5 najboljših reševanj pudljev na Floridi! (2022)

Reševanje pudljev na Floridi

Če iščete najboljše rešitve za pudlje na Floridi, ste prišli na pravo mesto. Pudlji so trenutno zelo priljubljena izbira hišnih ljubljenčkov za mnoge ljudi.

Ta pasma psov je tudi bolj smiselna izbira za tiste, ki živijo v majhnih stanovanjih ali brez dvorišč za namestitev psov velikih pasem.

Številni reševalci pudljev na Floridi imajo to neverjetno pasmo psov, ki išče nov dom. Zaradi majhne do srednje rasti ne potrebujejo veliko prostora. Prav tako so zelo ubogljivi in ​​z njimi je zabavno biti.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja pudljev na Floridi, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci maltežanov na Floridi in Najboljši reševalci jazbečarjev na Floridi.

Poišči reševalca pudlja blizu mene na Floridi

Poišči reševalca pudlja blizu mene na Floridi

Če iščete primerno reševalno hišo za posvojitev pudlja, ste prišli na pravo mesto. Našteli smo in pregledali nekaj najboljših krajev na Floridi za posvojitev te pasme. Preberite, če si želite ogledati naše najboljše izbire.

Priporočila za izdelke za pudlje: Najboljši balzam za pudlje in Najboljše škarje za pudlje.

1. Reševanje obalnih pudljev

Reševanje obalnih pudljev

Prvo reševanje psov na našem seznamu je reševanje obalnih pudljev. To reševanje hišnih ljubljenčkov je namenjeno reševanju samo te pasme psov. CPR je bila uradno ustanovljena marca 2004 s strani predane in izkušene skupine prostovoljcev. Ta organizacija ne more, da ne bi opazila ogromnega povečanja števila zlorabljenih in zapuščenih pudljev in pudljev mešancev na njihovem lokalnem območju.

Najboljša rešitev tega problema je bila ustanovitev regionalne reševalne skupine. CPR svoje storitve osredotoča na vzhodni obalni koridor Floride od Duvala do okrožja Dade. Samo prostovoljci, ki vodijo organizacijo, svoj prosti čas posvečajo skrbi za rešene hišne ljubljenčke.

Coastal Poodle Rescue sodeluje s profesionalnimi veterinarji in negovalci, da zagotovi, da so psi vedno zdravi in ​​urejeni. Nudijo vse pse, testirane na srčno glisto in druge zajedavce, posodobijo njihova cepiva, sterilizirajo/kastrirajo in zdravijo katero koli zdravstveno stanje (če je potrebno). CPR ne daje nezdravih ali neurejenih pudljev v posvojitev.

Po reševanju psi opravijo temeljit veterinarski pregled pred posvojitvijo. Svoje pse namestijo v rejniške domove, da se jim pomagajo prilagoditi pred posvojitvijo. Psi prejemajo najsodobnejšo rejništvo, vključno z vedenjskim usposabljanjem, usposabljanjem za kahlico, socializacijskimi veščinami in še več.

Rejniška oskrba jim pomaga oceniti vsakega psa glede temperamenta in vedenjskih težav. Če ima pes kakršno koli zdravstveno stanje, bo ostal v rejniškem domu, dokler ni popolnoma fit (kar lahko traja tedne ali mesece). Tudi ko so zdravi, psi ostanejo v rejniškem domu, dokler jim ta reševalna hiša ne najde novih, ljubečih domov.

Poleg tega to reševanje hišnih ljubljenčkov izobražuje javnost o užitku lastništva te pasme, pomenu sterilizacije/kastracije in še več. Pomaga jim tudi, da se naučijo, kako se psi odzivajo na tujce, otroke in druge živali. Te informacije uporabljajo za iskanje primernih domov za pse.

Podrobnosti o reševanju obalnih pudljev

2. Reševanje pudlja na Floridi

Reševanje pudlja na Floridi

Naslednji na vrsti je reševanje pudljev Florida. FPR rešuje pudlje in jim išče nov dom od leta 1994. So eden najstarejših reševalcev hišnih ljubljenčkov v državi, ki se osredotoča na to pasmo psov. Prizadevanje dveh žensk, ki jima je tako zelo mar za dobrobit neželenih psov – Marthe Harrington in Patricie Bonati – je rodilo to organizacijo. Martha je predčasno zapustila organizacijo zaradi zdravstvenih težav.

Ta organizacija rešuje različne vrste pudljev, vključno z igračami, miniaturami in standardnimi. Od nastanka te organizacije je rešila in na novo naselila več kot 10.000 predstavnikov te pasme. Rešujejo, rehabilitirajo in vračajo domov izgubljene, nezaželene, zlorabljene, zanemarjene in zapuščene pse. Vendar Tricia ostaja aktivna in spodbuja organizacijo naprej.

FPR ima svojega veterinarja, ki pregleda vse njihove rešene hišne ljubljenčke. Po pregledu hišnim ljubljenčkom zagotovijo vso potrebno zdravstveno oskrbo, ki jo potrebujejo, vključno s posodobljenim cepljenjem, preventivnimi zdravili, zobozdravstvenimi posegi in drugo. To reševanje hišnih ljubljenčkov tudi sterilizira/kastrira in mikročipira svoje pse, preden jih da v posvojitev.

FPR svojim rešenim psom nudi tudi zdravljenje srčne gliste in drugih večjih operacij, kot so operacija kolkov, rekonstrukcija obraza, popravila zlomljenih kosti in operacije sive mrene. Ta organizacija ima več kot 110 prostovoljcev, kar je več kot dovolj, da zadovolji potrebe teh psov v njihovih rejniških domovih. Začnite postopek posvojitve tako, da prebrskate njihove razpoložljive pse in izberete tistega, ki ga želite.

Podrobnosti o reševanju pudljev na Floridi

3. Reševanje pudljev in psičkov na Floridi

Reševanje pudljev in psičev na Floridi

Motor te odlične organizacije za reševanje hišnih ljubljenčkov je »reševanje psov v stiski,« kar počnejo od leta 2008. Od svojega nastanka leta 2008 je ta organizacija rešila več kot 5500 življenj. Imajo posebno skupino prostovoljcev, ki se veselijo reševanja psov, ki potrebujejo pomoč.

To reševanje hišnih ljubljenčkov ne prezre psov z zdravstvenimi potrebami. Rešujejo pse, ki trpijo zaradi zanemarjanja in zlorabe, ki jih lastniki zavračajo, in ostanke iz nadzora živali. PPR zagotavlja tem psom veterinarsko oskrbo, ki jo potrebujejo. Namestijo jih tudi v rejniške domove, njihove rejniške družine pa jim izkažejo ljubezen in naklonjenost, ki si jo zaslužijo.

To reševanje hišnih ljubljenčkov v rejniku nima osrednje lokacije za srečanje s svojimi psi. Psi ostanejo v rejniških domovih, kjer so deležni oskrbe, ljubezni in medicinske podpore, dokler niso pripravljeni na posvojitev. Zanimivo je, da PPR svoje pse daje v posvojitev le družinam, ki jih cenijo.

Po vsej državi imajo veliko rejniških družin, ki živijo s temi psi. To reševanje hišnih ljubljenčkov ima zelo nizke administrativne stroške, kar jim omogoča, da 97 odstotkov svojih donacij porabijo neposredno za oskrbo hišnih ljubljenčkov, vključno z veterinarskimi računi, nego, hrano, zdravili in drugimi stroški, povezanimi z hišnimi ljubljenčki.

PPR je bil ustanovljen z namenom reševanja psov, za katere se nihče ni boril ali se zanje. Bili so tam zaradi psov, ki jih nihče ni pripravljen rešiti. Posvojiti psa iz tega reševanja hišnih ljubljenčkov ni težko; vse kar morate storiti, da začnete, je, da izpolnite njihov spletni obrazec za prijavo.

Podrobnosti o reševanju pudljev in psičev na Floridi

4. VIP reševanje osrednje Floride

VIP reševanje osrednje Floride

VIP Rescue of Central Florida ima preprosto nalogo reševanja, rehabilitacije in ponovne namestitve psov malih pasem. Reševanje hišnih ljubljenčkov se osredotoča na pse malih pasem, vključno z mešanci pudli in pudlji. Te pse rešijo in nadomeščajo v osrednji Floridi.

VIP Rescue of Central Florida ima tudi več temeljnih vrednot, vključno z izobraževanjem skupnosti osrednje Floride o vprašanjih, povezanih z brezdomci in prenaseljenostjo hišnih ljubljenčkov. Poleg izobraževanja javnosti o vprašanjih prenaseljenosti hišnih ljubljenčkov to reševanje hišnih ljubljenčkov dokazuje svojo zavezanost zaustavitvi prenaseljenosti hišnih ljubljenčkov v osrednji Floridi.

VIP olajša posvojitev hišnih ljubljenčkov s svojim štiristopenjskim postopkom posvojitve. Prvi korak vključuje iskanje prijatelja za krzno, ki ga imate radi na njihovi spletni strani. Vsakega psa, ki ga rešijo, sterilizirajo/kastrirajo, preden ga dajo v posvojitev. Na svoji spletni strani imajo veliko psov malih pasem, vključno s pudli. Prebrskajte seznam razpoložljivih psov in izberite tistega, ki ga želite.

Drugi korak je izpolniti obrazec za prijavo za posvojitev na spletu. Ena izjemna stvar pri tem reševanju hišnih ljubljenčkov je, da se hitro odzovejo na prošnje za posvojitev. Tretji korak je načrtovanje srečanja in pozdrava (potem ko je vaša prošnja za posvojitev odobrena). Zadnji korak je dobrodošlico vašemu novemu krznenemu prijatelju v vašem domu.

Podrobnosti o VIP reševanju osrednje Floride

5. Fundacija Glimmer of Life

Fundacija Glimmer of Life

Zadnji na seznamu najboljših reševanih pudljev na Floridi je “Fundacija Glimmer of Life.” Fundacija Glimmer of Life je neprofitna organizacija za reševanje hišnih ljubljenčkov, namenjena reševanju psov malih pasem na Floridi. Ta organizacija rešuje življenja poškodovanih in bolnih hišnih ljubljenčkov, ki potrebujejo reševalno medicinsko oskrbo.

Fundacija Glimmer of Life ima sedež na južni Floridi in skrbi za potrebe brezdomcev, bolnih in zapuščenih psov. GLF rešuje in zagotavlja zdravstveno oskrbo tem psom, jih rehabilitira in jim zagotavlja ljubeč, varen in za vedno dom.

Ta organizacija daje pse v posvojitev samo družinam in posameznikom, ki ljubijo pse, in zagotavlja, da so hišni ljubljenčki v naročju ljudi, ki jih imajo radi. GLF tudi zagotavlja, da so vsi njegovi psi zdravi in ​​primerni za posvojitev, preden jih izdajo. Svoje pse namestijo v rejništvo, preden jih dajo v posvojitev.

Podrobnosti o fundaciji Glimmer of Life

Zaključek za “Najboljše reševanje pudljev na Floridi”

Zaključek za najboljše reševanje pudljev na Floridi

Posvojiti pudlja, namesto da bi ga kupil pri vzreditelju, je lepa gesta, ki vam bo prihranila denar in dala psu priložnost, da ponovno izkusi ljubezen.

To pasmo psa lahko posvojite iz najboljših reševalcev pudljev na Floridi. Z zgoraj navedenimi možnostmi bodite prepričani, da boste posvojili zdravega, varnega in lepo urejenega pudlja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja pudljev na Floridi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete pudlja domov iz reševalnega zavetišča na Floridi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o lastništvu pudlja” spodaj: