6 najboljših rejcev beagle v Marylandu! (2022)

Rejci beagle v Marylandu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce beagle v Marylandu. Beagli so svetli, odprti in imajo približno 220 milijonov receptorjev za vonj v primerjavi s približno petimi milijoni ljudi, zaradi česar so zelo dobri pri zaznavanju vonjav.

Beagle so bili prvotno vzrejeni kot dišeči psi za lov na majhne igre, večinoma zajce in zajce. Globok gobec omogoča več zaprtosti za vohalne receptorje, zaradi česar je Beagleov nenavaden vonj. Te pasme so dveh velikosti: 13-palčni in 15-palčni.

Bolj pomanjšana sorta ni nič manj visoka kot 13 palcev na rami in tehta od 22 do 30 funtov. Višja sorta je od 13 do 15 palcev in tehta do 35 funtov.

Beagli so atletski, kompaktni, trdni psi s kvadratnim gobcem, širokim nosom in dolgimi gibljivimi ušesi. So odlična izbira za družine z otroki, a ker so psi, so lahko tudi svojeglavi in ​​zahtevajo potrpežljive, ustvarjalne tehnike usposabljanja.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Beagle v Marylandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci dobermanov v Marylandu in Najboljši rejci jazbečarjev v Marylandu.

Mladički beagle za prodajo v Marylandu

Mladički beagle za prodajo v Marylandu

Pomembno si je zapomniti, da lahko psi katere koli pasme trpijo zaradi zdravstvenih težav skozi vse življenje, in vedeti morate, kakšne zdravstvene težave se lahko pojavijo pri vaši pasmi.

Zaveze z uglednim vzrediteljem zagotavljajo najvarnejše vodilo, da bo imel vaš novi kuža idealno razpoloženje in genetsko možnost za vseživljenjsko dobro zdravje.

Priporočila za izdelke Beagle: Najboljše igrače vlačilca za pse in Najboljši goveji sapnik za pse.

1. PuppySpot’s Beagles For Maryland

PuppySpot's Beagles za Maryland

Ker iščete rejce beagle v Marylandu, vam priporočamo, da brskate po uporabni spletni platformi PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica in menimo, da bi vam lahko pomagala najti razpoložljive mladičke Beagle, ki brskajo iz udobja vašega doma v Marylandu.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci beagle z navedenimi mladiči opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Marylandu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Beagle za prodajo v Marylandu, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarna Pony Tails

Psarna Pony Tails

Pony Tails Kennel je družinsko podjetje, ki se ukvarja z vzrejo očarljivih, kakovostnih in zdravih mladičkov. Vzrejajo pse že več kot 14 let, trenutno pa jih vodi Lisa Cooch. Beagle dojemajo kot vesele dodatke družini, za katere je treba skrbeti, njihov cilj pa je te mladičke umestiti v najboljše družine. Mladički so registrirani pri AKC, ACA in UKC.

In zelo verjetno je, da nekateri odrasli psi prihajajo iz šampionske krvne linije. Zaradi lokacije v okrožju Howard ljubka, velika odprta polja omogočajo mladičkom, da imajo dneve na terenu teče in se igrajo. Poleg tega, ker so bili vzgojeni v Lisini obožejoči in stisnjeni družini, vsi mladički prihajajo z zagotovilom, da so bili dobro socializirani z ljudmi, otroki in psi. Vsak kuža je dobil čas za igro z možem in dvema hčerkama, starima 14 in 23 let.

In s tem se Pony Tails Kennel trudi zagotoviti, da tudi oni uživajo v času z novimi starši in najbolj ljubečo družino za svoj večni dom in živijo dolgo, srečno življenje. Ker je zdravje pomembno, imajo vsi mladički začetne veterinarske preglede, zdravstvena spričevala, posodobljene cepitve in razglistitve ter vseživljenjsko ljubezen, preden jih pošljejo v nove domove. Če iščete več informacij o njihovih Beagles, se obrnite na Pony Tails Kennel po telefonu, e-pošti ali obiščite spletno stran še danes.

Podrobnosti o psarni Pony Tails

3. Bad Ass Beagle

Bad Ass Beagle

Bad Ass Beagle je začela družina z več kot 30-letnimi izkušnjami z vzrejo, vzgojo in usposabljanjem Beagle. Cilj je le vzrejati najboljše med najboljšimi, da bi zagotovili vrhunske lovske pse.

Psarna, ki se nahaja na čudoviti vzhodni obali Marylanda, je vadbeni objekt, ki obsega 12 hektarjev, ki obkroža njihov dom. Psi se hranijo predvsem na vrvi in ​​ne v majhnih boksih.

To dojemanje je, da več prostora za gibanje in energijo ustvarja srečnejšega in bolj zdravega psa. Pri Bad Ass Beagle verjamejo v začetek šolanja za mladičke že v zelo mladih letih, tako da jih seznanijo z zajcem in jim omogočijo, da sami odločajo o tempu.

Vsi mladički so prav tako nedavno cepljeni in nastavljen urnik razglistitve. Če iščete več informacij o njihovih Beagleh, se obrnite na Bad Ass Beagle po telefonu, e-pošti ali obiščite spletno stran še danes.

Bad Ass Beagle Podrobnosti

  • naslov: Objekt-25415 Adams Landing Road Denton, Maryland 21629
  • Spletna stran: Bad Ass Beagle

4. Psarne Blazin

Psarne Blazin

Martin J. Archambeault in Dawn sta šport psov odkrila leta preden sta postala skupaj. Martin je večino svojega časa preživel z Beagli, Dawn pa večino svojega časa z drugimi psi. Sporočil ju je skupni prijatelj, ostalo pa je zgodba, ki jo poznamo danes. Lastniki in vzrejajo beagle in ploščate plašče z dežnikom Blazin.

Svoj dom v Marylandu si delita s psoma in sinovoma Colinom in Bryceom. Martin je leta 1983 pridobil svojega prvega beagla, ki se je izkazal za prvega od mnogih razstavnih psov. Ti psi nenehno komunicirajo z drugimi pasmami psov, jih spodbujajo v okoljih in zvokih drugih psov, da gradijo njihovo samozavest in umirjenost.

Vsi Martin in Dawnovi psi – odrasli in mladički – so redno veterinarsko pregledani. Vedno so zaskrbljeni za zdravje, konformacijo in temperament svojih psov. Mladiči bodo pred odhodom v nove domove izdali zdravstveno spričevalo pooblaščenega veterinarja. Če iščete več informacij o njihovih Beagles, se obrnite na Blazin Kennels po telefonu, e-pošti ali obiščite spletno stran še danes.

Podrobnosti o psarnah Blazin

5. Pun Kotzky Beagles

Pun Kotzky Beagles

Beagle so lastniki od leta 1994; vendar so imeli prvo razstavo Beagle leta 2004 in leta 2004 vzredili prvo leglo. Pripadajo različnim pasemskim klubom – The National Beagle Club of America, National Capital Kennel Club, Inc., Wisconsin Beagle Club in Stockton Beagle Club.

Njihov program vzreje je omejen. Vzrejajo se z namenom, da zgradijo naslednjo generacijo razstavnih psov in vedno obdržijo 2-3 mladičke iz vsakega legla, da dodatno ocenijo njihov razstavni potencial; ostali mladički so na voljo odobrenim hišam za hišne ljubljenčke ali kolegom rejcem.

Ker so Pun Kotzky Beagles majhna domača psarna za hobi, imajo občasno pripravljene mladičke za izbrane domove. Vsi njihovi potencialni kupci so skrbno pregledani. Možno je zavrniti prodajo mladička, če menijo, da ta dom praviloma ne izpolnjuje njihovih meril.

Dobro počutje njihovih mladičkov je tako njihova prioriteta številka ena, da kakršna koli zaznana nevarnost za njihovega mladička ne bo dovoljena. V domove, ki nimajo varovanih ograjenih dvorišč, mladičkov ne prodajajo. Oba kažeta obete in družinske spremljevalce. Mladički prihajajo s pisnimi prodajnimi pogodbami. Mladički, ki niso namenjeni za razstavne pse, se prodajajo na podlagi pogodbe, ki ne kaže dovoljene vzreje.

Prav tako so registracijski dokumenti AKC namerno nezadostni, da bi dovoljevali le sodelovanje v dejavnostih AKC kinologije, razen potrditvenih razstav. Doživljenjsko se zavežejo mladičkom, ki jih namerno pripeljejo na ta svet. Če iščete več informacij o njihovih Beagles, se obrnite na Pun Kotzky Beagles po telefonu, e-pošti ali obiščite spletno stran še danes.

Pun Kotzky Beagles Podrobnosti

6. Mladički Sunshine Beagle

Mladički Sunshine Beagle

Zadnji na seznamu najboljših rejcev beagle v Marylandu je “Mladički Sunshine Beagle.” Leta 1987 je gospa Christina ustanovila blagovno znamko sunshine Beagle, čeprav je imela svojega prvega hišnega ljubljenčka Beagle že v 4. razredu. Preden si je ustvarila lastno družino, je posvojila že veliko beaglov.

Namen Beagles Sunshine Acres je vključeval selektivno vzrejo izključno za vse lastnosti, zaradi katerih je Beagles odličen dodatek hišnemu ljubljenčku v zaprtih prostorih in načinu življenja spremljevalca na prostem. Glavni namen Beaglov je domači življenjski slog in ne preprodaja, lov, razstava ali vzreja.

Mladički se od rojstva vzgajajo ročno. In ko mladiči rastejo, jih v hiši povezujejo s stiskanjem in učijo dobrega vedenja, tako da imajo pravi začetek in so se pripravljeni še naprej učiti, kako se vklopiti v svoj večni dom.

Kot predana družina svoj čas osredotočajo na skrb za mladičke, ki jim dajejo pozornost, vsakodnevno nego in vodenje, ki so sestavni del razvijajočih se majhnih družinskih članov. Ko potencialni novi lastniki pokažejo zanimanje za prevzem odgovornosti za vzgojo spremljevalca Beagle, se z veseljem premaknejo naprej in jim pomagajo voditi uspešen prehod.

Christina se zavzema za proizvodnjo močnih, zdravih psov z dobrim temperamentom, pri čemer vedno ohranja standarde pasme kot njen cilj. Njihovo zdravje je zanjo še posebej pomembno. Za to so vsi psi certificirani s strani veterinarja. Če iščete več informacij o njihovih Beagleh, se obrnite na Sunshine Beagle Puppies po telefonu, e-pošti ali obiščite spletno stran še danes.

Podrobnosti o mladičih Sunshine Beagle

Zaključek za “najboljše rejce beagle v Marylandu”

Zaključek za The

Kadar se dela odgovorno, vzreja psov ni podjetje za zaslužek; namesto tega je drag hobi. Ugleden Beagle vzreditelj vzreja odgovorno, pri čemer se osredotoča na zdravje mladičkov in staršev mladičkov, namesto da bi proizvajal veliko nezdravih mladičkov.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Beagle v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička beagle od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Stvari, ki vam jih nihče ne pove o lastništvu Beagla” spodaj: