6 najboljših rejcev baset v Marylandu! (2022)

Rejci Basset Houndov v Marylandu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Basset Houndov v Marylandu. Ne glede na vašo lokacijo v Marylandu je blizu vas vzreditelj Basset Houndov. Maryland je tam, kjer boste zagotovo našli nekaj najboljših rejcev basetov v državi, zato če iščete novega kosmatega prijatelja, ne iščite dlje od svojega dvorišča.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Basset Houndov v Marylandu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Whippetov v Marylandu in Najboljši rejci bernskih planšarskih psov v Marylandu.

Mladički Basset Hounda za prodajo v Marylandu

Mladički Basset Hounda za prodajo v Marylandu

Rejci Basset Houndov v Marylandu ponujajo različne pse, od mladičkov, kakovostnih za razstavo, do družinam prijaznih spremljevalcev. Ne glede na to, kaj iščete, boste zagotovo našli popolnega baseta za svoj dom pri enem od teh uglednih rejcev.

Priporočila izdelkov za Basset Hound: Najboljši goveji sapnik za pse in Najboljša zračna hrana za pse.

1. PuppySpot’s Basset Hound Mladički za Maryland

PuppySpot's Basset Hound Mladički za Maryland

Ker iščete rejce Basset Houndov v Marylandu, priporočamo brskanje po spletnem mestu PuppySpot. PuppySpot ni posamezen vzreditelj, ampak ogromna tržnica psov, kjer lahko iz udobja svojega doma poiščete razpoložljive mladičke Basset Hounda v Marylandu.

Upoštevajte, da morajo vsi vzreditelji Basset Houndov z navedenimi mladiči na PuppySpotu izpolnjevati stroge smernice, tako da bo vaš spremljevalec prispel v Maryland varno za vas. Preden nadaljujete na pot za mladička Basset Hounda za prodajo v Marylandu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Bateman’s Playhouse Bassets

Bateman's Playhouse Bassets

Ustanovil ga je Daniel Bateman, verjame, da si vsak pes zasluži ljubeč dom in si skupaj s svojo usposobljeno in strokovno ekipo prizadeva našim kužkom zagotoviti najboljši možen začetek življenja. Svoje mladičke socializirajo že od rojstva, zato so dobro prilagojeni in samozavestni, ko se odpravijo v svoje večne domove.

Vse njihove Bassets so pred vzrejo zdravstveno testirane in uporabljajo samo najboljšo kakovost hrane in izdelkov za nego, da zagotovijo, da so njihovi Bassetovi zdravi in ​​srečni. Njihov cilj je ustvariti zdrave, vesele basset pse, ki ustrezajo standardu pasme in postanejo odlične spremljevalce.

Ponujajo različne barve, vključno s tribarvno, limonasto-belo in rdeče-belo. Naše košare so vzrejene tako za konformacijo kot za lovske sposobnosti. Bateman’s Playhouse Bassets verjamejo v odgovorno lastništvo psov in spodbujajo vse svoje kupce mladičev, da sterilizirajo/kastrirajo svoje hišne ljubljenčke.

Bateman’s Playhouse Bassets Podrobnosti

3. MGA Basset Hound

MGA Basset Hound

Vzreditelji basetov MGA so mreža strastnih in predanih rejcev psov, ki sodelujejo pri promociji in izboljšanju pasme baset. Verjamejo, da si vsak baset zasluži ljubeč dom in se zavezujejo, da bodo odgovornim lastnikom pomagali najti popolno ujemanje za njihov življenjski slog in potrebe.

Poznajo pasmo in njene edinstvene potrebe ter trdo delajo, da zagotovijo, da je vsak pes zdrav, srečen in dobro prilagojen. Baseti so priljubljena pasma psov, znana po svoji zvestobi in ljubeči naravi. So odlični družinski spremljevalci in se pogosto uporabljajo kot terapevtski psi ali službene živali.

Če razmišljate o tem, da bi svoji družini dodali basseta, boste želeli najti uglednega vzreditelja, ki vam zagotavlja zdravega, dobro prilagojenega mladiča. Za prodajo ponujajo različne mladičke baseta, vključno z AKC razstavnimi in hišnimi mladiči.

Rejci MGA Basset vedo, da so Bassetovi zaradi svoje mirne in ljubeče narave znani hišni ljubljenčki in so lahko odlični z otroki. Zahtevajo zmerno vadbo, vendar zaradi kratkih nog ne potrebujejo veliko prostora. Na splošno jih je enostavno trenirati, vendar zahtevajo potrpljenje zaradi svoje trmaste žilice.

Podrobnosti o Basset Houndu MGA

4. Happy Ridge Hounds

Happy Ridge Hounds

Tesno sodelujejo z našo mrežo rejcev, da zagotovijo, da je vsak mladiček nameščen v ljubečem, odgovornem domu, kjer bo ljubljen in oskrbovan. Pri Happy Ridge Houndu je cilj družinam zagotoviti zdrave, dobro zaobljene pse, ki jim bodo prinesli leta uživanja. Ponujajo različne pasme psov, vključno z basetnimi psi, beagli, lisičarji in hrti, ki se sprehajajo po drevesih.

Njihovi psi so registrirani v AKC in verjamejo v odgovorne vzrejske prakse, ki vzrejajo le fizično in duševno zdrave pse. Naši psi so vzrejeni zaradi svojih lovskih sposobnosti, videza in temperamenta. Happy Ridge Hound Bassets so znani po svoji zvestobi, inteligenci in atletizmu ter so odlični družinski ljubljenčki.

Prav tako jih je enostavno trenirati in so dobri z otroki. Če iščete psa, ki je inteligenten, aktiven in dober z družinami, so Happy Ridge Hounds dobri pri iskanju idealnega Basseta za vas! Njihove majhne psarne sprejmejo le nekaj plemenskih parov psov. To nam omogoča, da vsakemu psu namenimo individualno pozornost, ki jo potrebuje in si zasluži.

Podrobnosti o Happy Ridge Hounds

5. Vodja reke Barn

Vodja reke Barn

Če želite vedeti, da imate opravka z uspešno in profesionalno ekipo rejcev Basset, boste ugotovili, da so vsi njihovi mladički srečni in zdravi. Vodja River Barn je zaradi dolgoletnega poslovanja zaupanja vredna ekipa. So strastni do svojega poklica in si prizadevajo, da bi njihovi mladički dobili ljubeče in odgovorne lastnike. Vodja rejcev River Barn želi svoje mladiče usposobiti, da bodo vsestranski, da se zlahka zlijejo s svojo končno družino.

Vsakdo, ki želi od njih dobiti mladička, mora navesti točne podatke. To pomaga zagotoviti, da mladički najdejo le odlične skrbnike, ki so pripravljeni zagotoviti, da so njihovi novi kosmati spremljevalci udobni. Postopek prijave vam lahko vzame nekaj časa, saj morajo najti popolno ujemanje za vas.

Ko to storijo, se glava njihove ekipe vrne k zainteresiranim prijaviteljem z naslednjimi koraki. Vodja River Barn ima za svoje stranke različne možnosti prevoza. Vašega idealnega kužka bi lahko poslali v vašo državo v družbi usposobljenega in profesionalnega spremljevalca, ko se dogovarjate, da ga prevzamete na letališču. Zahtevate lahko tudi osebno dostavo s kombijem ali avtomobilom.

Vodja podrobnosti River Barn

6. Renesančni baseti

Renesančne basete

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Basset Houndov v Marylandu je “Renesančne basete.” Ta ekipa ceni kakovost in vedno išče odličnost v vzreji Basset. Renaissance Bassets so navdušeni nad odgovorno vzrejo in bodo šli čez vse, da bi zagotovili, da bodo presegli pričakovanja svojih strank.

Stelje proizvedejo šele, ko ugotovijo, da njihovi psi presegajo predvideno število. Ta poteza pomaga pri spoštovanju smernic za udobno bivanje njihovih psov. Zaradi velikega povpraševanja po Bassetih na tem območju morajo zainteresirane stranke opustiti svoje prijave z vsemi svojimi podrobnostmi.

Renaissance Bassets rejci bodo nato stopili v stik z njimi, ko bodo našli ustrezne Bassets, ki jih bodo odnesli domov. Cene so še en dejavnik, ki ga ekipa Renaissance jemlje zelo resno. Svoje bodoče stranke obveščajo o svojih ponudbah, da se izognejo nevšečnostim na strani svojih strank. Zdravje njihovih psov je še en dejavnik, ki ga jemljejo zelo resno.

Zagotavljajo, da njihovi mladički opravijo obvezna cepljenja in zdravstvene preglede za spodbujanje zdrave rasti in razvoja. Renaissance Bassets zagotavljajo kakovostno zdravstveno oskrbo za svoje pse za celo življenje. To pomeni, da lastnikom psov ne bo treba skrbeti za plačilo zdravstvenih računov, ko zbolijo.

Podrobnosti o renesančnih basetih

Kako izbrati vzreditelja Basset v Marylandu

Kako izbrati vzreditelja Basset v Marylandu

Namesto da se vrtite v krogih in iščete svojega idealnega vzreditelja Basset, imejte seznam lastnosti, ki vas bodo vodile do popolnega vzreditelja.

Nekateri med njimi vključujejo:

  • Velikost psarne ali objektov
  • Kako dolgo je vzreditelj v poslu
  • Zdravje in temperament starševskih psov
  • Število legel, ki jih rejec proizvede vsako leto
  • Ali vzreditelj zagotavlja zdravstveno jamstvo
  • Prav tako je ključnega pomena, da obiščete psarno ali objekte, da spoznate starševske pse in si ogledate bivalne razmere.

Več o kužkih Basset Hounda iz Marylanda

Več o kužkih Basset Hounda iz Marylanda

Baseti so razmeroma mirni psi, ki so odlični družinski ljubljenčki. Uspevajo v domu z dvoriščem, kjer lahko tečejo in se igrajo, prav tako pa so v redu, če se ves dan poležavajo po hiši, če to počne njihova družina. Baseti so prijazni, dobrodušni psi, ki se dobro razumejo z drugimi živalmi in otroki.

Znani so po tem, da so trmasti in odločni, kar otežuje trening, a so tudi briljantni in se dobro odzivajo na pozitivne tehnike, kot je nagrajevanje s hrano. Basset je bil sprva vzrejen za lov na zajca. Njihov voh za sledenje je blizu tistemu Bloodhounda.

Zaključek za “Najboljše rejce Basset Houndov v Marylandu”

Zaključek za The

Verodostojni viri informacij vedno zmagajo, tudi če ste novi v igri lova na rejce. Preverite, ali so vaše reference preverjene, in zagotovite, da imajo veliko sledilcev, ki podpirajo svoje trditve. Zahvaljujoč internetu je iskanje odlično Basset Hound rejcem v Marylandu je bilo lažje.

Raziščite najprej na spletu, namesto da se vozite po mestu in iščete svojega vrhunskega vzreditelja. To vam bo prihranilo čas, vendar se boste morali naučiti veliko o isti temi ali več.

Še več, ta metoda je cenovno ugodnejša in s pritiskom na gumb dobite izjemne rejce. Prav tako morate biti prepričani v pasmo psa, ki bo všeč vam in vaši družini. Ni problem, če se ne morete odločiti, ker je večina rejcev dovolj prijazna, da vam pomagajo, ko se zataknete.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Basset Houndov v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Basset Hounda od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o lastništvu Basset Hounda” spodaj: