6 najboljših dnevnih vrtcev za pse v San Joseju! (2022)

Predloga Best-Dog-Daycares-in-San-Jose

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše vrtce za pse v San Joseju. Lastniki hišnih ljubljenčkov morajo svoje hišne ljubljenčke zabavati in razgibati ves dan.

To je lahko izziv, če oseba dela dolge ure ali pogosto potuje z minimalnim preostankom časa za dejavnosti, kot so hoja, igranje in trening.

Dnevno varstvo v San Joseju je možnost, ki ima številne prednosti za tiste, ki živijo zaposleno. Ti objekti so zasnovani za pse vseh starosti, pasem in temperamentov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu vrtcev za pse v San Joseju, si oglejte ta druga priporočila na območju San Joseja: Najboljši rejci Goldendoodle na območju zaliva in Najboljši reševalci psov na območju zaliva.

Iskanje dnevnega varstva za pse v San Joseju

Iskanje dnevnega varstva za pse v San Joseju

Vrtci za pse so podobni običajnim vrtcem. Ponujajo aktivnosti, primerne starosti čez dan; vendar so posebej bolje prilagojeni potrebam psov in ne ljudi.

Otroci za pse v San Joseju nudijo ugodnosti, kot so oprema za igranje psov, igrišča v zaprtih prostorih in na prostem, dostop do veterinarja, če je potrebno, in možnosti vkrcanja v zaprtih prostorih. Poleg tega številni objekti zagotavljajo čas plavanja za pse, ki imajo radi vodo in storitve negovanja.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši pasji šamponi za dolgo dlako in Najboljše alternative za zaboj za pse.

1. Downtown Dogs

Psi v središču mesta

Leta 1998 je Downtown Dogs odprl svoja vrata, da bi zagotovil prostor, kjer ste lahko prepričani, da bo vaš pes srečen in varen, ko niste doma.

Želite vedeti, da bo prejel odlično oskrbo, ko vas ni, in da bo nekdo skrbel zanj tako kot vi. Od takrat so naše storitve razširili tako, da so vključili celoten nabor udobja, prilagojenega telesnim, duševnim in socialnim potrebam psov.

Downtown Dogs je največji pasji center za dnevno varstvo v San Joseju, z veliko prostora za vse štirinožne prijatelje, da se igrajo, jedo in spijo. Ta objekt je bil zgrajen z mislijo na vašega psa, da je varno, zabavno in varno okolje. Objekt je velik 8.000 kvadratnih metrov.

  • Gumijasta tla za zaščito pred poškodbami in obremenitvijo sklepov.
  • Čisto in udobno okolje s sistemi za temperaturo, vlago in UV/HEPA prečiščevanje zraka, ki ohranjajo svež zrak
  • Agility oprema in igralne strukture za tek naokoli, plazenje pod in skakanje
  • Tri ločene igralnice, da naredite prostor za vse velikosti in osebnosti psov
  • Več spletnih kamer na vseh naših igralnih površinah, ki človeškim prijateljem omogočajo, da opazujejo svoje kosmate družinske člane, ki se zabavajo.

Downtown Dogs bodo poskrbeli in dali vašemu psu ljubezen in pozornost, ki ju ne morete, ko ste odsotni.

Podrobnosti o Downtown Dogs

2. Dogtopia iz San Joseja

Dogtopia iz San Joseja

Ali želite svojega psa pustiti, ko ne morete biti z njim na varnem in prijetnem mestu? Dogtopia of San Jose je vaša trgovina na enem mestu za vse stvari o varstvu psov, vkrcanju in spa storitvah.

Njihov cilj je zagotoviti, da bo vaš štirinožni družinski član imel zabavno bivanje v popolnoma opremljenem, prostornem objektu. Vaš kosmati družinski član, tako kot vaš otrok, potrebuje natančno določeno situacijo, v kateri se lahko nauči novih stvari, ostane aktiven in se zabava.

Dogtopia ponuja več kot le lokacijo, kjer lahko svojega psa pustite čez dan. Pridobili bodo osnovne veščine, kot so bolj družabni z ljudmi in drugimi psi, kako se na zabaven način igrati s svojimi vrstniki in igračami ter kdaj so po potrebi umirjeni.

Dogtopia ponuja območje brez povodca, kjer lahko vaš pes prosto teče. Zagotavljajo tudi spa tretmaje kot del paketov dnevnega varstva in vkrcanja, če vaš pes začne dišati.

Ko psa ponoči odložite, bo čist in utrujen, a srečen zaradi celodnevne igre. Ali potrebujete storitev prenočitve ali podaljšanega vkrcanja? Potem se bo vaš pes, ko rezervirate penzionske storitve, na počitnicah imel čudovito.

Dogtopia of San Jose Podrobnosti

3. K9 Keep Fit

K9 Ohranite kondicijo

K9 Keep Fit zagotavlja aktivno dnevno varstvo, specializirano usposabljanje in nočno oskrbo za podporo svojim psom in njihovim lastnikom na vse možne načine. Cilj Keep Fita je nadaljevanje prilagojene pozornosti, strokovnega svetovanja in specializirane pomoči za vsakega psa in osebo, še posebej za tiste pse, ki jih drugi objekti preveč potrebujejo.

Sprehodi v paketu, vadbene dejavnosti, čas igranja in socializacija nadzirajo nadzorniki in osebje. Hkrati se psi igrajo s prijatelji, telovadijo na tekalni stezi, se družijo z drugimi psi in se po napornem dnevu sprostijo.

K9 Keep Fit ima prostor za majhne pse/seniorje za manjše, starejše in občutljive pse, ki bi raje imeli bolj mirno vzdušje ločeno od igralcev. Poleg tega je zunanje dvorišče povezano z Družabno sobo, kjer lahko vsi psi prosto tečejo.

Zunanje dvorišče je povezano z Socialno sobo, kjer lahko vsi psi tečejo naokoli, se več igrajo, se sončijo ali opravljajo svoj posel. Druge stvari, ki jih lahko počnete, vključujejo: igranje v majhni skupini, igranje ena na ena s članom osebja (prinašanje, frizbi, lov, flirt-pole), igra ena na ena z najljubšim pasjim prijateljem in karkoli drugega, kar navduši vašega psa.

K9 Keep Fit je odličen kraj, da zapustite svojega štirinožnega družinskega člana. Revija Bay Woof Magazine je K9 Keep Fit izglasovala za najboljši center za dnevno varstvo, varstvo in šolanje psov v San Joseju in na območju South Bay Area.

Podrobnosti K9 Keep Fit

4. We Dog Care

Nega psov

Prva stvar, ki jo vsi vedo o psih, je, da so družabna bitja. Pomeni, da je bistvena sestavina nege čas. We Dog Care je učni center in dnevno varstvo za pse, nudijo pa tudi nočno vkrcanje.

Vsak pes je deležen osebne pozornosti in nege. Ne zadržujejo jih v pesjakih dalj časa ali jim dovolijo, da se igrajo brez nadzora, kot to počnejo druga podjetja. Mi Dog Care prilagodimo njihovo storitev vsakemu hišnemu ljubljenčku, od sramežljivih do živahnih.

Zagotavljajo, da je vsak pes deležen skrbno načrtovane vadbe, druženja psov, druženja ena na ena s članom osebja in časa za sprostitev. Poleg tega zelo skrbijo za učenje o vašem psu z uporabo vprašalnikov, izpopolnjenega sledenja baze podatkov in počasnega, metodičnega pristopa k integraciji v naše okolje.

Njihovo prijazno, varno in strokovno osebje je usposobljeno, da vam pomaga pri vseh vaših zahtevah za vašega psa. Naša namenska storitev vključuje velik, odprt prostor z naravno svetlobo, kompetentno delovno silo, ki je dobro usposobljena za različne tehnike interakcije s psi, in priročne ure, ki ustrezajo edinstvenim potrebam vsakega hišnega ljubljenčka.

Podrobnosti o negi psov

5. Pasja ograda

Canine Corral

Canine Corral meni, da je utrujen pes dobro vzgojen pes. Zato so tam za vas, ne glede na to, ali iščete fantastično lokacijo, kjer bi se vaš pes čez dan družil, ali če morate svojega ljubljenčka pustiti v varnih rokah med potovanjem.

Klimatiziran objekt vašemu psu nudi prostor za tek, igro in ohlajanje v vročih dneh ter nadzor temperature, ko se ohladi.

Zagotavljajo tako skupinske kot individualne sprehode na prostem, sprehod po tekalni stezi, uganke za stimulacijo uma, igralne pripomočke v notranjih prostorih in individualno igro z določenimi psi ter vadbo poslušnosti v družabnih igralnih skupinah.

Vedno ste v stiku. Svojega psa lahko spremljate ves dan prek njihovih spletnih kamer. Na zahtevo vam po vsakem obisku zagotovijo tudi temeljito poročilo o dnevu vašega psa. Varnost na prvem mestu. Glavna prednostna naloga Canine Corral je varnost.

Sprejemajo samo pse, ki opravijo test temperamenta in porabijo čas za spoznavanje vašega psa, vključno z njihovo osebnostjo in izrazitimi sposobnostmi, zaradi katerih so tako posebni. Happy Tails to You Dog Training, ki se nahaja tudi v Canine Corralu, ponuja tečaje ob koncu tedna in zvečer ter osebne lekcije na domu, ki vam pomagajo pri doseganju želenega psa.

Podrobnosti Canine Corral

6. Wagly Veterinary Hospital & Pet Campus

Veterinarska bolnišnica Wagly in kampus za hišne ljubljenčke

Zadnji na seznamu vrtcev za pse v San Joseju je “Veterinarska bolnišnica Wagly in kampus za hišne ljubljenčke.” Wagly ponuja zabavno in izobraževalno okolje za vaše ljubljenčke, da uživajo v dnevu stran od vas, vendar je veliko več kot to.

Wagly ima na kraju samem veterinarsko kliniko, ki je odlična za nadzor nad vsemi kosmatimi družinskimi člani, ki obiskujejo dnevno varstvo za pse. Poleg tega se člani Wagly’s Daycare Cluba tri dni na teden učijo in razvijajo. Njegova idealna doslednost je kralj v svetu psov. Hišni ljubljenčki porabijo energijo, ostanite zdravi in ​​ohranjajte kondicijo. Naučili se bodo biti del čopora.

Wagly ima štiridelni program, ki je strokovno zasnovan:

  • družiti se: igranje in igranje s skrbno izbranim paketom
  • Obogati: zabavajte se z mehurčki, draželkami, ledom in drugimi kul dejavnostmi.
  • Naučite se: Olimpijske igre dnevnega varstva za izboljšanje spretnosti vašega ljubljenčka
  • Pomladiti: sprostite se in počivajte

Wagly ponuja storitev šoferja hišnih ljubljenčkov. Vaš hišni ljubljenček bo potoval v stilu in ga lahko poberete in odložite od doma ali službe. Poleg tega imajo spletne kamere, tako da lahko starši hišnih ljubljenčkov spremljajo svoje družinske člane in prejemajo poročila, da vidijo, kako jim gre.

Če potrebujete svojega hišnega ljubljenčka, da prenoči, vam bo na voljo čudovit razkošen apartma s televizijo, posteljo iz jagnječje volne in prilagojeno prehrano. Obstaja tudi možnost za spanje. Kaj bi lahko bilo bolj zabavno?

Veterinarska bolnišnica Wagly in podrobnosti o kampusu za hišne ljubljenčke

Zaključek za “Najboljša dnevna varstva za pse v San Joseju”

Najboljši vrtci za pse v San Joseju

Ne glede na to, ali iščete dnevno varstvo s polnim delovnim časom ali le nekaj ur oskrbe med opravljanjem opravkov, obstaja odlična možnost za vas in vašega kužka. Upamo, da vam bo ta seznam najboljših dnevnih vrtcev za pse v San Joseju pomagal najti popolno mesto za vašega kužka.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu dnevnih vrtcev za pse v San Joseju, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete v dnevno varstvo v San Joseju, lahko izveste več o njem tako, da si ogledate »Integracija novega psa v dnevno varstvo za pse” spodaj: