6 najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Virginiji! (2022)

Predloga najboljših avstralskih ovčarjev v Virginiji

Iskanje rejcev avstralskih ovčarjev v Virginiji, ki so pravi za vas, je včasih lahko izziv. Če iščete inteligentnega, igrivega, ubogljivega in prilagodljivega psa kot spremljevalca ali dodatnega družinskega člana, potem je avstralski ovčar prava pasma.

Ženska starša je mati, moški pa oče. Da bi izbral, katera mati se bo parila s katerim očetom, žlahtnitelj natančno preuči vsa zdravstvena in varnostna merila. Zato je ključnega pomena voditi podrobne evidence o »genetiko, zdravje in predvideni namen psov za vzrejo ustreznih potreb.”

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Virginiji, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles:

Mladički avstralskega ovčarja za prodajo v Virginiji

Mladički avstralskega ovčarja za prodajo v Virginiji

Da bi vam pomagali najti najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Virginiji, smo za vas zbrali seznam.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljši odstranjevalci zobnih oblog za pse in Najboljše luksuzne sklede za pse.

1. PuppySpot’s Australian Shepherds for Virginia

Avstralski ovčarji PuppySpot za Virginijo

Ker iščete rejce avstralskih ovčarjev v Virginiji, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po številnih razpoložljivih mladičkih avstralskega ovčarja iz udobja svojega doma v Virginiji.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci avstralskih ovčarjev na PuppySpot opraviti strog postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec varno prispel v Virginijo. Preden nadaljujete na pot za mladička avstralskega ovčarja za prodajo v Virginiji, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Avstralski ovčarji Milwin

Avstralski ovčarji Milwin

Priporočamo avstralske ovčarje Milwin, če iščete zaupanja vrednega in izkušenega rejca. Imajo več kot 40 let izkušenj z vzrejo avstralskih ovčarjev in so bili nagrajeni z rejcem Združenja avstralskih ovčarjev Združenih držav Amerike.

Nahajajo se na prijetnem podeželju, kar je odlično gojišče za avstralske ovčarje sredi svežega in čistega zraka. Na njihovi spletni strani lahko preverite slike, kje živijo in pse, ki so jih vzredili. Njihovi psi se odlikujejo po konformaciji in poslušnosti, hkrati pa so vam odlični spremljevalci.

Zelo so navdušeni nad svojo vzrejo in močno čutijo do vsakega psa, ki ga vzrejo. Vse pse letno pregleda usposobljen veterinar oftalmolog glede dednih očesnih okvar. Ortopedska fundacija za živali (OFA) tudi redno čisti njihove pse zaradi bolezni, kot je displazija.

Njihove tehnike vzreje so skrbno načrtovane z upoštevanjem potreb njihovih psov, deležni pa so topline in ljubezni, ki jo potrebujejo. Namenjeni so tudi obiskovalcem, zato jih morate osebno preveriti.

Podrobnosti o avstralskih ovčarjih Milwin

3. Avstralski ovčarji dobrega psa

Rejci avstralskih ovčarjev Good Dog's za Virginijo

To podjetje je profesionalno vzrejo različnih pasem psov, vključno z avstralskimi ovčarji. Na krovu imajo usposobljene rejce in sledijo visokim standardom skupnosti, ki se osredotočajo na zdravje psov. Svojo kakovost izpolnjujejo z raziskavami, ki temeljijo na znanstvenih dejstvih.

Če imate radi profesionalne postopke, bi morali razmisliti o Good Dog, saj imajo za prijavitelje postopek presejanja, da zagotovijo, da so njihovi psi poslani v domove, ki izpolnjujejo standarde njihove skupnosti.

Podjetje ima tudi postopek presejanja za rejce, tako da ste lahko prepričani, da je vaš avstralski ovčar dobro vzgojen in zdrav. Njihovi rejci izvajajo tudi redne veterinarske preglede za svoje pse, da jih preprečijo bolezni, kot je rak.

To podjetje priporočamo tudi zato, ker s sodelovanjem s strokovnjaki za pasje vedenje posveča posebno pozornost duševnemu zdravju svojih psov. Rejci vzdržujejo visok standard higienskega okolja, v katerem psi rastejo.

Dobre podrobnosti o psu

4. Royal Aussie of Virginia

Kraljevi Avstralci Virginije

Royal Aussies so še ena odlična izbira rejcev za avstralske ovčarje. Njihovi psi so vzrejeni v sočutnem okolju, zaradi česar so popolni za vašo družino in dom. Gnezdijo kar iz svojih domov, tako da si lahko rezervirate termin in jih obiščete.

Imajo več pozitivnih ocen, ki jih postavljajo visoko na seznam verodostojnih rejcev in so odprti za odgovore na vsa vaša vprašanja osebno, na klicu ali po e-pošti. Čeprav zaradi zasedenih urnikov raje pišejo sporočila in spoštujejo njihovo zasebnost.

Na svoji spletni strani imajo na voljo podroben postopek nakupa svojih mladičkov. Bonus pri nakupu pri Royal Aussies je, da nudijo kupone in popuste ter pakete za nego mladičkov. Kuponi so namenjeni predvsem za nego in prve preglede hišnih ljubljenčkov.

Podrobnosti o Royal Aussies of Virginia

5. Bakreno nebo

Copper Sky Aussies

S poudarkom na temperamentu in razpoloženju Copper Sky vzgaja svoje pse, da jih pošlje v dom, kjer bodo resnično ljubljeni. Če ste družina z majhnimi otroki, bi morali razmisliti o tem rejcu, saj so njihovi psi usposobljeni za zvestobo in poslušnost.

Ni vam treba skrbeti za zdravstvene standarde, ki jih vzdržuje ta vzreditelj, saj redno izvajajo različne zdravstvene teste svojih psov, kot sta OFA in CERF. Svojim psom nudijo tudi socialne storitve, kot so iskanje in reševanje, čustvena podpora ali avtizem.

Njihovo spletno mesto podrobno opisuje hrano, s katero hranijo svoje pse, saj zagotavljajo visokokakovostno prehrano za svojo pasmo. Imajo podaljšano/zdravstveno garancijo za zamenjavo mladiča do 8 let, da bodo psi z vami živeli zdravo in dolgo življenje. Hrano za svoje avstralske ovčarje lahko dobite na dom neposredno pri tem rejcu.

Podrobnosti o bakrenem nebu

6. Kianite Acres

Avstralski ovčarji Kyanite Acres

Zadnji na seznamu najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Virginiji je “Kianite Acres.” Zadnjih 19 let ga vodi par, ki svoje pse vzreja v skladu z zahtevami visokokakovostnih standardov na podlagi raziskav. Par je svoje pse obravnaval kot svoje otroke in jih vzrejal v svojih domovih.

Osredotočajo se tudi na usposabljanje svojih psov za agilnost in poslušnost, zaradi česar so popoln dodatek vašemu domu. Za ljubezen in sočutje, ki ga vzrejajo svoje pse, se imenujejo hobi rejci.

Proučujejo genetske težave, ki so povezane s to pasmo, in izvajajo zdravstvene preglede, da pasmo preprečijo škodljive bolezni. Prav tako so strogi pri pregledovanju svojih kupcev, saj želijo, da imajo njihovi psi dom, kjer na njih pazijo tako kot oni.

Podrobnosti o Kyanite Acres

Kako izbrati rejca avstralskega ovčarja v Virginiji

Kako izbrati rejca avstralskega ovčarja v Virginiji

Vsi zgoraj omenjeni rejci so znani po svojih različnih lastnostih in vsak od njih je z leti v veliki meri zadovoljil svoje stranke. Ocene 4,7 in več za vse te rejce kažejo njihov pomen pri cepljenju, zdravju, vzdrževanju kakovosti, čistoči, zdravniških pregledih, zavarovanju hišnih ljubljenčkov, testiranju DNK, genetskemu zagotovilu in odlični storitvi za stranke.

Spletna mesta, ki so enostavna za uporabo, dostopne lokacije trgovin in prijeten ambient v njihovih trgovinah, jim olajšajo, da se ne osredotočijo le na varno vzrejo avstralskih ovčarjev, ampak tudi pritegnejo stranke, da vidijo, da so njihove zahteve izpolnjene v roku in kakovosti. Pasme so obsežno raziskane in poskrbljeno za najboljše rezultate.

Zaključek za “najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Virginiji”

Zaključek za The "Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Virginiji"

Da izbere najboljše avstralski ovčar vzreditelj v Virginiji, je treba zagotoviti dva sklopa stvari; njihovo povpraševanje in lokacijo. Kar želi stranka videti kot lastnosti svojega ljubljenčka, je najpomembnejši vidik, pri katerem vzreditelju bo kupil.

S potencialnimi rejci se je treba jasno pogovoriti o velikosti, tipu, barvi, pasmi, lastnostih, kakovosti, igrivosti, ljubeznivosti, nežnosti, energiji in drugih lastnostih, o katerih kupec sanja.

Prenos informacij in dokaz o kakovosti informacij sta zelo potrebna. Oboje zagotavlja, da bo najboljši nakup opravljen na najboljšem mestu. Upoštevati je treba tudi lokacijo, kjer oseba/kupec živi.

Kljub ljubezni in norosti, ljudje ne bodo (v razumnem stanju duha) prepotovati kilometre razdalj za nakup psa. Najbližji in najbolj uvrščen in pregledan vzreditelj psov bo vedno najbolj primerna izbira za vse, ki si želijo kupiti kosmatega hišnega ljubljenčka za svojo prijazno prihodnost.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Virginiji, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička avstralskega ovčarja od vzreditelja v Virginiji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki avstralskih ovčarjev” spodaj: