6 najboljših pasjih vrtcev v Clevelandu, OH! (2022)

Dnevni vrtovi za pse v Clevelandu, Ohio

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše vrtce za pse v Clevelandu v Ohiu. Če iščete center za dnevno varstvo za pse, ki je več kot le puščanje psov, da tečejo skupaj, ima Cleveland popoln kraj za vas.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu vrtcev za pse v Clevelandu v Ohiu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje pudljev v Ohiu in Najboljše reševanje avstralskega ovčarja v Ohiu.

Poiščite dnevno varstvo za pse blizu mene v Clevelandu, Ohio

Poiščite dnevno varstvo za pse blizu mene v Clevelandu, Ohio

Na tem seznamu jih je nekaj, ki ponujajo programe dnevnega varstva z vsakodnevnimi obogatitvami in usposabljanjem trenerjev. Oglejte si ta seznam za nekaj najboljših dnevnih centrov za pse na tem območju.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljše pasje tihe škarje za pse in Najboljše luksuzne sklede za pse.

1. Center za socializacijo psov Mutt Hutt

Center za socializacijo psov Mutt Hutt

Pri The Mutt Huttu so psi vedno prvi. Vse pasme so dobrodošle v pozitivni družbeni izkušnji. Psi so deležni individualne oskrbe in ravnanja s strani osebja s pozitivno vedenjsko intervencijo. Mutt Hutt vas spodbuja, da raziščete njihovo spletno stran, da se seznanite z njihovim vrtcem.

Prvi dan vašega psa bo vključeval namenski čas in pozornost, da se prepričate, da se počuti udobno z vodniki in drugimi gosti dnevnega varstva. Mutt Hutt omejuje število novih psov vsak teden, zato morate svoj prvi obisk rezervirati vnaprej. Ob rezervaciji prvega obiska je treba plačati varščino v višini 25 USD brez vračila denarja.

Mutt Hutt zahteva, da so vsi psi na tekočem s posebnimi cepivi. Ta cepiva vključujejo Distemper/Parvo (Mladiči morajo imeti vsaj dva kroga cepljenja s temper-parvo), steklina, Bordetella in pasja influenca H3N2 ali H3N2/H3N8. Vsi psi morajo biti sterilizirani ali kastrirani po šestih mesecih starosti.

Ko vaš pes zaključi svoj prvi dan, bodo člani osebja zabeležili opažanja izkušenj vašega psa. Dali bodo odprto in pošteno oceno. Lahko ponudijo predloge za prihodnje obiske, da zagotovijo, da bo vaš pes užival v bivanju in se počutil uspešnega. In morajo biti na aktivnem preprečevanju bolh in klopov.

Običajno se člani osebja po prvih nekaj obiskih posvetujejo z lastniki psov, da bi vašemu psu še naprej pomagali, da raste kot pravi član družbe. Struktura cene za dnevno socializacijo je plačilo na obisk, ki se zaračuna ob odjavi. Večdnevnih paketov ne ponujajo. Celodnevni obisk je sestavljen iz šestih ali več ur. Poldnevni obiski so krajši od šestih ur – vsi psi se morajo prijaviti do 9. ure zjutraj

 • 1 Mutt, cel dan: 30 $
 • 1 mutt, pol dneva: 20 $
 • 2 Mutts, cel dan: 50 $
 • 2 Mutts, pol dneva: 36 $

Mutt Hutt ponuja dodatno storitev Mutt-Wash za dodatnih 15 $.

Podrobnosti centra za socializacijo psov Mutt Hutt

2. Gostilna The Doghouse Pet Resort

Gostilna The Doghouse Pet Resort

Z dvema priročnima lokacijama v Clevelandu se boste zagotovo zaljubili v Inn The Doghouse Pet Resort. Ponujajo dve možnosti za dnevno varstvo z elementom dodatnega učenja. “Obogateno dnevno varstvo” in “Klub trika meseca” vključujejo člane osebja, ki delajo z vašim psom, zagotavljajo mentalno stimulacijo in poučujejo nove trike. Obogatitveno varstvo (40 $ na dan) vključuje strukturo, ki vključuje čute vašega psa in izziva njihov um. Ta dnevni urnik vključuje:

 1. Skupina
 2. Individualna obogatitev (igrače sestavljanke, dišeči sprehod, podloga za njuhanje)
 3. Spanje, po možnosti z obogatitvijo hrane (zamrznjen Kong, sladoled)
 4. Igra v majhni skupini
 5. Seja poslušnosti (odpoklic, hoja na ohlapnem povodcu, skupinsko sedenje, triki)
 6. Dremež
 7. Igra v majhnih skupinah z obogatitvijo (prinašanje, igrače z vrvmi, proga z ovirami)
 8. Otipna senzorična obogatitev (osvežilna in pasja masaža)
 9. Večerni počitek

Trenerji za obogatitev vsak mesec naučijo vašega psa novega trika v Trick of the Month Club (40 $ na dan). Psi v tem klubu dobijo vsaj eno 15-minutno sejo vsak teden. Triki postajajo vse bolj zahtevni, ko se vaš pes uči. Lastniki po vsaki seji prejmejo delovne liste za nadaljnje poučevanje svojih psov doma.

Inn the Doghouse omejuje ta klub na 10 psov na mesec. Člani se morajo zavezati, da bodo imeli vsaj en cel dan dnevnega varstva na teden. Za redno dnevno varstvo, obogateno varstvo in klub Trick of the Month je potreben poskusni dan (10 $ pristojbina), da ocenite svoje vedenje in temperament. Od ponedeljka do četrtka termini niso potrebni.

V petek so potrebni termini za vse storitve. Psi morajo biti stari vsaj štiri mesece in sterilizirani/kastrirani po sedmih mesecih starosti. Potrebna cepiva vključujejo DHLPP, Bordetella in steklino. Prosimo, obiščite spletno stran Inn The Doghouse za obrazec za pravila in zahteve, obrazec za zdravje in temperament ter obrazec za odpoved vkrcanja.

Za celodnevno varstvo je treba plačati 33 USD. Za pol dneva je treba plačati 25 USD. Enrichment Daycare in Trick of the Month Club sta 40 $ na dan. Deset in 20-dnevni paketi so na voljo tako za poldnevne kot za polovične dni. Ti paketi dnevnega varstva vključujejo eno brezplačno striženje nohtov.

Podrobnosti o letovišču The Doghouse Pet Resort

3. K9 Cleveland

K9 Cleveland

K9 Cleveland je družinsko podjetje, ki ga je navdihnil Dexter, zlati prinašalec, ki je bil nekoč v središču pozornosti mladega študenta veterinarja. K9 Cleveland si prizadeva psom, kot je Dexter, omogočiti angažiranost in socialno interakcijo, ki si ju zaslužijo v svojem kratkem življenju. K9 Cleveland poleg dnevnega varstva ponuja še deset drugih storitev.

Skrb, usposabljanje, K9 Cab, Poop Scoop, boarding, UWash, oskrba na domu, Vet Shuttle, K9 Pekarna in prostori za dogodke so v njihovem repertoarju. Vaš pes mora v vrtec, a ste preplavljeni z delom? K9 Cab zmore to namesto vas. Dvorišče, posejano z majhnimi rjavimi darili vašega psa? Ekipa Poop Scoop in se jih znebite.

Vaš pes potrebuje kopel, vi pa za to ne potrebujete profesionalnega negovalca? UWash vam je na voljo. Vaš pes potrebuje pregled pri veterinarju, a ste obtičali doma z delom ali otroki? K9 Cleveland se nahaja v stari zgradbi nočnega kluba, zaradi česar je edino dnevno varstvo za pse na območju, kjer psi dobijo pasje plesišče in strešna okna. Vet Shuttle ga bo odpeljal tja.

Terasa ob reki nudi psom zunanji prostor s fantastičnim razgledom, da opazujejo, kako plujejo čolni. Celodnevno varstvo (do 12 ur) stane 29 $. pol dneva (do šest ur) stane 19 $. Mesečna vozovnica med tednom stane 315 $. 10-dnevna celodnevna vozovnica stane 261 $, 10-dnevna poldnevna pa 171 $.

Podrobnosti o K9 Clevelandu

4. Dnevno varstvo psov Merry Go-Hound

Dnevno varstvo psov Merry Go-Hound

V centru za dnevno varstvo psov Merry-Go-Hound je prijeten občutek doma, kjer se bo vaš pes počutil, kot da obišče prijateljevo hišo, namesto da bi ostal v psarni. Lastniki vam bodo z veseljem povedali o dnevu vašega psa, ko ga boste vzeli domov. Objekt je ves v zaprtih prostorih z omejenim številom psov vsak dan, tako da nihče ni prenatrpan in preobremenjen.

Storitve dnevnega varstva so na voljo od ponedeljka do petka od 6.30 do 18.00. Čas prevzema in odhoda je med 6.30 in 9.00 in nato od 15.30 do 18.00 Cel dan za en pes stane 20 $, drugi pes iz istega gospodinjstva pa dodatnih 10 $. Poldnevni stanejo 10 $.

10-dnevni paket lahko kupite za 190 $. Pred vpisom v vrtec se dogovorite za enourno oceno. Vaš pes mora biti star vsaj tri mesece in mora imeti posodobljene posnetke z veterinarsko evidenco in preprečevanje bolh/klopov. In prosim, zagotovite pregled blata s pregledom Giardia. Vsi psi morajo biti sterilizirani ali kastrirani.

Podrobnosti o dnevnem varstvu psov Merry Go-Hound

5. Dogtropolis Doggy Daycare

Dogtropolis Doggy Daycare

Lastnica Connie Karlowicz vodi skupino v Dogtropolis Doggy Daycare. Vzdržuje odprto, sproščeno in zabavno okolje za pse s plezalnimi strukturami in aktivnostmi za vse. Connie pozna vsakega svojega pasjega gosta po imenu.

Vsakega psa predhodno pregleda, da zagotovi, da se bo obnašal z drugimi psi in se zabaval v vrtcu. Psi lahko tečejo in se igrajo v 8000 kvadratnih metrih notranjega in zunanjega prostora. Psi morajo biti stari vsaj 12 tednov z dvema krogoma cepljenja mladičev. Potrebna cepiva vključujejo DA2PP, steklino, Bordetella, gripo in leptospirozo.

Pse, starejše od šestih mesecev, je treba sterilizirati ali kastrirati. Potreben je tudi letni fizični pregled, negativni fekalni pregled in srčna glista. Prosimo, da pred prvim obiskom zagotovite zapise posnetkov. Ne oklevajte in stopite v stik z Dogtropolisom, da načrtujete tudi poskusni dan.

En cel dan dnevnega varstva stane 32 $, poldnevni pa 24 $. Z nakupom desetih polnih dni dobite en brezplačen dan za skupno 320 $. Če kupite 20 polnih dni, dobite tri brezplačne dni za 640 $. Deset poldnevov prejmete en brezplačen pol dneva za 240 $. Z nakupom 20 polovičnih dni dobite tri brezplačne polovične dni za 480 $.

Podrobnosti o dnevnem varstvu za pse Dogtropolis

6. Cleveland Metrobark: Dnevno varstvo za pse

Cleveland Metrobark: Dnevno varstvo za pse

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev psov v Clevelandu v Ohiu je “Cleveland Metrobark.” Cleveland Metrobark je prvo dnevno varstvo psov v zaprtih prostorih/na prostem v Clevelandu. To je objekt brez kletke s 6.000 notranjimi kvadratnimi metri in 14.000 zunanjimi kvadratnimi metri prostora. Zunanji prostori vključujejo teraso za sončenje, bazene, škropilne naprave in ventilatorje za meglenje.

Psi lahko uživajo v igralnih strukturah, se igrajo na snegu (in včasih veliko tega), in drema na posteljah. Zaposleni v Cleveland Metrobark so usposobljeni za predvidevanje težav med psi in prekinitev pretirano grobe igre in resnih spopadov. Osebje uporablja različne “Tehnike Time Out,” vključno z razpršilno steklenico vode, mehkim mrežastim nagobčkom za grobo igro ali pretirano stimulacijo in mirnim časom v ločeni psajni.

Psi morajo imeti vedno v arhivu zdravstveno kartoteko. Prosimo, da vaš pes ostane doma, če je bolan. Če je bil vaš pes bolan v zadnjih 30 dneh, vendar je ozdravel, prosimo, predložite veterinarsko potrdilo, da je varno obiskovati dnevno varstvo. Vsi psi so pregledani glede agresije; vendar lahko agresiven incident pomeni odpoved dnevnega varstva, če:

 • Uslužbenci so imeli težave pri posredovanju
 • Incident je povzročil, da so psi ali uslužbenci dobili zlomljeno kožo
 • Agresija se je čez nekaj časa nadaljevala

Pred prvim obiskom pošljite novo dokumentacijo o psu in zdravstveno oceno na Metrobark. Predložiti morate dokazilo o nekaterih cepivih, vključno s kugo, hepatitisom, parainfluenco, parvovirusom, Bordetello in steklino. Vaš pes mora biti tudi na aktivnem preprečevanju srčne gliste in bolh. Potrebuje tudi letni pregled blata.

Mladički morajo biti stari vsaj 12 tednov. Psi, starejši od šestih mesecev, morajo biti sterilizirani/kastrirani. Metrobark ne uveljavlja nobenih pasemskih omejitev. Metrobark ponuja popuste za več psov. Cel dan stane med 21 in 25 $, odvisno od paketa, ki ga kupite. Poldnevni stane med 15 in 17 $, odvisno od paketa, ki ga kupite.

Cleveland Metrobark: Podrobnosti o dnevnem varstvu psov

Zaključek za “Najboljša dnevna varstva za pse v Clevelandu, Ohio”

Zaključek za najboljše dnevne varstvo za pse v Clevelandu, Ohio

Upajmo, da ste našli vrtec, ki bo delal za vas. Kot vedno priporočamo, da obiščete vrtec in se pred vpisom psa pozanimate za ogled. Poskrbite, da bodo pozorni na vašega psa in mu nudijo potrebno nego.

Celodnevno sedenje v psarni ji ne bo prineslo potrebne obogatitve. Vprašajte, ali se člani osebja igrajo s psi in spodbujajo igro in vadbo. In če vas pes navdušeno vleče proti vratom, veste, da ste našli pravo varstvo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu dnevnih vrtcev za pse v Clevelandu, Ohio, si lahko ogledate:

Preden psa pripeljete na lokacijo dnevnega varstva v Clevelandu, lahko izveste več tako, da si ogledate »Integracija novega psa v dnevno varstvo za pse” spodaj: