5 najboljših reševanj nemškega ovčarja v New Jerseyju! (2022)

Reševanje nemškega ovčarja v New Jerseyju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če ste na poti za najboljše reševanje nemškega ovčarja v New Jerseyju. Nemški ovčar je bil vedno zvesta, zaščitniška in blizu pasma psov.

Vendar pa so ti psi ponavadi dragi zaradi svoje družbene, energične, poslušne in inteligentne osebnosti. Na srečo lahko najdete zdravega in usposobljenega nemškega ovčarja po nominalni ceni v katerem koli reševalnem centru v New Jerseyju.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja nemških ovčarjev v New Jerseyju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljša reševanja Goldendoodle v New Jerseyju in Najboljši reševalci francoskih buldogov v New Jerseyju.

Poiščite reševalca nemškega ovčarja blizu mene v New Jerseyju

Poiščite reševalca nemškega ovčarja blizu mene v New Jerseyju

Preberite, če želite poiskati pet najboljših centrov za reševanje nemških ovčarjev v New Jerseyju, kjer lahko najdete najboljšega psa. Ti centri svojim psom ne postavljajo cene, temveč se osredotočajo na njihovo fizično in čustveno počutje.

Priporočila za izdelke nemškega ovčarja: Najboljše pasje nogometne igrače in Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za velike pse.

1. Reševanje nemškega ovčarja iz New Jerseyja

Reševanje nemškega ovčarja iz New Jerseyja

Reševanje nemškega ovčarja v New Jerseyju je prva postaja za vsako osebo, ki išče zdravega nemškega ovčarja po vsej državi. Ta neprofitna organizacija je namenjena reševanju, rehabilitaciji in namestitvi nemških ovčarjev v stiski.

GSDRNJ rešuje pse iz zavetišč po ZDA, Kanadi in Portoriku (včasih pa še dlje), ki jim grozi evtanazija ali druga zloraba. Te pse vzgajajo v domovih, dokler ne najdejo ljubeče družine za vse življenje.

Reševanje se po svojih najboljših močeh trudi najti popolno ujemanje med psom in lastnikom. Upoštevajo osebnostne lastnosti obeh strani, tako da ima vsak hišni ljubljenček še veliko srečnih let s svojimi novimi družinskimi člani. Ko posvojite psa iz GSRNJ, dobite psa, ki je pregledan pri veterinarju in usposobljen za temperament.

Vsi psi so posodobljeni s posnetki, testirani na srčne gliste ali druge bolezni, po potrebi zdravljeni, sterilizirani ali kastrirani ter mikročipirani z identifikacijo. GSRNJ zaračunava različne pristojbine za posvojitev, odvisno od starosti, zdravja in pasme psa.

Podrobnosti o reševanju nemškega ovčarja v New Jerseyju

2. Best Friends Animal Society New Jersey

Best Friends Animal Society New Jersey

Društvo najboljših prijateljev živali izvaja reševalne programe v sodelovanju z več kot 2000 reševalnimi skupinami in zavetišči. Ta mreža upravlja reševalne centre v New Jerseyju, Los Angelesu, New Yorku, Salt Lake Cityju, Atlanti in Houstonu.

Izvaja tudi kampanje za izgradnjo skupnosti za spodbujanje pozitivnih rešitev za odpravo brezdomstva živali. Društvo Best Friends Animal Society sodeluje z zavetišči po Severni Ameriki, da bi povečalo število posvojitev in zmanjšalo evtanazijo.

Upravlja tudi zavetišče brez ubijanja za živali s posebnimi potrebami in vodi pobudo No-Kill 2022, da bi Amerika do leta 2024 postala država brez ubijanja. Ta organizacija preživi predvsem z donacijami in prostovoljci. Za njihov program posvojitve se lahko prijavite na njihovi spletni strani za katerega koli hišnega ljubljenčka. Postopek posvojitve je takojšen, preprost, učinkovit in ne stane nič denarja.

Vendar pa boste morda morali plačati za program za kastriranje, ki je cenovno ugodnejši od drugih omrežij. Poleg tega boste sodelovali s katerim koli od njihovih veterinarjev prostovoljcev, da bodo vašo novo žival cepili in preverili DNK. Pričakujte, da se boste ločili z nekaj dolarji za postopek.

Najboljši prijatelji živalskega društva New Jersey Podrobnosti

3. Sedona Shepherd Sanctuary, New Jersey

Sedona Shepherd Sanctuary New Jersey

Sedona Shepherd Sanctuary je bil ustanovljen novembra 2014 z dvema glavnima ciljema: sprejeti nezaščitene nemške ovčarje in jim pomagati najti svoje večne domove. To je neprofitna organizacija 501(c)3, ki se osredotoča na nemške ovčarje.

Vendar pa jemljejo tudi druge pasme, kot so veliki Pireneji, rotvajler, akita in bokser. Njegovo poslanstvo je voditi brezdomce, zlorabljene in zanemarjene pse, da postanejo dovolj zdravi za posvojitev skozi proces rehabilitacije. Poleg zdravstvene oskrbe sodelujejo s strokovnjaki za šolanje svojih psov.

Sedona Shepherd Sanctuary nima psarne ali zavetišča. Namesto tega so vsi njihovi psi vzrejeni v ljubečih domovih, kjer lahko dobijo vso nežno ljubečo oskrbo, ki jo potrebujejo. Vsakega psa, pripravljenega za posvojitev, oddajo v rejništvo, da se navadi na življenje z ljudmi in drugimi živalmi.

Ko se naučijo ravnati z ljudmi in drugimi živalmi, so ti psi združeni s potencialnim posvojiteljem, ki popolnoma ustreza njihovim potrebam. Na ta način Shepherd Sanctuary Sedona zagotavlja, da bo vsakega posvojenega psa namestil v ljubeč dom, kjer bo zanj ustrezno oskrbovan in brezpogojno ljubljen vse življenje.

Sedona Shepherd Sanctuary New Jersey Podrobnosti

4. Klub nemških ovčarjev severnega New Jerseyja

Klub nemških ovčarjev severnega New Jerseyja

Klub nemških ovčarjev severnega New Jerseyja služi predvsem severnemu delu New Jerseyja. Vendar pa ponujajo tudi program meddržavnih posvojitev, kar pomeni, da jih lahko kontaktirate od koder koli po Združenih državah. Tukaj boste našli veliko nemških ovčarjev različnih velikosti in osebnosti, ki so pripravljeni, da jih posvoji družina.

Skupina je precej aktivna, svoje rešene pse pa vedno predstavijo na svoji Facebook strani. Za posvojitev psa jim boste morali poslati e-pošto, da pokažete zanimanje za reševalni center. Na njihovo odobritev boste morali počakati od enega do dveh tednov.

V tem obdobju se uskladijo z vašimi zahtevami z obstoječimi psi, preden nadaljujejo s postopkom posvojitve. Poleg posvojitvenega programa klub izvaja usposabljanje in izobraževanje njihovih nemških ovčarjev. Prav tako izvajajo ozaveščanje in senzibilizacijo javnosti o striženju, prehrani, negi in vedenju različnih psov.

Lahko preverite njihovo spletno stran in se prijavite na katerega od njihovih prihajajočih seminarjev. Klub zaračuna med 350 in 400 $ nepovratnih pristojbin za posvojitev za mladička, mlajšega od enega leta, in 325 do 350 $ za starejšega psa. Te pristojbine vključujejo sterilizacijo, cepljenje (za mladičke), razglistenje, testiranje na srčne gliste in mikročipiranje.

Podrobnosti o klubu nemških ovčarjev severnega New Jerseyja

5. Shake a Paw Rescue and Adoption Center, New Jersey

Shake a Paw Rescue and Adoption Center New Jersey

Zadnji na seznamu najboljših rešenih nemških ovčarjev v New Jerseyju je “Shake a Paw Rescue and Adoption Center.” Center za reševanje in posvojitev Shake A Paw se je začel kot veterinarska klinika leta 2012.

V dveh desetletjih je razširil svoje storitve in se izkazal kot eden najboljših centrov za posvojitev brezdomcev, zapuščenih in nezaželenih psov in mladičkov v New Jerseyju. Osredotočajo se na nemške ovčarje, tukaj pa lahko najdete tudi druge priljubljene pasme, kot so labradorci, zlati prinašalci, čivave, boksarji, pitbuli in pudlji.

Center ima programe, kot so šolanje mladičev in šole za šolanje starejših psov za vse njihove pse. Shake A Paw Center ponuja tudi storitve nege, da bo vaš ljubljenček čist in zdrav skozi vse življenje.

Ponujajo tudi cepljenja in zdravstvena spričevala za vse svoje mladičke. Preden bodo katerega od svojih psov izpustili v posvojitev, bodo opravili tri primarne teste: splošne zdravstvene teste, teste temperamenta in teste sposobnosti mladičev.

To zagotavlja, da pes, ki ga nosite domov, ustreza vašim željam in življenjskemu slogu. Če želite posvojiti enega od nemških ovčarjev iz Shake A Paw, morate vložiti vlogo za posvojitev na njihovi spletni strani.

Od njih pričakujte takojšnje povratne informacije z navodili o stroških, s katerimi se boste morali odpovedati. Nekateri stroški vključujejo pristojbino za posvojitev od 99 do 449 $ (odvisno od psa) in 50 USD pristojbine za sterilizacijo.

Podrobnosti centra za reševanje in posvojitev Shake a Paw v New Jerseyju

Kako izbrati zavetišče za reševanje nemškega ovčarja v New Jerseyju

Kako izbrati zavetišče za reševanje nemškega ovčarja v New Jerseyju

New Jersey ima številne reševalne organizacije in centre, zato je iskanje najboljšega reševanja za nemškega ovčarja lahko zastrašujoče. Ko razmišljate o svoji izbiri, se prepričajte, da so skupine, ki jih sodelujete, registrirane in odobrene s strani veterinarskega javnega zdravja New Jersey.

Preverite tudi ugled reševalne organizacije in ali izvajajo DNK teste, OFA teste in druge vrste cepljenja. Nazadnje preglejte pogoje posvojitev, vključno s pripadajočimi pristojbinami in časom izbire. Če ste zunaj države, vprašajte, ali reševalni center zagotavlja meddržavno posvojitev in kako boste dobili svojega psa.

Več informacij o nemških ovčarjih iz New Jerseyja

Več informacij o nemških ovčarjih iz New Jerseyja

Nemški ovčarji so zvesti in prijazni psi z močnim občutkom samozavesti. Radi so na prostem, se igrajo na dvorišču ali vsak dan hodijo na sprehode. Včasih lahko postanejo nekoliko razburljivi, a se bodo umirili, ko bodo starejši. Nemški ovčarji v Novi so veliki, s povprečno težo med 50-90 funtov.

Velikost vašega psa je odvisna od tega, katere pasme je in njegove starosti. Če imate v hiši majhne otroke, boste morda želeli razmisliti o posvojitvi manjšega psa, kot sta miniaturni šnavcer ali jorkširski terier, namesto da bi si iz varnostnih razlogov kupili tistega, ki je večji od vaših otrok. Ne glede na pasmo so te živali dobri čuvaji.

Povezano: Kdaj se nemški ovčarji umirijo in Zakaj je moj nemški ovčar suh?

Zaključek za “najboljše reševanje nemškega ovčarja v New Jerseyju”

Zaključek za The

Ko iščete nemškega ovčarja, je ključnega pomena, da najdete najboljšega reševalca na vašem območju. Če iščete Nemški ovčar reševanja na Googlu (poštna številka je na primer NJ), nekateri lokalni nemški ovčarji potrebujejo domove. Želite se obrniti na to organizacijo in izvedeti več informacij o tem, kako posvojiti nemškega ovčarja.

To pomeni, da se seznanite z njihovim postopkom posvojitve, kaj bodo pričakovali od vas, zahtevami in morda celo pogovor s prostovoljcem, ki vam lahko odgovori na dodatna vprašanja. V nasprotnem primeru vaše iskanje ne bo nikoli narobe z nobenim najboljšim reševanjem nemškega ovčarja na tem seznamu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja nemških ovčarjev v New Jerseyju, si lahko ogledate:

Preden posvojite spremljevalca nemškega ovčarja iz reševalnega zavetišča v New Jerseyju, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Kako je imeti nemškega ovčarja” spodaj: