6 najboljših frizerjev za pse v Torontu! (2022)

Predloga najboljših frizerjev za pse v Torontu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše negovalce psov v Torontu. Običajno bi bilo najbolje, da psa odpeljete k frizerju vsakih štiri do šest tednov. To pomaga preprečiti matiranje in druge škodljive učinke na zdravje.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu frizerjev psov v Torontu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Torontu in Najboljši trenerji psov v Torontu.

Poiščite frizerja psov blizu mene v Torontu

Poiščite frizerja psov blizu mene v Torontu

Pri izbiri pravega frizerja za pse v Torontu je pomembno upoštevati več dejavnikov, vključno z razdaljo, pasemskimi specializacijami in kemijo frizerja z vašim psom.

Priporočila izdelkov za nego psov: Najboljši naravni šamponi za pse in Najboljši komplet za nego psov.

1. KonnichiPaw Grooming

Nega KonnichiPaw

Ko začnete iskati negovalce psov v Torontu, vam priporočamo KonnichiPaw Grooming. KonnichiPaw Grooming, zasnovan za mirno in sproščujočo izkušnjo, vodi strokovnjak z več kot desetimi leti mednarodnih izkušenj.

Pri KonnichiPaw lahko pričakujete, da boste našli široko paleto storitev, vključno s splošno nego, kopanjem, obrezovanjem in posebnimi kosi v japonskem slogu.

Skrbniki tukaj uporabljajo nežen sušilec za lase in vašega psa ne bodo hranili v kletki, temveč v igli. Kar zadeva varnost in higieno, imajo vsi psi med obiskom svežo, razkuženo brisačo, zobne ščetke pa si nikoli ne delijo.

Podrobnosti o negovanju KonnichiPaw

2. Pawfect Spa

Pawfect Spa Dog Groom

Spa Pawfect ponuja tako nego psov kot mačk, zaradi česar je popolna trgovina na enem mestu za lastnike, ki želijo negovati več hišnih ljubljenčkov. Ponujajo različne pakete, vključno z deluxe negovalnimi paketi ter specialitetami in tretmaji po naročilu.

Pawfect Spa z velikimi in majhnimi prostori ter močno opremo ponuja prave vire za podporo različnih pasem in velikosti. Pomirjeval se nikoli ne uporablja, vaš pes pa se bo domov vrnil z dodatki, kot je bandana ali pentlja.

Podrobnosti o zdravilišču Pawfect

3. Ta pes soseda

Ta pes soseda

That Dog Next Door je čistilec psov v Torontu, ki se osredotoča na zagotavljanje varnega okolja 1-na-1 za hišne ljubljenčke in negovalce, hkrati pa uporablja tehnike brez kletke, ki zmanjšujejo stres in tesnobo ob vkrcanju.

Vsi izdelki, ki se uporabljajo na vašem psu med negovanjem, so naravni in biološko razgradljivi, zaradi česar je varna možnost tudi za pse z bolj občutljivo kožo. Če imate raje svoje izdelke, bodo tudi tej izbiri ustrezali.

Ponujajo več paketov za nego, vključno s tistimi za mladička in popolne ali delne pakete ter možnosti a la carte, ki pomagajo prilagoditi izkušnjo nego vašega psa.

Ta frizer za pse v Torontu ponuja tudi trgovino, kjer lahko kupite igrače, povodce in druge pomembne predmete za nego in usposabljanje, medtem ko čakate med obiskom vašega psa, ki običajno ne traja več kot dve uri.

Podrobnosti o tem psu soseda

4. Metro Hound

Metro Hound

Metro Hound ponuja nego brez kletke, ki pomaga skrajšati čakalne dobe ter raven tesnobe in stresa vašega psa med obiskom. Imajo izkušnje z več pasmami in velikostmi, vključno z mešanimi pasmami, kot so doodles.

Ta frizer za pse ponuja tudi termine za nego sedem dni v tednu, da se prilagodi nerednim ali natrpanim urnikom, na njihovih družbenih omrežjih pa lahko pogosto najdete popuste.

Med obiskom vašega psa boste lahko brskali in nakupovali po izdelkih za nego psov, vključno z oblačili in povodci. Metro Hound ponuja tudi storitve negovanja mačk za tiste z več hišnimi ljubljenčki.

Podrobnosti o Metro Houndu

5. Psički in mehurčki

Psički in mehurčki

Če iščete najboljšega negovalca psov v Torontu za svojega psa, je nujno, da poiščete vsestransko negovalno storitev. Strižniki pri Doggies and Bubbles so posebej usposobljeni za ravnanje z najrazličnejšimi pasmami, kar pripomore k boljši varni namestitvi vrste psov.

Doggies and Bubbles ponujajo več paketov za nego, spa paketov in možnost brskanja po izdelkih za nego hišnih ljubljenčkov. Nekatere izmed njihovih najbolj edinstvenih storitev so obrezovanje obraza in jacuzzi s toplo vodo.

Podrobnosti o psičkih in mehurčkih

6. Wassup Boutique & Spa

Wassup Boutique & Spa

Zadnji na seznamu najboljših negovalcev psov v Torontu je “Wassup Boutique & Spa.” Eden od edinstvenih vidikov tega frizerja za pse v Torontu je, da imajo dve različni lokaciji v mestu: eno v Dovercourtu in drugo v Fort Yorku.

Sredstvo za nego psov Wassup Boutique & Spa je pripravljeno za ravnanje s široko paleto pasem in velikosti psov. Njihove storitve vključujejo cene za pse, ki tehtajo manj kot 10 funtov ali več kot 80. Če sta vam pomembna čas in dostopnost do sestankov, je to pomembno upoštevati pri izbiri pravega frizerja za vas in vašega psa.

Njihovi paketi vključujejo popolno storitev ženina in možnosti a la carte z različnimi cenami za druge pasme. Če iščete enega samega negovalca za več hišnih ljubljenčkov, Wassup Boutique ponuja tudi storitve striženja mačk.

Med čakanjem na dogovorjeni termin boste lahko našli pestro izbiro igrač, priboljškov, povodcev in drugega za svojega psa. Tako neodvisni oblikovalci kot izbrane blagovne znamke kurirajo ta izbor, da vam ponudijo širšo paleto možnosti, ki ustrezajo vašim potrebam.

Podrobnosti o butiku in spa Wassup

Druge podrobnosti o lokaciji

Kako izbrati frizerja za pse v Torontu

Kako izbrati frizerja za pse v Torontu

Ustvarili smo ta seznam najboljših frizerjev za pse v Torontu, da vam pomagamo najti varnega in izkušenega frizerja za svojega ljubljenčka. Veliko časa in truda smo porabili za razlikovanje dejstev od fikcije in raziskovanje, da bi zagotovili, da so tukaj navedeni frizerji ugledni frizerji s pozitivnimi povratnimi informacijami.

Ko boste za vas izbrali pravega frizerja za pse v Torontu, se boste želeli prepričati, da se seznanite z objektom in ponujenimi storitvami, hkrati pa raziskujete izobrazbo in specializacijo frizerja.

Če želite zagotoviti, da bo vaš pes nastanjen in negovan v varnem okolju, se morate počutiti udobno pri frizerju, ki ga izberete. Če nameravate obiskati potencialnega frizerja, naredite seznam morebitnih vprašanj ali pomislekov, ki vam bodo pomagali sprejeti premišljeno odločitev.

Povezano: Ali frizerji pomirjajo pse?

Več informacij o frizerjih psov v Torontu

Več informacij o frizerjih psov v Torontu

V Torontu je na desetine frizerjev za pse. Medtem ko smo tukaj zbrali osnovne informacije za 6 najboljših frizerjev za pse, lahko več informacij najdete na njihovih spletnih mestih in različnih platformah za pregledovanje. To vključuje Yelp in Google Reviews.

Če ste se odločili za pravega frizerja za pse v Torontu, boste morda želeli tudi pomagati pri pripravi svojega psa na obisk. To je še posebej pomembno za pse, ki še nikoli niso bili pri frizerju ali tiste, ki so imeli slabe izkušnje zaradi neustrezne oskrbe med prejšnjimi termini.

Številni najboljši negovalci psov v Torontu vam bodo omogočili, da ostanete s svojim psom med njihovim sestankom, čeprav vas lahko v nekaterih delih loči okno. To pomaga zagotoviti, da se vaš pes ustrezno zdravi, in lahko pomaga ublažiti stres vašega ljubljenčka, tako da mu omogočite, da vas vidi.

Če svojega kužka pripravljate na prvi obisk, lahko začnete njegovo usposabljanje tako, da mu omogočite, da postane bolj udobno pri rokovanju. To vključuje njihov obraz in je bistveni korak za pasme, ki zahtevajo veliko vzdrževanja, kot so pudlji.

Povezano: Ali bodo frizerji jemali pse z bolhami?

Zaključek za “najboljšega frizerja psov v Torontu”

Zaključek za The "Najboljši oskrbovalec psov v Torontu"

V Torontu ne manjka frizerjev. Kljub temu, da je na voljo toliko možnosti, si morate nujno vzeti čas in poiskati ne le tisto, s katero je vaš pes najbolj udoben, temveč tudi tisti, ki vam ustreza.

To vključuje seznanitev z razlikami v praksah, metodah in storitvah ter splošnim delovanjem objekta, na primer, kako ravnajo s prvo pomočjo.

Pravilna nega je potrebna za vse pasme psov. Ko se odločite, da svojega psa odpeljete k enemu od teh pasjih frizerjev, ste lahko prepričani, da bo vaš pes užival v varnem obisku, ki pomaga ohranjati njegovo zdravje za srečno prihodnost.

Medtem ko si lahko vzamete čas za izvedbo raziskave in izberete pravega negovalnika za vašega psa, lahko eden od načinov za lajšanje stresa v zvezi z obiskom vašega ljubljenčka, razmislite tudi o tem, da bi svojega psa naučili, da se počuti udobno, ko začne s svojimi seansami. To lahko olajša negovanje za vas, vašega psa in negovalca.

Ti negovalci psov v Torontu so predani svoji obrti in do svojih pasjih strank ravnajo tako, kot bi frizer ravnal s človekom: skrbno in spoštljivo. Odpeljati svojega psa k uglednemu frizerju je le eden od korakov, da ga pripravite za dolgoletno uspešnost in zdravje.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu frizerjev psov v Torontu, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete k frizerju v Toronto, lahko izveste več tako, da si ogledate »Stroški storitev negovanja psov” spodaj: