6 najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Washingtonu! (2022)

Top-Avstralian-Shepherd-Breeders-In-Washington-template

Avstralski ovčarji so pasma pastirskih psov, ki izvirajo iz Združenih držav. Domneva se, da je pasma izvirala iz različnih pastirskih pasem, uvoženih v Kalifornijo v poznem 19. stoletju. Avstralci, kot jim pravijo, so najsrečnejši, ko delajo. Če pa se ukvarjajo s pasjimi športi ali dejavnostmi, so lahko odlični družinski spremljevalci.

Če ste v Washingtonu in želite posvojiti mladička avstralskega ovčarja, smo za vas. Tukaj je 6 najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Washingtonu.

1. Avstralski ovčarji Longshadow (Standard ASCA/AKC)

Avstralski ovčarji Longshadow (Standard ASCA/AKC)

Prvi na seznamu najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Washingtonu je Longshadow Australian Shepherds. Vzreditelj kakovostnih mladičev in delovnih psov avstralskega ovčarja, Longshadow Australian Shepherds je uveljavljen vzreditelj psov AKC/ASCA. Že več kot 20 let vzrejajo mladičke avstralskega ovčarja za prodajo v zvezni državi Washington.

Tam se vsako leto skoti več legla mladičev avstralskega ovčarja AKC in ASCA. Nahajajo se v središču mesta v bližini Roya v zahodnem Washingtonu, pol ure od Tacome in Olimpije.

Pridobili in izdelali so čim bolj pregledne in najčistejše linije kot resen vzreditelj. Vendar se tudi zavedajo, da je nemogoče preprečiti vse možne okvare, genetske ali ne. Tako ste lahko prepričani, da je vaš potencialni najboljši prijatelj. Vsak dan se razvijajo novi genetski in dedni testi in obljubljajo, da jih bodo spremljali in da bodo na prvo mesto postavili najboljše interese pasme. Ker jim je mar za zdravje in testiranje svojih mladičkov avstralskega ovčarja, so eden izmed najboljših rejcev.

Informacije o rejcu avstralskih ovčarjev:

2. Little Debs Toy/Mini avstralski ovčarji

Little Debs Toy/Mini avstralski ovčarji

Little Debs so majhni hobi rejci kakovostnih miniaturnih in igračkastih avstralskih ovčarjev. Najdete Little Deb’s Toy/Mini Aussies v osrčju pacifiškega severozahoda. Vzgajajo mladičke, ki so del njihove družine in so dobro socializirani.

Zdravi mladiči so vzgojeni v čistem okolju, da vam lahko dajo zdrave mladičke in jim pomagajo pri vzreji boljših psov! Vzrejajo se zaradi temperamenta, strukture in predvsem zaradi ljubkih hišnih ljubljenčkov. Njihovo poslanstvo je izboljšati kakovost življenja psov z izobraževanjem lastnikov psov! Če iščete mladičke mini avstralskega ovčarja v Washingtonu, bi moral biti to eden vaših najboljših izbir.

Informacije o rejcu avstralskih ovčarjev:

3. Harvest Moon Aussies Washington

Žetev Moon Aussies

Harvest Moon Aussors zelo cenijo temperament. Živijo s svojimi psi, spijo in delijo svoje življenje s svojimi psi ter želijo, da bi tudi njihovi mladički imeli podobno izkušnjo. Zato si prizadevajo vzrejati zdrave, genetsko zdrave pse s pravilno konformacijo in odličnim temperamentom.

Poleg tekmovanja na tekmovanjih AKC, ASCA in poslušnosti so njihovi mladički avstralskega ovčarja v Washingtonu naslovljeni tudi s certifikatom Canine Good Citizenship in Therapy Dog International. Drugi delajo kot službeni psi in terapevtski psi, drugi pa skrbijo za kmetije in pasejo živali.

Informacije o rejcu avstralskih ovčarjev:

Preverite za več: Mladički avstralskega ovčarja v Massachusettsu! in najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Minnesoti!

4. Avstralski ovčarji Sayre

Avstralski ovčarji Sayre

Leta 1982 je Sayre Australian Shepherds specializiran vzreditelj, ki se osredotoča na zdravje, temperament in kakovost. Njihov cilj je izboljšati pasmo avstralskega ovčarja. Njihovi mladički so registrirani pri AKC/ASCA, zdravstveno preizkušeni in vzrejeni za odlične temperamente v skladu s standardi pasme.

Psi so njihova strast in z njimi preživijo večino svojega »prostega« časa. Njihov dom in objekti se nenehno izboljšujejo, da bi bolje ustrezali njihovim štirinožnim družinskim članom. Verjamejo, da bodo spremenili življenja tistih, ki se jih dotaknejo, če si lahko delijo vsaj kanček predanosti, ljubezni, energije in sreče, ki jih ti čudoviti psi prinašajo v njihova življenja. Ne morete zahtevati več!

Informacije o rejcu avstralskih ovčarjev:

5. Taneum Creek Australian Shepherds WA

Avstralski ovčarji Taneum Creek

Taneum Creek Australian Shepherds se nahaja v mestu Cle Elum v Washingtonu. Po 13-letnem lastništvu avstralcev so prepoznali priložnost, da svojo ljubezen do te vsestranske pasme delijo s svojimi najdražjimi. Avstralskega ovčarja imajo za pasmo, ki je sposobna trdega dela na kmetiji in živeti v domu kot družinski član in skrbnik.

Poleg reje živine so odlični partnerji tudi na različnih drugih področjih. Na primer, njihovi psi jih spremljajo na jahanju in pohodih, pohodih in tekih.

Vsi njihovi mladički avstralskega ovčarja, ki so naprodaj v Washingtonu, so registrirani v AKC/ASCA in testirani na pogoste genetske motnje, ki jih ima ta pasma nagnjena, vključno z OFA kolčnimi in komolci. Izbira primernih psov je trajala več let in veliko trdega dela, da so dobro predstavljali pasmo in bili dobri, zdravi spremljevalci.

Prizadevajo si ustvariti zdrave, močne pse, ki se lahko prilagodijo in se dobro prilegajo aktivnemu družinskemu domu ter uspešno tekmujejo na ravni psov zmogljivosti.

Informacije o rejcu avstralskih ovčarjev:

6. Wandering Acres Ranch Washington

Ranch Wandering Acres

Zadnji na seznamu najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Washingtonu je Wandering Acres Ranch. Avstralski ovčarji z ranča Wandering Acres so registrirani v AKC in ASCA. Njihov cilj je imeti pse, ki so dobro zaobljeni, delovni psi, pa tudi razstavni psi. Neverjetno so izbirčni glede plemenske živali, ki jo vključijo v svoj program. To, za kar vzrejajo, želijo prinesti.

Temperament je ključen. Agresivni psi (ali krvne linije) niso dovoljeni. Avstralci imajo različne stopnje pogona: nizko, srednjo in visoko. Njihovi psi imajo vse stopnje pogona, imajo pa tudi stikalo za izklop za tiste z visokim pogonom.

Njihovi psi uživajo, da delajo ves dan na kmetiji ali gledajo filme, medtem ko spijo. Vsak mladiček je že od malih nog socializiran tako z ljudmi kot z živalmi. Psarna ima tudi licenco in pregled s strani države Washington!

Informacije o rejcu avstralskih ovčarjev:

Mladički avstralskega ovčarja v Washingtonu

Kot mnogi pastirski psi tudi avstralski ovčar je zvest svoji družini in zadržan do tujcev. Socializacija – izpostavljenost številnim različnim ljudem, prizorom, zvokom in izkušnjam – je zelo zgodaj pomembna.

Socializacija je ključnega pomena, da vaš avstralski kuža postane dobro zaokrožen pes. Odlično ga je vpisati v vrtec za mladičke. Prav tako bodo imeli koristi od rednih obiskovalcev in pogostih parkov in trgovin, ki psom in sprehodom omogočajo srečanje s sosedi.

Če se sprašujete, ali se avstralski ovčarji linjajo, je odgovor pritrdilen. Po izgubi zimske dlake se pasma izgublja skozi vse leto, vendar bolj spomladi. Če ga redno krtačite, bi se vaš avstralec moral kopati le, ko se umaže, kar ne bo več kot nekajkrat na leto. Izogibajte se izsušitvi njegove kože in dlake s šamponom, namenjenim psom.

Med negovanjem lahko preverite splošno zdravje svojega psa. Pred ščetkanjem se prepričajte, da vaš pes nima ran, izpuščajev, suhe kože ali znakov okužbe. Preglejte oči, ali so izcedek gobast, v ušesih pa preverite, ali so izcedek ali lisičji rep. Prepričajte se, da je plašč sijoč, ne dolgočasen. Močna dlaka lahko kaže na potrebo po boljši prehrani ali pogostejšem negovanju.

Preprečite boleče drobljenje z rednim striženjem nohtov. Ko slišite, da nohti klikajo po tleh, so predolgi.

Morda bi bilo dobro, da avstralcu postrižete dlake na ušesih, med prsti na nogah in okoli repa, da bo videti urejen. Morda boste želeli razmisliti o najemu profesionalnega frizerja, če vam je neprijetno ravnati z osnovami negovanja.

Kako izbrati rejca avstralskega ovčarja v Washingtonu?

Kako izbrati rejca avstralskega ovčarja v Washingtonu?

Ti nasveti vam bodo pomagali najti zanesljivega vzreditelja.

Preglejte starše mladiča

Pomagalo bi vam, če bi vzreditelja najprej povprašali o starših mladička, ki vas zanimajo. Na kaj morate biti pozorni so:

  • Temperament
  • Znak
  • Interakcija z neznanci
  • Videz

Preverite objekte

Drugič, poiščite rejca, katerega prostori so čisti in urejeni. Spodaj je nekaj vprašanj:

  • Ali so objekti čisti in dobro vzdrževani?
  • Ali so psi v nadzorovanem okolju? Na primer, ali je okoli mladičev ograja ali jim je dovoljeno prosto teči?
  • Ali se mladiči hranijo v čistem boksu?

Preverite verodostojnost rejca

Pomemben je tudi sam vzreditelj. Če jim zastavite ta vprašanja, se boste morda lahko naučili naslednjih stvari:

  • Ali vzreditelj avstralskih ovčarjev pozna pasmo?
  • Ali verjamete vsem, kar govorijo?

Če ne izvedete raziskave, ne boste vedeli, ali govorijo resnico. Zato je priporočljivo, da to storite, preden stopite v stik z vzrediteljem.

Kje najdete rejca avstralskih ovčarjev v Washingtonu?

Vzreditelje avstralskih plemen lahko najdete v The Aussie Timesu ASCA.org, ki vključuje oglase rejcev. Za predloge se lahko obrnete tudi na pridružene klube ASCA. Ko se jim obeta razstava ali poskus, lahko naenkrat opazujete veliko avstralcev in se pogovorite z rejci.

Obisk ali pogovor z različnimi rejci vam bo pomagal najti tistega, katerega cilji za njihove pse se ujemajo z vašimi. Oglasi za avstralce so pogosto objavljeni v lokalnih časopisih. Številne rejce je mogoče najti tudi prek internetnih iskanj.

Zaključek Za mladičke avstralskega ovčarja v Washingtonu

6 najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Washingtonu

Če iščete mladička avstralskega ovčarja v Washingtonu, so ti rejci najbolj zanesljivi. Dobili boste odličnega psa. Uživajte in cenite svojega avstralskega ovčarja. S temi briljantnimi in globoko predanimi živalmi lahko imate več let druženja.

Všeč vam bo tudi: