6 najboljših frizerjev za pse v San Diegu! (2022)

Frizerji psov v San Diegu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše negovalce psov v San Diegu. Bolj verjetno kot ne, si vzamete čas za raziskovanje, ko izberete pravega frizerja zase. Raziskave in potrpežljivost pri iskanju pravega frizerja za psa sta ključnega pomena za vašega psa.

To ne pomeni, da vaša pričeska ni bistvena, a ko gre za negovalca, daje vašemu psu pasemsko ujemajoč se trendovski stil in lahko pomaga ohranjati zdravje vašega psa.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu frizerjev psov v San Diegu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljša pasja pekarna v San Diegu in Najboljši vrtci za pse v San Diegu.

Poiščite frizerja psov blizu mene v San Diegu

Poiščite frizerja psov blizu mene v San Diegu

V San Diegu ne manjka frizerjev za pse. Vendar pa vsi frizerji niso enaki in nujno je, da si vzamete čas in poiščete pravi primer za vas in vašega psa. Vendar smo odpravili težave z oskrbo hišnih ljubljenčkov in pripravili seznam najboljših negovalcev psov v San Diegu, ki ga najdete spodaj.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši šampon za matirano pasjo dlako in Najboljše vlačilec igrače za pse.

1. Spawtlight Dog Salon in Spa

Spawtlight pasji salon in zdravilišče

Postavite svojega psa v “Spawtlight” s tem frizerjem iz San Diega. V Spawtlight Dog Salon and Spa boste našli različne storitve negovanja. Prejmete lahko kopel ali kopel paket, ki vključuje sponko in stil.

Ne glede na to, katero možnost boste izbrali, boste prejeli tudi nekatere druge bistvene storitve, ki bodo pomagale zagotoviti zdravje vašega ljubljenčka, hkrati pa jim bodo pomagale videti in se počutiti najbolje.

Te dodatne storitve vključujejo striženje nohtov, pregled žlez, čiščenje ušes, prirezovanje obraza in stopal ter sanitarno prirezovanje. Vendar pa ne bi bil v središču pozornosti, ne da bi vašemu psu pomagali pritegniti pogled.

Salon za pse Spawtlight vključuje druge možnosti po naročilu, kot so barvanje las za hišne ljubljenčke in podaljški s perjem. Če iščete idejo o storitvah, ki jih je Spawtlight opravljal v preteklosti, so na svojem spletnem mestu vključili portfelj preteklih pasjih strank.

Spawtlight Dog Salon in Spa podrobnosti

2. Salon za nego hišnih ljubljenčkov Paw Alley

Salon za nego hišnih ljubljenčkov Paw Alley

Salon za nego hišnih ljubljenčkov Paw Alley je tričlanska oblikovalska ekipa, ki je namenjena zagotavljanju storitev negovanja vašega psa, ki jih potrebuje, da bo izgledal in se počutil dobro vsak dan. Ponujajo kopel in urejeno ali celoten paket za nego in nego mačk, da vas prihranijo pred iskanjem več negovalnikov, če imate različne hišne ljubljenčke.

Negajo lahko pse vseh velikosti, od 5 funtov do več kot 60 funtov. Ocene cen lahko najdete na njihovi spletni strani, čeprav je končna cena odvisna od vrste dlake vašega psa in vseh storitev a la carte, ki se jih odločite dodati. Te dodatne storitve lahko vključujejo spa izkušnjo z balzamom za blatno kopel do barve nohtov ali barvanja las.

Recimo, da ima vaš pes občutljivo kožo ali alergije. V tem primeru boste z veseljem vedeli, da lahko na njihovi spletni strani najdete vse izdelke salona za nego hišnih ljubljenčkov Paw Alley, da zagotovite, da bo vaš pes varen in da bo lahko užival v svoji izkušnji brez kakršnih koli reakcij. Poiščete lahko tudi njihov portfelj, da vidite, ali izkusijo slog, ki vam je všeč, ali pasmo vašega psa.

Podrobnosti salona za nego hišnih ljubljenčkov Paw Alley

3. Barkhouse

Barkhouse San Diego

San Diego je lahko veliko mesto. Barkhouse vključuje dve različni lokaciji za nego psov v San Diegu, ki vam pomagata izbrati najprimernejšo možnost za vas. Barkhouse, ki je bil odprt leta 2016, je videl različne pse in pasme, kar je pomagalo zgraditi raznolik portfelj, ki omogoča več možnosti, da ponudijo natančen slog ali storitev, ki jo iščete.

Barkhouse je čistilec psov brez kletke v San Diegu. To pomeni, da bo vaš pes, medtem ko čaka na svoj termin, vkrcan v majhni sobi, kjer je varen, vendar se lahko pohajkuje. To pomaga zmanjšati del stresa in tesnobe, ki ju lahko občutijo ob obisku negovalca.

Podrobnosti Barkhouse

  • Spletna stran: Barkhouse
  • Naslov/Lokacija: 311 West Washington Street, San Diego, CA
  • Telefonska številka: (619) 255-0545
  • Naslov/Lokacija: 425 Laurel St San Diego, CA
  • Telefonska številka: (619) 955-5695

4. Diego’s Dogs Groomers in Self Wash

Diego's Dogs Groomers in Self Wash

Včasih vaš pes potrebuje hitro izpiranje in ne popolno nego. To še posebej velja na območju, kot je San Diego, ki je tik ob plaži. Diego’s Dogs ponuja samoumivalno postajo, ki vam omogoča, da pridete in svojega psa hitro okopate, ne da bi čakali in plačali celoten termin.

Če pa iščete popoln termin, lahko pri Diego’s Dogs najdete različne storitve negovanja. Nudijo storitve negovanja in spa, od popolnega kopanja do storitev barvanja nohtov in las.

Diego’s Dogs Groomers in podrobnosti o samopranju

5. Pet Palace Grooming

Nega hišnih ljubljenčkov

Če vas možnost samonega negovanja privlači, boste veseli, da je Pet Palace Grooming nedavno dodal to storitev na svoj meni. Če pa iščete profesionalno nego, Pet Palace neguje pse vseh velikosti, od manj kot 10 funtov do več kot 60 funtov, in mačke.

Njihov celoten paket storitev vključuje pranje, rezanje in druge bistvene storitve nege, kot sta izražanje žlez in čiščenje ušes, ki pomagajo ohranjati vašega psa zdravega. Za doplačilo lahko dodate tudi ščetkanje zob. Pet Palace Grooming ponuja tudi majhno trgovino, kjer lahko kupite hrano, priboljške in celo nekatera zdravila.

Podrobnosti o čiščenju palače hišnih ljubljenčkov

6. Easy Breezy Pet Groom & Grub

Easy Breezy Pet Groom & Grub

Easy Breezy Pet Groom & Grub ima vse v imenu. Ta frizer za pse v San Diegu je na enem mestu za vse potrebe vaših hišnih ljubljenčkov. Medtem ko čakate, da vaš pes zaključi svoj termin, boste lahko brskali po široki ponudbi surove hrane in drugih osnovnih potrebščin za hišne ljubljenčke.

Easy Breezy Pet Groom & Grub Details

Kako izbrati frizerja za pse v San Diegu

Kako izbrati frizerja za pse v San Diegu

Vzeli smo si čas in skrbno pregledali vsakega od teh frizerjev psov v San Diegu, tako da smo pregledali, kaj pravijo lastniki hišnih ljubljenčkov. Če pa iščete drugega frizerja za pse ali niste na območju San Diega, lahko naredite še druge korake, da zagotovite, da bo vaš pes imel najboljši možni čas pri frizerjih.

Ključ do iskanja pravega negovalnika za vas je najti pravega negovalnika zase. Čeprav lahko ocene strank pripomorejo k ustvarjanju pozitivnega ugleda in zagotovijo, da je frizer, ki ga gledate, zakonit, se boste vseeno morali prepričati, da:

  1. imajo vse storitve, ki jih potrebujete
  2. vašemu psu bo tam udobno.

Včasih se je slednjega lahko težje naučiti, ne da bi psa vsaj enkrat odpeljali tja. Vendar pa morate nekaj vedeti pred prvim obiskom pri negovalcu psov.

Recimo, da veste, da se vaš pes ne odziva dobro na določene dejavnike, kot so zdravila, kot so pomirjevala ali pomirjevala ali kletke za daljša obdobja. V tem primeru lahko pogosto izveste, ali jih frizer uporablja na svojih spletnih straneh ali s hitrim telefonskim klicem.

Nekateri negovalci psov vam lahko dovolijo, da pridete in preverite njihov objekt pred vašim terminom. To vam omogoča, da vidite, kako se ravnajo s trenutnimi pasjimi strankami, preden svojemu ljubljenčku zaupate negovalcem.

Povezano: Ali bodo frizerji vzeli pse z bolhami in Ali frizerji pomirjajo pse?

Več informacij o frizerjih psov v San Diegu

Več informacij o frizerjih psov v San Diegu

Sredstvo za nego psov je lahko v različnih oblikah in nobena ena velikost ne ustreza vsem. Vsak čistilec psov v San Diegu ima vsaj en dejavnik, zaradi katerega so edinstveni: njihov seznam storitev, ikonična izbira surove prehrane ali storitve samopranja. Poleg izbire pravega frizerja za vas lahko pomagate ustvariti pravega psa za negovalce.

To pomeni, da si pred prvim obiskom vašega psa vzamete čas, da ga ustrezno izšolate in zagotovite, da boste pripeljali varnega psa na negovalno postajo. Šolanje se lahko pojavi na različne načine in najbolje je, da začnete mladi, da bo vaš pes navajen na zvoke negovalcev in ravnanja že ob prvem obisku.

Povezano: Ali dajete nasvete negovalcem psov?

Zaključek za “Najboljše negovalce psov v San Diegu”

Zaključek za The

V San Diegu je na desetine frizerjev za pse. Vendar pa najboljši naredijo vse več pri zagotavljanju, da bo vaš pes prejel razkošno zdravljenje, ki ne bo ustrezalo le njegovim zdravstvenim potrebam (pomislite: nohti, zobje itd.), vendar bo tudi pomagal zagotoviti, da bo vaš pes imel varno in prijetno izkušnjo. Pravi frizer bo poskrbel, da bo vaš pes udoben in pokazal profesionalnost z vsakim rezom, zvijanjem in rezom.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu negovalcev psov v San Diegu, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k frizerju v San Diego, lahko izveste več o stroških striženja psov tako, da si ogledate »Stroški storitev negovanja psov” spodaj: