6 najboljših pasjih vrtcev v Bendu, Oregon! (2022)

Dnevni vrtovi za pse v mestu Bend, Oregon

Če iščete najboljše vrtce za pse v Bendu v Oregonu, ste prišli na pravo mesto. Bend, Oregon je mirno območje, ki lahko veliko ponudi lastnikom psov. Pohodniške poti, parki, odprt prostor za tek in vse ostalo, kar ima pes rad.

Sem spadajo vrtci, ki obogatijo pasji um in krepijo njegovo telo. Kot boste videli s tega seznama, ima Bend nekaj fantastičnih dnevnih centrov za pse, ki jih vodijo ljubeči ljudje, ki želijo le najboljše za vašega psa.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu vrtcev za pse v Bendu v Oregonu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Oregonu in Najboljši rejci avstralskih labradoodlov v Oregonu.

Poiščite dnevno varstvo za pse blizu mene v mestu Bend v Oregonu

Poiščite dnevno varstvo za pse blizu mene v mestu Bend v Oregonu

Imate starejšega psa, ki se želi sprostiti ves dan? Bend ima za to varstvo. Imate mladega kužka, ki mora teči ure in ure, da porabi nekaj energije? Bend ima tudi za to varstvo. Upamo, da boste našli vrtec, ki bo ustrezal osebnosti in potrebam vašega psa.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljše šok ovratnice za lajajoče pse in Najboljši šampon za kodraste pse.

1. Wag Bend

Wag Bend

Wag Bend ponuja objavo dnevnega varstva za vaše udobje, če greste ven le za nekaj ur. Novi ranč WB daje psom in njihovim lastnikom hektar travnate trate, ribnik in vadbeno postajo za vohanje. Člani Wag Benda so upravičeni do 1,5-urnih blokov predvajanja.

Dnevno varstvo pri Wag Bendu sestoji iz igre na prostem z drugimi psi. Rezervacije niso potrebne, tako da lahko svojega kužka odložite, ko vam ustreza. Wag Bend loči igralne skupine na velike in majhne pse. Velik prostor za pse ima dovolj prostora, da se lahko gibljejo in vadijo.

V toplejših mesecih imajo dostop do majhnih zunanjih bazenov. V notranjosti se lahko psi sprostijo na ločenih območjih, kjer je malo tišje stran od skupine. Majhni psi dobijo enako količino prostora, vadbe in socializacije.

Vsi psi opravijo test temperamenta, da se prepričajo, da se lahko razumejo z drugimi gosti vrtca. Če vas zanima vrtec, se obrnite na Wag Bend za vprašalnik.

Za pregled temperamenta, ki traja dve in štiri ure, potrebujejo termin za 25 dolarjev. Wag Bend ne dovoljuje nedotaknjenih samcev ali samic po prvem ciklusu. Zahtevajo tudi dokazilo o osnovnem cepljenju. Za cene se obrnite na Wag Bend.

Podrobnosti Wag Bend

2. Center za šolanje in dnevno varstvo psov Dancin’ Woofs

Center za šolanje in dnevno varstvo psov Dancin' Woofs

Dancin’ Woofs je več kot le dnevno varstvo. Morda so najboljša možnost za vas, če se mora vaš pes naučiti ali znova naučiti svojih manir. Dancin’ Woofs ponuja vedenjsko svetovanje na zasebnih sejah za domače usposabljanje, lajanje, destruktivnost, slabe manire, ločitveno tesnobo, nenehno lajanje, strah, grizenje in lajanje.

Tako vi kot vaš mladiček bi se lahko naučili delati skupaj v centru za usposabljanje, ki je na priročnem mestu znotraj dnevnega centra. Dnevno varstvo pri Dancin’ Woofs psom zagotavlja varno in zdravo igralno okolje, da izpolnijo njihovo željo po socialni interakciji, duševni stimulaciji in izhodu za sproščanje energije.

Dancin’ Woofs vas prosi, da se zavežete 8 tednov dnevnega varstva z vsaj enim obiskom na teden (vsak teden isti dan). Ker ste redni gost, vaš pes lahko spozna druge pse in zmanjša stres ob nenehnem srečevanju z neznanimi psi.

Dnevno varstvo je sestavljeno iz nadzorovane igre na agility opremi, čofotanja v bazenih v toplih dneh in tekanja s prijatelji in člani osebja. Na prvi dan dnevnega varstva vašega psa ga boste morali odložiti ob 7:45 in pobrati med 15:30 in 16:00. Pokličite Dancin’ Woofs na razgovor.

Dogovorite se za sestanek, da pregledate svojo prijavo, podpišete dokumentacijo in opravite test njegovega temperamenta. To začetno posvetovanje stane 20 $. Priskrbite kopijo zapisov o cepljenju vašega psa in nedavnega fekalnega testa. Dnevno varstvo zahteva rezervacije. Dancin’ Woofs ne sprejema vstopov. Dnevno varstvo stane med 30 in 35 $ za do 10 ur igranja.

Podrobnosti o šolanju psov in dnevnem varstvu Dancin’ Woofs

3. Ranch Doggieville

Ranch Doggieville

Ranch Doggieville je ekskluziven center za dnevno varstvo in internat. Vsak dan sprejmejo omejeno število gostov, tako da vaš pes ni spregledan. Njihovo pravo domače okolje poskrbi, da je vaš pes udoben in stran od vzdušja “psarne”. Psi so pod stalnim nadzorom in nikoli sami v kletki.

Vsak dan je sestavljen iz igre, plavanja, pohodništva in interakcije s člani osebja. Doggieville Ranch skrbi za svoje pse v strukturirani skupini s člani osebja, ki delujejo kot uveljavljeni vodje čopora, da zagotovijo zdravo miselnost čopora. Psi morajo opraviti oceno vedenja. Pred vpisom morajo biti tudi sterilizirani/kastrirani, če so starejši od 9 mesecev.

Obvezna cepljenja vključujejo Bordetella, steklino in kugo. Doggieville priporoča cepivo proti pasji gripi, vendar ni potrebno. Mladički ne smejo obiskovati dnevnega varstva, dokler niso v celoti cepljeni. Pristojbina za dnevno varstvo je 45 $ na psa na dan. Ta pristojbina vključuje šest ur igranja na ranču Doggieville.

Podrobnosti o ranču Doggieville

4. Happy Tails Pet Resort

Letovišče Happy Tails Pet

Happy Tails Pet Resort ponuja dnevno varstvo za pse s skupinskim igranjem dvakrat na dan v zunanjih in klimatsko nadzorovanih notranjih igralih. Uslužbenci nadzorujejo vse čase igranja. Uslužbenci peljejo pse na sprehode v naravo in igrajo žogico, da so možgani zaposleni in zaposleni.

Prosimo, da prinesete dokazilo o cepljenju, da ga shranite. Vaš pes ne bo mogel obiskovati dnevnega varstva brez te dokumentacije. Potrebna cepiva proti steklini, kugi in Bordetelli. Dnevno varstvo je na voljo po zelo ugodni ceni 15 $ na dan.

Podrobnosti o letovišču Happy Tails Pet

5. Skrb za hišne ljubljenčke Kindred Spirit

Skrb za hišne ljubljenčke Kindred Spirit

Kindred Spirit Pet Care je specializiran za majhne pse in večje starejše pse, ki potrebujejo malo TLC. Lastnica Martina Muller je svojo kočo odprla leta 2006 za nekaj majhnih in starejših psov, ki so potrebovali posebno nego, medtem ko so bili njihovi lastniki zaposleni. Vsak dan v Kindred Spirits se začne s tri miljskim pohodom za mlajše in energične pse.

Starejši psi uživajo v lagodnem sprehodu po soseski. Psi lahko vsak dan izberejo kavč ali pasjo posteljo za čas spanja. Kindred Spirits je nizkotehnološki, brez kamer in brez umetne trave. Člani osebja preživijo celih osem ur vsak dan za nadzor nad igranjem in interakcijo s psi.

Razmerje med psi in ljudmi je najnižje v mestu, in sicer 4-1. Vsi psi morajo pred začetkom dnevnega varstva opraviti srečanje in pozdraviti ter opraviti test temperamenta. Samci, starejši od osmih mesecev, morajo biti kastrirani. Prosimo, da predložite dokazilo o trenutnem cepljenju ter ime in telefonsko številko vašega rednega veterinarja.

Psi morajo imeti zaščito pred bolhami in klopi. Majhne pasme morajo biti težke vsaj 8 funtov, razen če jih spremlja večji “brat in sestra.” Enodnevna vstopnica za male pasme, ki živijo v mestu, je 30 $. Psi izven mesta stanejo 35 $ za en dan. Kartica s 5 luknjami stane 140 $ za prebivalce (28 $ na dan). Pol dneva stane 20 $. Družine z več psi prejmejo 3 $ popusta za vsakega dodatnega psa.

Podrobnosti o negi hišnih ljubljenčkov Kindred Spirit

6. Raj za hišne ljubljenčke

Raj za hišne ljubljenčke

Zadnji na seznamu najboljših pasjih vrtcev v Bendu v Oregonu je “Raj za hišne ljubljenčke.” Pet Paradise je 57 hektarjev penziona, dnevnega varstva in kopanja. Dnevno varstvo v Pet Paradise je razdeljeno na tri področja: aktivni psi, ki se želijo igrati skupaj, introvertirani psi, ki se raje družijo sami, in starejši psi, ki se želijo samo sprostiti.

Zunanja igrišča v Pet Paradise imajo skupno 1,5 hektarja z velikimi drevesi v senci. Notranja igralna območja so klimatsko nadzorovana za udobje vseh v nenehno spreminjajočem se vremenu. Male pasme dobijo svoje notranje/zunanje igrišče. Prosimo, predložite dokazilo o cepljenju proti steklini, kugi in cepivu Bordetella. Dnevno varstvo stane 25 $ na psa na dan.

Podrobnosti o raju za hišne ljubljenčke

Zaključek za “Najboljša dnevna varstva za pse v Bendu, Oregon”

Zaključek za The

Upajmo, da ste našli popoln center za dnevno varstvo psov za svojega kužka. Bend ponuja kar nekaj dobrih krajev. Nekateri kraji ponujajo celo oskrbo starejših in oskrbo s posebnimi potrebami.

Vsak vrtec na tem seznamu ljubi vašega psa od trenutka, ko stopi na vrata. Skrbeli bodo zanj in poskrbeli, da bo srečno.

Ker iščete vrtec, se prepričajte, da si ogledate objekt in postavite toliko vprašanj, kot jih potrebujete. Želite zagotoviti, da bo vaš pes varen, dobro socializiran in srečen v vrtcu.

Morda bo nervozen ob prvih nekaj obiskih, vendar se bo ustalil in se naučil ljubiti dnevno varstvo. Če vas ob prihodu potegne skozi vrata, veste, da ste našli pravi vrtec.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu dnevnih vrtcev za pse v Bendu v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete v otroško varstvo v Bendu v Oregonu, lahko izveste več tako, da si ogledate »Integracija novega psa v dnevno varstvo za pse” spodaj: