5 najboljših reševanj pudljev v Kaliforniji! (2022)

Predloga Best-Poodle-Rescues-in-California

Če iščete najboljše rešitve za pudlje v Kaliforniji, ste prišli na pravo mesto. Niste edini v tej nalogi. Podatki iz Wikipedije kažejo, da je pudelj tretji najbolj priljubljen pes na svetu.

Priljubljenost te pasme psov je ustvarila veliko povpraševanje in mnogi ljudje iščejo kraje, kjer bi jih posvojili. Drug razlog, zakaj imajo ljudje radi to pasmo psov, je, da je zanje enostavno skrbeti, saj so hipoalergeni in se ne izlivajo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja pudljev v Kaliforniji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje logotipov v Kaliforniji in Najboljši malteški reševalci v Kaliforniji.

Poiščite reševalca pudlja blizu mene v Kaliforniji

Poiščite reševalca pudlja blizu mene v Kaliforniji

Če želite imeti to pasmo psa kot svojega novega pasjega spremljevalca, so tukaj najboljša mesta za posvojitev.

Priporočila za izdelke za pudlje: Najboljši belilni šamponi za pse in Najboljše luksuzne sklede za pse.

1. NorCal Poodle Rescue

Reševanje pudljev NorCal

Na vrhu našega seznama imamo NorCal Poodle Rescue. To reševanje hišnih ljubljenčkov se osredotoča predvsem na severno Kalifornijo, sprejema pa hišne ljubljenčke iz vse države. NorCal Poodle Rescue se zavezuje, da bo izgubljenim, zlorabljenim in zapuščenim pudlom zagotovil udobno življenje. Imajo ekipo prostovoljcev, ki te pse rešujejo in rehabilitirajo. Ta reševalna hiša vsako leto reši in posvoji več kot 140 pudljev.

Ko te hišne ljubljenčke rešijo, preverijo in pregledajo, ali imajo kakšno osnovno zdravstveno stanje. Tisti s hudimi zdravstvenimi težavami dobijo ustrezno zdravljenje in operacijo, ki jo potrebujejo. Tudi zdravi psi so še vedno cepljeni, mikročipirani in sterilizirani/kastrirani. Imajo politiko, da nobenega pudla ne pustijo nezdravega ali bolnega, zato jih, ko jih rešijo, popolnoma popravijo.

Poleg tega NCPR rešuje in sprejema standardne, miniaturne in igrače pudlje. Zato se lahko zanesete nanje za katerega koli pudlja, ki ga želite posvojiti. Še ena odlična stvar pri reševanju hišnih ljubljenčkov je politika vračanja hišnih ljubljenčkov. Če vam posvojitev ne uspe, lahko hišnega ljubljenčka vrnete v reševalni dom.

NCPR je organizacija za jamstvo za posvojitev; borijo se proti zlorabi živali in rešujejo zdrave in zdrave pse. Organizirajo tudi letni dogodek v Carmelu v Kaliforniji, imenovan »Dan pudljev«. Dogodek je zabaven in združuje ljubitelje in lastnike pudljev po vsej državi. Ves izkupiček od tega dogodka gre organizaciji, ki ga porabijo za zadovoljevanje potreb svojih rešenih hišnih ljubljenčkov.

Podrobnosti o reševanju pudljev NorCal

2. Psi brez meja

Psi brez meja

Psi brez meja so ena izmed najljubših reševalcev hišnih ljubljenčkov mnogih ljubiteljev psov. Ljudje imajo radi to reševanje hišnih ljubljenčkov zaradi njihovih odličnih storitev, vključno s kakovostno oskrbo njihovih psov. Psi brez meja se ne osredotočajo samo na pudlje, ampak jih imajo v oskrbi veliko. Rešujejo različne pasme psov, rehabilitirajo in jim najdejo najboljše, ljubeče domove.

Ta reševalna hiša ima sedež v Los Angelesu, vendar sprejemajo lastnike predane in izgubljene pse iz različnih delov države. Ne čakajo le na sprejem psov; ta organizacija vleče pse iz zavetišč na območju Los Angelesa. Psi brez meja sodelujejo tudi z mednarodnimi reševalnimi partnerji, da bi pomagali zagotoviti domove za pse v stiski.

Od ustanovitve leta 2006 so Psi brez meja namestili več kot 6000 psov v ljubeče in za vedno domove. Za posvojitev imajo mladičke in odrasle pse. Da bi olajšali posvojitev hišnih ljubljenčkov, DWB organizira pogoste sejme posvojitev. Za datum naslednjega sejma posvojitev lahko preverite njihovo spletno stran.

Posvojitev te pasme psov iz tega reševanja hišnih ljubljenčkov prinaša številne prednosti. Poleg zagotavljanja, da so psi zdravi, preden jih posvojijo, DWB svojim strankam nudi podporo in nasvete za celotno življenje hišnega ljubljenčka, da zagotovi uspešne in srečne posvojitve. DWB nima osrednje lokacije; svoje rešene pse hranijo v rejniških domovih, dokler jim ne najdejo novih domov.

Podrobnosti o Psih brez meja

3. Reševanje Foothill Dog

Reševanje Foothill Dog Foothill Dog Rescue je ena tistih organizacij za reševanje hišnih ljubljenčkov, ki se lotijo ​​nalog, da bi rešili življenja teh čudovitih bitij. FDR gre v zavetišča za visoko smrtnost, da bi rešil, rehabilitiral in vrnil domov pse. Psom prijazni prostovoljci vodijo to neprofitno organizacijo in vsi so predani pomoči in izboljšanju življenja izgubljenih, zapuščenih, zavrnjenih in brezdomnih psov.

Foothill Dog Rescue ne posvoji psov in nanje pozabi. Poleg reševanja psov iz zavetišč FDR sprejema pse bolnih lastnikov in tistih, ki ne morejo več skrbeti za svoje ljubljenčke. Njihovo ekipo prostovoljcev sestavljajo trenerji, veterinarji in negovalci. Vsi prispevajo k splošnemu zdravju in dobremu počutju psov. To reševanje hišnih ljubljenčkov zagotavlja, da so psi pripravljeni na prehod v svoje nove domove.

Ta organizacija nudi podporo po posvojitvi, storitve usposabljanja in informacije za svoje nove lastnike. Rešujejo tudi breje pse in mladičke ter jim dajo najboljše življenje, ki si ga zaslužijo. Zato vam bodo povedali, kaj morate vedeti o tej pasmi psov. Različne pasme psov imajo edinstvene prehranske potrebe; FDR vas bo naučil, kako najbolje skrbeti za to pasmo.

Ko ti psi postanejo odrasli, jih FDR sterilizira/kastrira, da bi omejil prenaseljenost živali. To reševanje živali postavi njihove pse v rejniške domove za tedne, preden jih odpusti. Za začetek postopka posvojitve morate izpolniti spletni obrazec za prijavo. Pregledali bodo vašo prijavo in vas kontaktirali, da se dogovorijo za sestanek. Zahvaljujoč rejniškim domovom so rešili in na novo naselili več kot 1600 psov.

Podrobnosti o reševanju Foothill Dog Rescue

4. Druga priložnost za reševanje psa

Druga priložnost za reševanje psaKot pove že ime organizacije, se Second Chance Dog Rescue osredotoča na to, da psom ponudi drugo priložnost v življenju. To je eden največjih reševalcev psov v San Diegu, v oskrbi pa imajo veliko pasem psov, vključno s pudli. Končno poslanstvo te organizacije za reševanje psov je reševanje in vračanje domov nemočnih in brezdomnih psov.

Second Chance Dog Rescue gre v lokalna zavetišča za reševanje psov. Številnim psom želijo dati drugo priložnost za življenje tako, da jih rešijo, rehabilitirajo in namestijo nazaj. Ko shranijo ali prejmejo katerega koli psa, zagotovijo vrhunsko zdravstveno oskrbo, vključno s sterilizacijo/kastracijo. Odprti so tudi za pse, ki jih predajo lastniki, saj mnogi lastniki psov predajo svoje pse iz različnih razlogov.

Ta organizacija ima tudi edinstven postopek posvojitve hišnih ljubljenčkov, ki zagotavlja, da se pravilno odločijo tako za psa kot za posvojitelja. Po odobritvi vaše prošnje za posvojitev vam bodo psa poslali v 2-tedensko rejništvo ali prehodno obdobje. Obdobje 2 tednov bi določilo, ali se s psom ujemata. Če bo prehodno obdobje potekalo gladko, bo SCDR poslal predstavnike na vaš dom, preden dokonča posvojitev.

Podrobnosti o reševanju psov Second Chance

5. Družinsko reševanje psov

Družinsko reševanje psovZadnji na seznamu najboljših reševanih pudljev v Kaliforniji je “Družinsko reševanje psov.” Family Dog Rescue je na misiji pomagati ljudem pri iskanju kompatibilnih psov za ustvarjanje srečne družine. Rešujejo pse vseh okolij, pasem in osebnosti iz Kalifornije in Mehike.

Family Dog Rescue je bilo ustanovljeno leta 2010 in od takrat so združili številne pse v ljubeče in hišnim ljubljenčkom prijazne družine. Psim v stiski dajo drugo priložnost tako, da se umaknejo z ulic in prenatrpanih zavetišč. FDR reši te pse in jih pripelje v svoj rejniški program.

Zagotavljajo zdravstveno oskrbo in zagotavljajo, da so njihova cepljenja ažurna. To reševanje hišnih ljubljenčkov, ki temelji na rejniku, spodbuja sterilizacijo/kastracijo in sterilizirajo/kastrirajo vse svoje pse ob pravi starosti. Rešeni psi so po zaslugi sočutnih rejnikov deležni ustrezne socializacije in obogatitve v svojih rejniških domovih.

Family Dog Rescue je ponosen, da povezuje družine s prijaznimi, ljubečimi krznenimi prijatelji. Ta organizacija je prijazna tudi do posvojiteljev. So eden najboljših reševalcev pudljev v Kaliforniji, ki s svojimi potencialnimi posvojitelji ravna enako kot s svojimi psi.

Podrobnosti o reševanju družinskih psov

Zaključek za “Najboljše reševanje pudljev v Kaliforniji”

5 najboljših reševanj pudljev v Kaliforniji [2022]Pudlji imajo dve izjemni genetski lastnosti, zaradi katerih so odlični reševalni psi. Prvič, ti psi ne izpadajo, kar pomeni, da nimajo rednih negovalnih sej, in s pasjo dlako se ne boste ukvarjali doma.

Drugič, ta pasma psov je hipoalergena, zaradi česar so odlični za ljudi z alergijami. Ta pasma psov je na voljo v treh različnih velikostih, standardnih, miniaturnih in igračah, katere koli od njih pa lahko posvojite iz najboljših reševalcev pudljev v Kaliforniji.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja pudljev v Kaliforniji, si lahko ogledate:

Preden pripeljete pudlja domov iz reševalnega zavetišča v Kaliforniji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o lastništvu pudlja” spodaj: