6 najboljših rejcev Bernedoodle na Srednjem zahodu! (2022)

Rejci Bernedoodle na Srednjem zahodu

Če iščete najboljše rejce Bernedoodle na Srednjem zahodu, potem je to tisto, kar morate vedeti. Ne glede na to, ali imate radi razgibanega pudla ali obožujete globoko ljubečega bernskega planšarja, morate spoznati bernedoodla.

Ja, govorimo o drugem “Doodle pes«, ki spominja na velikanskega plišastega medvedka. Neuradno se imenuje Bernski gorski kakec (Ljubitelji kahlega humorja upoštevajte), te pasme AKC ne priznava, je pa priznana v naših srcih.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Bernedoodle na Srednjem zahodu, si lahko ogledate ta priporočila rejcev: Najboljši rejci Maltipoo na Srednjem zahodu in Najboljši rejci ovčarjev na Srednjem zahodu.

Mladički Bernedoodle za prodajo na Srednjem zahodu

Mladički Bernedoodle za prodajo na Srednjem zahodu

Ne glede na to, ali ste že zaljubljeni v svojega bernedoodla, menite, da je eden najbolj primeren za vašo družino, ali samo brskate po tem, ker je res srčkan, tukaj je nekaj stvari, ki bi jih morali vedeti o tej čudoviti pasmi. Kot tudi najboljši rejci Bernedoodle na Srednjem zahodu.

Priporočila izdelkov Bernedoodle: Najboljša pasja hrana za Bernedoodle in Najboljše pasje postelje za ločitveno tesnobo.

1. Bernedoodles podjetja PuppySpot za srednji zahod

Bernedoodles podjetja PuppySpot za Srednji zahod

Ker iščete rejce Bernedoodle na Srednjem zahodu, iz različnih razlogov toplo priporočamo ogled PuppySpota. Če se sprašujete – PuppySpot je zaupanja vredna tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Bernedoodle, kjer koli ste na Srednjem zahodu.

Vsi rejci Bernedoodle morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš pes varno odpremljen na vaš dom na Srednjem zahodu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Bernedoodle za prodajo na Srednjem zahodu, si oglejte spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarne Stoney Creek

Psarne Stoney Creek

Stoney Creek Kennels je eden redkih rejcev v Michiani, specializiran za doge, Saint Bernards, Bull Bernedoodles, Saint Berdoodles in Bernedoodles.

Ta rejec ponuja najboljše Bernedoodles za prodajo na območju treh držav. Ne samo, da so odlični družinski ljubljenčki, ampak so primerni tudi za razstave. Poleg tega kot rejec z licenco države in USDA zagotavljajo, da so njihovi Bernedoodli zdravi in ​​ustrezno socializirani.

Prednost dajejo dobremu počutju svojih živali. Pred odhodom iz psarne so mladiči cepljeni in razglisteni. Omogočajo jim dober začetek v življenju, tako da lahko odrastejo v srečne, zdrave Bernedoodle, v katerih lahko vi in ​​vaša družina uživate desetletja.

Obiščite njihove Bernedoodle osebno in se prepričajte, da so vzgojeni v kakovostnem okolju, ki zagotavlja dober temperament.

Za vse mladičke bo potreben polog, plačilo pa lahko izvedete preko PayPal. Če želite najti svojega popolnega štirinožnega prijatelja, jih kontaktirajte še danes.

Podrobnosti o psarni Stoney Creek

3. Nežni Veliki Bernedoodles

Nežni Veliki Bernedoodles

Gentle Great Bernedoodles se nahaja nekaj minut severno od Fort Wayna, drugega največjega mesta v Indiani. Njihovi odrasli Bernedoodles se radi zabavajo in tečejo po 30-akrski kmetiji, zato dobijo veliko vadbe in pozornosti ter ustvarjajo čudovite temperamente.

Obožujejo vsakega tu rojenega kužka in uživajo v skrbi zanj, preden najdejo nove domove. Njihov cilj je zagotoviti, da vaš kuža živi dolgo, srečno in zdravo življenje. Vsak mladiček je veterinarsko pregledan, cepljen, razglisten in dal veliko TLC.

Zaradi tega je njihov temperament nepremagljiv – preberite, kaj imajo njihove stranke povedati na svojem blogu. Nato lahko na zahtevo vašega kužka dostavijo na letališče v vaši bližini za 400 $ z mednarodnega letališča Fort Wayne (FWA), ali pa lahko svojega novega hišnega ljubljenčka prevzamete pri njihovi hiši.

Nežne velike podrobnosti Bernedoodles

4. Mladički iz doline oreha

Mladički orehove doline

Mladički Walnut Valley so vedno zaposleni in polni energije. Čas, ki ga vložijo v svoje Bernedoodles in mladičke, nas nikoli ne neha presenetiti. V ta namen so predane tri družine.

In ja, to počnejo za polni delovni čas. Njihovo celotno življenje se vrti okoli tega. Nimajo pa želje ali načrta, da bi postali veliki rejec. Mladički in psi, ki jih vzgajajo, so pomembni zanje in za številne prijatelje, ki so od njih dobili ali bodo dobili mladičke.

Njihovi kužki so njihova strast in trudijo se, da bi bile izkušnje svojih strank nepozabne. Stranke so njihov najljubši del njihovega dela.

Gospod Jezus in njuni odnosi so njihova glavna prednostna naloga in počutijo se zelo blagoslovljene, da imajo tako tesne odnose s svojimi strankami. Glede na čas, denar in odločitve, povezane s posvojitvijo mladička, želijo pomagati na kakršen koli način.

Njihovo poslanstvo je uskladiti pravega kužka s pravo družino. Njihova primarna skrb je zdravje vsakega mladiča, ne samo zdaj, ampak tudi v prihodnosti. Zato ponujajo 2-letno jamstvo za genetsko zdravje.

Podrobnosti o mladičih Walnut Valley

5. Misstheiri Bernedoodles

Misstheiri Bernedoodles

Misstheiri Bernedoodles so zelo ponosni na neverjetno količino časa in denarja, ki ga vlagajo v svoje Bernedoodles. Cena vašega mladička odraža vrednost, ki jo boste prejeli.

Niso lastniki psarne, njihov starš Bernedoodles pa je njihov hišni ljubljenček. Na svojih površinah tečejo in spijo v klimatsko nadzorovanem domu, ki so ga zgradili posebej zanje.

Ves dan, vsak dan se igrajo in imajo radi svoje kužke. Kadar niso z njimi, stalno spremlja varnostni sistem, ki si ga lahko ogledajo na mobilni napravi. Svoje Bernedoodle hranijo le z najboljšo prehrano in jim zagotavljajo veliko vadbe in ljubezni.

Pri Misstheiri Bernedoodles lahko najdete zdravega in dobro socializiranega kužka iz vrhunske krvne linije. Če se želite pogovarjati z Lori ali Paulo, ju pokličite ali pošljite SMS.

Podrobnosti o Misstheiri Bernedoodles

6. Midwest Doodle Ranch

Midwest Doodle Ranch

Zadnji na seznamu rejcev Bernedoodle na Srednjem zahodu je »Midwest Doodle Ranch.” Midwest Doodle Ranch je popoln kraj za iskanje mladička Bernedoodle, ki bi ga lahko sprejeli v svojo družino.

Od leta 2006 združujejo čudovite mladičke s srečnimi družinami in sprejemajo depozite za prihajajoče leglo Mini Bernedoodle & Cockapoo v letu 2022.

Vzrejajo nekaj najbolj zdravih in najlepših mladičkov naokoli. Zaljubili so se v privlačne lastnosti doodla in so postali zelo všeč.

Poleg tega so uživali pri vzgoji svojih kužkov, jih opazovali, kako iščejo nove domove in spoznavali nove ljudi. Najnovejše informacije lahko najdete na njihovi spletni strani.

Če želite izvedeti o vseh prihajajočih ali razpoložljivih mladičkih Mini Bernedoodle in Cockapoo, obiščitemladički« povezava. Midwest Doodle Ranch se nahaja med Omaho, Des Moinesom in Kansas Cityjem.

Njihove mladičke so namestili v domove od New Yorka do Kalifornije in celo Aljaske. Tako jih lahko hitro dostavimo na dom. PayPal je na voljo tudi prek njihove spletne strani, tako da lahko že zdaj hitro položite polog za svojega kužka.

Podrobnosti o ranču Midwest Doodle

Mladički Bernedoodle na Srednjem zahodu

Mladički Bernedoodle na Srednjem zahodu

Miniaturni in drobni Bernedoodles so bolj primerni za stanovanje, medtem ko se standardni Bernedoodles bolje obnesejo z dvoriščem za tek. Ne potrebujejo veliko osebnega prostora in dokler so izpolnjene njihove zmerne potrebe po fizični in duševni stimulaciji, ne bi smelo biti preveč uničujoče.

Manj časa kot preživijo sami, tem bolje, saj so radi v bližini svojih ljudi. Bernedoodles, tako kot pudli, so precej inteligentni, kar pomeni, da lahko tako hitro sprejmejo slabe navade kot dobre.

Vadba je pomembna. Zgodnja socializacija in izpostavljenost drugim Bernedoodlesom in ljudem sta vedno dobra, da se dobro vedejo pri spoznavanju novih ljudi in hišnih ljubljenčkov.

Povezano: Bernedoodle prednosti in slabosti.

Kako izbrati rejca Bernedoodle na Srednjem zahodu

Kako izbrati rejca Bernedoodle na Srednjem zahodu

Vsi zgoraj navedeni rejci Bernedoodle kažejo nekatere značilnosti, ki bi jih morali iskati. Najboljši poleg zdravstvene garancije pogosto ponujajo pakete za mladičke z igračami, odejo z vonjem po mamici in vzorec hrane za mladiče.

Poleg tega bodo vzreditelji poskrbeli, da bodo njihovi mladički razglisteni in prejeli prve cepitve, priloženo veterinarsko potrdilo o pregledu. Predani vzgoji popolnih spremljevalcev Bernedoodles in družinskih hišnih ljubljenčkov, veliko vlagajo v zdravje in razvoj svojih mladičkov.

Ostanite v stiku z njimi, deloma zato, da bodo lahko spremljali razvoj vašega kužka, pa tudi zato, ker bi lahko bile kakršne koli informacije o njegovem zdravju dragocene za njihov program vzreje v prihodnosti. Zato je ohranjanje tega odnosa vedno dobra ideja, saj bosta ponudila neprecenljive nasvete in pomoč.

Povezano: Najboljše generacije Bernedoodle.

Kje najdete rejca Bernedoodle na Srednjem zahodu?

Kje najdete rejca Bernedoodle na Srednjem zahodu

Odgovorni rejci se enako ukvarjajo s pregledovanjem potencialnih lastnikov za dolgoročno prileganje kot s prodajo.

Zato bi morali bodoči skrbniki hišnih ljubljenčkov pred izbiro rejca upoštevati življenjske razmere živali v vzrejnem objektu. Lastništvo Bernedoodle je dolgoročna zaveza.

Priporočljive so naslednje smernice:

  • Obiščite vzrejo
  • Preden se zavežete, mora vzreditelj spodbuditi vašo družino, da obišče vsaj enkrat.
  • Živali se ne sme zadrževati zunaj v psarni in v zaprtih prostorih.
  • Bistvenega pomena je, da je območje za vkrcanje čisto in dobro vzdrževano
  • Zavedajte se vedenja in socializacije živali
  • Mladički so čisti, topli, hranjeni in z materami, dokler niso odstavljeni

Povezano: Koliko stane Bernedoodle?

Zaključek za “najboljše rejce Bernedoodle na srednjem zahodu”

Zaključek za The

Orisali smo nekaj dobrih primerov rejcev Bernedoodle in nasvete, kako se izogniti slabim. Ko boste to prebrali, bodo nekateri ljudje še vedno v skušnjavi, da bi šli po najcenejši ponudbi.

In kdo jim lahko očita? Nekateri ljudje trdijo, da nakup v mlinu za mladiče reši psa. Obe točki sta veljavni, vendar spregledata širšo sliko.

Nakup od mlinov za mladiče in brezvestnih rejcev na dvorišču jih le spodbuja, da še naprej proizvajajo Bernedoodles. Popolnoma se jim izogniti je najučinkovitejši način za pomoč.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Bernedoodle na Srednjem zahodu, si lahko ogledate:

Preden kupite mladička Bernedoodle pri vzreditelju na Srednjem zahodu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov Bernedoodle” spodaj: