6 najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Marylandu! (2022)

Rejci avstralskih ovčarjev v Marylandu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Marylandu. Avstralski ovčar je inteligenten in uravnotežen pes, ki ga je Ameriška kinološka zveza razvrstila v pastirsko skupino. AKC opisuje avstralske ovčarje kot bujne, delovno usmerjene in pametne, saj so jih sprva vzrejali kot delovne pse.

Vendar so zaradi njihove ljubeče narave in prijaznosti do otrok izjemni družinski ljubljenčki, zlasti za družine z kmetijskimi zemljišči. Avstralski ovčarji so pridni, s srednje velikimi telesi, ki tehtajo od 40 do 65 funtov, odvisno od spola, in visoki od 18 do 23 palcev.

Imajo dolgo življenjsko dobo od 112 do 15 let, odvisno od nege in dobrega ravnanja s strani rejca. Če vas zanima pridobitev mladiča avstralskega ovčarja v Marylandu, se obrnite na vse rejce, navedene v tem članku.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Marylandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Basset Houndov v Marylandu in Najboljši rejci Whippetov v Marylandu.

Mladički avstralskega ovčarja naprodaj v Marylandu

Mladički avstralskega ovčarja naprodaj v Marylandu

Vse pasme psov imajo za pasmo specifične bolezni; vendar, za razliko od mlinov za mladiče, etični rejci pregledajo svoje starševske pasme glede zdravja pred parjenjem. Kot starše uporabljajo samo preverjene pse, da zagotovijo proizvodnjo bolj zdravih mladičkov, očiščenih vseh dednih bolezni. Kupite svoj nov družinski dodatek pri katerem koli od spodaj navedenih rejcev v Marylandu.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljša ovratnica proti bolham za pse in Najboljše šok ovratnice za grizljivega kužka.

1. PuppySpot’s Australian Shepherds For Maryland

Avstralski ovčarji PuppySpot za Maryland

Ker iščete rejce avstralskih ovčarjev v Marylandu, vam toplo priporočamo ogled platforme PuppySpot. PuppySpot je ogromna in zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih avstralskega ovčarja iz udobja svojega doma v Marylandu.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci avstralskih ovčarjev, ki imajo mladičke na seznamu, opraviti postopek pregleda s strani ekipe PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Marylandu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička avstralskega ovčarja za prodajo v Marylandu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Avstralski ovčar Sonryz

Avstralski ovčar Sonryz

Avstralski ovčar Sonryz se nahaja v čudovitem Kewaneeju v zahodnem Marylandu, v lasti in upravljanju pa sta Shirley in Ed Novotnik. Oba sta odgovorna in predana vzreditelja zdravih in vrhunskih avstralskih ovčarjev ter svoje pse vzrejata in razstavljata že od leta 1993.

Sonryz se pri vzreji svojih psov osredotoča na dobro zdravje, inteligenco, ostro oko za gibanje in strukturo ter fantastičen temperament. Vzrejski načrt Sonryz je programiran v skladu s standardom pasemskega kluba za kakovostne, dobro vzgojene in zdrave mladičke avstralskega ovčarja.

Navdušeni so nad vzrejo in svojim psom pokažejo, da vse uspevajo kot dobri delovni psi in perspektivni. Sonryz ne vzreja in ne spodbuja vzreje mladičkov miniaturnega avstralskega ovčarja, saj jih ASCA ne priznava kot čistokrvnih.

Sonryzovi fantje in dekleta so izbrani iz odlične krvne linije in pred parjenjem pregledani glede zdravja in temperamenta. Sonryz vzreja in vzgaja svoje mladičke kar v svojem domu skupaj z otroki in vnuki, saj so družina ljubiteljev psov.

Njihovi psi so pred novim domom dobro socializirani, saj uživajo v gladkem prehodu. Sonryzovi psi se pridružijo svojim novim družinam, cepljeni, razglisteni in veterinarsko pregledani, očiščeni vseh dednih bolezni. Postopek posvojitve pri Sonryzu je enostaven in pregleden; kontaktirajte Shirley po telefonu ali obiščite avstralskega ovčarja Sonryz, da začnete.

Podrobnosti o avstralskem ovčarju Sonryz

3. Avstralski ovčarji Oakhurst

 Avstralski ovčarji Oakhurst

Belinda in Michael Rhoads sta odgovorna in zaupanja vredna rejca avstralskih ovčarjev Oakhurst, ki se nahajata v Marylandu v čudovitih gorah v okrožju Montgomery. Oakhurst je razstavni potencial in spremljevalec psarne avstralskih ovčarjev, ki vzreja izjemne vrhunske in zdrave mladičke avstralskega ovčarja.

Belinda in Michael sta aktivna in ponosna člana Avstralskega ovčarskega kluba Amerike in Združenja avstralskih ovčarjev Združenih držav Amerike. Oakhurst Australian Shepherds je rejec za zasluge pri Ameriškem kinološkem društvu, pri čemer njihov program vzreje sledi etičnim standardom kluba.

Njihov vzrejski program je v majhnem obsegu, saj imajo približno 1 ali 2 legla na leto, da zagotovijo kakovostne pse. Oakhurst se osredotoča na proizvodnjo gensko zdravega psa s fantastičnim temperamentom in splošnim dobrim počutjem, ki je zavezan odličnosti in vrhunski kakovosti.

Fantje in deklice iz Oakhursta so pred parjenjem registrirani v ASCA in AKC, temeljito pregledani in očiščeni očesnih okvar (CERF) in displazije kolkov (OFA). Belinda in Michael psita in vzgajata svoje kužke v svoji hiši ter jih seznanjata z različnimi socializacijskimi situacijami pred novimi domovi. Zelo jim je mar za svoje mladičke in si prizadevajo, da bi jih namestili v dom, ki jim najbolj ustreza.

Imajo popolno zdravstveno garancijo po veterinarskem pregledu, cepljenju, razglistitvi in ​​mikročipiranju. Oakhurstov postopek posvojitve je pregleden in brez težav, brez skritih genetskih skrbi za njihove pse. Obrnite se na Rhoads po telefonu ali obiščite spletno mesto Oakhurst, da izpolnite vprašalnik in začnete postopek posvojitve.

Podrobnosti o avstralskih ovčarjih Oakhurst

4. Avstralci z vzhodne obale

 Avstralci z vzhodne obale

East Coast Aussies je zaupanja vreden in ugleden vzrejni program v Waldorfu v Marylandu, ki je znan po vzreji odličnih družinskih psov. Avstralske ovčarje vzrejajo že več kot 40 let in vzrejajo igrače, miniaturne in standardne avstralske ovčarje.

Njihov cilj je zagotoviti, da se stranke ujemajo z najboljšim možnim psom, ki ustreza njihovemu življenjskemu slogu, kar jim prinaša veliko ljubezni in sreče. Rejski program vzhodne obale je dobro načrtovan, v skladu z etičnim standardom pasme, ki se osredotoča na dobro zdravje in vrhunsko kakovost.

Vsi odrasli psi, ki se uporabljajo za vzrejo na vzhodni obali, so testirani glede zdravja in kakovosti, preden se uporabijo kot plemenski psi, da se odpravijo zdravstvene težave. Mladički avstralske vzhodne obale so v ljubečem in ugodnem družinskem okolju z veliko ljubezni in socializacije, preden se pridružijo novim družinam.

Avstralci z vzhodne obale so cepljeni, veterinarsko pregledani, razglisteni, mikročipirani in zajeti z zdravstveno garancijo. Postopek posvojitve pri East Coast Aussies je nemoten in enostaven, z izkušenimi rokami, ki vam lahko pomagajo z nasveti za enostaven prehod vašega ljubljenčka. Kontaktirajte East Coast po telefonu ali obiščite njihovo stran in spletno stran družbenih medijev za več informacij o razpoložljivih mladičkih.

Podrobnosti o avstralski vzhodni obali

5. Vzhodna obala MAC

Vzhodna obala MAC

Mini Aussie Country East Coast je strasten in odgovoren program vzreje avstralskih ovčarjev, ki se nahaja v Churchvilleu v Marylandu. MAC East Coast je manjši program v družinski lasti in upravljanju, znan po vzreji mini avstralskih ovčarjev z veliko pozornostjo zdravju in kakovosti.

Cilj na MAC East Coast je izboljšati pasme Mini Australian Shepherd in povezati njihove stranke z najboljšim možnim kosmatim prijateljem za vedno. Miniaturni avstralski ovčarji MAC East Coast so vzrejeni v skladu z etičnimi standardi, ki se osredotočajo na odličnost, odgovornost in integriteto.

Vsi njihovi avstralci uspevajo kot inteligentni in pridni rančni psi ter ljubeči spremljevalci, ki v svoje nove domove prinašajo ljubezen in naklonjenost. MAC’s Sires and Dams so zdravi kakovostni psi, ki so bili pregledani glede zdravja in temperamenta ter očiščeni vseh genetskih težav pred parjenjem.

Mladičke MAC East Coast se skotijo ​​in vzgajajo pod nogami v ljubečem družinskem okolju in z njimi vsakodnevno ravnamo, da jih pripravimo na nove domove. MAC-ovi psi so pomemben del njihove družine in jih želijo namestiti v predane in ljubeče družine, ki jih bodo cenile za vedno.

Macovi Avstralci odhajajo v svoje nove domove razglisteni, obveščeni o vseh potrebnih cepljenjih, mikročipirani in veterinarsko pregledani pri veterinarju z licenco. Mladiči MAC East Coast so priloženi paketu za mladiče, ki vsebuje brezplačne izdelke rejcev, registracijske dokumente, zdravstveno spričevalo in zdravstveno garancijo. MAC nudi tudi doživljenjsko podporo vsem potencialnim strankam, ko postanejo samodejni člani svojih ljubečih družin.

Stranke morajo plačati nepovratni znesek 200 $, da zadržijo mladička in storitve pošiljanja na stroške kupca. Postopek posvojitve MAC East Coast je nemoten in pregleden, z veliko zabavnimi trenutki med prehodom vašega ljubljenčka. Kontaktirajte jih po telefonu ali obiščite spletno stran MAC East Coast.

Podrobnosti o vzhodni obali MAC

6. Psarne Maple Grove

Psarne Maple Grove

Zadnji na seznamu najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Marylandu je “Psarne Maple Grove.” Maple Grove Kennels, ki se nahaja v Hampsteadu v Marylandu, je ugleden in strasten rejec zdravih in vrhunskih avstralskih ovčarjev in konj Paint.

Že več kot 25 let vzrejajo avstralce, saj si prizadevajo roditi zdrave in srečne mladičke, ki so lepi in inteligentni. Maple Grove je rejec za zasluge v Ameriški kinološki zvezi, saj vzrejajo po etičnih standardih kluba.

Matične pasme Maple Grove imajo dober rodovnik in so pred parjenjem pregledane glede zdravja in kakovosti za bolj zdrave avstralske mladičke. Celotni mladički javorja so skoti in vzgojeni v svoji hiši, ki leži na 35 hektarjih kmetijskih zemljišč z veliko prostora za igranje in pohajkovanje njihovih psov.

Njihovi mladički se seznanijo z različnimi metodami socializacije, da jih pripravijo na nove družine in jim omogočijo nemoten prehod. Mladički Maple Grove odidejo v svoje nove domove, veterinarsko pregledani, razglisteni, mikročipirani in obveščeni o vseh cepljenjih.

Prihajajo z zdravstveno garancijo in doživljenjsko podporo rejca, da odgovorijo na vsa vprašanja o svojih pasmah. Neposredni in pregledni postopki posvojitve Maple Grove z nasveti za enostaven prehod; obiščite spletno stran Maple Grove za več informacij ali jih kontaktirajte po telefonu.

Podrobnosti o psarni Maple Grove

Zaključek za “najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Marylandu”

Zaključek za The

The avstralski ovčar morda ni pes za ljudi, ki zaradi svoje neutrudne in okretne narave ne želijo biti na prstih. Dobro uspevajo na kmetiji in so zaradi svojih naravnih delovnih sposobnosti odlični kmetijski partnerji.

Da pa preprečite prezgodnjo izgubo hišnega ljubljenčka ali porabo denarja za bolezni, predlagamo posvojitev hišnih ljubljenčkov od odgovornih in zaupanja vrednih rejcev. Vaše iskanje se konča tukaj, če ostanete v Marylandu in želite avstralskega ovčarja za novega hišnega ljubljenčka, z imeni in kontakti.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička avstralskega ovčarja od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki avstralskih ovčarjev” spodaj: