6 najboljših rejcev angleških buldogov v Oklahomi! (2022)

Rejci angleških buldogov v Oklahomi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce angleških buldogov v Oklahomi. Angleški buldogi so psi mastifi, ki so mišičasti, nizki, prijazni, poslušni in svojevoljni. Odrasli lahko tehtajo do 25 kilogramov in so na voljo v različnih barvah, kot so rdeča, rjava, bela, tigrasta in pegasta.

Če berete ta članek, ste se že odločili, da bi dobili angleškega buldoga. Pravkar delate svojo domačo nalogo, da bi našli najboljšega vzreditelja, od katerega jo boste posvojili.

Prišli ste na pravo mesto, ker smo našteli najboljše rejce angleških buldogov, ki jih lahko najdete v Oklahomi. O teh centrih imamo dovolj informacij. So zakonito registrirani in delujejo že dolgo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev angleških buldogov v Oklahomi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci maltežanov v Oklahomi in Najboljši rejci mopsov v Oklahomi.

Mladički angleškega buldoga naprodaj v Oklahomi

Mladički angleškega buldoga naprodaj v Oklahomi

Po skrbnem premisleku med stotinami možnosti na tem območju, tukaj so naši najboljši izbori za najboljše rejce angleških buldogov na vašem območju.

Priporočila za izdelke angleškega buldoga: Najboljši pasji koraki za avtomobile in Najboljše pasje nogometne žoge.

1. PuppySpotovi angleški buldogi za Oklahomo

PuppySpotovi angleški buldogi za Oklahomo

Ker iščete rejce angleških buldogov v Oklahomi, vam toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot, ki ji zaupa veliko ljudi, je pasja tržnica, kjer lahko iščete združljivega mladička angleškega buldoga iz udobja svojega doma v Oklahomi.

Upoštevajte tudi, da morajo vsi rejci z navedenimi mladiči angleškega buldoga opraviti pregled, zato mora vaš spremljevalec prispeti varen in varen na vaš prag v Oklahomi. Preden nadaljujete na pot za mladička angleškega buldoga, ki je naprodaj v Oklahomi, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. S & J angleški buldogi

S & J angleški buldogi

Ta center, tako kot drugi vzrejni centri za pse, skuša preseči pričakovanja in standarde, ki jih postavlja Ameriška kinološka zveza glede zdravja, videza, zmogljivosti in poslušnosti. Vsi mladički so upravičeni do cepljenja v 5, šestih in osmih tednih.

V dveh tednih po rojstvu so jim na voljo tudi pripomočki za razglistenje. S&J je poseben, ker imajo celo varuško, ki je več kot pripravljena odpeljati vaše mladičke na najbližjo lokacijo samo za vas. Z drugimi besedami, storili bodo vse, da bodo kužka varno dostavili do vašega praga.

S&J English Bulldogs Podrobnosti

3. Buldogi Cedar Lane

Bulldogi Cedar Lane

Od ustanovitve te ustanove se lastnik Jim Armstrong nenehno ukvarja z vzrejo angleških buldogov za prebivalce Oklahome.

Kupci bodo opazili razliko med buldogi, ki jih je vzgojil Jim, in drugimi, ker tisti, ki jih je vzrejal in negoval, prihajajo iz odličnih krvnih linij in programov vzreje.

Minilo je več kot 12 let, odkar je ta človek skrbno vzgojil in šolal mladiče angleškega buldoga. Ljudje, ki so od njega posvojili mladičke, imajo o čudovitih pasjih spremljevalcih le dobre stvari.

Podrobnosti o Cedar Lane Bulldogs

4. Red River angleški buldogi

Red River angleški buldogi

Njihovi očetje in matere izpolnjujejo in presegajo vse standarde, ki jih nalaga AKC glede zdravja, videza, temperamenta in zmogljivosti. Ko ti dragoceni mladički angleškega buldoga odrastejo in se skotijo, njihovi potomci ohranjajo visoke standarde svojih prednikov.

Red River, ki vzgaja angleške buldoge od leta 2005, je bil glavni rejec za številne stranke, ki živijo v Oklahomi. Nekateri se celo vračajo k njim po več mladičkov zase ali za svoje vrstnike. Od rojstva mladičkom nudimo vse vrste cepljenja, razglistenja, šolanja in veterinarske storitve.

Še več, ta vzreditelj trdi, da prodaja čudovite mladičke angleškega buldoga po dostopni ceni. Ker je v Oklahomi veliko vzrejnih centrov, morda ne boste želeli zamuditi te priložnosti, da dobite mladička po konkurenčni ceni. Čeprav angleški buldogi niso poceni, če lahko prihranite nekaj denarja pri nakupu, vam bo to nekoliko olajšalo življenje.

Red River English Bulldogs Podrobnosti

5. Green Akers Bulldogs

Green Akers Bulldogs

V vzrejnem centru Green Akers Bulldogs so pravila drugačna. Po nakupu mladička se morate v 90 dneh prijaviti pri AKC. Če tega iz nekega razloga ne storite, vam lahko center zakonito odvzame mladička. Ne pozabite tudi mladička registrirati za mikročipiranje.

Ker vzreja angleške buldoge že približno 25 let, je ta center pravno registriran pod AKC in ga vsako leto pregledata AKC in država Oklahoma. Kmalu ga bo pregledalo tudi USDA, potem ko bo registriran pri njih.

Zato tega centra nikakor ne morete zamenjati z mlini za mladiče in BYB. Center v svojem vzrejnem programu vedno združi odraslega nosilca z odraslo osebo, ki ni nosilka, da prepreči, da bi na dojenčke vplival gen nosilca. Vendar pa gen nosilca na noben način ne vpliva na zdravje psov.

Podrobnosti o Green Akers Bulldogih

6. C Wayland angleški buldogi

C Wayland angleški buldogi

Zadnji na seznamu najboljših rejcev angleških buldogov v Oklahomi je “C Wayland angleški buldogi.” Christina, lastnica tega doma za vzrejo angleških buldogov, je pokazala odlične sposobnosti za negovanje, usposabljanje in vzrejo srčkanih majhnih mladičkov. Vsi prihajajo iz zvezdniške linije angleških buldogov prvakov, leglo, ki sledi, pa je podobno njihovim staršem.

Če se odločite, da boste svojega kužka dobili iz tega centra, ga lahko v celoti cepite, razglistite in registrirate pri AKC. Ker so mladički vzgojeni doma z veliko ljubezni, so običajno zelo družabni in se hitro prilagodijo na nove domove.

Čeprav lastnik komercialno ne vzreja veliko angleških buldogov, so starševski psi dali veliko neverjetnih majhnih mladičkov, ki so jih dali v posvojitev. Obstaja depozit v višini 500 $, ki ga je treba predhodno plačati. Preostanek lahko plačate v gotovini, ko mladička odpeljete domov.

Red River English Bulldogs Podrobnosti

Kako izbrati rejca angleškega buldoga v Oklahomi

Kako izbrati rejca angleškega buldoga v Oklahomi

Če ste se že odločili, da boste dobili mladička angleškega buldoga, morate opraviti kar nekaj raziskav o tem, od kod želite dobiti mladička. Izbira napačnega vzreditelja vas lahko spravi v težave z zakonom, pri tem pa lahko tudi izgubite svojega dragocenega mladiča.

1. Preverite legitimnost rejca

Najpomembnejša informacija, ki jo morate poiskati o rejcu angleškega buldoga, je legitimnost operacije. Dober vzreditelj mora biti registriran pri Ameriškem kinološkem klubu, Ameriškem kinološkem združenju in morda pri Ministrstvu za kmetijstvo Združenih držav.

Če je rejec ustrezno certificiran, bo poskrbel, da bodo njihovi certifikati izobešeni v centru. Lahko jih prosite, naj vam ga pokažejo, če iz nekega razloga ne vidite papirjev, ki visijo v preddverju.

2. Preverite njihova leta delovanja

Naslednji dejavnik, ki ga morate upoštevati, so leta, v katerih vzreditelj deluje v zvezi z vzrejo angleškega buldoga. Morda boste opazili ljudi, ki delujejo 20 ali več let. Lahko rečemo, da lahko računate na te centre, ker imajo več izkušenj kot centri, ki obstajajo šele pet let.

3. Vprašajte za nasvet

Vaši sosedje in vrstniki vam lahko pomagajo najti pravo mesto za posvojitev psa. Če v kavarni ali na ulici naletite na nekoga, ki ima srčkanega malega angleškega buldoga, ga ne oklevajte in ga vprašajte, od kod ga je posvojil.

Lastniki so psa verjetno posvojili od vzreditelja v Oklahomi. Pogovorite se z njimi in zberite čim več o vzrejnih centrih. Upajmo, da boste kmalu imeli seznam vzrejnih centrov, v katere morate poklicati.

Vprašanja za rejce angleških buldogov iz Oklahome

Vprašanja za rejce angleških buldogov iz Oklahome

Čeprav ne dvomimo o rejcih angleških buldogov, ki so navedeni v tem članku, morate še vedno preveriti njihove spletne strani, preden posvojite mladička. Recimo, da nameravate obiskati vzreditelja, ki ni na seznamu. V tem primeru morate preveriti njihovo zakonitost, leta delovanja in pričevanja strank, da dobite splošno predstavo o njih.

Če želite izvedeti več o rejcih, lahko zastavite tudi naslednja vprašanja:

  • Od kod nabavljate te mladičke?
  • Kakšno usposabljanje se izvaja za mladičke tukaj?
  • Ali mi lahko pokažete, kako mladiči komunicirajo z drugimi mladiči in rejci?
  • Ali imate kakšno nujno veterinarsko službo?
  • Ali mi lahko pokažete zdravstvena spričevala mladičkov in njihovih staršev?
  • Ali so v celoti cepljeni in razglisteni?

Povezano: Vodnik po pasmi psov Brindle angleški buldog.

Zaključek za “najboljše rejce angleških buldogov v Oklahomi”

Zaključek za The

Iz tega članka je mogoče marsikaj odvzeti, še posebej pri prepoznavanju pravega rejca za posvojitev angleškega buldoga iz Oklahome. Ko boste iskali Google, boste našli nekaj mest, ki so vpisana v Oklahomi, kjer prodajajo angleški buldogi.

Toda koliko teh krajev je pravilno registriranih s strani AKC, ACA in USDA? Tudi če center trdi, da je registriran na svojih spletnih mestih, morate še vedno preveriti njihovo številko licence in jo potrditi pri ustreznem organu.

Nato obiščite omenjeni center in se razgledajte. Preverite okolje, kako ravnajo s psi, zdravstvene storitve, ki so na voljo, in cene. Ne dovolite, da vas poceni cena zavede v posvojitev iz nezakonitega vira.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev angleških buldogov v Oklahomi, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička angleškega buldoga od vzreditelja v Oklahomi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Prednosti in slabosti angleškega buldoga” spodaj: