiranjem sredstev.

Rešujejo pse različnih pasem in velikosti. Zato ste lahko prepričani, da boste od njih posvojili jazbečarja. Imajo spletno stran, kjer občasno posodabljajo nove pse, ki iščejo nove domove. Zato boste morali nenehno pregledovati njihovo spletno stran, da boste našli svojega želenega psa. Rešujejo pse iz zavetišč za živali in javnega nadzora.

Organizacija skrbi in skrbi za njihove pse, dokler ne najdejo stalnega doma ali družine. Poleg tega svojim hišnim ljubljenčkom zagotavljajo veterinarske storitve, ki skrbijo za njihovo zdravje in varnost. Ko bodo psa rešili iz zavetišča z veliko smrtnostjo, ga bodo cepili veterinarji v hiši Richmond Ruff.

Nimajo fizične lokacije, kjer bi lahko spoznali in posvojili svojega želenega psa, saj so vsi njihovi psi v domovih prostovoljcev. Če želite posvojiti psa, boste morali izpolniti spletno prijavnico na njihovi spletni strani. Ko bo odobren, bodo sklenili sestanek. Lahko obiščete njihovo spletno stran in si ogledate jazbečarje, ki iščejo nove domove, ali pa jih pokličete za kakršna koli vprašanja.

Podrobnosti o hiši Richmond Ruff

5. Lucky Dog Animal Rescue

Srečni pas za reševanje živali

Zadnji na našem seznamu najboljših reševanih jazbečarjev v Virginiji je “Srečni pas za reševanje živali.” Organizacija je bila ustanovljena leta 2009 in je ena najboljših možnosti, ki jih je treba upoštevati. Od svoje ustanovitve je v državi rešil več kot 20.000 psov.

Organizacijo poganjajo prostovoljci, ki so namenjeni reševanju zapuščenih, zanemarjenih in brezdomnih psov v Virginiji in okolici. Rešujejo pse različnih pasem, tudi jazbečarje. Ko so psi rešeni iz zavetišč z visoko smrtnostjo, jih cepijo in jim zagotovijo potrebno zdravstveno oskrbo.

Lucky Dog Animal Rescue tudi pomaga najti ljubeče in trajne domove za svoje pse. Poleg tega izobražujejo skupnost in lastnike hišnih ljubljenčkov o odgovornem starševstvu hišnih ljubljenčkov, ki vključuje usposabljanje poslušnosti, pomen dobre prehrane in drugo. Njihov cilj je zagotoviti, da imajo vsi psi odgovorne družine in ljubeče domove.

Ker je Lucky Dog Animal Rescue neprofitna organizacija, ki ni financirana, je odvisna od odnosov s prostovoljci, lokalnimi veterinarji, rejniškimi domovi, internati in trenerji. Običajno imajo vrsto dogodkov za posvojitev mačk in psov. Ljubitelji hišnih ljubljenčkov lahko obiščejo njihovo spletno stran in si ogledajo prihajajoče dogodke.

Podrobnosti o reševanju živali Lucky Dog

Kako izbrati najboljše reševalce jazbečarjev v Virginiji

Kako izbrati najboljše reševalce jazbečarjev v Virginiji

Jazbečarjev, ki potrebujejo nove domove, ne manjka, vedno jih lahko najdete na pasjih reševalcih. Vendar pa vas lahko različne organizacije za reševanje psov preobremenijo pri izbiri najboljšega mesta za posvojitev jazbečarja.

Tukaj je nekaj stvari, ki jih lahko upoštevate pri izbiri najboljšega reševanja jazbečarjev v Virginiji. Dober reševalec psov bi moral poznati informacije svojih psov in jih razkriti potencialnim posvojiteljem. Povedati vam morajo o fizičnem stanju psa, o zdravljenju in posvetovanju z veterinarjem.

Reševalni center bi moral posredovati vse svoje informacije na različnih platformah, kot so računi družbenih medijev in spletna mesta. Podatki morajo vključevati njihove kontaktne podatke, ali so registrirana organizacija in podatke o donaciji.

Nazadnje, dober center za reševanje psov bi moral imeti ljudi, ki radi skrbijo za pse. Nekatera reševanja izvajajo prostovoljci, ki so navdušeni nad hišnimi ljubljenčki. Če so ljudje v centru prijazni, ste lahko prepričani, da dobro ravnajo s svojimi psi.

Povezano: Najboljša imena psov Wiener za vašega kužka.

Več informacij o jazbečarjih v Virginiji

Več informacij o jazbečarjih v Virginiji

Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi morali imeti jazbečarja v Virginiji.

  • So zvesti
  • Imajo noro osebnost
  • So dobri pustolovski prijatelji
  • So lovci na drobno divjad
  • So odlični družinski spremljevalci.

Zaključek za “najboljše reševanje jazbečarjev v Virginiji”

Zaključek za najboljše reševanje jazbečarjev v Virginiji

Jazbečarji so čudoviti psi, ki so lahko odličen dodatek našim družinam. Vendar jih kar nekaj roma po ulicah, ker nimajo doma. Na srečo več pasjih reševalcev nudi zavetje takšnim psom. Če iščete odlično rešitev za posvojitev jazbečarja, si lahko omislite enega z našega seznama.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja jazbečarjev v Virginiji, si lahko ogledate:

Preden posvojite jazbečarja iz reševalnega zavetišča v Virginiji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vse, kar morate vedeti o jazbečarjih ali dunajskih psih” spodaj: