6 najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Oregonu! (2022)

Rejci avstralskih ovčarjev v Oregonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce avstralskih ovčarjev v Oregonu. Avstralski ovčarji so močna, neverjetna in lepa bitja, ki radi preživljajo čas z ljudmi.

Avstralci so odlični psi čuvaji in so zelo prijazni do otrok, zlasti med igrami. Ti psi so interaktivni, radovedni in inteligentni, zaradi česar so primerni za vse družine. Nakup avstralskega ovčarja je velika odgovornost, na katero je treba biti pripravljen.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci francoskih buldogov v Oregonu in Najboljši rejci boksarjev v Oregonu.

Mladički avstralskega ovčarja za prodajo v Oregonu

Mladički avstralskega ovčarja za prodajo v Oregonu

Prvi korak pri nakupu te pasme psov je, da opravite ustrezno raziskavo in se odločite za tistega, ki ga želite, saj obstajajo tri vrste avstralcev – igrače, miniaturne in standardne. Drugi korak je najti uglednega rejca, ki vzreja in vzgaja takšne avstralce, kot si jih želite.

V tem članku so navedeni najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Oregonu. Za te rejce smo se odločili, ker pridelujejo kakovostne, zdrave in dobro zaokrožene avstralce. Vsi se vzrejajo po vzrejskih standardih AKC, vsi njihovi psi pa so registrirani v AKC.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljše dvignjene postelje za pse in Najboljše brezžične ograje za pse dolgega dosega.

1. PuppySpot’s Australian Shepherds For Oregon

Avstralski ovčarji PuppySpot za Oregon

Ker iščete rejce avstralskih ovčarjev v Oregonu, priporočamo, da preizkusite platformo PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive mladičke avstralskega ovčarja iz udobja svojega doma v Oregonu.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci avstralskih ovčarjev s psi na seznamu izpolnjevati stroge smernice, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš bodoči spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Oregonu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička avstralskega ovčarja za prodajo v Oregonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. avstralski ovčarji Rockhill

Avstralski ovčarji Rockhill

Rockhill Australian Shepherds je eden najboljših rejcev Aussie v Oregonu. Ta rejec si vedno prizadeva izboljšati svoj vzrejni program, da bi zadostil naraščajočemu povpraševanju po kakovostnih in zdravih avstralcih. RAS je eden redkih rejcev v tej državi, ki se držijo strogih standardov vzreje AKC in ASCA.

Še ena impresivna stvar tega rejca je, da vzreja pse, primerne za vse sektorje, zdravje, poslušnost, delovno sposobnost, agility, čredo, spremljevalce in terapevtsko delo. Slovijo tudi po tem, da pridelujejo zelo prijazne mladičke. Če iščete družini prijaznega avstralskega psa, ki se odlično znajde z otroki, se lahko zanesete na tega rejca.

Posebno pozornost posvečajo obnašanju in socializaciji svojih kužkov. Objekt tega rejca se nahaja na petih hektarjih in se osredotočajo samo na to pasmo. Mladički in psi imajo dovolj prostora za igro in tek. Zdravje teh mladičkov je za tega rejca izjemnega pomena.

Zelo skrbijo za mladiče in vzrejne pse. Avstralski ovčarji Rockhill izvajajo ustrezne raziskave pri izbiri očetov in mater za rodovnike. Vzreditelj proizvaja močne mladičke, ki lahko uspevajo v vsakem ljubečem, zdravem domu.

Ta vzreditelj uporablja vaje za zgodnjo nevrološko stimulacijo, program za kulturo mladičev in Pat Hastings.Razvoj kužka,” ki pomagajo izboljšati splošno kakovost in temperament njihovih mladičkov. Presenetljivo je, da imajo mladički tega rejca triletno zdravstveno garancijo. To pomeni, da bodo prevzeli odgovornost za vse genetske zdravstvene težave v prvih treh letih življenja mladiča.

Zelo težko je najti vzreditelja z dolgo garancijsko dobo za svoje mladičke. Poleg tega ima ta vzreditelj politiko odprtih vrat, ki strankam omogoča, da se obrnejo nanje za napotke ali nasvete o njihovih pasjih prijateljih. Prav tako izvajajo popolne zdravstvene teste za svoje pse in jim rentgensko slikajo komolce in boke, da se izognejo displaziji.

Podrobnosti o avstralskih ovčarjih Rockhill

3. High Desert Aussies

High Desert Aussies

High Desert Aussies je vrhunski vzreditelj z več kot 30-letnimi izkušnjami v rejski industriji. HDA je majhen vzreditelj, ki se nahaja v osrednjem Oregonu in je namenjen vzreji, vzgoji in usposabljanju avstralcev. Ta vzreditelj se zavzema za vzgojo dobro socializiranih in zdravih mladičkov, ki se lahko spoprimejo in uspejo v kateri koli družini.

Mladički so usposobljeni za posvojitev v kateri koli družinski dom in lahko postanejo vaš novi najboljši prijatelj hitreje, kot si mislite. Psi tega rejca se odlikujejo v agilityju, servisnem delu, sledenju, poslušnosti in družinskem druženju. Zato se lahko vedno zanesete na tega vzreditelja, ne glede na to, za kaj želite avstralskega mladička.

High Desert Aussies pridno družijo svoje mladičke z ljudmi, otroki in drugimi psi. Zagotavljajo, da so psi dobro socializirani, preden se pridružijo novim družinam. Poleg izboljšanja socialne sposobnosti mladičkov jim nudijo osnovno usposabljanje, ki ga potrebujejo za odličen začetek življenja.

Nekatera usposabljanja, ki jih izpostavijo mladičkom, vključujejo kahlico, zaboj in poslušnost. Ta družinski vzreditelj deli svoje življenje in dom s svojimi čudovitimi psi. Vsak družinski član vsak teden preživi več ur z vsakim odraslim psom in mladičkom. Družina je vložena v vzrejo najpametnejšega, najbolj zdravega in najsrečnejšega avstralskega ovčarja. Druga pomembna stvar tega rejca je, da so vse njegove psičke omejene na pet legla.

Genetsko zdravje, konformacija, barva dlake in razpoloženje so bistveni za tega rejca. High Desert Aussies so tudi člani Avstralskega ovčarskega kluba Amerike (ASCA) in American Kennel Club (AKC). Kot taki so vsi njihovi mladički registrirani v ASCA in AKC. Ena od lastnic HDA, Johanna Trass, je bila nekaj let Vet-Tech, tako da ima ta vzrediteljica neverjetno znanje in izkušnje pri vzreji zdravih mladičkov.

Podrobnosti o High Desert Aussies

4. Bright Eyes Aussies

Bright Eyes Aussies

Bright Eyes Aussies je dom vsestranskih avstralskih ovčarjev v Oregonu. Ta rejec se nahaja na čudovitem pacifiškem severozahodu in vzgaja in skrbi za avstralce od leta 1980. BEA si prizadeva vzrejati kakovostne avstralce z odličnim temperamentom in strukturo. Glavni cilji tega rejca so zdravje, dolgoživost in temperament.

Poleg tega proizvajajo različne vrste Aussie – Toy, Miniature in Standard. Za mladičke, ki jih skrbijo, zagotavljajo vrhunsko šolanje. Ta vzreditelj uči svoje mladičke, kako uporabljati zaboj. Mladičke izpostavljajo tudi socializaciji in šolanju za kahlico.

Navdušeni boste, da je vaš pas že dobro socializiran, preden ga posvojite. Bright Eyes Aussies zagotavlja, da so mladički čustveno in fizično pripravljeni, preden jih izpustijo v njihov novi družinski dom. Te mladičke vzgajajo, trenirajo in skrbijo za približno osem do devet tednov, preden jih izpustijo.

Poleg tega BEA trenira svoje mladičke, da izboljšajo življenje družin, ki se jim pridružijo. Ti mladički so osem do devet tednov svojega življenja deležni najboljše oskrbe, socializacije ter fizične in duševne stimulacije. Mladički doživljajo tudi vsakdanje družinsko življenje, saj jih je vzreditelj vzgajal v njihovi dnevni sobi.

Bright Eyes Aussies Podrobnosti

5. Lake Creek Aussies

Lake Creek Aussies

Lake Creek Aussies je družinski vzreditelj v obalnem območju zahodnega Oregona. Ta vzreditelj je začel proizvajati in vzgajati inteligentne, zdrave in pravilne avstralce leta 2015. Lake Creek je relativno nov pri vzreji avstralcev, vendar družina vzreja in vzgaja druge pse že več kot 20 let.

Verjamejo, da je nagrajujoče delo in čast vzgajati nekoga naslednjega spremljevalca ali najboljšega prijatelja. Delo jemljejo resno. Lake Creek vlaga veliko truda in sredstev v svoj vzrejni program, da zagotovi svojim strankam najbolj zdrave in srečne mladičke.

Vzrejajo le genetsko testirane pse, njihovo proizvodnjo pa omejujejo na štiri legla na leto. Ta vzreditelj izvaja tudi rentgenske preglede komolcev in bokov psov pred vzrejo. Če iščete inteligentne, zdrave avstralce, bi moral biti to vaš vzreditelj.

Lake Creek Aussies Podrobnosti

6. Three Hearts Aussies

Three Hearts Aussies

Zadnji na seznamu najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Oregonu je “Three Hearts Aussies.” Three Hearts Aussies zasedajo zadnje mesto na našem seznamu najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Oregonu. THA je majhna psarna v Tualatinu v Oregonu. Svoje mladičke vzrejajo in vzgajajo doma.

Ta vzreditelj skrbi za svoje mladičke od rojstva in se z njimi igra vsak dan. S kužki preživijo kakovosten čas in pomagajo pri razvijanju socializacijskih veščin. Izvedli so vrsto testov na plemenskih psih, vključno s PRA, HC in MDR1.

Vzrejenim očm so pregledane tudi boke in komolce OFA. Vsi mladički iz THA so primerni za registracijo ASCA in AKC. Three Hearts Aussies zagotavljajo, da so mladički brez genetsko dednih zdravstvenih stanj. Poleg popolnega zdravja imajo mladički odličen temperament in strukturo.

Podrobnosti o Three Hearts Aussies

Zaključek za “najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Oregonu”

Zaključek za The

Avstralci so ljubki pasji spremljevalci z veliko ljubezni, življenja in naklonjenosti, ki jih lahko delijo z ljudmi. Ti psi iščejo pozornost in to morate upoštevati, ko iščete mladička avstralskega ovčarja za nakup.

veliko avstralski ovčar rejci v Oregonu pridelujejo in vzgajajo to pasmo psov. Vendar, preden izberete koga, se prepričajte, da sledi industrijskim standardom vzreje in kakovosti pasme, zdravi mladički z izjemnim temperamentom in strukturo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička avstralskega ovčarja od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki avstralskih ovčarjev” spodaj: